Dashlane gjennomgang

Dashlane

 • Priser

  Fra $ 3.33
  / måned

Passord ble opprettet for å forhindre uautorisert tilgang, og har blitt skiftende sikkerhetsverktøy de siste årene på grunn av en økning i lekkasjer og brudd. Sikker passordadministrasjonstjeneste Dashlane lover å gjøre disse bekymringene til en fortid, lagre og styrke passord samt oppdage sårbarheter på den mørke nettet.

ProPrivacy.com Score
6 av 10

Sammendrag

Med tanke på at Dashlane ikke er den første programvaren i sitt slag, vil vi undersøke hvordan versjon 6.1922.0 stabler opp mot konkurrentene og om tjenesten er verdt det.

Hurtigstatistikk

 • Land
  OSS

Oversikt

Selv om mange nettsteder allerede har implementert krav til sansefølsomhet, lagt til tall og noen ganger til og med symboler, blir menneskelige feil oversvømmet gjennom passord fra forutsigbarhet til hvor mange ganger et enkelt passord brukes på forskjellige kontoer. Dette øker sannsynligheten for en lekkasje, når sensitive data faller i gale hender. Tross alt, hvis en konto er kompromittert, er mange andre ofte i faresonen.

Dashlane beskytter ikke bare kontoer, men forbedrer brukeropplevelsen ved å fungere som en one-stop-shop. Brukere vil bare måtte huske sitt ene hovedpassord, ettersom programvaren lagrer gjeldende passord i en kryptert database. Disse svakere passordene kan også erstattes ved hjelp av Password Generator og i noen tilfeller Password Changer for å styrke sikkerheten.

Dashlane-pris

Som sine konkurrenter, fungerer Dashlane som et freemium-produkt, og deler funksjoner mellom gratis- og premium-versjoner. Selv om gratis medlemmer vil få sikkerhetsvarsler og kunne fylle ut påmeldings- og påloggingsskjermbilder automatisk, er de begrenset til 50 passord på en enhet. Dashlanes Premium-tjeneste koster vanligvis $ 39,99 per år, og låser opp disse begrensningene. Videre introduserer Premium Dark Web Monitoring, legger til en VPN-tjeneste og lar brukere dele sensitive data med andre mennesker sikkert.

Etter å ha registrert seg, får brukerne umiddelbart 30 dager Premium gratis. Passordbehandleren kan fremdeles brukes når denne perioden er utløpt, men den vil være begrenset til gratisversjonen med mindre brukeren legger inn kortdetaljer eller lenker PayPal sitt for å utvide abonnementet sitt.

Hvis du ikke er sikker på Dashlane, kan du se våre andre favorittpassordbehandlere i vår guide.

Setup

Når du sitter under 1 MB, er den kjørbare av Dashlanes utrolig lett og kan lastes ned direkte fra nettstedet for Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Selve produktet installeres raskt, slik at brukere kan logge på eller opprette en ny konto fra hovedmenyen.

Dashlane-oppsett

Vi anbefaler at brukere oppgir et sterkt hovedpassord under dette første oppsettet, da dette vil være ansvarlig for å beskytte kontoer som senere er knyttet til Dashlane. Heldigvis finnes det en sjekkliste som krever at alle skal ha minst 8 tegn, inkludert minst en stor bokstav, en liten bokstav og ett tall.

Brukere på Windows får også muligheten til å aktivere Windows Hello, og ytterligere sikre kontoen sin med systembaserte passord og biometrisk sikkerhet. Brukere på mobil vil i stedet kunne bruke den innebygde fingeravtrykksskanneren for å låse opp kontoen sin.

Velkommen til Dashlane-skjermen

Når dette er fylt ut, blir brukere ønsket velkommen med en serie guider. Selv om det er et alternativ å hoppe forbi disse og komme rett til lederen av lederen, hjelper guiderne med å forklare hele funksjonssettet som Dashlane har å tilby.

