BTGuard gjennomgang

BTGuard

  • Priser

    Fra $ 9.95
    / måned

ProPrivacy.com Score
5 av 10

Sammendrag

Opprinnelig steg BTGuard VPN til prominens på grunn av en påtegning fra TorrentFreak. Siden den gang har forbrukere ofte skutt ned tjenesten, og klager over dårlige tilkoblingshastigheter og ustabilitet. Så, for noen år siden, dukket det opp nyheter om at BTGuard VPN hadde lagret passord i ren tekst og sendt dem ukryptert til kunder. Det er helt forferdelig oppførsel fra et firma som skal gi privatliv og sikkerhet for abonnentene. En så massiv svikt tvang oss til å oppdatere ProPrivacy.com-gjennomgangen, trekke tilbake vår støtte og anbefaling om tjenesten.

Av hensyn til å være oppdatert, og fordi det har gått mye tid (og alle VPN-er fortjener en ny sjanse), syntes vi det bare rimelig å oppdatere BTGuard-gjennomgangen for å gjenspeile den nåværende tjenesten. Resultatet? Jeg syntes det var en rystende, overpriset tjeneste som ikke en gang kommer i nærheten av å konkurrere med andre VPN-er tilgjengelig på markedet til en lignende pris.

Funksjoner

BTGuard VPN er veldig lite på funksjoner, og de som det har, har alle kommet som standard med tredjeparts programvare som abonnenter må bruke for å koble seg til VPN. La meg forklare. BTGuard VPN kjører på tredjeparts OpenVPN-programvare. Denne programvaren er åpen kildekode og er veldig god på jobben sin. Med det i tankene er det en veldig effektiv måte å koble til BTGuards tre servere.

Videre er open source-programvaren pålitelig og gir i dag Domain Name System (DNS) lekkasjebeskyttelse (selv om jeg ikke kunne få den versjonen til å fungere faktisk med BTGuards .ovpn-filer, og måtte bruke en utdatert versjon uten DNS-lekkasjebeskyttelse).

Imidlertid har de fleste VPN-klasser i verdensklasse tilpasset VPN-programvare som har proff funksjoner som drepebryter og automatisk tilkobling, for å beskytte abonnenters identitet hvis VPN-tilkoblingen faller fra. På grunn av det faktum at BTGuard kjører på OpenVPN fra tredjepart, er disse funksjonene ingen steder å se. Tatt i betraktning kostnadene for abonnementet, er dette irriterende. Hvorfor koster det så mye for tilgang til bare tre gjennomsnittlige lokaliserte servere?

Tre serverplasseringer

Servere ligger bare tre steder: Canada, Nederland og Singapore. Som sådan er denne VPN ikke bra for å fjerne blokkering, for eksempel å se Storbritannias BBC iPlayer eller US Netflix. Abonner bare hvis du vil ha tilgang til disse tre stedene.

Btguard Network

protokoller

BTGuard gir tilgang til serverne sine via bare to protokoller. På grunn av det faktum at PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) har vist seg å være usikker i ganske lang tid, anbefaler vi på det sterkeste at abonnenter aldri bruker den. Den gode nyheten er at brukere kan koble seg til BTGuards servere ved å bruke den beste VPN-protokollen: OpenVPN. Som nevnt ovenfor, for å gjøre abonnenter, må imidlertid bruke tredjeparts OpenVPN-programvaren.

Besøk BTGuard »

Hastigheter og ytelse

Jeg testet BTGuard ved å bruke testmy.net på en 50 Mbps internettforbindelse. Vanligvis tester ProPrivacy.com en britisk server, amerikansk server og Nederlandstjener. På grunn av det faktum at BTGuard ikke har en amerikansk eller britisk server, var dette dessverre umulig. Av denne grunn testet jeg Canada fra en amerikansk (San Francisco) testserver, Singapore fra en Singapore testserver, og Nederland fra en britisk testserver (for å gi en ide om hastighetsforskjellen mellom min britiske ikke-VPN-test, og hastighetene med VPN slått på så nær som mulig).

Husk selvfølgelig at noe av hastighetstapet skyldes geografisk avstand.

