Blokkløs gjennomgang

Blockless


 • Priser

  Fra $ 4.16
  / måned

OPPDATERING: Blokkløs ser ikke ut til å ta imot nye kunder på dette tidspunktet.

ProPrivacy.com Score
4.5 av 10

Sammendrag

Blockless er en Canada-basert SmartDNS-leverandør som tar sikte på å gi deg store strømningshastigheter med brukervennlighet. Selv om det er noen få problematiske ting, gir de samlet sett en god valuta for pengene-tjenesten.

Funksjoner

Canada-basert Blockless baserer hovedoperasjonen rundt SmartDNS-tjenesten, så vi vil diskutere dette først. De gir godt avrundet støtte og oppsett for dette, og som vist nedenfor er det praktisk talt ingen hastighetstap. Det gir en god service hvis du konstant ønsker å være koblet til en strømmetjeneste, men (som de fleste andre SmartDNS) kan det være litt plage hvis du ønsker å fortsette å endre tilbake til standardinternettinnstillinger og egenskaper. SmartVPN-tjenesten (som de anbefaler når du er på farten) er med på å omgå de ovennevnte problemene, men dessverre fungerer den ikke alltid - selv om problemene ser ut til å være forbeholdt BBC iPlayer. Heldigvis for Blockless har tjenesten deres ikke blitt blokkert av Hulu ennå (som med mange andre leverandører), og hvis du leter etter en VPN for Netflix, Pandora, osv., Er dette et godt valg. Blockless-tjenesten tillater strømming fra 17 forskjellige land. Selv om det ikke var noen asiatiske eller afrikanske forbindelser, var disse stedene tydelig gjennomtenkt og er landene der store strømmetjenester er basert og tilgjengelige fra. De lar 1 IP brukes for SmartDNS-tjenesten og 1 tilkobling som skal brukes for SmartVPN.

Hastighet og ytelse

Vi ga Blockless vår standard ytelsestest for å se hvordan den gikk an. Overraskende nok var det knapt hastighetstap med verken SmartDNS- eller PPTP-tilkoblingen. Når det gjelder IP-test, skaffet vi alltid vår egen IP siden det ikke er implementert noen sikkerhet i noen av systemene. DNS-resultatene var ikke akkurat som vi forventet, siden det for det meste pekte mot USA / Canada og Tyskland, men tjenesten og systemet deres fungerte så vi ikke skal bekymre oss for dette.

Pris

1 måned

$ 4.16
per måned

Som alle andre VPN der ute gir Blockless tre forskjellige planer, med økende prisrabatter jo lenger du registrerer deg på. Sammenlignet med en tradisjonell VPN-tjeneste er de billige, men sammenlignet med SmartDNS og strømmetjenester [deres målmarked] er de tilsvarende priset. Litt irriterende viser de ikke denne informasjonen før du registrerer deg for en konto. Når du registrerer deg får du også en 7-dagers gratis prøveperiode (uten å måtte oppgi noen kredittkortinformasjon), som kan utvides til 10 hvis du liker dem på Facebook.

Støttede betalingsplattformer

Kundeservice

Blockless har to typer støtte: en FAQ og billettstøtte. FAQene deres dekker de grunnleggende emnene mens billettsupporten er tilgjengelig for å løse de mer kompliserte problemene. Billettstøtten svarte på rimelig tid og virket kunnskapsrik og vennlig. Dessverre klarte de ikke å løse problemet vårt med SmartVPN, men vi vil ikke holde dette mot dem da de prøvde sitt aller beste, og til slutt er det utviklerne feil, og ikke supportteamene.

Personvern og sikkerhet

Siden Blockless er rettet mot å tilby high end-streaming og bruker SmartDNS-teknologi, gir den ikke mye når det gjelder sikkerhet, men den forstår dette og fremsetter ingen påstander om dette - noe som er flott. Deres SmartDNS gir ingen sikkerhet hva som helst, men dette betyr at du kan ha de beste streaminghastighetene som mulig. De har også en tjeneste som heter SmartVPN, men vi mener at denne formuleringen er litt misvisende da det ikke er et privat nettverk i virkeligheten. Årsaken til denne uttalelsen er som følger:

 • Den bruker en PPTP-forbindelse, som vi har nevnt mange ganger før, ikke er veldig sikker.
 • Innstillingene de bruker for denne PPTP-tilkoblingen, betyr også at den ikke er kryptert på noen måte.

Deres personvernregler og vilkår for bruk vises tydelig på nettstedet. Dessverre, selv om det er klart om innsamling og bruk av informasjon gjennom deres nettsted, nevner den ikke informasjon om logging gjennom deres tjeneste. Støtten deres var stor for å fylle ut dette gapet og fortalte oss at det eneste de logger på er tilkoblingsfeil. Blockless tilbyr også en Ad Blocker-tjeneste gjennom deres DNS-oppsett, slik at du ikke trenger å bekymre deg for alle de irriterende reklamen som lurer rundt på nettstedet. Selv om en rekke VPN-er gjør dette, så langt vi vet, er de de eneste som implementerer det for deres SmartDNS-forbindelse.

Siste tanker

Totalt sett, mens det er noen ting som kan strykes ut, er Blockless en godt avrundet tjeneste. De scorer mange flått i de riktige boksene, og tjenesten deres er godt målrettet og oppfyller det målmarkedet godt. Det er noen få store konkurrenter som Blockless kan sammenlignes med, men på grunn av deres lave priser og besluttsomhet står de godt bakover.

Vi likte

 • Stor hastighet
 • Fantastisk støtte
 • Mye for pengene

Vi var ikke så sikre på

 • Proprietære apper er ikke veldig imponerende

Vi hatet

 • Ikke mye

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me