Programvaren oppdager automatisk passord som er lagret i hver nettleser som er installert på systemet, og lar brukere importere dem til tjenesten, noe som sparer tid på lang sikt. Denne metoden utføres best bare med den gjeldende standard nettleseren, ettersom gamle passord fra andre nettlesere lett kan gjørme kontoer med flere valg.

Importer passord i nettleseren

Etter dette blir brukeren bedt om å legge til en utvidelse til standard nettleser, strømlinjeforme begrenset tilgang til tjenesten inkludert hvelv med passord og detaljer om nåværende nettsteder.

Legg til Dashlane-utvidelsen

Til slutt kan brukere øyeblikkelig registrere detaljene sine i autofyllskjemaet som består av brukerens navn, tittel, fødselsdato og telefonnummer. De fleste av disse er valgfrie, og alt som er fylt ut vil bli standardinndata for ethvert nettsted som ber om informasjon.

Dashlane autofyllskjema

Funksjoner

For å skille seg ut fra mengden og forbli konkurransedyktig, har Dashlane introdusert en rekke viktige funksjoner til passordbehandleren. Disse funksjonene inkluderer:

 • Kompatibilitet med Windows, macOS, Android, iOS og Linux
 • Lagre detaljer og påloggingsskjemaer automatisk
 • Integrasjon og kompatibilitet for6browsers (Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera og Safari)
 • Automatisk passordgenerator
 • Synkronisering av passord på alle enheter
 • AES256-kryptering
 • To-faktor autentisering med populære applikasjoner (Google Auth, Duo Mobile ogAuthy)
 • Biometrisk sikkerhet (Android, iOS og Windows)
 • 5-minutters timer for automatisk låsing av passord
 • Justerbar automatisk utloggingstimer
 • Sikre merknader
 • Betalingssporing
 • Digital pass & ID
 • Sikker mobilnettleser
 • Indikatorer for passordhelse
 • Passordbytter
 • Mørk nettskanning etter lekkede og stjålne data
 • VPN

Skysynkronisering kan aktiveres på tvers av alle de største mobil- og stasjonære plattformer, slik at brukere kan fylle ut detaljer på flere enheter med et enkelt hovedpassord. Dashlane bruker Advanced Encryption Standard 256 og gir mulighet for tofaktorautentisering, biometrisk sikkerhet og autolåsing, noe som gjør detaljene fine og sikre.

Brukere kan følge med på mer enn bare passordene sine. Dashlane lar også brukere skrive sikre notater, lagre en digital versjon av pass eller ID og lage en digital lommebok for å overvåke kredittkort eller PayPal-konto. Og som en ekstra bonus er alt dette tilgjengelig på alle enheter.

Passordbytter

Passordbytterverktøyet er utrolig praktisk, og gjør akkurat det det står på tinn. Det strømlinjeformer den monotone prosessen med å måtte sikre kontoer på nytt med mer robuste passord ved å logge inn på nettstedet med den oppgitte legitimasjonen og endre ting for deg. Det er imidlertid en rekke advarsler med denne prosessen.

Dashlane passordbytter

For det første er verktøyet bare kompatibelt med deltakende nettsteder, for øyeblikket begrenset til omtrent 552 forskjellige domener. Dette er utrolig begrenset og betyr at brukerne må kamre gjennom inkompatible kontoer manuelt med Password Generator for å styrke sikkerheten bedre.

For det andre er passordbytteren avhengig av nøyaktigheten av importen som ble utført i installasjonsfasen. Selv om dette kan være en utrolig tidsbesparende, var noen av de lagrede passordene mine utdaterte og krevde at jeg måtte gripe inn manuelt med de gjeldende passordene for å benytte meg av den automatiserte prosessen..

Skulle en bruker bestemme at Dashlane ikke er noe for dem, er det selvfølgelig ikke noe verktøy som lett gjengir endringene som er gjort. Dette betyr at brukerne enten må ha et utrolig minne for å huske de nye, ikke-sensiske passordene, endre dem før Dashlane blir avinstallert eller bruke gjenopprettingsmetoder for å tilbakestille endringene.