Last ned BtguardLast opp Btguard

Som du ser var det et enormt fall i hastigheter. Frafallet var på samme måte stort på hver server, selv når man tar hensyn til hastighetstap på grunn av geografisk avstand. På grunn av det faktum at jeg ikke kunne få BTGuard til å jobbe med den nyeste versjonen av OpenVPN, var det ingen DNS- eller WebRTC lekkasjebeskyttelse i programvaren.

Dette er en skam. Jeg brukte ipleak.net og fant at det ikke var noen IP-adresse eller WebRTC lekkasjer. men, Jeg oppdaget DNS-lekkasjer til en rekke DNS-adresser, inkludert GoogleDNS (som holder logger). Dette er en feilaktig feil fra et firma som hevder å gi personvern til brukerne.

Priser og planer

1 måned

$ 9.95
per måned

BTGuard VPN tilbyr to separate planer. Disse kan betales for månedlig eller årlig (med 25% prisavslag for å betale årlig). Den første er en proxy-tjeneste som først og fremst er rettet mot BitTorrent-brukere (BT-delen av deres navn står for BitTorrent). Den andre er en full VPN-tjeneste med servere i Toronto, Amsterdam og Singapore.

Btguard-pris

BitTorrent Proxy

Denne planen er rettet mot BitTorrent-brukere som ønsker å laste ned filer anonymt. Det gjør det ved å oppgi en proxy-Internet Protocol (IP) -adresse som brukere kan skjule sin sanne IP-adresse med. Dette er et ekstremt nyttig verktøy for å beskytte identiteten din fra andre brukere på hvilket som helst peer-to-peer-nettverk. I tillegg tilbyr BTGuard kryptering for brukere som har båndbredden innstøpt av Internett-leverandøren (ISP). For å få folk i gang, kommer BTGuard VPN med en forhåndskonfigurert versjon av uTorrent BitTorrent-klienten.

Videre gir den instruksjoner for manuell konfigurering av andre torrent-klienter med proxy-serverne. For alle som ønsker å skjule identiteten sin mens de deler fildeling, vil denne proxy-tjenesten absolutt gjøre jobben. Husk imidlertid at kl $ 6.95 per måned det er veldig kostbar. Faktisk - for den prisen (og mindre) kan du få en full VPN-tjeneste andre steder, så hvorfor nøye deg bare med en proxy-tjeneste?

BTGuard VPN Service

Denne planen koster $ 9,95 per måned, som faktureres til redusert sats på $ 27,95 for en tre måneder abonnement (5% avslag), 49,95 dollar for en seks måneders periode abonnement (15% avslag), eller planen for den beste verdien av 89,95 dollar for et år (25% avslag). Alle tre planene er identiske med tanke på tjenesten som tilbys: uforbeholden bruk av bare tre VPN-servere. Dette er veldig dyrt, og uten VPN-servere i Storbritannia, USA og mange andre nyttige steder, er tjenesten sinnsykt begrenset med tanke på den skyhøye prisen. Faktisk, så vidt jeg angår, kan du snu deg unna denne anmeldelsen nå: BTGuard VPN er en rip off (og resten av vurderingen beviser det endelig).

Sikkerhet og personvern

BTGuard er basert i Canada - et sted som ikke lenger anses som spesielt bra for personvern av data. I løpet av de siste årene har Canada vedtatt en rekke invasive lover, som gjør det til et langt fra ideelt sted for en VPN å være basert. I tillegg har den Five Eyes etterretningsdelingsavtale å kjempe med.

Bortsett fra hevder BTGuard å ikke føre logger, noe som er bra. Dessverre holder den noe personlig informasjon på filen for faktureringsformål. I tillegg er ikke personvernreglene skrevet på det klareste språket som mulig, noe som handler litt om. I det minste spesifiserer det at ingen data vil bli delt med tredjeparter, med mindre tillatelse er gitt av abonnenten.

