Bufret gjennomgang

Buffered

 • Priser

  Fra $ 9.99
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac os

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
8 av 10

Sammendrag

Buffered er en VPN-leverandør som ble grunnlagt i 2013. Den eies av NetProtect Encrypt.me. Det er dyrt, men på plussiden er den imidlertid rask nok til strømming og er en av få VPN-er som fortsatt blokkerer strømmetjenester fra hele verden. I tillegg gir Buffered VPN robust OpenVPN-kryptering - noe som gjør den ideell for de fleste personvernkrav. I denne Buffered VPN-gjennomgangen tar vi en grundig titt på tjenesten og spør om det er verdi for pengene?

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  USA
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  22.66 Mbps

Pris

Bufret kan kjøpes i tre forskjellige planer - et månedlig, årlig eller to årig abonnement. Disse planene gir alle samme servicenivå, med de samme funksjonene. Den eneste forskjellen kommer i form av en rabatt for abonnenter som forplikter seg over lengre tid.

6 måneder

$ 9.99
per måned

12 mnd

$ 12.99
per måned

1 måned

$ 12.99
per måned

Til $ 12,99 for en måned, er Buffered et veldig dyrt alternativ. Det er mange billige VPN-tjenester der ute som gir en lignende tjeneste (og noen som er bedre også) for en brøkdel av den prisen.

Riktignok blir VPN billigere hvis du forplikter deg i et år eller to. Imidlertid er tilsvarende $ 6,59 per måned i årsplanen fremdeles ganske kostbar. Totalt sett vil vi anbefale å ta VPN etter den 2-årige planen - fordi $ 4,12 per måned er mye mer konkurransedyktig.

Når det er sagt, er det bedre alternativer på markedet, så det er vel verdt å shoppe rundt og sammenligne denne VPN med andre tjenester ved å dra nytte av pengene-tilbake-garantien.

Bufrede VPN-kunder kan velge å betale med Paypal, kreditt- eller debetkort eller med Bitcoins (for ekstra anonymitet). Alle abonnenter får 30 dager pengene tilbake-garanti for å teste tjenesten som er fantastisk. Money-back-garantier og gratis VPN-studier er perfekte for å prøve VPN-er!

Støttede betalingsplattformer


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluta

Fjern blokkering av Netflix?

Når det gjelder streaming, er Buffered VPN et flott alternativ for de fleste. Ikke bare gir det personvern, slik at du kan få tilgang til nettsteder som Putlockers eller 123Movies - men det blokkerer også mange populære strømmetjenester.

Med Buffered kan du også fjerne blokkeringen av Netflix USA og se BBC iPlayer i utlandet med letthet. Denne VPN-en har supersnelle servere slik at du kan streame i HD, og ​​du trenger ikke å bekymre deg for buffering.

Funksjoner

Våre favorittfunksjoner som Buffered VPN har er som følger:

 1. Servere i 37 land
 2. Apper for alle plattformer
 3. OpenVPN-kryptering
 4. TCP over port 443

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
Windows
Mac os
Linux
Windows telefon

Hastighet og ytelse

De raskeste VPN-ene på markedet (hastighetstester i sanntid)

Vi tester Buffered VPN tre ganger om dagen ved å bruke vårt vitenskapelige serverbaserte hastighetstestsystem. For å finne gjennomsnitts- og topphastighetstester tester vi serverne i Hong Kong, USA, Storbritannia og Australia. Vi tester alltid VPN-er ved å bruke OpenVPN-protokollen for å gjøre testene rettferdige mellom leverandørene. Nedenfor kan du se hvordan Buffered sammenligner seg med en rekke markedsledende VPN-er.

Som du ser, faller Buffered nær rekkevidde med noen av de beste VPN-ene i verden. Dette er utmerket, og betyr at Buffered definitivt er en rask tjeneste som vil passe folk som vil gjøre mye streaming.

Når det er sagt, er det raskere tjenester på markedet som koster mindre. Og for eksempel NordVPN, som presterer nesten identisk med tanke på hastigheter - er både bedre for personvernet og billigere.