Mørk nettskanning

Ved siden av passordhelse, kan du få tilgang til Dark Web Scanning via Identity Dashboard, slik at brukere kan overvåke data for lekkasjer og brudd. Dette omfatter passord, innlogging, e-post, kredittkort, telefonnumre og adresser, og gir en oversikt over hva som er trygt og hva som er kompromittert.

Dashlane Dark web-skanner

Det er ingen begrensning for antall e-postadresser en bruker kan spore, men hver og en må bekreftes før Dashlane begynner å spore data. Hvis noe er galt, vises sikkerhetsvarsler tydelig som en pushvarsling på mobil og pop-up på skrivebordet, noe som hjelper å varsle brukere om problemer som krever øyeblikkelig oppmerksomhet.

Dark web information finder

VPN

Dashlanes VPN er den eneste Premium-funksjonen som ikke inkluderes i den 30-dagers gratis prøveperioden, i stedet for å kreve at brukerne skal kjøpe et abonnement. I motsetning til de fleste tjenester, legger ikke selskapet noen begrensninger på båndbredde eller tilkoblede enheter, slik at du kan beskytte så mange systemer du vil.

Dashlane VPN-app

Du kan koble deg til hvilket som helst av 26 forskjellige land ved å klikke på en knapp, med minimalt avkall på internetthastigheter. Selv om dette er perfekt for å holde personvernet ditt på offentlige tilkoblinger, oppdager Netflix dessverre når den er i bruk, noe som betyr at du ikke kan få tilgang til streaminggigantens forskjellige biblioteker.

Brukervennlighet

Nykommere blir behandlet på forklaringer om funksjonene som er nevnt over, mens veteraner i programvaren lett kan hoppe foran. Prosessen er strømlinjeformet for å sikre at brukere har valget mellom å importere passord lagret i alle installerte nettlesere og laste ned en utvidelse til standard.

Tjenesten er tilgjengelig på alle større plattformer, med Windows, macOS, Linux, Android og iOS alle synkronisert. Hvert grensesnitt er intuitivt designet for å være vennlig både for første gangs og tilbakevendende brukere, noe som gjør Dashlane perfekt for de som ikke er godt kjent med teknologi..

Oppretting av en ny konto vil automatisk be brukerne om å lagre detaljene sine i Dashlane mens eksisterende kontoer vil gi samme ledetekst når passord endres. Dette, kombinert med autofyllskjemaet som brukere kan fylle ut under oppsettet, gjør at Dashlane kan fylle ut de riktige detaljene automatisk, slik at brukere knapt må løfte en finger. Og hvis Dashlane ikke tilfeldigvis fyller ut alt for deg, klikker du bare på firmalogoen til høyre for påloggingsfeltet.

Dashlane-påloggingsskjerm

Dessverre er Dashlane begrenset til nettsteder via nettleserutvidelser, noe som gjør programvaren mindre enn ideell for de som ønsker å sikre installerte programmer og applikasjoner.

Mobil

Dashlanes brukergrensesnitt er konsistent på alle plattformene. På Android og iOS inneholder sidefeltet alternativer som finnes i “verktøy” på skrivebordsversjonen, og forhindrer unødvendig menyhopping.

Dashlane Mobile

Enhver nettleser kan bruke Dashlanes autofyllfunksjon, men tjenesten gir også sin egen innebygde nettleser på Android og iOS. Selskapet opplyser at brukere får mest mulig ut av Dashlane ved å gjøre det til standard nettleser, men jeg har ennå ikke sett noen ekstra fordel i forhold til de mange alternativene gitt støtteområdet.

synkronisering

Dashlane synkroniserer krypterte kopier av dataene dine, og sikrer at de kan nås på alle støttede enheter. Når den er aktivert, skjer synkronisering automatisk hvert 5. minutt, og når data har blitt endret på hvilken som helst plattform. Alternativt kan du manuelt synkronisere data ved å trykke på “synkroniser nå” -knappen eller bruke snarveier som F5 på Windows og⌘ + Ron Mac.

