BolehVPN gjennomgang

BolehVPN

 • Priser

  Fra $ 3.70
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

ProPrivacy.com Score
8.5 av 10

Sammendrag

Med all den naturlige skjønnheten og kulturen i Sørøst-Asia er regionens regjeringer online sensur av nettsteder som Facebook, Youtube og Google virkelig en headscratcher. Enten det er Singapore, Vietnam eller Malaysia, er land i denne regionen beryktet for å begrense internettilgang. Det er her Seychellene-baserte BolehVPN kommer inn i bildet, og tilbyr en flott løsning for de som ønsker å fjerne blokkeringen av Internett. Fortsett å lese denne BolehVPN gjennomgangen for å finne ut selv!

Hurtigstatistikk

 • land
  12
 • Samtidige tilkoblinger
  2
 • Jurisdiksjon
  Seychellene

Funksjoner

torren
Totalt servere 35
land 12
Samtidige tilkoblinger 2
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Bare metal eller virtuelle servere Kombinasjon
Rutere støttet Asus-WRT-Merlin rutere, SabaiTech rutere, DD-WRT OpenVPN rutere

BolehVPN er et selskap i Seychellene som har frihet fra obligatoriske dataoppbevaringslogger. De har kontorer i Hong Kong og Malaysia, selv om dette strengt tatt er for forretningsformål og ikke påvirker deres loggføringspolitikk. BolehVPN har fordelen av å være et selskap lokalt i S.E Asia-regionen, med selskapets grunnleggere og ledere til stede på deres supportteam for å svare på spørsmål. De har nesten 10 års erfaring i industrien, og ble grunnlagt i 2007. BolehVPN har servere i 13 land over hele kloden, der de mest populære stedene er USA, Storbritannia og Sveits. De tilbyr også spillserver hosting i den sørøstasiatiske regionen.

Du kan ha opptil to samtidige tilkoblinger på en enkelt IP-adresse når du bruker BolehVPN. Dette er ikke så imponerende som IPVanish (opptil fem) eller ExpressVPN (tre), men burde være nok for den typiske brukeren. BolehVPN har seks forskjellige konfigurasjoner tilgjengelig for VPN-klienten deres, med Proxied, Fully Routed og Streaming-konfigurasjoner noen av alternativene som er tilgjengelige. Tor-brukere vil også sette pris på BolehVPNs støtte for VPN gjennom Tor, og tilbyr økt anonymitet og personvern.

Besøk BolehVPN »

Hastighet og ytelse

For å få et bedre inntrykk av hvordan BolehVPN presterer, gjennomførte vi noen enkle hastighetstester på deres tyske, britiske og amerikanske servere.

BolehVPN-hastighet

Grafer viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighet for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj. Som du kan se var hastighetene vi nådde ganske solide med unntak av deres britiske servere, der vi fikk noen ganske dårlige resultater. Vi ble imidlertid imponert over ytelsen til deres beliggenhet i Tyskland. DNS- og IPv6-lekkasjer (sjekk her for mer informasjon om disse vilkårene) dukket heller ikke opp, men ikke glem å sjekke dette selv gjennom ipleak.net.

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser

Pris

7 dager

$ 3.70
per måned

12 mnd

$ 6.66
per måned

6 måneder

$ 7.50
per måned

2 måneder

$ 8.50
per måned

1 måned

$ 9.99
per måned

BolehVPN tilbyr en enkelt plan med priser som starter på $ 3,70 for en syv-dagers prøveperiode. Ytterligere priser starter på $ 9,99 måned til måned mens kjøp årlig slår av en tredjedel av prisen til bare $ 6,67 i måneden.

BolehVPN-priser

En gratis prøve på en dag er tilgjengelig for å teste ut BolehVPNs tjeneste, selv om dette (noe irriterende) krever en påmelding og en e-post til salgsteamet for å komme i gang. De tilbyr ikke refusjon eller en pengene-tilbake-garanti for tjenesten deres, så sørg for å dra full nytte av prøvene sine før du melder deg på lang sikt. BolehVPN aksepterer Bitcoin og Dash mobilbetalinger i tillegg til de vanlige kreditt- og debetkortbetalingene. Bitcoin er også et velkomment alternativ for de som leter etter økt anonymitet på Internett. Det gjør BolehVPN ikke anbefale bruker forhåndsbetalte kort med visse landbegrensninger, da disse kan oppstå problemer når du registrerer deg.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Registrere seg

Det er raskt og enkelt å registrere deg på BolehVPNs tjeneste, og det krever heller ikke betalingsinformasjon under påmeldingen. Du trenger en fungerende e-postadresse og navn for å registrere deg, med henvisningsinsentiver også tilgjengelig. Ved registrering sender de en e-post med kontonummer og brukernavn, som er nødvendig for å kunne registrere deg for en dags gratis prøveperiode. Når kontoen er konfigurert, kan du laste ned appen for den spesifikke plattformen.

Windows-klient

Etter at du har opprettet en konto, kan du laste ned BolehVPN-klienten for plattformen din. Windows-klientens filstørrelse er bare 6,9 ​​MB, noe som gjør det mulig å laste ned raskt selv på langsomme tilkoblinger. Windows-klienten er ganske standard sammenlignet med andre VPN-er, da den stort sett er enkel å bruke og konfigurere basert på dine behov. Hovedpanelet lar deg administrere forbindelsene dine, se daglig og månedlig båndbreddestatistikk og se gjeldende tilkoblingsdetaljer.

