CyberGhost VPN-gjennomgang

CyberGhost VPN

 • Priser

  Fra $ 2.75
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac os

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com-utmerkelsene regnes som bransjens gullstandard for å anerkjenne prestasjoner innen VPN-sektoren. På årets eksklusive Las Vegas-arrangement vant CyberGhost VPN den ettertraktede prisen for Best Value VPN. Fortsett å lese denne CyberGhost VPN-anmeldelsen for å finne ut nøyaktig hvorfor denne VPN gir best valuta for pengene i 2020, og hvorfor den var en av de siste kategoriene VPN og raskeste VPN..

ProPrivacy.com Score
10 av 10

Sammendrag

CyberGhost VPN er et stort navn VPN-tjeneste som gjør stort sett alt riktig. Den nyeste programvaren er flott å bruke og tilbyr et hav av groovy funksjoner. I denne CyberGhost VPN-gjennomgangen tar vi en grundig titt på sikkerhetsfunksjonene, hastigheten og ytelsen, appene for hver plattform og mer for å finne ut om denne VPN-tjenesten er valuta for pengene.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Romania
 • Samtidige tilkoblinger
  7
 • land
  90
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  63,92 Mbps

Videoomtale

CyberGhost har noen gode funksjoner som vi dekker i vår nyttige videoomtale - sjekk den ut!

CyberGhost VPN Review 2020 | Virkelig god verdi? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Virkelig god verdi? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Virkelig god verdi? | ProPrivacy Deep Dive

Hvis du ser etter mer informasjon, hvorfor ikke sammenligne CyberGhost og ExpressVPN side om side?

Priser

CyberGhost VPN-brukere får tilbud om en kraftig reduksjon i pris for å kjøpe abonnement på lengre sikt, men planene er ellers identiske. En 1-dagers gratis prøveperiode tilbys, selv om det ikke alltid er lett å finne den på nettstedet. Det er også en veldig sjenerøs 45-dagers VPN pengene-tilbake-garanti.

36 mnd

Få en ekstra 6-måneders gratis på 1-årsplanen!

79% avslag

$ 2.75
per måned

6 måneder

$ 7.99
per måned

1 måned

$ 12.99
per måned

CyberGhost VPN aksepterer betaling via kreditt- / debetkort, PayPal eller direkte debet. Ytterligere betalingsalternativer kan være tilgjengelige, avhengig av hjemlandet. De som leter etter personvern kan betale i Bitcoin, men husk at uansett hvor anonymt du betaler et VPN-selskap vil kjenne din virkelige IP-adresse.

Betalinger behandles av tredjeparts tjenester som Cleverbridge, Stripe og PayPal. Bitcoin-betalinger behandles av BitPay.

Støttede betalingsplattformer


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluta

Funksjoner

Valg av havn
Havnespedisjon
Samtidige tilkoblinger 7
Totalt servere 5700
land 90
Ruterstøtte
Rutere støttet Enhver ruter med VPN-evner
Bare metal eller virtuelle servere Rent metall
torren

Med over 5 700 servere i over 90 land, kommer du aldri til å mangle en praktisk server å koble til! Og dette tallet er desto mer imponerende når du vurderer det faktum at alle disse serverne er enkle metallmaskiner som er under kontroll av CyberGhosts ansatte.

Å la opptil syv enheter koble seg på samtidig er generøst. CyberGhost VPN tillater torrenting på mange av sine servere, inkludert en stor flåte av servere i Montreal, spesielt konfigurert for å gi rask torrenting for brukere i Nord-Amerika.

“Tilkoblingsfunksjoner”

CyberGhost VPN-klienter tilbyr en rekke spesielle "tilkoblings" -funksjoner. Blokkerer annonser, blokkerer ondsinnede nettsteder og blokkerer onlinetrafikk bruker DNS-blokklister for å beskytte enheten din mot forskjellige trusler.

CyberGhost windows app

Automatisert HTTPS er i utgangspunktet en implementering av det berømte open source HTTPS Everywhere-nettlesertillegget, som sikrer en sikker HTTPS-tilkobling blir opprettet hvis domenet støtter HTTPS på noe nivå.

Datakomprimering reduserer bruken av båndbredde og kan derfor være nyttig (avhengig av hva du laster ned), men det må bemerkes at mange VPN-tjenester muliggjør datakomprimering som standard uten å føle behov for å nevne det.

“Smarte regler”

“Smarte regler” dekker en rekke funksjoner som er tilgjengelige i noen av CyberGhost VPN-apper, men ikke andre.

 • WiFi-beskyttelse (Windows, macOS, Android, iOS) - oppdager når du kobler deg til et ukjent nettverk og automatisk kan slå på VPN-en, spørre hva du skal gjøre eller aldri beskytte, slik du spesifiserer.

