BlackVPN gjennomgang

BlackVPN

 • Priser

  Fra $ 5.11
  / måned

BlackVPN har pågått siden 2009. Det var opprinnelig basert i USA, men har siden flyttet til Hong Kong. Dette er en enorm forbedring ettersom amerikanske firmaer kan bli utsatt for warrants og gag order.

Black VPN tilbyr forskjellige abonnementsplaner som er skreddersydd for videostreaming, personvern og torrenting. Det er en ingen logger VPN-tjeneste med godt implementert kryptering, noe som betyr at den er sikker. Det gir også rimelige hastigheter og tillater nedlasting av peer-to-peer (P2P) på de fleste servere (ikke USA og Storbritannia).

ProPrivacy.com Score
7.1 av 10

Sammendrag

Inntil nylig hadde ikke BlackVPN egendefinerte klienter, noe som betydde at det manglet visse funksjoner (som en drapsmann). BlackVPN har nå utviklet tilpassede klienter for Windows, Android og iOS. Dessverre er disse betaklientene fulle av feil og kobler ikke til mange servere. Til og med Android-klienten - som er tom for beta - mangler en drepeavbryter og klarer ikke å koble til mange servere. La oss se nærmere på ...

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Hong Kong
 • Samtidige tilkoblinger
  7
 • land
  18
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  0 Mbps

Priser og planer

Selskapet leverer tre forskjellige pakker for abonnenter å velge mellom. Den første er "Personvern" pakke, som gir tilgang til servere i 16 land og tillater nedlasting av P2P. Denne planen er god - men mangler amerikanske og britiske servere - som sannsynligvis utelukker den for mange mennesker.

De "TV" pakke gir abonnenter bare tilgang til servere i USA og Storbritannia. Til 75 dollar er det noe dyrt fordi den britiske og den amerikanske serveren aldri kan brukes til torrenting. For de som bare er interessert i å strømme innhold fra disse stedene, kan det imidlertid være av interesse.

Global-pakken kombinerer TV- og personvernpakkene - og er i utgangspunktet nøyaktig det samme som standardplanen med de fleste andre VPN-er på markedet. Av denne grunn vil vi konsentrere oss om den globale planen i denne gjennomgangen.

BlackVPN-priser

Alle pakkene kan kjøpes på månedlig, tre måneder eller årlig basis. Den globale planen går ut til $ 11,60 for en måned, $ 33,02 for tre måneder og $ 121,08 for et år (tilsvarer $ 10 per måned). Disse prisene er ganske dyre sammenlignet med andre topp-serien VPN-er - som har oppover 60 land å velge mellom.

For å se disse alternativene, klikk på velg under Global (eller en av de andre planene hvis du foretrekker det). Du vil da få muligheten til å velge abonnementslengde. Forunderlig siterer BlackVPN bare sine priser på euro. Jeg prøvde å koble meg til en amerikansk VPN-server for å se prisene i dollar, men det var fremdeles i euro som er ganske uortodoks. (Jeg konverterte prisene til Dollars selv for denne vurderingen for enkelhets skyld.)BlackVPN globale prispakker

Husk at selv om Global-pakken inkluderer alle selskapets servere, lar den deg fremdeles ikke gjøre torrenting når du er koblet til Storbritannia eller USA.

Brukere kan få en tredagers gratis prøveversjon av Global-pakken hvis de installerer appen for Android eller den nye beta iOS VPN-klienten. Dessverre er det ingen gratis prøveversjon på Windows eller OS X. BlackVPN tilbyr imidlertid en full 14-dagers pengene-tilbake-garanti: slik at du kan teste tjenesten risikofri.

Abonnenter kan velge å betale med kredittkort, PayPal, Bitcoin og UnionPay. Så vel som ved bankoverføring og gavekort.

Det er verdt å huske at å betale med Bitcoin vil øke personvernet ditt - men vil ikke gjøre deg anonym fordi VPN fortsatt har muligheten til å kjenne din virkelige IP-adresse hver gang du kobler deg opp (i sanntid), selv om den ikke blir logget en gang økten er ferdig. Dette gjelder alle ingen logg (og loggføring) VPN-er.

