b.VPN gjennomgang

b.VPN

 • Priser

  Fra $ 7.50
  / måned

ProPrivacy.com Score
8 av 10

Sammendrag

I denne b.VPN-gjennomgangen finner jeg en Nederland-basert VPN-leverandør som tilbyr en profesjonell tjeneste. 24/7 kundestøtte og effektive antisensursteknologier er høydepunktene. Forbedringer kan gjøres (ingen logger, raskere ytelse og et mer sjenerøst antall tilkoblede enheter tillatt), men generelt er jeg ganske fornøyd med tjenesten.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  33 Mbps
 • Samtidige tilkoblinger
  2
 • land
  11
 • Jurisdiksjon
  Nederland

Funksjoner

 • VPN er basert i Nederland
 • 18 servere i 11 land er tilgjengelige
 • Du kan koble til to enheter samtidig, men bare en som bruker OpenVPN og en som bruker L2TP
 • OpenVPN via SSH-tunnel
 • “SMOKE tunnel”
 • 24/7 kundestøtte
 • P2P tillatt

OpenVPN via SSH-tunnel

Denne funksjonen lar deg skjule OpenVPN-tilkoblinger i en TLS / SSL-tunnel. TLS / SSL er krypteringen som brukes av HTTPS. VPN-tilkoblinger som er rutet gjennom disse TLS / SSL-tunnelene er derfor svært vanskelige å skille fra bortsett fra vanlig HTTPS-trafikk. Dette er fordi OpenVPN-dataene er pakket inn i et ekstra lag med TLS / SSL-kryptering. Siden Deep Packet Inspection (DPI) teknikker ikke klarer å trenge gjennom dette “ytre” krypteringslaget, klarer de ikke å oppdage OpenVPN-krypteringen “inni”. Dette er en veldig nyttig funksjon, siden den burde kunne beseire mange former for VPN blokkere.

RØYKTunnel

I tillegg til å kunne gjemme OpenVPN i en SSH-tunnel, tilbyr b.VPN en annen teknologi som tar sikte på å beseire VPN-blokker. Navnet “SMOKE”, dette er en tilpasset protokoll som legger til ekstra tåkelighet for hver pakke. b.VPN hevder at SMOKE kan få denne VPN i Kina, Iran, Oman, Tyrkia og Russland. Jeg ba b.VPNs supportteam for mer informasjon:

“Det er en polymorf UDP-tunnel som har mye større spekter av muligheter for å gå gjennom DPI. Det er det eneste som fungerer stabilt i Kina nå i motsetning til Obfsproxy som ikke fungerer allerede på nesten et år. Røyk har forsvarstaktikker mot GFW (Great Firewall of China) som struper pakker og kan hoppe over store spekter av nettverks-IP-er og porter uten frakoblinger. Den har også pakke-sikkerhetskopieringsmekanisme for å gjenopprette ødelagte pakker av GFW. Vi er veldig sikre på at det bare er noe som fungerer stabilt, da vi har et testteam der ute. ”

b.VPN ga meg TeamViewer tilgang til en PC lokalisert i Kina. Så jeg kan bekrefte at jeg var i stand til å koble meg opp via SMOKE og få tilgang til nettsteder som vanligvis blir sensurert der.

Besøk b.VPN »

Hastighet og ytelse

Testene ble utført ved bruk av en fiberforbindelse på 50 Mbps / 3 Mbps til Storbritannia. Jeg valgte en OpenVPN UDP-tilkobling ved å bruke b.VPNs "Sterke" krypteringsnivå.
nedlasting

Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Jeg har også kjørt noen tester for å sammenligne ytelsen til de forskjellige protokollene som tilbys. Disse resultatene er anstendige nok, men samsvarer ikke med de som tilbys av topp-VPN-leverandører.

Jeg oppdaget ingen IPv4 DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer mens jeg brukte b.VPN Windows-klienten. Jippi! Merk at Internett-leverandøren min (Virgin Media UK) ikke støtter IPv6, så jeg kan ikke teste for IPv6-lekkasjer. Som du ser av skjermdumpen over, utnytter b.VPN Google DNS for å utføre DNS-oversettelse.

Alle DNS-forespørsler blir imidlertid fullmakt av b.VPN, så Google vet ikke hvem som har laget dem. Jeg anser derfor ikke dette for å være et problem. Amerikanske Netflix oppdaget at jeg brukte en proxy og nektet å spille. Dette inkluderer når jeg dirigerte forbindelsen gjennom en SSH-tunnel. BBC iPlayer fungerte imidlertid fint når den ble koblet til en britisk server.

Andre plattformer

Priser og planer

b.VPN tilbyr en enkel plan for en størrelse. Det starter på $ 9,99 per måned, og går ned til $ 7,50 per måned hvis du kjøper et års abonnement.

b.VPN-priser

Som et veldig irriterende og ganske uklart popup-banner på hver side på nettstedet prøver å fortelle deg, tilbyr b.VPN for tiden en rabatt. Dette gir deg et årlig abonnement på bare $ 36 ($ 3 per måned). Programvaren kan lastes ned og brukes til en helt gratis prøveperiode i en time. Det kreves ingen betalingsdetaljer for dette. Dette er ikke så veldig lenge, men skal være nok til å bekrefte at tjenesten fungerer for deg, og for å gjennomføre noen ytelseskontroller hvis du er så tilbøyelig. I løpet av den gratis prøveversjonen kan du få tilgang til mange, men ikke alle, b.VPN-servere.

