AnonymousVPN anmeldelse

AnonymousVPN

 • Priser

  Fra $ 12.00
  / måned

ProPrivacy.com Score
5 av 10

Sammendrag

Anonym VPN er et virtuelt privat nettverk basert på Seychellene. Anonym VPN er en av de mindre, mindre kjente tjenestene i det online personvernmarkedet, det har noen gode funksjoner som indikerer en positiv fremtid for VPN-tjenesten. Imidlertid oppdaget testene våre en VPN som ikke helt er i stand til å konkurrere med den øverste enden av VPN-markedet ennå. I denne anonyme VPN-gjennomgangen tar vi en grundig titt på sikkerhets- og personvernaspektene ved denne tjenesten, sammen med funksjonene de tilbyr, verdi for pengene og mer med det formål å finne ut om denne tjenesten er verdt pengene dine.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  19.1 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Seychellene
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  25

Funksjoner

Funksjonene i selskapets pakke er:

 • Servere i 25 land
 • Ingen begrensninger for databruk
 • Tre samtidige tilkoblinger tillatt
 • P2P tillatt
 • OpenVPN og Information Protocol Security (IPSec)
 • Flerspråklig nettsted
 • Prøvekonto med lav pris
 • Drepe bryteren
 • Egendefinert app for Windows, Mac og Android
 • Tredjeparts-app for iOS og Linux

Apple tillater ikke selskaper å gjøre apper tilgjengelige for iPhones og iPads uten godkjenning. Denne godkjenningsprosessen kan ta år. Dermed er det ikke uvanlig at et relativt nytt selskap ikke har en tilpasset app tilgjengelig for iOS. OpenVPN-kryptering er imidlertid den beste VPN-beskyttelsen som er tilgjengelig for online personverntjenester, og du kan koble til Anonymous VPN ved å bruke tredjeparts OpenVPN-forbindelse for iOS. OpenVPN Connect er tilgjengelig i Apple-butikken gratis. Det er tilgjengelige konfigurasjonsfiler på nettstedet Anonym VPN som får denne appen til å fungere med alle serverne. En lignende ordning er tilgjengelig for Linux-brukere. Servernettverket gir tilgang til steder i 25 land.

Besøk anonym VPN »

Hastighet og ytelse

Jeg testet hastigheten til Anonyme VPN med testmy.net. Disse testene ble utført fra Nottingham, Storbritannia, ved bruk av en Virgin Media-internettjeneste. Jeg testet ytelsen til tre anonyme VPN-servere. Dette var serverne i Storbritannia og Irland, som jeg testet på en forbindelse til London, Storbritannia og den anonyme VPN amerikanske serveren, som jeg testet på en forbindelse til Miami.

Blokkene i grafen representerer maksimums-, minimums- og gjennomsnittshastigheter over fem testkjøringer. Du vil også se poster for testkjøringer til London og Miami uten at VPN er slått på. Dette gir en ide om effekten VPN har på hastighetene til den underliggende internettjenesten. Jeg brukte IPLocation.net for å oppdage de faktiske stedene til hver VPN-server. Den britiske serveren var i London, den irske serveren i Dublin, og den amerikanske serveren i Manassas, Virginia.

AnonymVPN hastighetstest

Grafene viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastigheter for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj. Hver server halverte hastigheten på internettforbindelsen, noe som ikke er bra i det hele tatt. Heldigvis var hastigheten på min underliggende internettjeneste så god at VPN ikke skadet avspillingen av streamingvideo. Imidlertid kan alle med tregere internett lide kraftig.

Jeg utførte flere tester med ipleak.net mens jeg var koblet til den anonyme VPN amerikanske serveren. Disse testene undersøkte om samtaler til DNS-servere (Domain Name System) ga bort min plassering. Hver gang nettleseren din henter en side, må den først krysse referansen til internettadressen for den oppgitte webadressen. Dette utføres ved tilgang til en DNS-server.

VPN-en din trenger å administrere disse anropene fordi de kan observeres når de krysser internett. Hvis nettleseren din velger en DNS-server som er ulogisk fjern fra sin beliggenhet, kan snoopers regne ut at du ikke egentlig er der du ser ut til å være. Ipleak.net-testen viste min beliggenhet som Virginia.

Alle DNS-anrop gikk til en DNS-server, også i Virginia. En andre risiko for lekkasje kommer fra et system som kalles Web Real-Time Communication (WebRTC). Dette er en butikk med data i nettleseren som hjelper med å øke hastigheten på interaktive applikasjoner. Kontroller av denne informasjonen avslørte ikke min sanne beliggenhet.

Jeg sjekket IP-lekkasjefaktorer igjen med et annet testnettsted, doileak.net. Resultatene fra disse testene gjentok funnene fra ipleak.net. Anonym VPN skjulte mitt sanne sted. Den eneste feilen var at tidssoneinnstillingene for operativsystemet mitt var forskjellige fra tidssonen til det rapporterte stedet mitt. Internett-leverandøren min bruker ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lekkasjer.