Funksjoner

BlackVPNs funksjoner inkluderer:

 • Servere i 18 land (på den globale planen)
 • 14-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Null logger policy
 • P2P tillatt på de fleste servere (ikke Storbritannia eller USA)
 • OpenVPN, L2TP og PPTP krypteringsalternativer
 • Tillatelse av syv samtidige tilkoblinger
 • Ingen databruk eller båndbreddegrenser
 • Distribuert Denial of Service (DDoS) beskyttelse

BlackVPN-servernettverket er ganske lite sammenlignet med andre prisede (og enda billigere) VPN-er. Global-pakken har servere i Storbritannia, USA, Australia, Brasil, Canada, Tsjekkia, Estland, Frankrike, Tyskland, Japan, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Romania, Spania, Sveits og Ukraina.

For å være rettferdig er dette en veldig fin spredning av servere som folk flest vil være fornøyd med.

Sikkerhet

Abonnenter kan velge mellom tre forskjellige VPN-protokoller når du bruker BlackVPN. Dette er PPTP, L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) og OpenVPN. Av disse anbefaler vi OpenVPN fordi det er det mest sikre. I tillegg oppfordrer vi brukere generelt til å holde seg borte fra PPTP, som er en utdatert og usikker protokoll.

Vi er glade for å kunne rapportere at BlackVPNs implementeringsstandarder for OpenVPN er en av de sterkeste i bransjen. Den bruker Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering med en 256-bits nøkkel. Den implementerer et 4096-bits RSA-håndtrykk - noe som er ekstremt sikkert. Både data- og kontrollkanaler har en ekstremt høy standard, noe som betyr at sikkerhet er sikret med denne VPN-en.

Personvern

BlackVPN har ingen logger-policy. Selskapet sletter alle poster for en økt så snart brukeren logger seg ut. Det holder ikke med aktivitetslogger eller tilkoblingslogger. BlackVPN flyttet også fra USA til Hong Kong for å unngå warrants og gag-ordrer som kan sette det under press for å gi sanntids tilgang til kontoer (eller til og med å begynne i hemmelighet å føre logger). Dette er faktisk gode nyheter. Fra policyen:

BlackVPN vilkår for bruk

Ett gyldig spørsmål omgir BlackVPNs avvisning av P2P på sine britiske og amerikanske servere. Hvis det absolutt ingen logger, ser det ut til at BlackVPN ikke har noen måte å vite om brukerne faktisk bryter disse reglene. Jeg snakket med en BlackVPN-agent, og de fortalte meg følgende:

"I stedet for å føre tilkoblingslogger for å avskrekke misbruk, vil vi stole på å reagere på innkommende misbruksrapporter ved å blokkere tilgangen til disse nettstedene og tjenestene som misbrukes midlertidig..

"Vi kan også overvåke tilkoblinger til IP-ene som blir misbrukt for å finne og forby misbrukeren. Vi holder overvåkingen på plass til misbruket stopper, vanligvis bare noen få dager."

Klikk her for mer informasjon om BlackVPN ingen logger.

Nettsiden

BlackVPN-nettstedet er ganske kult, med en lun animert bakgrunn når du kommer til hjemmesiden. Rulling nedover på siden gir deg mye informasjon om tjenestens viktigste funksjoner. Det inkluderer til og med omtale av bare metall-servere og det faktum at den ikke har noe "virtuell" VPN-lokasjoner, dette er et høyt detaljnivå.

Nettstedet er nå også beskyttet av Cloudflare etter at det pådro seg et DDoS-angrep tilbake i 2016. Dette er bra og betyr at nettstedet neppe vil bli offer for et annet angrep som kan låse brukere ute. Det betyr at du kan bli bedt om å fylle ut en opptak fra tid til annen.

BlackVPN-nettstedet har en passende svart overskrift for menyen. Den menyen holder seg når du blar nedover siden, noe som er nyttig. Nettstedet har faktisk få sider, men dette er fordi det meste av salgsinformasjonen finnes på hjemmesiden.