Sikkerhet og personvern

OpenVPN-brukere kan velge mellom to krypteringsnivåer: Normal (Blowfish-128-chiffer med SHA-1-hash-autentisering) og Strong (AES-256 med SHA-256-hash-autorisasjon). Alle OpenVPN-tilkoblinger bruker RSA-2048 og Perfect Forward Secrecy. Vennligst se denne artikkelen for en fullstendig diskusjon av VPN-krypteringsbetingelser. Tl; dr-versjonen er at krypteringen som brukes av b.VPN er god. Spesielt hvis Sterk kryptering er valgt. b.VPN er basert i Nederland. Nederland er en spioneringspartner av Nine Eyes NSA, og den nederlandske regjeringen utfører en god del av sin egen overvåkning.

VPN-leverandører i Nederland er imidlertid ikke pålagt å føre logger. Dessverre, selv om det ikke har noen brukslogger, holder b.VPN noen tilkoblingslogger: "Vi har ingen logger overhodet av brukernes aktivitet (vi ikke inspiserer eller logger brukertrafikk), men vi beholder infrastruktur nødvendige logger som er (Connection IP, tid, varighet, bruk av båndbredde). ”Generelt er jeg ikke så plaget av dette nivået av loggføring. Men den virkelig paranoide bør være klar over at, i alle fall i teorien, slike logger kan brukes til å identifisere en person med kjent internettatferd gjennom et "end to end timing attack." B.VPN har ikke noe problem med å torrenting mens han bruker tjenesten.

Brukervennlighet

Nettstedet ser smart ut, og gir all den informasjonen som kreves for å bli medlem og koble til tjenesten. Et popup-banner som vises på hver side som annonserer b.VPNs årlige rabattilbud er imidlertid veldig irriterende. Jeg foretrekker også at mer teknisk informasjon var tilgjengelig, og at personvernpolitikken ("Avtalen") tydelig stavet ut at noen tilkoblingslogger oppbevares. Det er i stedet først og fremst opptatt av å fortelle deg hva som ikke er tillatt når du bruker tjenesten. Engelsk som brukes på nettstedet er ofte tydelig ikke skrevet av en morsmål, men er forståelig.

Brukerstøtte

Live chat support er tilgjengelig 24/7. Responsen var rask, vennlig og hjelpsom. For mer tekniske spørsmål måtte jeg sende e-post til b.VPNs tekniske team, men fikk generelt et kunnskapsrikt svar med en halvtime eller så.

Registrere seg

Som nevnt tidligere, kan du laste ned VPN-klienten og teste tjenesten i en time før du trenger å registrere deg. Dette er en smertefri prosess, selv om jeg ikke godkjenner mengden personlig informasjon som etterspørres. Bare e-postadressen trenger å være gyldig (og en engangsbruk vil gjøre), men jeg foretrekker fortsatt å ikke bli spurt. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene godtar b.VPN potensielt anonym betaling via Bitcoin. Dette er flott, men husk alltid at en VPN-leverandør vil kjenne den virkelige IP-adressen din uansett.

B.VPN Windows VPN-klienten

Den tilpassede Windows-klienten er bare OpenVPN. Det potensielle problemet med dette er at du bare har en VPN-forbindelse av gangen. Det ser ganske upretensiøst ut, men får jobben gjort. Krypteringsnivå, OpenVPN via SH Tunnel og Smoke Tunnel kan velges i Advanced Settings-menyen. Dessverre er ingen kill switch inkludert.

Egendefinerte OpenVPN-apper er tilgjengelige for Mac OSX, iOS og Android (+4.0.3). Manuelle L2TP / IPsec og / eller OpenVPN konfigurasjonsveiledninger er også tilgjengelige for disse plattformene, pluss noen få andre (for eksempel L2TP for Linux og Windows-telefon). Tilpassbare .ovpn-filer kan brukes på ethvert system som støtter en OpenVPN-klient.

Android-appen

Android-appen bruker OpenVPN. I likhet med desktop-klienten har jeg sett flere apper med swish-utseende, men det fungerer bra. Du kan rute OpenVPN-tilkoblingen gjennom en SSH-tunnel. Dette er den eneste Android VPN-appen som jeg er klar over å tilby denne funksjonen. Dessverre støttes ikke denne funksjonen i iOS-appen. Det er ikke mulig å velge Sterkt krypteringsnivå ved hjelp av mobilappen. Men for å være ærlig, vil vanlig (Blowfish-128-chiffer med SHA-1-hash-autentisering) -kryptering være mer enn nok for de fleste brukere. Jeg oppdaget ingen DNS eller WebRTC lekkasjer mens jeg brukte appen.

Siste tanker

Jeg er spesielt imponert over den døgnåpne kundesupporten og de avanserte obfuskasjonsteknologiene som tilbys. SMOKE fungerer bra fra Kina, og b.VPNs Android-app er den eneste som for øyeblikket er tilgjengelig for å tilby VPN gjennom en SSH-tunnel. Dette betyr at b.VPN ville være et godt valg for brukere på steder som Kina som prøver å blokkere VPN-bruk.

Besøk b.VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me