Priser og planer

1 måned

$ 12.00
per måned

Anonym VPN har en tjenestepakke. Den tilbyr tre abonnementsperioder for den planen. Det er ingen gratis prøveperiode, men du kan få pengene tilbake hvis du registrerer deg for de månedlige eller årlige abonnementsplanene. Du må bare be om å kansellere kontoen din innen 14 dager etter abonnement.

Anonyme VPN-priser

For bare $ 2, kan du ha full tilgang til tjenesten i tre dager. Dette er en utmerket måte å prøve ut VPN og sørge for at det passer for deg før du forplikter deg over lengre tid. Mange VPN-tjenester tilbyr et bredt spekter av betalingsalternativer. Du kan imidlertid bare betale for anonym VPN med kredittkort. Dette er synd fordi mange VPN-kunder liker å betale med Bitcoin eller via PayPal.

Personvern og sikkerhet

Den anonyme VPN-appen lar deg velge om du vil bruke OpenVPN eller IPSec. OpenVPN er det beste systemet for VPN-er. Imidlertid er IPSec også høyt ansett. Cisco Systems opprettet den. Cisco er verdens største produsent av internettrutere og programvare. Begge implementeringene inkluderer Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering med en 256-bits nøkkel. Dette er den beste beskyttelsen som for øyeblikket er tilgjengelig på VPN-markedet.

Anonym VPN bruker et RSA-håndtrykk med en 2048-bits nøkkel. Dette er standard nøkkellengde i VPN-bransjen. De øverste VPN-ene benytter imidlertid 4096-bits nøkler for ekstra sikkerhet. Dodgy VPN-er bruker 1024-bits nøkler. Som sådan gir Anonymous VPNs implementering deg det vanligste beskyttelsesnivået - ikke det beste - men absolutt ikke det verste. Det er sikkert nok til å holde dataene dine private. Eiere av iPhones og iPads (som kobles til ved hjelp av OpenVPN connect) får full OpenVPN-beskyttelse når de bruker Anonym VPN. De går imidlertid glipp av de små statister som selskapet har innebygd i sin tilpassede app.

Den viktigste sikkerhetsfunksjonen som eiere av Windows-, Mac- og Android-enheter får, er en kill switch. Du har sannsynligvis opplevd en situasjon der internettforbindelsen din mislykkes. Når tilkoblingen kommer tilbake, prøver alle appene dine å koble til igjen. Dette er et sikkerhetsproblem fordi du ikke kan diktere rekkefølgen de kobles til. Hvis VPN ikke er den første appen som gjenoppretter tjenesten sin, vil appene som først sender ut internettmeldinger avsløre din sanne identitet. Dette er grunnen til at kill-bryteren er så viktig. Det sikrer at ingen apper kan koble seg på nytt før den sikre VPN-koblingen er på plass.

Personvern

Seychellene er et bra sted for en VPN-tjeneste. Det er utenfor rekkevidden til stormaktene for mobbing. Det er også en lang, lang vei unna de store juridiske sentrene i Los Angeles, New York og London. Opphavsrettseiere vil sannsynligvis sette i gang straffeforfølgning mot personene som laster ned eiendommen sin med P2P-nettverk. Imidlertid er det lite sannsynlig at de vil anstrenge seg for å fly ut til Seychellene. Anonym VPN fører ikke aktivitetslogger, noe som er et godt tegn på at det vil beskytte ditt privatliv. I tillegg oppgir selskapet åpent at det tillater P2P-nedlastinger på nettverket.

I sjansen for at politiet eller opphavsrettsadvokater får rettspålegg om å tvinge selskapet til å overlevere postene, vil du forsikre deg om at det ikke er noe på filen som kan kartlegge din reelle identitet til den falske adressen som VPN tildeler deg . Dessverre fører Anonym VPN tilkoblingslogger. Disse postene beskriver hvilke servere du koblet til og når.

De registrerer også datamengden du lastet ned. Trafikkanalyse (e2e timing attack) betyr at denne informasjonen er alt som advokatfullmektiger eller advokater om opphavsrett trenger for å bryte gjennom personvernet som VPN er ment å tilby. Enda verre er det at selskapet ikke oppgir perioden det holder loggene på. Det er også verdt å merke seg at Anonym VPN ikke gjør deg helt anonym. VPN gir personvern, ikke anonymitet. Dessverre på grunn av tilkoblingsloggene som denne VPN-en holder - er ikke personvernet så bra som det kan være.

Brukervennlighet

Registrere seg

Når du er klar til å abonnere på AnonymousVPN, naviger til delen Priser på hjemmesiden og klikk på "Kjøp nå" under abonnementsperioden du ønsker. Nettstedet tar deg til en handlekurv-side. Klikk på Kassen for å fortsette. Din neste oppgave er å registrere deg for en konto. Til slutt må du oppgi kredittkortinformasjonen din for å kjøpe abonnementet.