 • Unntak (Windows, Android, iOS) - også kjent som split-tunneling. Denne funksjonen lar deg ekskludere noen nettsteder fra VPN. Dette er veldig nyttig, for eksempel hvis du vanligvis kobler til en VPN-server utenlands, men ønsker å koble til lokale versjoner av noen nettsteder uten å koble fra VPN.
 • Appbeskyttelse (Windows, Android) - automatisk lanserer CyberGhost og kobles automatisk til en spesifisert server når du åpner navngitte apper. Så du kan konfigurere dette for å automatisk koble til den amerikanske Netflix-serveren hver gang du åpner Netflix-appen.

Avblokkerer CyberGhost Netflix?

Netflix
iPlayer

CyberGhost kjører streaming-servere som er spesielt optimalisert for å fjerne blokkering av over 35 populære streamingtjenester. Disse inkluderer Fox Sport i Brasil, Comedy Central, YouTube i forskjellige land, Netflix i forskjellige land, og mange flere. Den blokkerer til og med Disney + fra hvor som helst i verden, til tross for at den bare er tilgjengelig i USA ved lanseringen. Dessverre har tjenesten blitt rammet og savnet når det gjelder BBC iPlayer. Det pleide å gi feil tilgang til den britiske plattformen feilfritt, men har siden blitt tydelig upålitelig.

CyberGhost-streaming serverliste

Vi testet ikke dem alle, men de amerikanske Netflix-serverne behandlet en godbit.

Hastighet og ytelse

Hastighet

En vektet gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 58,51 Mbits / s setter CyberGhost VPN i den nedre enden av resultattabellen vår, noe som er litt urettferdig siden kompletteringen rundt det hastighetsmerket er veldig heftig med mindre enn en Mbit / s eller to som skiller mange tilbydere.

Igjen, det ikke øverst på listen vår, men CyberGhost VPNs maksimale burst-hastighetsresultat på 556,2 Mbit / s betyr at hvis du kobler deg til en server på samme kontinent som deg selv, vil du se minimal nedgang på selv den raskeste internettforbindelsen.

DNS-oppslag og tilkoblingstider er på samme måte midt på veien, noe som i disse dager betyr at de fortsatt er ganske raske!

Lekkasjetester

IPv6 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
IPv4 lekkasje oppdaget?
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 63.92
Datagrenser
Båndbreddegrenser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 556,2

Vi har ikke hatt noen lekkasjeproblemer med macOS-klienten, selv om vi oppdaget WebRTC IPv6 lekkasjer i Windows-klienten. I Windows-klientinnstillingene kan du deaktivere IPv6 for å fikse dette, selv om vi ikke kan tro på hvorfor IPv6 ikke er deaktivert som standard.

Vi kan ikke teste mobilapper for IPv6-problemer for øyeblikket, men oppdaget ingen lekkasjer av noe slag over en IPv4-forbindelse. CLI Linux-appen gir ingen DNS- eller WebRTC lekkasjebeskyttelse.

Vennligst se vår komplette guide til IP-lekkasjebeskyttelse for informasjon om dette emnet.

Brukervennlighet

Du kan registrere deg for en konto på nettstedet eller dra nytte av den kortfrie 24-timers gratis prøveperioden. Vi må si at rettsaken kan være litt unnvikende - noen ganger annonseres den, andre ganger er den ikke. Hvis du kan laste ned programvaren, blir prøveversjonen automatisk inkludert, men vi har ofte vanskelig for å finne koblinger med direkte nedlastning.

Ved å klikke på den gratis prøveversjonen for macOS kan det også føre til at en Windows .exe-fil blir lastet ned, noe som krever at du løper gjennom hjelpesidene til CyberGhost VPN for å finne en .pkg-nedlasting for macOS..

Hvis du allerede har en konto (som du også kan registrere deg for in-app fra Android- og iOS-appene), eller når du har sporet ned nedlastingen av Windows eller macOS gratis prøveversjon, er hele prosessen veldig enkel.

CyberGhost VPN har tilpassede apper for Windows, macOS, Android og Android TV / Amazon Fire TV. Den tilbyr også en kommandolinjeapp (CLI) -app for Linux og gratis nettleserutvidelser for Chrome og Firefox. Manuelle installasjonsveiledninger er tilgjengelig for en rekke andre enheter som DD-WRT- og tomatrutere, Raspberry Pi og Chromebook..

Windows-klienten

Når du starter klienten for første gang tilbyr CyberGhost VPN noen enkle guider for å bruke VPN for å surfe “anonymt”, torrent og strømme.

