AirVPN gjennomgang

VI HAR FORANDRET HVORDAN VI score poeng!
Vi har nylig oppdatert poengprosessen vår for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om de nye poengkriteriene våre finner du her

AirVPN

 • Priser

  Fra $ 4.64
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS

AirVPN har utmerket kryptering og sikkerhet. Funksjoner som VPN gjennom Tor og OpenVPN-støtte er bare noen få grunner til at AirVPN er en enestående VPN-tjeneste. ProPrivacy.com-utmerkelsene er anerkjent som bransjens gullstandard for å bestemme fremragende prestasjoner innen VPN-sektoren. På årets eksklusive Las Vegas-arrangement vant AirVPN den beste VPN for Privacy-prisen. Les videre denne anmeldelsen for å finne ut hvorfor AirVPN ble kåret til beste VPN for personvern for andre år på rad!

ProPrivacy.com Score
8.9 av 10

Sammendrag

AirVPN er en italiensk VPN-leverandør, som stolt kan skryte av hvordan det ble satt opp av “hacktivister og aktivister” betaler en nesten uovertruffen bekymring for å opprettholde brukernes personvern. Jeg vil starte denne anmeldelsen med å merke meg at etter å ha brukt den som min personlige VPN-tjeneste i rundt to år, er jeg en større fan enn noensinne av AirVPN. Den har også gode krypterings- og sikkerhetstiltak, og tilbyr fantastiske personvernforbedrende funksjoner (for eksempel VPN over SSL og VPN gjennom Tor). Etter min erfaring er AirVPN også nesten absolutt den raskeste og mest stabile VPN-tjenesten jeg noen gang har brukt.

Hurtigstatistikk

 • land
  19
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • Jurisdiksjon
  Italia

Funksjoner

AirVPN er basert i Italia og tilbyr servere i 15 land, hvorav de fleste er i Europa bortsett fra de i USA, Canada og Hong Kong. Sammenlignet med noen leverandører er dette ikke mye, men dekker de mest populære stedene. AirVPN støtter bare OpenVPN-protokollen, angående PPTP og til og med L2TP / IPsec som for usikker (juryen er ute på IPSec, men OpenVPN er trassig sikker, og blir generelt sett på som den beste VPN-protokollen tilgjengelig for kommersiell bruk). Gitt at OpenVPN nå kjører på alle større plattformer (unntatt Blackberry og Windows Mobile), er det lite sannsynlig at dette vil være et problem for de fleste brukere. Brukere har tillatt opptil fem samtidige tilkoblinger (perfekt for tilkobling av PC, telefon, nettbrett og et par flere enheter, samtidig).

DNS-ruting

Med flere og flere strømmetjenester som blokkerer brukere fra å omgå geo-begrensningene deres ved å bruke VPN og andre geo-spoofing-teknologier, er AirVPNs fancy DNS-rutingssystem som "dobler" forbindelsen din via interne servere for å omgå en slik sensur. Dette er en flott VPN for iPlayer og andre strømmetjenester som Hulu. Dette betyr at selv når du er koblet til VPN-servere utenfor USA eller Storbritannia, er dette en VPN som fungerer med Hulu og BBC iPlayer (det er ikke engang nødvendig å koble til en VPN-server i landet som er vert for den geobegrensede tjenesten!) . I bruk synes jeg dette fungerer generelt bra ... men ikke alltid. I disse situasjonene har det bare fungert for meg å koble meg til en server som er lokalisert i ønsket land. Jeg må også være oppmerksom på at å besøke Netflix.com tar meg en lokal versjon av nettstedet (basert på VPN-serverens IP-adresse).

VPN gjennom Tor

Sammen med BolehVPN
, AirVPN er den eneste tjenesten jeg vet om å tilby VPN gjennom Tor, hvor du først kobler deg til Tor-nettverket, deretter til AirVPN. Når du også bruker en anonym betalingsmetode (for eksempel riktig blandede Bitcoins), betyr dette at AirVPN ikke kan vite hvem du er, da den ikke ser den virkelige IP-adressen din. VPN gjennom Tor gir et veldig høyt nivå av ekte anonymitet, noe som vanligvis ikke er mulig med VPN. Det blir derfor vanligvis sett på som den beste måten å kombinere personvernfordelene til VPN og Tor, selv om det faktum at AirVPN presenterer et fast punkt i kjeden som potensielt kan bli kompromittert, er et poeng å huske på. AirVPN gir også instruksjoner for bruk av Tor-nettleseren for å oppnå sikker Tor gjennom VPN (som er mye sikrere enn den "transparente broen" Tor gjennom VPN-funksjonen som tilbys av noen leverandører).

