Box.com gjennomgang

Box.com


ProPrivacy.com Score
8 av 10

Sammendrag

Opprinnelig som administrerende direktør Aaron Levies universitetsprosjekt, Box
er en av de originale skylagringsløsningene som er tilgjengelige for kommersiell bruk. Siden har den vokst eksponentielt, og betjener mer enn 41 millioner individer og 92 000 organisasjoner, så la oss ta en grundig titt på hvorfor den er så populær.

liker

 • De første 10 GB lagringsplassen er gratis
 • Gode ​​sikkerhetstiltak
 • Brukervennlig
 • Delvis 2-faktor autentisering
 • Fildeling

Misliker

 • USA er et Five Eyes-medlem
 • Noen merkbare feil og manglende funksjoner
 • Apper er ikke åpen kildekode
 • Ingen Linux-støtte

Priser

I boksen kan "Enkeltpersoner" prøve seg før de kjøper med 10 GB lagringsplass helt gratis, men det er verdt å merke seg at opplasting er begrenset til bare 250 MB per fil. Dette kan økes ved å betale $ 10 per måned for Personal Pro-pakken, gi 100 GB lagringsplass og en opplastingsgrense på 5 GB per fil.

Business er der Box virkelig skinner, med en rekke lag som er ment for team av mennesker. Starter-, Business- og Business Plus-pakkene krever alle minst tre brukere å kjøpe inn, koster henholdsvis $ 5, $ 15 og $ 25 per bruker per måned. Større selskaper kan benytte seg av Enterprise planer med eller uten Governance, men må komme i kontakt med Box direkte for å forhandle om priser.

Funksjoner som tilbys av box enterprise

Det er verdt å ta hensyn til hva hvert lag tilbyr, ettersom det er ulikhet mellom dem, inkludert lagringsstørrelse, API-samtale og tilpasning av funksjoner. Heldigvis, som du kan se ovenfor, har Box en sammenligningsguide for potensielle kunder for å sammenligne hvilke funksjoner som er inkludert i spesifikke pakker og hva som kan takles mot en ekstra kostnad.

Funksjoner

 • Frakoblet visning
 • Boksnotater
 • Tredjeparts applikasjonsintegrasjon
 • Begrenset filversjonering
 • Støtte for fildeling
 • Operativsystemintegrasjon
 • 2-faktor autentisering

Frakoblet visning & redigering

Box Notes gir deg muligheten til å lage en arbeidsflyt ved å dele kalendere, planer og dokumenter, men dette er langt fra de omfattende suitene som tilbys av Google og Microsoft. Heldigvis gir Box også integrasjon med populære applikasjoner som Google Docs, Adobe Sign og både online og offline versjoner av Microsofts Office Suite.

Hvis du bruker noen av disse for første gang, vil du spørre deg om dette er din standardplattform når du redigerer den bestemte filtypen og advarer deg om at bruk av eksterne applikasjoner betyr at du samtykker til tredjeparts vilkår for bruk. Standardverdiene kan enkelt endres ved å navigere deg inn i kontoinnstillingene og klikke på delen Integrasjoner.

Nettleserbaserte redigeringsverktøy dukker automatisk opp i et nytt vindu som noen ganger kan forhindres av annonseblokkere. I mitt tilfelle stoppet Firefox selv vinduet fra å åpne, men dette blir enkelt avhjulpet ved å klikke på ‘Alternativer’ og tillate popup-vinduer fra app.box.com.

Når filen er redigert, vil dokumentet automatisk lagres, og det originale Box-vinduet ber deg om å oppdatere siden med et varsel om at en ny versjon er tilgjengelig. Du kan fortelle hvilken versjon av en fil du har på nå fra nummeret øverst til venstre, med "V3" som står for versjon 3.

Filversjonering

Ved siden av å holde oversikt over hvilken versjon av en fil du ser for øyeblikket; I boksen kan du laste opp nyere filversjoner manuelt og sjekke versjonshistorikken. Dessverre ble versjonshistorikkfunksjonen kontinuerlig møtt med en "serverfeil" under testingen, som informerte meg om at "filversjoner ikke kunne hentes" til tross for at iterative tall ble endret øverst til venstre.

Du vil bli tilgitt for at Microsoft Word og Google Docs kan redde deg her, ettersom begge har innebygd filversjon. Dessverre fjerner Boxs integrasjon mange av disse funksjonene, og lar deg stole på lagringstjenesten; For bedre eller for verre.

Støtte for fildeling

Box har gjort deling av filer utrolig enkelt, og gir medlemmene muligheten til å invitere brukere via e-post eller med en lenke. Mens gjestene må opprette en konto med Box for å godta e-postinvitasjoner, kan personer med en lenke få tilgang til delte mapper og filer uten samme begrensning, selv om koblinger kan begrenses til de tidligere invitert.