Det som imidlertid bekymrer meg for den delen av personvernreglene, er at hvis det virkelig er en leverandør av null logger, skal det ikke være noen data å dele i utgangspunktet. Dette innebærer at det blir oppbevart noen tilkoblingslogger, så jeg vil foreslå at BTGuard betyr egentlig at det ikke føres noen brukslogger.

kryptering

Kryptering håndteres via PPTP, som er en utdatert protokoll som ikke anbefales, eller OpenVPN. OpenVPN-implementering er som følger: Datakanalen bruker Blowfish-128-chiffer med HMAC (Secure Hash Algorithm 1 (SHA1)) dataautentisering. Dette er ikke bra, men er uten tvil viktig fordi du må bryte kontrollkanalen eller Transport Layer Security (TLS) -forbindelsen for å komme til datakanalen (hva de faktiske dataene er kryptert med)..

TLS-tilkoblingen er kryptert som følger: AES-256 (Advanced Encryption Standard) med RSA-1028 håndtrykk og perfekt fremoverhemmelighet (PFS) med tillatelse fra en Diffie-Hellman Exchange. Dessverre anses RSA-1028-håndtrykk ikke å være sterk nok etter dagens standarder, så den generelle implementeringen av OpenVPN på BTGuard faller noe under de beste VPN-leverandørene. Dommen? Denne VPN-en er altfor kostbar og gir ikke styrken til personvern som den burde.

Brukervennlighet

BTGuard-nettstedet ser veldig glatt ut og har en nydelig Flash-animasjon på hjemmesiden sin. Dette gjør jobben med å få det til å virke mye bedre enn det egentlig er. Den svarte logoen og nettstedet er definitivt designet for å gi et godt merke VPN et ekstremt profesjonelt preg.

Btguard nettsted

Det tar imidlertid bare et klikk eller to for å finne ut at denne merkevaren ikke videreføres på hele nettstedet. Det er bare en utspekulert salgsteknikk designet for å suge forbrukere i. Støttesidene og vanlige spørsmål gir brukerne et generisk forumgrensesnitt som er stygt og driver hjem beskjeden om at denne VPN handler om å frata folk de hardt opptjente pengene sine for lite i komme tilbake.

Btguard Ugly Blog

Det blir også raskt tydelig at hele nettstedet er ekstremt sparsomt med tanke på funksjoner og informasjon. Jada, det som er tilgjengelig er riktig og oppfyller jobben sin. Imidlertid har andre VPN-er blogger om utviklingen i VPN-bransjen og personvern generelt. Andre VPN-er prøver også å informere abonnentene sine om oppdateringer til plattformen. Denne typen ting er ikke tilgjengelig med BTGuard. Den gir den mest grunnleggende tjenesten den muligens kan, uten forsøk på å oppdatere eller forbedre denne helt grunnleggende tjenesten.

Kundeservice

Kundestøtte er også grunnleggende: bare en billettbasert e-posttjeneste. Igjen, med tanke på de høye kostnadene ved tjenesten, er dette etter min mening ikke passende. De fleste VPN-er med en lignende kostnad gir kundeservice 24/7. Noen har til og med en live chat-funksjon på hjemmesiden deres. Enda mer foruroligende er at når du legger inn en billettforespørsel, anbefaler BTGuard at det vil ta fra en til tre dager å svare. Jeg satte inn en billett med forskjellige spørsmål om tjenesten, for å se hva slags svartid jeg ville bli utsatt for.

Billettsystemet ga meg en feilmelding, men da jeg sjekket inn ‘aktive billetter’ hadde jeg riktige aktive billetter. Utrolig nok fikk verken meldingene mine før salg eller de to billettene jeg sendte inn (en merket som presserende) noen gang! Dette er sinnsykt elendig og ganske skummelt med tanke på den høye prisen som folk betaler. Uten tvil noe av den verste støtten jeg noensinne har møtt i VPN-bransjen.

Prosessen

Registrere seg

Det er enkelt å registrere seg. Bare en e-postadresse og betalingsinformasjon kreves for å abonnere. Betaling aksepteres via PayPal eller kreditt- / debetkort. I tillegg er vi glade for å si at siden sist vi testet tjenesten, har VPN lagt bitcoin som betalingsalternativ.

Btguard Btc

Som tidligere nevnt har BTGuard ikke egen VPN-programvare. I stedet må brukere koble seg til en av de tre serverne ved å bruke tredjeparts open source OpenVPN-programvare. Det er enkelt å få programvaren - den er tilgjengelig i Google Play Store for Android, gjennom iTunes for iOS og Mac, og fra OpenVPN-nettstedet for Windows. I tillegg lenker BTGuard til alle disse versjonene, så det er ingen kamp å plukke dem opp.