IP- og DNS-lekkasjer

Vi testet Buffered-klientene for å se om de fikk IP-lekkasjer på både IPv4 og IPv6. Disse testene ble utført i et privat nettleservindu på Firefox ved bruk av ipleak.net. Våre tester avslørte ingen IPv4-lekkasjer overhodet (ingen DNS-, WebRTC- eller IP-lekkasjer).

På IPv6 oppdaget vi imidlertid WebRTC-lekkasjer både på Mac og Windows. Dette betyr at du må plugge lekkasjen manuelt ved å deaktivere IPv6 på maskinen din (eller bruke en WebRTC-blokkforlengelse i nettleseren din) for å bruke denne VPN-en med en IPv6-tilkobling.

IPv6 WebRTC-lekkasjene er litt skuffende. Imidlertid er de ganske vanlige, og fordi de kan lappes opp manuelt, raskt og enkelt, er vi ikke desperat bekymret.

Vi foretrekker imidlertid at VPN-leverandøren vil være mer aktuell når det gjelder å annonsere behovet for å plugge WebRTC-lekkasjer på IPv6-tilkoblinger på nettstedet - da dette vil bidra til å sikre at brukerne gjør det.

Personvern

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Egenvert / Proxied DNS Ja Ja Ja
Kill Switch
Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse

Buffered har sine viktigste servere lokalisert i Nederland, som er et sted spesielt valgt av personverntjenester som StartPage (privat søkemotor godkjent av Ed Snowden).

VPN fører ingen brukslogger, noe som er en god start når det gjelder loggpolicyer. Imidlertid avslører personvernreglene at VPN har en rekke tilkoblingslogger - noe som kan sette noen mennesker av. Det mest aktuelle med disse loggene er brukerens IP-adresse, tilkoblingsstid og tilkoblingsvarighet. Vi anbefaler alltid at du velger en tjeneste som holder nulllogger eller minst ingen logger som kan brukes til å identifisere deg av personvernhensyn. For informasjon om dette og for en liste over fem tjenester som ikke fører logger, se vårt beste hvilken som helst logg VPN-guide.

Disse detaljene kan brukes til å montere et tidskorrelasjonsangrep på tjenesten, noe som betyr at denne VPN ikke kan gi absolutt vanntett personvern. Når det er sagt, er et tidskorrelasjonsangrep ganske sjeldent, og blir vanligvis bare noen gang utført av myndighetene når en spesielt stor forbrytelse etterforskes. Dermed er det rettferdig å si at Buffered for de fleste vil gi digitalt personvern uten for mye bekymring.

Imidlertid viser et tilfeldig blikk på personvernreglene at VPN også samler inn ganske mye data knyttet til folks enhets- og nettverksinformasjon, dette er langt fra ideelt. Fra personvernreglene:

"Med programvaren og konfigurasjonsfilene vi leverer kan vi samle inn informasjon fra deg som kan inkludere, men er ikke begrenset til enhetsidentifikatorene dine, inkludert unike identifikatorer, operativsystemets versjon, språk, nettverksenhetsidentifikatorer (MAC-adresser), IP-adresser, nettverksinformasjon, brukerinformasjon om operativsystemet, rutetabeller, DNS-serveradresser, annen filsysteminformasjon, informasjon angående maskinvaren. Du kan velge bort denne samlingen på skrivebordsklienten under innstillinger."

Det er en enorm mengde data, som igjen er litt skuffende. Imidlertid er det riktig at Buffered lar forbrukere velge bort denne datainsamlingen fra appene eller via e-post. I det hele tatt vil vi foretrekke at Buffered slutter å samle inn disse dataene helt - men i det minste er alternativet å velge bort det.

Personvernreglene avslører også at aggregerte data vil bli delt med forretningspartnere og annonsører. Igjen er dette langt fra ideelt, men i det minste røper ikke de samlede dataene noen personlig informasjon om noen brukere til disse selskapene.

Til slutt, for Buffereds kreditt, lagres tilkoblingsloggene bare i 30 dager. Dermed vil et tidskorrelasjonsangrep bare kunne målrette mot en brukers IP-adresse de siste 30 dagene.