BlackVPN-skjermbilde av nettstedet

Koblingen til firmaets blogg lenker til Medium - der det vert bloggen. Bloggen har en rekke interessante artikler, men er ikke noe som oppdateres regelmessig. I stedet ser det ut til å være der BlackVPN kunngjør kunngjøringer om å legge til en ny server eller funksjon til tjenesten og forklare funksjonene den allerede har. Noen VPN-er gir også nyheter om digitale personvernproblemer - BlackVPN plager ikke med dette.

BlackVPN-blogginnlegg

Bunnteksten på nettstedet BlackVPN har også lenker til forskjellige deler av områdekartet. De forskjellige forskjellige pakker finner du her for å klikke deg gjennom og få mer informasjon. Vilkårene for tjeneste, refusjonspolicy og en seksjon som heter "dine rettigheter" finner du også her. De "kontakt oss" lenke finner du også i bunnteksten.

Endelig er det en lenke til "Les og brenn" et gratis online verktøy drevet av BlackVPN, som lar folk sende en engangs privat melding som automatisk ødelegger selv når den har blitt tilgang.

Bunntekst for BlackVPN-nettsted

Ved første øyekast ble jeg skuffet over at vilkårene for tjeneste ble inkludert i bunnteksten, men ikke VPNs personvernregler. Men da jeg klikket på ToS, fant jeg det å inkludere personvernpolitikken, inkludert viktige detaljer om dens nullloggspolicy.

Brukerstøtte

Støttesiden til nettstedet BlackVPN inneholder koblinger til en FAQ-side og skjemaet for opprettelse av supportbilletter. Du får tilgang til disse ved å klikke på Hjelp i toppmenyen.

BlackVPN live chat support

Knowledgebase tar deg til FAQ-siden. Dessverre er FAQ-delen ganske bare. Så du må åpne en billett for å få ordentlig hjelp for de fleste problemer.

Det er en live chat-funksjon på nettstedet, og jeg fikk beskjed av live chat-agenten om at den er 24/7. Etter min erfaring har det imidlertid en tendens til å være bemannet rundt 16 til 18 timer per dag. Dette er fremdeles ganske bra.

BlackVPN live chat support

Hvis chatboksen nede til høyre på skjermen sier at livehjelp er online, klikker du på den for å få tilgang til live chatagenten. Du må oppgi navnet og et spørsmål for å starte en samtale.

Når en støtteoperatør blir tilgjengelig, starter samtalen.

Prosessen

Registrere seg

Det er enkelt å registrere deg på BlackVPN. Klikk på "Kjøp nå" øverst til høyre på skjermen og deretter "plukke ut" under pakken som interesserer deg. Jeg ville teste premien "global" konto - så jeg valgte det.

Jeg valgte å betale med Paypal for brukervennlighet og brukte faktisk en falsk e-postkonto for å kunne handle litt mysterium når det gjaldt å åpne en supportbillett.

Deretter må du bestemme deg for en betalingsmåte. Jeg brukte PayPal for brukervennlighet. Du kan velge Bitcoins eller et butikkort for ekstra personvern hvis du foretrekker det.

Abonnenter blir bedt om å bekrefte at de "samtykker IKKE til å laste ned eller dele noe opphavsrettsbeskyttet materiale som bruker USA eller UK VPN-servere." Neste klikk "Fortsett til betaling". Etter å ha fylt ut alle opplysninger som er nødvendig og betalingen din fjernes, vil du se en bekreftelsesskjerm i nettleseren din.

Etter dette vil du motta to e-poster fra BlackVPN. Det første inneholder brukernavn og passord. Det andre inkluderer lenker til installasjonsveiledninger og nedlastingssiden for appen.

BlackVPN Windows VPN-klient

BlackVPN pleide bare å fungere ved å bruke tredjeparts OpenVPN GUI-klient. Brukere kan fremdeles bruke denne klienten (og må det for å koble til bestemte servere).

