Anonabox gjennomgang

Anonabox

  • Priser

    Fra $ 4.99
    / måned

ProPrivacy.com Score
3,5 av 10

Sammendrag

Anonaboxen har hatt noe av en rutete historie. Den originale enheten, som lovet å gi internettbrukere økt anonymitet ved å bygge en Tor-klient til en bærbar ruter, vakte stor oppmerksomhet i media da den samlet inn 585 549 dollar for et Kickstarter-innsamlingsmål på 7 000 dollar på bare fem dager..

Da det imidlertid ble kjent at den angivelig tilpassede prototypen var nesten identisk med andre enheter tilgjengelig på internett, brøt det ut en rad som førte til at Kickstarter fikk suspendert Anonabox-kampanjen.

Spoler frem halvannet år, og til tross for de første problemene, produserer Anonabox nå en rekke bærbare rutere designet for å forbedre personvernet ved å dirigere alle internettforbindelser gjennom enten Tor-nettverket eller en VPN-tjeneste (med den avanserte Pro-modellen du kan ruter også forbindelser VPN gjennom Tor).

Ideen om en "sikker" ruter som sikrer all kommunikasjon fra en tilkoblet enhet blir kryptert når de går mellom den og internett, er ikke ny.

Dette er effektivt hva enhver ruter som er konfigurert til å kjøre VPN gjør (vi har instruksjoner for å gjøre dette selv i DD-WRT, eller du kan kjøpe forhåndsblinkede og konfigurerte rutere fra mange VPN-leverandører).

Vi har også sett produkter før den ruter alle forbindelser gjennom Tor, for eksempel Onion Pi (en Raspberry Pi forhåndskonfigurert for å bruke Tor), PogoPlug SafePlug (ligner Anonabox, men dobbelt så stor og ikke åpen kildekode), som så vel som DIY-flash din egen ruter med Tor-prosjekter, som TorRouter og PORTAL (som begge til slutt tar sikte på å tilby enhetlige programvare / maskinvareløsninger).

Sikkerhet gjennom maskinvare

Når vi ser på Anonabox-spesifikasjonsarket, legger vi merke til at prosessoren virker kraftig nok (på nivå med den beste Asus RT-AC66U-ruteren), og 64 MB RAM er nok til å kjøre Tor på.

anonabox spesifikasjonsark

Det er imidlertid noe synd (spesielt gitt hvor vellykket finansieringen har vært), at Kickstarter ikke la til strekkmål for å forbedre tilkoblingen til den raskere 802.11ac WiFi-standarden, og 10/100 / 1000M Gigabit Ethernet. Det representerer likevel stor verdi for pengene.

Ledende teknolog for Glenn Greenwalds The Intercept-nettsted og ivrige utvikler for Tor-samfunnet, Micah Lee, fortalte Wired at han ble "oppmuntret" av ideen om Anonabox.,

‘Hvis du bruker noe slikt, går alt over Tor, så [en programvareutnyttelse] kan ikke skje. En Tor-ruter kan definitivt ha en stor fordel ved at det er fysisk isolasjon. '

Han var imidlertid opptatt av å påpeke at slik maskinvare ikke ville gi fullstendig beskyttelse mot ting som nettleserens fingeravtrykk og informasjonskapsler, og anbefalte å bruke den herdede Tor-nettleseren selv når du koblet til den via Anonabox (en innstilling i Tor-nettleseren kalt 'transparent torification') være slått av for å forhindre at internett kjører gjennom Tor to ganger).

anonabox størrelse

Andre interessante funksjoner i Anonbox inkluderer at den kan bruke 'pluggbare transporter' som obfsproxy, som er designet for å komme rundt blokker på Tor (potensielt gjøre det nyttig på steder som Kina), at de avrundede hjørner tillater lagring i et kroppshulrom , og som utvikler August Germar forklarer, kan det lett bli ødelagt,

‘Kanskje det er for sent og politiet allerede er i underetasjen, så du knuser kassen med en murstein og kaster brikkene ut av vinduet. Eller kanskje du bare knuser den ved å tråkke på den med skoen og spyle brikkene ned på toalettet. '

Germar konkluderer med det,

‘Dette handler ikke bare om å gjøre ting lettere for folk som bruker Tor nå, men også de som kunne tenke seg å bruke Tor, men ikke kan uansett grunn. Det er menneskene vi ønsker å hjelpe. '

Oppdatering 15. oktober 2014: Rett etter publisering av denne artikkelen kom vi over denne reddittråden, der hovedstøtten beskylder Aonabox-avdelingen for å feilaktig representere deres utviklingsprosess og bruke billig kinesisk maskinvare fra tredjepart, som de utviklet selv (tilsynelatende 'prototypene' vist på Kickstarter-siden er ikke deres). Vi anbefaler på det sterkeste at alle som er interessert i å bidra til denne Kickstarter, lese gjennom den opphetede debatten om reddit før de investerer.

Oppdatering 17. oktober 2014: Tilbakesplingen mot Anonabox fortsetter etter hvert som flere kritikker dukker opp (for eksempel om hvordan tilkobling til ruteren ikke er passordbeskyttet som standard). Se opp for vår oppfølgingsartikkel, der vi vil rapportere mer om utfoldelseshistorien.

Oppdatering 20. oktober 2014: KickStarter har suspendert Anonabox-kampanjen, og ser ikke støtte for følgende e-post:

'Hallo,

Dette er en melding fra Kickstarter's Trust & Sikkerhetsteam. Vi skriver for å varsle deg om at anonaboksen: et Tor hardware router-prosjekt (suspendert) har blitt suspendert, og pantet ditt på $ 51,00 USD er kansellert. En gjennomgang av prosjektet avdekket bevis for at det brøt Kickstarter sine regler. Vi kan stoppe prosjekter når de demonstrerer ett eller flere av følgende:

Å tilby kjøpte gjenstander og hevde at de har gjort dem selv. Presentere andres verk som din egen Misrepresentere eller unnlate å avsløre relevante fakta om prosjektet eller dets skaper. Følgelig er all finansiering stoppet og støttespillere vil ikke bli belastet for pantene deres. Det kreves ingen ytterligere tiltak fra din side.

Vi tar integriteten til Kickstarter-systemet veldig alvorlig. Vi suspenderer bare prosjekter når vi finner sterke bevis på at de feilaktig representerer seg selv eller på annen måte bryter bokstaven eller ånden i Kickstarters regler. Som policy tilbyr vi ikke kommentarer til suspensjon av prosjektet utover det som står i denne meldingen.

Hilsen Kickstarter Trust & Sikkerhet.'

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me