I det hele tatt, med tanke på kostnadene for denne VPN, ville det være fint hvis loggføringspolitikken aldri lagret brukernes IP-adresser ved siden av tidsstempler.

kryptering

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Buffered gir OpenVPN, som er vår anbefalte protokoll, på både Mac og Windows. Buffered implementerer dessuten OpenVPN til standarder som er egnet for digitalt personvern. Open VPN-implementeringen er som følger:

AES-256-chiffer, SHA1 for HMAC-autentisering, og sterk RSA 2048 for håndtrykk.

Selv om SHA1-autentiseringsmetoden er den svakeste delen av protokollen, anses den fortsatt som sikker på dette tidspunktet. Dette betyr at Buffered vil beskytte datatunnelens innhold mot inntrenging. For mer informasjon om kryptering, les vår komplette krypteringsveiledning.

Kundeservice

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Gratis prøveperiode Nei Ja - 3 dager Nei
Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 30 30 30

Bufret VPN er en tjeneste som alltid har imponert oss når det gjelder kundestøtte. VPN gjør en innsats for å trene kundesupportagenter, og de ser alltid ut til å ha en rimelig kunnskap om VPN. Når det gjelder å finne ut mer tekniske detaljer (for eksempel hvordan OpenVPN implementeres - må du vente til de henviser til deres tekniske supportteam).

Dessverre, siden vi sist har gjennomgått denne VPN, har tjenesten fjernet supportfunksjonen for live chat 24/7 fra nettstedet sitt. Dette er virkelig skuffende, spesielt med tanke på kostnadene for et VPN-abonnement. Realiteten er imidlertid at billettsystemet fungerer bra - og Buffered svarer raskt på forespørsler.

Brukererfaring

Når det gjelder nettstedet og påmelding, gjør Buffered opplevelsen ekstremt enkel. Nettstedet er godt lagt opp og det er mange gode ressurser som en kunnskapsbase med opplæringsprogrammer og ofte stilte spørsmål. Kontaktområdet lar både abonnenter og ikke-abonnenter stille spørsmål, og når de er logget inn på medlemsområdet får brukere en hel rekke ekstra alternativer - for eksempel muligheten til å "laste ned dataene mine." Dette er en enkel og rask måte å sjekk hvilke data om deg VPN har på filen.

Windows-app

Buffereds Windows VPN-app er et brukervennlig VPN-grensesnitt som leveres med OpenVPN-kryptering som standard. Abonnenter får muligheten til å velge mellom OpenVPN TCP, som er bedre for sikkerhet, og UDP som er raskere og bedre for strømming. Brukere kan også velge å bruke OpenVPN TCP over port 443 som lar brukere skjule VPN-bruk som HTTPS-trafikk.

Appen er fin og er enkel å bruke, vi kan med glede rapportere at den også inkluderer en drapsmaskin. Det betyr at det vil gi personvern fra Internett-leverandøren din selv om VPN-tilkoblingen skulle mislykkes av en eller annen grunn; dette er utmerket og betyr at VPN er egnet for Torrenting via P2P.

Totalt sett var det ingenting med denne VPN som frustrerte meg, annet enn at det hadde IPv6 WebRTC-lekkasjer. Imidlertid er dette enkelt å plugge inn bare noen minutter ved å enten deaktivere WebRTC helt i nettleseren din, laste ned de praktiske Easy WebRTC Block-utvidelsene for Firefox eller Chrome, eller ved å deaktivere IPv6-tilkoblingen helt i Nettverks- og delingssenter.

Totalt sett fant vi VPN en glede å bruke fordi hastighetene sprakk og vi kunne strømme på flere plattformer uten problemer.

Android-app

Siden vi sist anmeldte Buffered har den gitt ut en tilpasset Android VPN-app (abonnenter pleide å måtte bruke den offisielle tredjeparts OpenVPN-klienten). Tillegget til en proprietær mobilapp er stor, og vi var ekstremt interessert i å prøveutføre den!

OpenVPN er tilgjengelig som standard i klienten, noe som er fint å se. I tillegg kan brukere velge mellom UDP eller TCP over port 443 (som skjuler OpenVPN som HTTPS). En automatisk tilkoblingsfunksjon lar deg koble til den siste serveren du brukte automatisk.