Alternative havner, SSL- og SSH-tunneling

Det er sjelden VPN-er blir blokkert, men det skjer på steder som Kina og Iran (selv om dette vanligvis bare er delvis effektivt). AirVPN lar deg motvirke slike tiltak ved å kjøre OpenVPN-trafikk over TCP-port 443, som er den samme porten som brukes av vanlig SSL-trafikk (krypteringsstandarden som brukes av hele internett for å sikre nettsteder og internettjenester). Dette får OpenVPN-trafikk til å se ut som vanlig SSL-trafikk, som både skjuler den, og gjør det veldig vanskelig å blokkere (da du effektivt bryter internett!)

Portinnstillinger endres enkelt i klienten. I tillegg til TCP-port 443, kan du unngå sensur ved å bytte en rekke porter som det neppe vil bli blokkert
En veldig bestemt motstander kan imidlertid utføre sofistikert dyp pakkeinspeksjon for å oppdage at VPN-protokoller brukes (og steder som Kina er ikke over å bryte internett for brukere!).

AirVPNs svar på dette er å tillate brukere å pakke inn deres OpenVPN-krypterte data i enda et krypteringslag (SSL eller SSH). Dette bør folie noenlunde hvilken som helst metode som brukes for å oppdage bruken av VPN (NSA kan være i stand til å dekryptere den gamle SSH-protokollen, så jeg anbefaler SSL-tunneling hvis nødvendig). SSL- og SSH-tunnelering gjør dette til en flott VPN i Kina og mer enn i stand til å beseire den store brannmuren i Kina, men det skal bemerkes at begge krever ekstra prosessorkraft for det ekstra krypteringslaget, som vil bremse internettforbindelsen din. Videresending av ekstern port er også tilgjengelig for brukere som trenger opptil 20 åpne porter for innkommende tilkoblinger, noe som er nyttig for nettsteder og spillservere som er selv vert.

Hastighet og ytelse

Hastighetstester ble utført på en 50Mbps / 3Mbps britisk bredbåndstilkobling.

Som vi kan se, er resultatene ganske gode, selv om det (litt underlig) er det raskere for meg å koble meg til en server i Nederland enn i Storbritannia. Amerikanske resultater fra Storbritannia er veldig solide. Selv uten nettverkslås aktivert har jeg aldri støtt på DNS-lekkasjeproblemer, og som nevnt tidligere forhindrer Eddie IPv6-lekkasjer og (hvis nettverkslås er aktivert) WebRTC-lekkasjer. Anekdotisk lider jeg veldig sjelden VPN-frafall når jeg bruker AirVPN.

AirVPN belaster € 7 (ca. $ 8 USD) for en måneds abonnement, med de vanlige rabattene som er tilgjengelige for bulkkjøp, ned til € 4,50 (ca. $ 5 USD) hvis et årlig abonnement er kjøpt. En 3-dagers gratis prøveversjon er tilgjengelig på skriftlig forespørsel, eller hvis du er utålmodig, kan du ha et 3-dagers abonnement for € 1. / blogg / 29990 / VPN-kryptering-terms-forklart-AES-vs-RSA-vs-sha-etc /

Alle abonnement gir full tilgang til alle AirVPNs funksjoner, noe som gjør AirVPN til et rimelig alternativ sammenlignet med mange konkurrerende tjenester.

AirVPN aksepterer betaling via PayPal og et imponerende bredt spekter av betalingsprosessorer, noe som betyr at brukere i deler av verden ellers ofte blir diskriminert når de foretar internasjonale betalinger, ikke skulle støte på problemer når de kjøper et abonnement. Den aksepterer også betaling via ikke bare Bitcoin, men også via nesten hvilken som helst annen cryptocurrency du vil gi navn.

Brukervennlighet

Registrere seg

AirVPN støtter mobilbrukere med en VPN-app for Android så vel som en iOS VPN-app også. AirVPN også en VPN for Mac-, Linux- og Windows-brukere. Linux VPN-klienten har en GUI, som er identisk med Windows- og OSX-versjonene.