Administratorer kan innføre flere begrensninger når de inviterer andre mennesker. For eksempel må invitere en annen Editor gjøres via e-post, og gi dem tillatelse til å laste opp, laste ned, forhåndsvise, dele og redigere alt de har tilgang til. Alternativt kan e-postinnbud være begrenset til å laste ned, forhåndsvise og dele hvis de blir med som visning. Koblinger fungerer litt annerledes, og lar bare folk enten se eller se og laste ned filer.

En ting jeg liker spesielt godt med Box er muligheten til å låse filer med et enkelt klikk. Når en fil er låst, vil andre redaktører ikke kunne gjøre endringer i dokumentene før den er låst opp, noe som gir deg full kontroll over samarbeidet.

Kryssplattform

Du kan få tilgang til boksen på de fleste plattformer via en nettleser. Det anbefales at du bruker Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge eller Internet Explorer, slik at du velger å være oppdatert som mulig. Det skal bemerkes at selv om Microsoft Edge lar deg redigere dokumenter ved hjelp av skybasert programvare, støtter det ikke for øyeblikket Box Tools for å redigere filer ved bruk av desktop-applikasjoner.

Box Sync-applikasjonen er tilgjengelig for nedlasting på alle versjoner av Android som har blitt utgitt de siste tre årene, og de to siste versjonene av macOS og iOS. Windows 7, 8, 8.1 og 10 støtter alle Box Sync, men det støtter ikke NTFS dataduplisering.

OS-integrasjon

De som laster ned Box Sync-applikasjonen, vil merke integrasjon med skyen på operativsystemnivå.

På skrivebordet vises Box på venstre side av Windows Explorer og Mac Finder, slik at du kan bla gjennom filer forutsatt at du er koblet til internett. Boksen vises også i Windows-skuffen, som du kan få tilgang til ved å trykke Ctrl, Alt, Shift og B samtidig. Høyreklikk på en fil i Explorer og Finder vil vise nye alternativer, inkludert en snarvei til nettstedet og mulighetene til å låse og dele filer. Dette er ikke til å forveksle med OneDrive sine delingsalternativer på Windows, som dukker opp lenger opp.

Deling av en fil på boks fra Windows File Manager

Foreløpig er det ingen offisiell støtte for Linux, men det er applikasjoner tilgjengelig for Android og iOS-enheter. Ved siden av raketten som gir tilgang til skyen på mobile enheter, vil Box også vises når du prøver å dele bilder og filer direkte, noe som gir mulighet for umiddelbar opplasting.

2-faktor autentisering

Selv om vi ville ha foretrukket universal 2-faktor (U2F) via fysiske USB-nøkler, en standard som allerede er støttet av større selskaper, innlemmer Box 2-faktor autentisering via SMS-tekstmeldinger for å beskytte kontoer ytterligere. Første gang du logger deg på en ny enhet, vil du bli bedt om å legge inn en kode. Når den enheten er registrert, vil den logge deg på uten å be deg om 2-faktorers bekreftelse. Dette er praktisk, men krever at du tar ekstra vare på enhetene du bruker for å få tilgang til boksen, da det ikke er noen måte å håndheve 2-faktor hver gang du logger inn.

Personvern og sikkerhet

Jurisdiksjon

Box er basert i Redwood City, California, og betyr at den må overholde de tvilsomme personvernpolitikkene til USA og dens fem øyne spionerende allianse ledet av National Security Agency (NSA). Selskapet har ikke helt funnet seg i overskrifter som Google og Microsoft, men det er rimelig å anta at det er noen forsøk på styring fra NSA og andre tjenestemenn.

Zero-kunnskap

Da den tidligere sikkerhetsentreprenøren for NSA og CIA, Edward Snowden, kastet lys over masseovervåking i 2013, begynte Box å konseptualisere måter den kunne avverge innblanding fra myndighetene. Siden Box fortsatt logger aktiviteter, når den ikke helt løftene om en policy om null kunnskap, men implementerer sine egne protokoller med Box KeySafe.

Teknisk sikkerhet

Boxs kryptering treffer de fleste av de samme merknadene som sine større konkurrenter, med SSL-kryptering under transport, 256-bit AES-kryptering i ro og til og med væpnede sikkerhetsvakter som beskytter de fysiske serverne. Sikkerhetsalternativer blir strammere jo mer du betaler, men med Data Loss Prevention (DLP) tilgjengelig fra Business-pakker og oppover og Box KeySafe mot en ekstra kostnad på toppen av Business Plus- eller Enterprise-lagene.

Box KeySafe er en type Key Management Service (KMS), som prøver å plassere deg i kontrollen over ditt eget privatliv uten vanlig brukervennlighet. Hva dette gjør er å tilby maskinvaresikkerhetsmoduler (HSM) for å gi selskaper mer kontroll over styringen av krypteringsnøklene, men de er fremdeles lagret på Amazons Web Services (AWS). Den uforanderlige revisjonsloggen holder oversikt over hvem som har fått tilgang til serveren, e-postadresser for administratorer når noen ikke blir gjenkjent og inneholder en kill switch som en siste utvei, men krever fortsatt at du stoler på et selskap med nøklene dine. Denne funksjonen er heller ikke inkludert i noen av basepakkene, og blir i stedet brukt på en ekstra kostnad.