Vær oppmerksom på at bruk av VPN ikke gir ekte anonymitet fordi VPN-leverandøren din alltid vet hvem du er. Bortsett fra, gir guidene en enkel nybegynnervennlig forklaring på hvordan du bruker VPN.

CyberGhost Windows Client

CyberGhost VPN har definitivt lagt opp spillet med sin CG7-klient når det gjelder estetikk. Det ser bra ut og er enkelt å navigere. Du kan la appen velge en server i nærheten for deg, eller du kan utvide appen for å få tilgang til hele grensesnittet.

Herfra kan du velge et land eller en individuell server i et land basert på avstand og belastning. Du kan også velge servere som er optimalisert for torrenting og streaming.

CyberGhost-servere liste på windows

Windows-appen har alle “Tilkoblingsfunksjoner” og Smart regel ”som tilbys. Som standard bruker CyberGhost OpenVPN-protokollen, men du kan i stedet velge IKEv2 eller L2TP / IPsec.

OpenVPN-brukere kan bytte fra UPP til TCP, noe som kan være nyttig for å unngå moderat VPN-blokker. Klienten tilbyr også en tilfeldig portskanningsfunksjon til OpenVPN-brukere, som også kan være nyttig for å unngå unødvendige VPN-blokker.

IPv4 DNS-lekkasjebeskyttelse og en drepebryter er aktivert som standard, selv om IPv6-tilkoblinger av standarder ikke er blokkert. Som allerede nevnt, bør IPv6 deaktiveres i Innstillinger for å forhindre IPv6-lekkasjer i Windows.

Vi kjørte noen tester på drepebryteren for å fastslå at den fungerer på systemets brannmurnivå. Dette er bra fordi selv om både VPN-klienten og OpenVPN-demonen (hvis brukt) krasjer, blir ikke IP-adressen din utsatt.

MacOS-klienten

Som det skal fremgå av skjermdumpene tidligere i denne artikkelen, er macOS-klienten veldig lik Windows-en. En drapbryter på systemnivå og effektiv IPv4 og IPv6 DNS-lekkasjebeskyttelse er fornuftig innbakt, i stedet for å være et brukerkonfigurerbart alternativ.

Mac-appen bruker IKEv2. Alle "tilkoblingsfunksjoner" er til stede og riktige, selv om den eneste "smarte regelen" som er tilgjengelig, er WiFi-beskyttelse.

Android-appen

Android-appen bruker OpenVPN, og som sin Windows-søsken støtter “Bruk TCP” og valg av tilfeldig port. Den støtter også alle "tilkoblingsfunksjoner", pluss WiFi-beskyttelsen og unntakene "smarte regler."

CyberGhost VPN tilkoblet

Det er ingen innstilling som kan velges av kill switch, men CyberGhost VPN forteller oss at en kill switch er innebygd.

Det er ingen kill switch, selv om Android 7+ har en innebygd kill switch som fungerer med alle VPN-apper.

IOS-appen

Ikke overraskende ser iOS-appen veldig lik Android-appen. Imidlertid bruker IKEv2-protokollen snarere enn OpenVPN. Dette er helt greit. IKEv2 anses som veldig sikker og har ytelsesfordeler i forhold til OpenVPN.

“Tilkoblingsfunksjoner” og de fleste “smarte regler” er ikke til stede i iOS-appen, selv om WiFi Protection og en innebygd drepe-bryter er.

Linux

CyberGhosts Command-line Linux-klient er lite mer enn åpen kildekode OpenVPN-klienten som er forhåndsinnstilt for å bruke CyberGhosts servere. Dette gir imidlertid virkelig bekvemmelighet ved å laste ned og kjøre .ovpn-filene manuelt.

Klienten er tilgjengelig for Ubuntu og Fedora, og ser ut til å være optimalisert for forskjellige versjoner av disse distrosene. DEB- og RPM-pakkene skal imidlertid fungere på alle systemer som støtter distribusjonsformatene.

Nettlesertillegg

Nettleserappene for Firefox og Chrome er tilgjengelige gratis for alle, og å ha en CyberGhost-konto forbedrer ikke funksjonaliteten deres. Det er bare fire proxy-serverplasser: Tyskland, Nederland, Romania og USA.

CyberGhost nettlesertillegg

De enkle HTTPS-fullmakter. Som sådan vil de forfalske plasseringen din og beskytte dataene dine med HTTPS-kryptering ved å klikke på en knapp. De gir imidlertid all WebRTC-beskyttelse.