Den gode nyheten er at BlackVPN nå har en tilpasset Windows VPN-klient som er i beta. Du får tilgang til det ved å klikke på "VPNSetup" i topnav-menyen. Å velge Windows tar deg til en rekke alternativer. Dette er den du ønsker:

BlackVPN-app

Når programvaren har lastet ned og installert, starter den automatisk. Klienten ser bra ut, det er en morsom og attraktiv klient, som ser ut til å være funksjonspakket.

Det første du trenger å gjøre er å oppgi legitimasjonsbeskrivelsen øverst til høyre. Disse er i din første velkomst e-post.

BlackVPN-appinnstillinger

Hvis du klikker på kloden øverst, kommer du til serveralternativene. VPN kommer som standard til Nederland. Jeg testet noen få servere og fant ut at denne betaklienten ikke vil koble til noen amerikanske servere, Canada, Brasil, Australia, Spania, Tsjekkia, Norge eller Japan. Alle de andre europeiske serverne fungerte imidlertid fint på betaklienten.

Av denne grunn, du vil fremdeles trenge å bruke OpenVPN GUI-klienten for å koble til ganske mange viktige servere (mens denne betaklienten fremdeles er i utvikling).

Velg BlackVPN-server

Hjertet til høyre gjør foreløpig ikke noe.

I innstillinger kan du slå noen få OpenVPN-krypteringsalternativer. Den er satt til UDP 443 og AES-256-CBC som standard. Disse innstillingene er fine for de fleste, så det er ikke nødvendig å oppdatere disse innstillingene. Ingen andre protokoller tilbys for øyeblikket. Men som OpenVPN er best, er dette ikke et problem.

Auto-Connect er et godt tilskudd, spesielt hvis det gjøres for å fungere i kombinasjon med en dreiemoment. Den gode nyheten er at betaklienten kommer med DNS-lekkasjebeskyttelse og en drepsbryter. Disse funksjonene kan ikke slås av: de er på hele tiden når du oppretter en tilkobling. Begge skyer blir grønne når forbindelsen er opprettet. P2P er merket som rød fordi jeg var koblet til den britiske serveren.

BlackVPN drepebryter

Jeg testet kill-bryteren ved å koble fra internett og deretter koble til igjen og fant ut at jeg ikke hadde noe internett før VPN-tilkoblingen hadde reetablert. Så det så ut til å fungere fint for meg. BlackVPN innrømmet imidlertid at drapsmekanismen ikke er det "fullt implementert ennå" i Windows beta. Så det kan fremdeles være litt buggy.

Jeg krasjet også VPN med vilje for å sjekke drepe-bryteren og fant ut at det var en app-basert funksjon som ikke vil fortsette å fungere hvis VPN krasjer av en eller annen grunn. Imidlertid kjørte jeg BlackVPN beta i 16 timer solid, og det krasjet aldri en gang.

Til slutt får brukerne muligheten til å slå på VPN-tildekking ved hjelp av Stunnel. Dette er en utmerket funksjon som gjør at folk kan komme seg rundt brannmurer på steder som Kina, Egypt og Iran (der VPN-bruk er strupet av Internett-leverandører). Det fungerer ved å skjule VPN-trafikk slik at den ikke kan oppdages.

Ytelse (hastighet, DNS, WebRTC og IPv6 tester)

Jeg testet BlackVPN ved å bruke vår serverbaserte, vitenskapelige hastighetstestmetodikk. Vi brukte OpenVPN-konfigurasjonsfilene for å sjekke hastigheter ved å bruke vår anbefalte protokoll.

BlackVPN nedlastingshastigheter

Når du sammenligner med fire andre populære VPN-tjenester, gjør BlackVPn veldig bra. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet er 30,3 Mbits per sekund med maksimale hastigheter på 71,7 Mbits per sekund. Disse resultatene viser at denne VPN-en definitivt er rask nok til å strømme i HD.

BlackVPN DNS-oppslagstid

DNS-oppslagstidene var dessverre verre. Disse tider kan ha en virkelig effekt på lastetidene for sider, og som du ser BlackVPN registrert de tregeste hastighetene til 5 konkurrerende VPN-firmaer.