Dashalne Sync

Auto-lock (anbefales)

Ved å ta alle forholdsregler, har Dashlane implementert en rekke automatiske låser i programvaren. Som standard har brukere 5 minutter på å redigere sensitive innstillinger før de må låse opp enheten med hovedpassordet eller biometrisk sikkerhet igjen. Dette er en mislykket sikkerhet for å sikre at bare autoriserte brukere gjør endringer og ikke kan endres.

Skulle du la enheten være uten tilsyn, lar Dashlane også brukere legge til en automatisk utlogging for inaktivitet. Dette varierer fra 15 minutter til heftige 10 timer, selv om vi alltid vil anbefale minst mulig tid når det gjelder sikkerhet.

Sikkerhet og personvern

Dashlane er grundig gjennomsiktig om sikkerhetstiltakene sine, og publiserer til og med et blogginnlegg som beskriver kryptering for nybegynnere. Som forventet bruker tjenesten militær klasse AES-256-kryptering for å lagre passord både lokalt og på skyen for synkronisering.

256-bits nøkkelen er avledet fra hovedpassordet ditt via PBKDF2-hashing og deretter spredt med tilfeldige data kjent som salt. Det blir deretter 'kryptert' flere ganger for å forbedre sikkerhet og personvern gjennom ytterligere randomisering. Dashlanes policy for null kunnskap forbedrer denne metoden, ettersom selskapet nekter å lagre hovedpassordet på serverne.

Kundeservice

Dashlane har et dedikert hjelpesenter for å veilede mennesker gjennom installasjonen av programvaren til eventuelle problemer som kan oppstå. Dette er utrolig enkelt å navigere og inkluderer en interaktiv guide drevet av St bare for å strømlinjeforme ofte stilte spørsmål, sløs løsningene sine.

Nettstedet er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk og spansk, selv om e-poststøtte bare er tilgjengelig på de tre første språkene. Engelsktalende kan benytte seg av chatstøtten fra 09.00 til 18.00 EST, mandag til fredag, åpnes fra nedre høyre hjørne av nettstedet der det står "Vi er her for å hjelpe!".

Dashlane live chat

Premium medlemmer prioriteres fremfor gratis brukere, noe som betyr raskere responstid. Det er usikkert om dette også gjelder den gratis 30-dagers rettsaken eller ikke, men personalet tok bare minutter å svare på spørringen vår, uansett.

Foreløpig er Dashlane-støtte ikke tilgjengelig via telefon, men teamet har en dedikert Twitter-side for å hjelpe entusiaster fra sosiale medier. Dashlane holder også brukerne oppdaterte med via bloggen sin, så det er mange steder å få den informasjonen du trenger.

Konklusjon

Det er lett å se hvorfor Dashlane blir holdt i så høy respekt, med sin tilgjengelige applikasjon, bredt spekter av støtte og en eksepsjonell mengde funksjoner. Ikke bare inneholder plattformen passordene dine, men den guider deg også om å styrke dem og når de har blitt kompromittert. Den innebygde VPN er også en flott, om enn uventet bonus som vil oppfylle de fleste formål, selv om Netflix-abonnenter ikke kan dra nytte av.

Vi er alltid på vakt mot å foreslå programvare som bare tilbyr årlige abonnementer, men policyen med null kunnskap gjør det sikrere enn annen kommersiell konkurranse. Å parre dette med tofaktorautentisering hjelper deg med å låse kontoer ytterligere, selv om sikkerhetsbevisste brukere kanskje vil vurdere KeePass hvis de vil modige den kompliserte, open source, techie-konfigurasjonen.

Totalt sett er Dashlane en solid alt-i-ett-programvare som er perfekt for nykommere som ønsker å styrke deres sikkerhet og personvern. Kostnadene er vanskelige å rettferdiggjøre for de som allerede eier en VPN, men det slanke grensesnittet og det intuitive styringssystemet vil sikkert ha folk som holder seg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me