Klienten kommer også med funksjoner som automatisk tilkobling, DNS-lekkasjebeskyttelse og en VPN-drepebryter som kan gjøre livet ditt mye enklere. Du kan også se en detaljert VPN-tilkoblingslogg fra hovedgrensesnittet. Proxy-innstillinger kan også administreres fra en egen del av klienten, men husk at eventuelle proxyoppsett krever at du konfigurerer den spesifikke programvaren før du kobler til.

Andre plattformer

BolehVPN har støtte for iOS gjennom OpenVPN Connect, i tillegg til standard klienter Windows / Mac / Linux operativsystemer. Android-brukere har tilgang til BolehVPNs litt tilpassede versjon av Android VPN. Vi testet Boleh VPN på iPhone for å se hvor raskt vi kunne sette opp enheten vår. Det var relativt enkelt å konfigurere tjenesten gjennom OpenVPN Connect, selv om det krevde at vi separat skulle laste ned og overføre BolehVPNs konfigurasjonsfiler. DD-WRT-brukere får også en eksklusiv guide og støtte for å sette opp BolehVPN på en DD-WRT-ruter.

Andre tjenester

I tillegg til VPN-tjenestene deres, tilbyr BolehVPN også hosting for populære online spill som Counter-Strike og Minecraft. Det er lett omtale av dette på deres hjemmeside, så det virker som om servering av hosting ikke ser ut til å være et prioritert salgsargument for dem. Tor-brukere vil også sette pris på BolehVPNs støtte for VPN gjennom Tor, noe som gir ekstra anonymitet og personvern til din internettaktivitet. Det er imidlertid viktig å huske at dette vil føre til en ytterligere nedgang i tilkoblingshastigheter. De som ønsker å fjerne blokkeringen av Youtube og strømmetjenester som Netflix vil glede seg over BolehGEO-serverne (Asia, E.U og Canada) som også tilbys. Disse fungerer på en lignende måte som en SmartDNS-tjeneste, noe som gjør omgåelse av dumme geo-begrensninger mye enklere.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Gratis prøveperiode Ja - 1 dag

Nykommere og veteraner til VPN både forstår hvor viktig støtte kan være. BolehVPN tar kundestøtte på alvor, med bedriftsstiftere og ledere som er tilgjengelige for å svare på spørsmålene dine. Du har muligheten til å enten sende en billett gjennom Zendesk-støttesystemet eller sende dem direkte på [e-postbeskyttet]. Vi ble noe skuffet over fraværet av en live chat eller telefonstøttefunksjon med BolehVPN, da disse kan være livreddere når en presserende problem oppstår. I prosessen med å registrere deg BolehVPNs gratis prøveperiode, kontaktet vi salgsavdelingen deres for å be om rettssaken etter registrering. Selv om svarstiden på e-post kan være ekstremt lang, mottok vi gjerne svar på e-posten vår på litt over en time. Meget imponerende.

BolehVPN har også en Twitter- og Facebook-profil, noe som kan resultere i en raskere respons. Nyttige artikler og guider relatert til VPN-er blir også publisert på disse nettverkene daglig.

Sikkerhet og personvern

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Nei

BolehVPN-brukere har muligheten til å velge mellom å bruke OpenVPN- eller L2TP-protokollen (vi anbefaler OpenVPN!). P2P-tilkoblinger og proxy-servere (HTTPS og SOCKS) er også tilgjengelige om nødvendig.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
OpenVPN

Som allerede nevnt er BolehVPN registrert i Seychellene, men opererer utenfor Malaysia. Dette betyr at de er underlagt Seychellene lover om lagring og logging av data. Heldigvis betyr dette at de er unntatt fra en tullete amerikansk patriotlov eller EU-lovgivning om oppbevaring av data. BolehVPNs forpliktelse til personvern styrkes av deres bruk av 256-biters (128-biters for surfing / streaming-servere) AES OpenVPN-kryptering med RSA-2048 håndtrykkskryptering og SHA-512 hash-godkjenning. Perfekt taushetsplikt fremover gis av en Diffie-Hellman-4096 nøkkelutveksling.

Hvis du ikke forstår hva alt dette betyr, kan du sjekke VPN-kryptering: The Complete Guide (TL: DR BolehVPN bruker veldig sterk OpenVPN-kryptering). Det har også en fin "xCloak" funksjon som ytterligere krypter Internett-trafikk for å gjøre det enda vanskeligere for ISP-ere å gjenkjenne VPN-trafikk.

Selv om det ikke er noen loggføringspolicy, oppgir Boleh at de midlertidig kan bruke logging for å identifisere uvanlig aktivitet på serverne deres (høy båndbredde, et for stort antall tilkoblinger, etc.). Selv om dette ikke er for bekymringsfullt, kan de som søker fullstendig anonymitet bli bedre tjent med å se andre steder. De som ønsker å delta i en hvilken som helst P2P-aktivitet, vil gjerne se at BolehVPN tilbyr full støtte for P2P-tilkoblinger, med ubegrenset båndbredde også på plass for store nedlastinger.

Siste tanker

Enkelt sagt er BolehVPN en av de beste VPN-tjenestene der ute. De samler ikke inn logger, bruker fantastisk kryptering og mange ekstra funksjoner uten å tømme bankkontoen din. VPN gjennom Tor, BolehGEO, og deres imponerende programvare gir alle gode tillegg. Hastighetene (spesielt på U.K-serverne) gir grunn til bekymring, men andre steder vi testet var ganske standard. Gå videre
og dra fordel av en dags gratis prøveperiode for deg selv!

Besøk BolehVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me