Når det gjelder VPN-tilkoblingstider, klarte BlackVPN ganske bra. Gjennomsnittlig tilkoblingstid var 3,3 sekunder. Imidlertid opplevde jeg mye lengre tilkoblingstider da jeg brukte Betaklientene deres. disse resultatene ble oppnådd ved hjelp av OpenVPN-konfigurasjonsfilene, så de er representative for hva du kan forvente ved å bruke tredjeparts OpenVPN GUI-klient.

Totalt sett er disse hastighetstestresultatene ikke forferdelig. For det du betaler er de imidlertid ikke like raske som noen andre konkurrenter på markedet.

Deretter utførte jeg IP-adresse- og DNS-lekkasjetester ved bruk av ipleak.net mens jeg var koblet til BlackVPN-serveren i London, jeg sjekket også for WebRTC-feilen. Jeg fant ingen IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer i det hele tatt. Teststedet viste bare VPNs IP-adresse og DNS-server. Nettstedet rapporterte Web Realtidskommunikasjon (WebRTC) som ikke hadde noen relevans for min faktiske beliggenhet, så dette var grønt lys også. Disse testene ble utført ved bruk av Windows-betaklienten - noe som betyr at klienten er trygg å bruke for personvern.

Internett-leverandøren min (ISP) bruker ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lekkasjer.

Streamingtjenester

Under testene mine forsøkte jeg å koble meg til de amerikanske øst- og kanadiske serverne for å se om jeg kunne få tilgang til Netflix. Jeg fant ut at Windows-beta-appen ikke ville koble til USA eller Canada. Av denne grunn flyttet jeg over til OpenVPN GUI som jeg lastet ned fra BlackVPN-nettstedet (det følger med serverne som er forhåndsinstallert). Både Netflix USA og Netflix Canada blokkerte meg.

Jeg kontaktet BlackVPN og de ba meg bruke USA West-serveren for å få tilgang til Netflix US. Dessverre, i Windows beta-klient, var jeg igjen fullstendig ute av stand til å koble meg til den amerikanske vest-serveren (det sa at jeg koblet på ubestemt tid). Av denne grunn vendte jeg nok en gang til OpenVPN GUI-klienten for testing.

Den gode nyheten er det Jeg var i stand til å se amerikanske Netflix på TV-USA-West-serveren ved hjelp av OpenVPN GUI-appen.

Ved hjelp av US-East server (fremdeles på OpenVPN GUI) kunne jeg få tilgang til et show på CBC. TVA var også tilgjengelig. ABC.com la derimot merke til at en VPN var i bruk og ikke ville la meg se noen strømmer. NBC.com ble vellykket opphevet ved bruk av VPN.

Den britiske serveren fungerte bra i Windows-betaklienten - men kunne ikke lure Netflix UK proxy-deteksjonssystem. BBC iPlayer - som er flink til å blokkere VPN-er - lot meg se på. Dette gjaldt også ITV Hub og Channel 4, som alle var tilgjengelige ved å bruke beta Windows-klienten.

Andre plattformer

Du kan installere BlackVPN-klienten på Windows, Mac OS X, macOS og Android. BlackVPN er også ferdig med å utvikle sin iOS VPN-klient nå også og har sendt den til Apple App Store. Imidlertid venter det foreløpig på å bli godkjent. Den gode nyheten er at du fremdeles kan bruke beta-versjonen ved å kontakte BlackVPN direkte.

Mac VPN-klienten er bare en merket versjon av Tunnelblick. I tillegg er ikke versjonen av Tunnelblick som BlackVPN leverer engang den siste versjonen. Den siste versjonen av Tunnelblick har en dreiemoment, så jeg vil anbefale å få det og legge til .ovpn-konfigurasjonsfilene manuelt.

Det er også mulig å sette opp BlackVPN på Linux og DD-WRT, pfSense og OpenWRT rutere. BlackVPN gir .ovpn konfigurasjonsfiler slik at brukere på hvilken som helst plattform kan falle tilbake på tredjeparts offisielle OpenVPN-klient hvis de vil.