Problemer

Nettleserkryptografi

Internett stoler ofte på varianter av JavaScript for å hasjere, verifisere og kryptere innhold, som blir sett på som et av de verste programmeringsspråkene på grunn av det fragmenterte og ustabile fronten. Dette hjelper ikke ved at brukerne ikke har noe å si for å godta koden som er skjøvet under oppdateringer eller bekreftelsesmidler for å sikre at intensjonen er det utvikleren hevder.

Lukket kildekode

Hver versjon av Box er med lukket kildekode, noe som betyr at det ikke er noen måte å uavhengig verifisere at filer er riktig kryptert, eller at selskapet ikke pumper ondsinnet kode eller betjener kode til sine tjenester. Selv om det ikke er noen grunn til å tenke syk på selskapets intensjoner, vil vi alltid foretrekke muligheten til å sjekke selv enn å bare stole på tillit.

Brukervennlighet

Boxs primære fokus er på bekvemmelighet, stripping ting ned til et enkelt og brukervennlig grensesnitt på alle offisielt støttede plattformer. Dette viser i det estetiske, men det er absolutt ikke så intuitivt som dets mainstream-kolleger som det overser noen enkle alternativer og er tvilsomt upålitelige.

Desktop (Windows og macOS)

Nedlasting av applikasjonen på Windows og Mac bak tjenesten direkte i henholdsvis Explorer og Finder. Hver klient er bygget for å synkronisere automatisk slik at filene dine er tilgjengelige uansett hvor du går, men tvungen synkronisering er merkelig en måte. Du kan be nettleserversjonen synkronisere med enheten du bruker, men alternativet er ikke omvendt. På samme måte forvirrende kan du ikke gjøre enkeltfiler tilgjengelige offline. I stedet må du opprette en undermappe, plassere filen inne og gjøre selve mappen offline.

Box sync med windows

Jeg hadde også mange problemer med OS-integrasjonen på Windows da jeg deaktiverte programmet ved oppstart. Forståelig nok, hvis programmet ikke kan starte opp, kan det ikke synkronisere med skyen og forhindrer derfor tilgang i Explorer, men selv etter å ha startet opp applikasjonen manuelt, forble Box offline. Dette ble delvis utbedret ved å aktivere Box ved oppstart på nytt, men noen problemer vedvarte.

Mobil (Android og iOS)

Android- og iOS-applikasjonene er mye slankere, med klart definerte alternativer. Ved å klikke på plussymbolet vises en rekke valg, fra å lage nye mapper, dokumenter og notater til å ta bilder og laste opp direkte til skyen.

I motsetning til skrivebordsversjonen, kan du gjøre enkeltfiler tilgjengelige offline og til og med motta en bekreftelse via pushvarsel om at en fil har lastet opp, selv om opplasting av mer enn én om gangen kan føre til at dette krasjer og viser at den "forbereder" til tross for at den er fullført opplastingen minutter før.

Det mest skuffende aspektet av Boxs mobilapplikasjon er manglende evne til å laste opp og synkronisere hele mapper, i stedet for å kreve at du oppretter en ny mappe i skyen og velger flere filer manuelt.

Nettleser

Som vanlig ser webportalen ut til å være den mest definitive versjonen av Box. Det er fullt utstyrt med et rent grensesnitt, og gir alternativer som ikke sees andre steder. Fra nettleseren kan du følge med på hvem som aktivt samarbeider, justere informasjonen på profilen din og til og med benytte deg av Boxs raske kundestøtte.

hvordan Box ser ut i nettleseren

Siste tanker

Box er utvilsomt en av de slankere skytjenestene med et prisverdig fokus på å balansere sikkerhet og bekvemmelighet. Prisene er ganske fragmenterte og potensielt uvelkomne for enkeltpersoner sammenlignet med konkurransen, men dette skal passe bedrifter perfekt ved å la dem tilpasse den nøyaktige opplevelsen de ønsker.

Kundeservice var en absolutt glede å kontakte, raskt svar på spørsmål med dyktighet og profesjonalitet som skulle få kandidatene til å sette seg opp og notere seg. Dessverre er hikken vi opplevde underveis ikke noe vi forventer av en premiumleverandør. Vi kan ikke la være å føle at den amerikanske operasjonsbasen er et problem uten en kunnskap om null kunnskap, selv om Boxs KeySafe prøver å myke opp slag for dem som ikke har noe imot å betale ekstra.

Totalt sett er det sannsynligvis verdt å se andre steder som individ hvis kvantitet er din prioritet eller du leter etter sann synkronisering. Som en bedrift kan imidlertid Box være akkurat det du leter etter.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me