Dessverre er det ingen drapsmaskiner tilgjengelig på Android-klienten for øyeblikket. Imidlertid er dette ikke for mye av en katastrofe da de fleste ikke pleier å laste ned BitTorrent på mobil. På den annen side la vi merke til ganske mange klager på Google PlayStore fra abonnenter som sier at Android-appen er ustabil og krasjer mye. Dette betyr at du kan ende ut data til Internett-leverandøren din, noe som ikke er bra for personvernet.

Vi ga Android-klienten grundig testing i et par timer. Vi fant VPN litt treg med å opprette forbindelser. Vi måtte vente i ett minutt, noe som langt fra er perfekt. På visse servere (for eksempel Bulgaria) klarte ikke VPN å koble seg i det hele tatt. På andre koblet den seg på bare 5 sekunder. Dette er ganske irriterende.

Vi hadde en rask sjekk for DNS-lekkasjer på IPv4-tilkoblingen vår og fant ut at det ikke var noen. Vi var også glade for å se at DNS-forespørsler ble håndtert av Buffereds egen server. Når en forbindelse ble opprettet, fant vi at Buffered fungerer uten problemer, og vi fant det veldig raskt for strømming.

iOS-app

Bufret VPN har nå også en iOS VPN-app. Vi fant at denne appen vil prestere mye bedre enn den er Android-motstykket. Det ble opprettet tilkoblinger nesten umiddelbart, noe som er flott. Vi klarte imidlertid ikke å koble til den bulgarske serveren (akkurat som på Android). Den gode nyheten er at alle andre servere så ut til å fungere bra, så leverandøren kan ha problemer med den ene serveren.

Kryptering på iOS-appen leveres via OpenVPN, som faktisk er ganske sjelden. I tillegg kan brukere velge mellom OpenVPN UDP eller TCP over portene 53, 443, 993 eller 1194. Alternativet å velge port 443 (for tilsløret tilkobling) er et utmerket tillegg.

Totalt sett ble vi imponert over både brukervennligheten og funksjonaliteten til denne iOS-klienten. Hastigheten var stor, og vi syntes VPN var stabil.

Mac OS X

Mac VPN desktop-klienten er nesten identisk med sin Windows-motpart. OpenVPN er tilgjengelig som standard, og en Killswitch er inkludert i klienten. En automatisk tilkoblingsfunksjon lar Mac-brukere koble til VPN automatisk så snart den er lansert. Brukere kan også velge å koble seg til OpenVPN ved å bruke TCP eller UDP over forskjellige porter (53, 443, 993 eller 1194).

IPv6 WebRTC-lekkasjer ble oppdaget, noe som betyr at du må deaktivere IPv6 (eller deaktivere WebRTC i nettleseren din) for å gjøre denne VPN-sikker. Totalt sett er dette imidlertid en ypperlig klient som fungerer uten problemer.

Siste tanker

Bufret VPN er en tjeneste som har mye å gå for. Tillegg av klienter for alle plattformer er en kjærkommen overraskelse, og til tross for noen klager i Play Store, fant vi at mobilklienter fungerer bra. På den annen side vil vi anbefale deg å ta disse klagene på alvor - fordi det er tydelig at noen mennesker opplever krasjer som ikke påvirket oss under testene våre.

Desktop-klientene har en drepeavbryter, noe som betyr at denne VPN-en er egnet for Torrenting sikkert. I tillegg gir denne VPN raske hastigheter for streaming - og muligheten til å fjerne blokkering av populære tjenester som Netflix og BBC iPlayer.

Servere i 37 land tillater abonnenter å fjerne blokkering av mye innhold. Å vurdere prisen på denne VPN-en er imidlertid en relativt liten liste over steder. I tillegg overlater personvernreglene mye å være ønsket.

Vi var også litt skuffet over at Buffered ikke har 24-timers live chat-støtte, noe som igjen, med tanke på kostnadene for VPN, vil være ekstremt velkommen. På den annen side fant vi billettsystemet til å fungere fint, og kunnskapsgrunnlaget er anstendig.

Bufret er ikke en forferdelig VPN av noen fantasi. Den gjør jobben sin bra, og den gir raske hastigheter. For å være helt ærlig er det imidlertid bedre måter å bruke pengene dine på i 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me