Android VPN-klienten er den eneste klienten som er en faktisk ikke-beta-tilpasset klient. Den er tilgjengelig i Google Play-butikken. Klienten lar folk velge mellom OpenVPN UDP og TCP på port 443. Den har også en automatisk tilkoblingsfunksjon med muligheten til å velge om den skal koble til på ukjente og kjente offentlige WiFi-hotspots.

BlackVPN automatisk tilkobling

Igjen har ikke Android-klienten en driftsbryter. I tillegg vil det ikke la meg koble til noen av de amerikanske serverne, Canada, Brasil, Australia, Spania, Tsjekkia, Norge eller Japan. Dette er nøyaktig det samme problemet jeg opplevde med Windows-betaplattformen. Veldig skuffende.

På plussiden, fra Android Nougat 7+, kommer Android OS med en dedikert VPN-drapsmaskin som vil fungere for alle VPN-apper. Så du vil kunne beskytte Android-tilkoblingene dine ved å bruke den funksjonen hvis du har Nougat 7+ eller over. Imidlertid, hvis du ønsker å bruke alle VPN-serverne, trenger du å få tredjeparts OpenVPN-klient for Android.

BlackVPN Review: Konklusjon

BlackVPN er en tjeneste som anses som sikker på grunn av sterk kryptering implementering og en null logger policy. Hastighetene er rimelige, og fordi det tillater P2P på de fleste av sine servere, anses det generelt som bra for Torrenting. Mangelen på tilpassede klienter med drapsmann er imidlertid noe som har utsatt folk for i fortiden (og kan fortsette å gjøre det). Visstnok er ingen drapsmann langt fra ideell for å torrentere.

Den gode nyheten er at BlackVPN har tilpassede klienter i verkene, men foreløpig er iOS- og Windows-klientene fremdeles i beta og er veldig buggy. Dessverre slet Windows beta med å koble til mange servere. I tillegg informerte supportteamet meg om at drepsbryteren ikke er fullstendig implementert ennå. Av denne grunn vil jeg oppfordre til litt forsiktighet.

Android-klienten er fullt funksjonell - og mangler fremdeles en kill switch. I tillegg vil den ikke koble til mange viktige servere. Dermed holder du deg sannsynligvis bedre med tredjeparts OpenVPN-klienten. En fordel er at brukere kan velge mellom OpenVPN UDP og TCP - flott hvis du ikke trenger å bruke noen av serverne som ikke klarer å koble til.

Det kan ikke være noen tvil om at tilpassede klienter med en drapsmaskin vil være nyttige når de er perfeksjonert, men foreløpig kan du oppleve at du trenger å bruke en kombinasjon av tredjeparts OpenVPN-klient og beta-klienter for å få mest mulig ut av tjenesten.

Jeg likte:

 • Godt utformet nettsted
 • 14-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Sterk personvernpolicy uten logger
 • Privat DNS og ingen lekkasjer overhodet
 • Tillatelse av syv samtidige tilkoblinger
 • Fungerer på rutere og har installasjonsveiledninger
 • Fjern blokkering av Netflix US på USA West-serveren (bruker OpenVPN GUI)
 • Fjern blokkering av iPlayer (også på beta)

Jeg var ikke så sikker på:

 • Mac-klient er bare Tunnelblick og har ingen drepebryter
 • Live chat support er ikke tilgjengelig 24/7
 • Hastighetene kan være raskere
 • Kontodeling er ikke tillatt
 • Killswitch på Windows-betaen er fremdeles litt avlyttende
 • Ingen Killswitch på Android-klient

Jeg hatet:

 • Android-klient kobler ikke til mange servere
 • Beta Windows-klient kobler ikke til mange servere

BlackVPN er en god VPN for folk som ikke har noe imot å bruke tredjeparts OpenVPN-klienten. Med tanke på prisen virker det imidlertid litt som i forhold til andre topp-of-the-range VPN-tjenester.

Jeg ønsker BlackVPN lykke til med å fullføre implementeringen av betaklientene og ser frem til å gjennomgå tjenesten på nytt når den har klart å stryke ut noen av komplikasjonene den har. En god VPN som har mye potensiale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me