Kundeservice

Nettstedet inneholder omfattende installasjonsguider, pluss mange andre artikler og guider om mange aspekter av VPN-bruk (selv om noen er litt utdaterte). Det er også 24-timers live chat og e-poststøtte på engelsk, tysk, fransk og rumensk, som svarer raskt og felt alle spørsmålene vi stilte.

Personvern og sikkerhet

Egenvert / Proxied DNS Ja
Kill Switch
Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse

Jurisdiksjon

CyberGhost er et rumensk selskap som nå eies av Kape Technologies.

Romania anses generelt for å være personvernvennlig. Rumenske domstoler slo ned EUs datalagringsdirektiv på konstitusjonelle grunner lenge før det ble erklært ulovlig av EU-domstolen. Det er heller ikke en 14-Eyes spionerende alliansenasjon og har ingen kjente bånd til NSA.

I henhold til TOS, "skal forholdet mellom deg og KAPE styres av og tolkes i samsvar med lovene i England." Storbritannia er et grunnleggende medlem av NSA-ledede Five Eyes som spionerer allianse og hjem til noen av de mest ekstreme lov om masseovervåking som noen gang er vedtatt.

Tømmerstokker

"Når du bruker CyberGhost VPN, overvåkes ikke brukerens trafikkdata, som nettleserhistorikk, trafikkdestinasjon, datainnhold og søkeinnstillinger, av selskapet. Mer enn dette, når vi bruker CyberGhost VPN, lagrer vi ikke tilkoblingslogger, noe som betyr at vi ikke har noen logger knyttet til din IP-adresse, tilkoblingsstempel eller sesjonsvarighet. "

Så CyberGhost VPN kvalifiseres enkelt som ingen logg-VPN, selv om noen samlede metadata blir sendt anonymt til tredjeparts tjenester (MixPanel) for trendanalyse.

Mer om det er at CyberGhost VPN utfører en betydelig mengde nettsporing ved besøk på nettstedet sitt, som den deler med en rekke tredjeparter (selv om vi ikke oppdaget noen Google Analytics-sporer). Denne typen sporing har imidlertid ingen innvirkning på personvernet til VPN-økter,

Teknisk sikkerhet

Windows-appen bruker IKEv2protocol som standard, selv om du kan bytte til OpenVPN eller IPsec. Android-appen bruker OpenVPN, mens macOS iOS-appene bruker IKEv2. CyberGhost bruker følgende OpenVPN-innstillinger:

Datakanal: en AES-256-CBC-chiffer med SHA-256 hash-godkjenning.

Kontrollkanal: en AES-256-chiffer, RSA-4096-nøkkelkryptering og SHA384-hash-godkjenning. Perfekt hemmelighold fremover gis av en ECDH-4096 nøkkelutveksling.

Dette er et veldig sterkt oppsett. Og som allerede nevnt bruker CyberGhost VPN 100% bare metall-servere, noe som er gode nyheter for personvernet.

Vi anbefaler å deaktivere WebRTC på nettlesernivå da dette er den eneste 100% garanterte løsningen på WebRTC-lekkasjer, selv om CyberGhosts apper uansett forhindret alle former for IP-lekkasjer. Vi ønsker imidlertid at IPv6 ble deaktivert i Windows som standard.

kontroverser

Under det forrige navnet Crossrider, fikk Kape Technologies et usmakelig rykte som malware-kjøpmann, en fortid som Kape har vært opptatt av å distansere seg fra:

"Beslutningen om å gi nytt navn til selskapet ... skyldtes den sterke tilknytningen til selskapets tidligere virksomhet, så vel som behovet for å styrke det forbrukervendte merkevaren for virksomheten."

Kape 'største aksjonær, Teddy Sagi, er en kontroversiell skikkelse som ble navngitt i Panama-papirene. Også noe betenkelig er rapporter om tidligere forbindelser mellom Crossrider og Unit 8200, "den israelske ekvivalenten til NSA eller GCHQ."

CyberGhost VPN har nådd oss ​​til dette punktet og er opptatt av å understreke at det er et rumensk selskap som opererer under rumensk jurisdiksjon. Også at den publiserer en åpenhetsrapport.

Siste tanker

CyberGhost VPN er en fullt utstyrt VPN-tjeneste uten logger. CyberGhost 7-programvaren er elegant på alle plattformer, er veldig sikker, blokkerer omtrent alt, og avhengig av plattform, har en rekke nyttige bjeller og fløyter.

Den eneste viktige egenskapen vi ønsker å se fremover er mer robust obfuscasjonsteknologi som er i stand til å beseire VPN-blokker på steder som Kina, Egypt og Iran. Men for de aller fleste brukere som ikke trenger dette, er CyberGhost VPN en meget profesjonell tjeneste som gir nesten alt en VPN kan ønske seg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me