Å registrere seg for AirVPN er enkelt og smertefritt, med den eneste personlige informasjonen som blir bedt om, er en gyldig e-postadresse (AirVPN oppfordrer aktivt brukere til å distribuere en engangs-e-postadresse for dette). Bitcoin-betalinger skjer via CoinBase, mens andre cryptocurrency-betalinger håndteres gjennom CoinPayments. Når betalingen er utført, vil du motta en velkomstmail som inneholder nyttige lenker. I motsetning til noen leverandører, blir ingen kontodetaljer sendt via vanlig tekst-e-post - du velger innloggingsnavn og passord under påmelding.

AirVPN Windows VPN-klienten

AirVPN kaller sin tilpassede Windows VPN-klient (de tilbyr også denne VPN for Mac OSX Mavericks og Yosemite, og Linux) “Eddie”, og det første ingenting å merke seg det er at Eddie er full åpen kildekode. Dette betyr at den kan bli uavhengig revidert for å sikre at ingenting skjer. Jeg ønsker at flere VPN-leverandører vil åpne programvaren sin. Eddie har DNS-lekkasjebeskyttelse, dynamisk servervalg og mye statistikk som hjelper deg med å bestemme deg for den beste serveren du skal koble til.

Mye informasjon!

Takket være sanntidslogger er det mulig å følge med på nøyaktig hva Eddie gjør (hvis du har kunnskap til å forstå dem!).

Låsen øverst til høyre indikerer at “Nettverkslås” er aktivert. Dette oppretter en brannmur som forhindrer at trafikk kommer inn eller går ut av datamaskinen utenfor VPN-tunnelen til AirVPNs servere. AirVPN tilbyr god DNS-lekkasjebeskyttelse selv uten Network Lock aktivert (jeg har aldri støtt på en DNS-lekkasje ved bruk av tjenesten), men Network Lock skal sikre at DNS-lekkasjer er umulige, samtidig som de fungerer som en drapsmann. Dette oppsettet skal også forhindre IP-lekkasjer på grunn av WebRTC-“bug”, men på systemet mitt er Network Lock-brannmuren i konflikt med min vanlige brannmur, og forhindrer at denne funksjonen fungerer. Siden dette ikke kan løses uten å avinstallere brannmuren min (noe jeg ikke er villig til å gjøre), har jeg ikke klart å sjekke, men i teorien skal denne funksjonen fungere fint. Eddie ruter ikke riktig IPv6-forespørsler, men deaktiverer IPv6 for å forhindre DNS-lekkasjer (det er vanskelig å smelle AirVPN for hardt over dette, da andre enn Mullvad, ingen leverandør håndterer DNS-forespørsler riktig). Det eneste virkelige problemet jeg har med Eddie er at det endrer Windows DNS-innstillingene. Dette er vanligvis en god ting, da det sikrer at alle DNS-forespørsler blir løst av AirVPNs servere, men hvis klienten av en eller annen grunn slår seg plutselig, må jeg manuelt tilbakestille DNS-innstillingene før jeg kan koble meg til internett igjen (Kontrollpanel -> Nettverk og delingssenter -> Endre adapterinnstillinger -> høyreklikk på tilkoblingen -> Eiendommer -> Velg Internett-protokoll versjon 4 -> Eiendommer -> Foretrukket DNS-server: 8.8.8.8). Eddie er sannsynligvis den mest funksjonelle VPN-klienten jeg noen gang har brukt. Som med de fleste ting relatert til AirVPN, har den et teknisk fokus, og bruker termer som selv en erfaren VPN-bruker som meg noen ganger trenger forskning for å forstå.

Kundeservice

Brukerstøtte

Støtte gis hovedsakelig via AirVPNs omfattende fora. Dessverre har diskusjonene en tendens til å være veldig teknisk, og det er ikke overraskende at mange brukere kan synes de er veldig skremmende (ser du et tema som utvikler seg her?). På plussiden gir forumene en skattekjerne av VPN-relatert kunnskap, og AirVPN-teamets vilje til å diskutere intime detaljer om deres drift (støttet av det som er klart sterk teknisk kunnskap) er et friskt pust i en industri der støtte gir ofte bare enkle svar på sammensatte spørsmål, eller enda verre, det ser ikke ut til å ha en anelse om hva det snakker om! I tillegg til å legge ut spørsmål til forumene, kan du sende AirVPN-teamet direkte (billettsystem). Jeg har prøvd dette tidligere og funnet ut at det kan ta opptil et døgn å motta svar, men at svaret alltid er omfattende.