Jeg prøvde å installere den nyeste versjonen av OpenVPN 2.4.1, ettersom den har utmerkede funksjoner som DNS (inkludert Internet Protocol versjon 6 - IPv6) og Web Real-Time Communication (WebRTC) lekkasjebeskyttelse. Til tross for at til tross for at du har installert alle tegn på OpenVPN og dets nettverksdisk (TAP) drivere, og installert det på nytt, ville BTGuard ganske enkelt ikke koble til ved å bruke den nyeste versjonen. Av denne grunn måtte jeg velge en eldre versjon (OpenVPN-install-2.3.14-I601-x86_64.exe) for å få den til å løpe.

OpenVPN

Denne versjonen fungerte som en drøm, MEN den mangler de utmerkede nyere funksjonene. Dette er virkelig trist, for da jeg testet for DNS-lekkasjer ved å bruke ipleak.net, fikk jeg DNS-forespørselslekkasje (og det ser ut til at de bruker GoogleDNS likevel).

Problemer med kompatibilitet

Jeg prøvde å kontakte BTGuard for å se hvorfor .ovpn-filene deres ikke var kompatible med den nyere versjonen av OpenVPN, men jeg fikk ikke noe svar. Å sørge for at deres .ovpn-konfigurasjonsfiler er kompatible med den nye OpenVPN-klienten, er noe som burde være en no-brainer - det er veldig enkelt å gjøre. Når programvaren er installert på brukerens plattform, må abonnenten laste ned .ovpn-filene fra nedlastingsområdet på nettstedet. Disse filene må trekkes ut på enheten og deretter importeres til OpenVPN-programvaren ved hjelp av importfunksjonen (i appen) eller plasseres i programfiler > OpenVPN > config på Windows.

Hele prosessen er enkel, og BTGuard har en guide for å gå mennesker gjennom prosessen. Imidlertid, hvis du får problemer, er ikke kommunikasjon med BTGuard 24/7 som det er med mange mange andre VPN-er i samme prisklasse. Når programvaren er installert og .ovpn-filene er importert, er det enkelt å koble til. Høyreklikk på ikonet på skrivebordet og kjør som administrator, høyreklikk deretter på en server og velg koble til. Du blir bedt om brukernavn og passord.

Btguard Openvpn

Når det kjører, høyreklikker du på ikonet i systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen (på Windows) eller bruker du Connect-knappen i de forskjellige smarttelefonappene. Bare velg ønsket sted og koble til serveren. Når en tilkobling er opprettet, blir ikonet grønt for å gi brukeren beskjed om at alt fungerer som det skal være. Når du er tilkoblet, er det en god idé å bruke ipleak.net for å sikre at forbindelsen fungerer som den skal. Det bør også testes DNS-lekkasjer (se disse avsnittene for hastighetstester nedenfor).

BTGuard Windows og Android VPN-klienter

Dessverre må Windows VPN- og Android VPN-brukere bruke en tredjeparts open source OpenVPN-programvare for å koble seg til BTGuard. Dette skyldes det faktum at de ikke tilbyr en tilpasset app. Det samme gjelder iPhone VPN- og Mac VPN-brukere.

Siste tanker

BTGuard er en VPN som har eksistert i mange år. Som sådan har den kanadiske baserte tjenesten ingen unnskyldning for å tilby en så dårlig service. BTGuard VPN klarer ikke gang på gang å tilby en respektabel VPN-tjeneste. Nettstedet er designet for å lokke forbrukere med prangende utseende, men skrelle tilbake gardinen og akkurat som i Oz er det hele en dårlig illusjon.

Denne VPN-tjenesten er like dyr som mange VPN-klasser i verdensklasse som leverer servere i oppover 50 land, og likevel tilbyr den så lite: en dårlig formulert personvernregler; dårlig implementering av kryptering; ingen tilpasset klient; OG mangel på kompatibilitet med den nyeste OpenVPN-programvaren. I tillegg den verste kundebehandlingen jeg noensinne har opplevd når jeg gjennomgikk VPN-er. BTGuard VPN anbefales ikke til noen under noen omstendigheter.

Besøk BTGuard »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me