Du vil motta to e-postmeldinger fra Anonym VPN. Den første av disse bekrefter medlemskapet ditt med påloggingsdetaljene som du satt opp på registreringssiden. Dette er din legitimasjon for klientområdet. Brukernavnet og passordet for appen finnes i den andre e-posten du mottar. Denne e-posten inneholder også lenker for å laste ned filer for appen. Klikk på lenken for operativsystemet ditt for å laste ned et installasjonsprogram. Appen vil installere seg selv. Eiere av iOS-enheter og Linux-datamaskiner må over til kunnskapsbasen for å få installasjonsinstruksjoner.

Den anonyme VPN Windows VPN-klienten

Installasjonsprogrammet lager en snarvei for appen.

Når appen åpnes, må du oppgi brukernavn og passord. Passordet er annerledes enn det for nettstedets klientområde. Før du logger inn, klikk på glidebryter-symbolet nederst til høyre på grensesnittet. Dette åpner appens innstillingsside.

Undersøk "Husk brukernavn og passord" , slik at du ikke trenger å skrive inn legitimasjon hver gang du åpner appen. Du kan når som helst klikke på glidebryterikonet for å gå tilbake til Innstillinger-siden. På denne siden kan du slå på kill-bryteren, som sikrer at VPN alltid beskytter deg når du har tilgang til internett. Du kan også velge her om tilkoblingen til VPN kjører over User Datagram Protocol (UDP) eller Transmission Control Protocol (TCP).

Generelt sett har du det bedre med UDP. Det er mye raskere enn TCP og er nyttig for interaktive applikasjoner, for eksempel chat og IP-telefoni. Det er også bedre for streaming. Du kan velge hvilket VPN-system appen bruker. Alternativene er IPSec eller OpenVPN. Begge bruker sterk kryptering, men Open VPN er den beste. Klikk på glidebryterikonet for å lukke Innstillinger-panelet.

Standard servervalg for appen er en automatisk tildeling. Hvis du imidlertid ser ut til å være på et bestemt sted, angir du denne attributtet til et navngitt land. Klikk på pil ned på slutten av Region-feltet for å få serverlisten, og deretter på landet der du vil ha tilgang til nettsteder.

Klikk på Connect-knappen for å aktivere VPN. Den Connect-knappen vil skifte til Disconnect når VPN-tilkoblingen er opprettet.

Hengelåsen med Connect / Disconnect-knappen blir grønn når VPN-en fungerer.

Streamingtjenester

Mens jeg var i Storbritannia koblet jeg meg opp til den anonyme VPN-serveren i USA, slik at jeg kunne se på TV fra Amerika. Jeg kom inn på Netflix-kontoen min og kunne se videoer fra det amerikanske biblioteket der. Netflix VPN-deteksjonssystemer er tøffe. VPN-bransjen bruker dem som berøringsstein. Ikke mange VPN-er kan komme seg inn i Netflix fra utlandet, så dette var et utmerket resultat.

Jeg fikk også tilgang til ABC- og NBC-nettstedene mens jeg var koblet til den amerikanske serveren. ABCs tilgangskontroller er faktisk mer omfattende enn Netflix. NBC prøver ikke så hardt for å blokkere tilgang til utlandet og omtrent enhver VPN-tjeneste kan komme inn på den. ABC oppdaget VPN og blokkerte avspillingen av videoer. NBC lot meg se på. Fra Spania prøvde jeg å få tilgang til britiske videosider. Dessverre kunne ikke VPN få meg inn i BBC iPlayer. Jeg kunne se videoer på Channel 4 og ITV nettsteder.

Andre plattformer

Den anonyme VPN-appen er tilgjengelig for operativsystemene Windows, Android, Mac OS X og macOS. Det er instruksjoner på nettstedet for å laste ned et gratis grensesnitt for OpenVPN, og deretter tilpasse det med filer fra Anonym VPN. Disse instruksjonene er rettet mot brukere av iOS og Linux-enheter. OpenVPN Connect-programvaren er imidlertid også tilgjengelig for Windows og Mac-maskiner. Konfigurasjonsfilene som Anonym VPN gir, er ikke operativsystemspesifikke. Dette gir et annet alternativ for brukere av Windows, Mac og Android-enheter.

Siste tanker

Jeg likte å bruke den anonyme VPN-appen. Designerne har fått kontrollene opp på riktig nivå for å glede alle. De som ikke vet mye om nettverksteknologi, må bare velge et sted og trykke på Connect-knappen for å bruke VPN. Tjenesten henvender seg også til de som ønsker muligheten til å velge om tilkoblingen går over UDP eller TCP, og om de skal bruke OpenVPN eller IPSec.

Problemet med å komme inn på BBC iPlayer betyr at det ikke er sannsynlig at britiske utvandrere og reisende velger denne VPN. Tjenesten er ganske kostbar, men kan ikke konkurrere med topp moderne tjenester i en lignende prisklasse. Til tross for dette er jeg generelt trygg på å anbefale Anonym VPN (så lenge du ikke er brit i utlandet). Imidlertid, med bedre tilgjengelige valg for en lignende pris, er du virkelig bedre til å skaffe deg noe annet.

Besøk anonym VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me