Personvern og sikkerhet

AirVPN bruker veldig sterk kryptering. Det sier seg selv at AirVPN ikke holder noen logger og bruker delte IP-adresser, og er en av de svært få VPN-leverandørene som implementerer Perfect Forward Secrecy (uten hvilken OpenVPN ikke skal anses som særlig sikker). For dette bruker den 4096-biters Diffie-Hellman-taster, som blir oppdatert hvert 60. minutt (eller kan settes til oftere via klienten). Takket være dette var AirVPN alltid immun mot potensielle Logjam-angrep utsatt av forskere i fjor.

Det var også immun mot den nylige sårbarheten om "port fail" som påvirket mange VPN-tjenester, takket være bruken av separate oppførings- og avgangs-IP-adresser på hver VPN-server. Videre er AirVPN en av de svært få VPN-leverandørene som beskytter brukere mot WebRTC-feilen (og som vi skal se, er DNS-lekkasjebeskyttelse og en drapsmann også gitt med tillatelse til desktop-klienten). Som diskutert ovenfor, tilbyr AirVPN også forskjellige (valgfrie) teknologier som gjør bruk av VPN ekstremt sikker og privat (og takket være VPN gjennom Tor, potensielt til og med virkelig anonym - spesielt gitt vell av anonyme betalingsmetoder som AirVPN godtar). Når det gjelder teknisk innovasjon og dyktighet, og dets oppmerksomhet på detaljer i å beskytte kundenes personvern, er det etter mitt syn ingen andre tjenester der ute som kan berøre AirVPN.

Det er imidlertid verdt å merke seg at språket AirVPN bruker for å beskrive både formålet med teknologien, og hvordan den skal settes opp, best kan beskrives omvendt og lastet sjargongbelastet. Når du ser gjennom AirVPNs dokumentasjon, blir det snart klart hvorfor mainstream-brukere kan stikke av! En annen potensiell sak er at AirVPN er basert i Italia, et medlem av de fjorten øyne som spionerer alliansen som samarbeider med NSA og GCHQ. Dette er definitivt ikke ideelt, og Italia er heller ikke veldig vennlig når det gjelder piratkopiering av copyright. På den annen side, selv om EUs EU-lagringsdirektiv ble erklært ugyldig av EU-domstolen på menneskerettighetshensyn, ble ikke italienske VPN-leverandører pålagt å føre noen logger. AirVPN sier at dersom noen av EUs land det opererer i noensinne ble stilt slike krav, ville det bringe saken foran EU-domstolen. AirVPN er glade for at brukerne kan laste ned P2P fra noen av serverne.

Siste tanker

Selv å beskrive hva mylderet av AirVPN-funksjoner gjør i denne gjennomgangen, demonstrerer rikelig styrkene til denne tjenesten, men også hvorfor mange brukere sliter med den. Når det gjelder dedikasjon til personvern, kule funksjoner og teknisk kunnskap, er AirVPN veldig imponerende - etter min mening er det faktisk ingen andre på markedet som kan berøre det i disse forhold. Men (og dette er stort, men!) AirVPN klarer tydeligvis ikke å engasjere seg med et bredere publikum på grunn av sitt impenetrabisk teknisk tunge fokus. På mange måter er dette urettferdig, da AirVPN-klienten er enkel å bruke (bare last ned og kjør!), Og det virker kjedelig å kritisere en tjeneste for sin nøye oppmerksomhet på detaljer og for å tilby en rekke funksjoner som sjelden er tilgjengelige andre steder (hvis alle). Hvis vi imidlertid tar en rask titt på diskusjonene på forumene, eller til og med mye av dokumentasjonen som er designet for å hjelpe nye brukere, eller hvordan alternativer presenteres i klienten, er det lett å se hvorfor både besøkende på nettstedet og eksisterende blir skremt! Som sådan (og flott som jeg tror det er), bør AirVPN sannsynligvis betraktes som en nisjetjeneste rettet mot tech-heads og personvernjunkier, i stedet for en som egner seg for et mainstream VPN-publikum.

* Personvern- og sikkerhetsdelen av denne artikkelen er oppdatert etter at AirVPN tok kontakt med meg for å oppklare noen feil / forvirring, hvorav den mest bemerkelsesverdige angår bruk av HMAC SHA1-godkjenning på data og kontrollkanaler. Jeg er nå overbevist om at HMAC SHA1 er veldig sikker. Se kommentardelen til denne artikkelen for AirVPNs grundige begrunnelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me