DefenceVPN gjennomgang

DefenceVPN

 • Priser

  Fra $ 2.49
  / måned

ProPrivacy.com Score
7 av 10

Sammendrag

DefenceVPN er en VPN-leverandør som startet virksomheten i slutten av 2016, så det er en veldig ny tjeneste. Selskapet er basert i Canada, noe som gjør det til en landsmann av TunnelBear og Windscribe. Hvis du vil finne ut mer om tjenesten i vår ekspertanmeldelse, kan du lese videre!

DefenceVPN-tjenesten utvides nesten daglig. Selskapet startet uten egen app, men har nå en. Servernettverket er også under konstant gjennomgang, med 20 nye serverplasseringer lagt til på en gang, tilbake i mai 2017.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  27 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Canada
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  16

Funksjoner

DefenceVPN pleide å tilby en versjon som støttet peer-to-peer-nettverkstilgang og en versjon som ekskluderte den. Nå kjører den bare den P2P-vennlige versjonen. Andre funksjoner inkluderer:

 • Ingen datagjennomstrømningsgrenser
 • Ingen bruksområder
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Dobbelt datakryptering
 • Privat DNS-oppløsning
 • Drepe bryteren
 • DNS-lekkasjebeskyttelse

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker en VPN når du torrrenser, kan du se på den beste VPN-en for torrent-nettsteder.

Besøk DefenceVPN »

Hastighet og ytelse

For hastighetstester testet jeg en ubeskyttet forbindelse til Miami (USA) og deretter til London (UK). Jeg koblet til Miami fra Karibia med DefenceVPN-serveren i New York og deretter igjen med serveren i Chicago. Deretter koblet jeg til DefenceVPN-serveren i London og prøvde hastighetene på en forbindelse til Storbritannia igjen. I begge tilfeller testet jeg forbindelsen fem ganger ved å bruke nettstedet testmy.net. Forsvar vpn 15

Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering.

Hastighetene som ble produsert på tilkoblinger som ble administrert av VPN, var bemerkelsesverdig like de oppnådde på ubeskyttede tilkoblinger. Selv om du vil se i grafene over at hastighetene der ikke alle er like, ble en viss grad av variasjon sannsynligvis opprettet av den underliggende internettjenesten.

Testene for IP-lekkasjer ble utført med VPN-serveren i London brukt på linjen. Disse forsøkene involverte tjenestene til flere nettsteder. Dette er ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 lekkasjer og doileak.net. DefenceVPN besto alle testene som var mulig. Internett-leverandøren min inkluderer ikke IPv6-oversettelse, så disse testene var ikke mulig.

Priser og planer

Selskapet startet med en rekke pakker, men tilbyr nå bare en. Du kan få en bedre månedlig pris hvis du registrerer deg for en lengre periode og betaler foran. Alle abonnementsperioder har en syv-dagers pengene-tilbake-garanti.

DefenceVPN-priser

Ettersom tjenesten er så ny, er det fortsatt mange forbedringer i rørledningen. DefenceVPN planlegger å godta Bitcoin, men det betalingsalternativet er ikke tilgjengelig ennå. Akkurat nå kan du betale med et kredittkort eller med PayPal.

Personvern og sikkerhet

DefenceVPN innrømmer at Canada ikke er et ideelt sted for personvern. Imidlertid demper dette ved å outsourcere serverne sine i utlandet, slik at de kan hevde at det ikke er i stand til å logge noe. Nettstedet oppgir det "DefenceVPN sporer eller overvåker ikke brukeraktiviteter mens den er koblet til VPN." Dette vil sannsynligvis være en delvis sannhet.

En VPN-server må følge med på hvilke innkomne svar som samsvarer med hvilken klient, ellers kunne den ikke videresende på svar. Så det må være aktivitetslogging under tilkoblingen. Hovedproblemet med VPN-personvern er hvorvidt et VPN-selskap beholder den aktivitetsinformasjonen når økten din er avsluttet og informasjonen ikke lenger er nødvendig for operasjoner.

En annen grunn til at det kan være mulig at selskapet bøyer sannheten med den uttalelsen, er at det hevder at det legger ut sine tjenester. Når det står at DefenceVPN ikke logger aktiviteter, betyr det ikke at ingen fører logger. Outsourcing-selskapet kan godt lagre poster over brukeraktiviteter, og disse loggene kan være lovlig tilgjengelige av DefenceVPN når de blir presset.

Selskapet kjører en garantikanarie. Dette er en logg som inneholder en periodisk uttalelse om at selskapet ikke har fått en garanti for å røpe informasjon. Informanter blir beordret til ikke å informere mistenkte om at de er under etterforskning, slik at intet VPN-selskap vil være i stand til å advare sine brukere om stevning. Dermed bør kyndige kunder se etter hull i uttalelsens tidslinje. Hvis det mangler en tidsperiode, betyr det at selskapet ble beordret til å utlevere informasjon.

Kryptering og innstillinger

DefenceVPN har endret krypteringssystemet siden operasjonen startet. Fra og med juli 2017 planlegger den å endre den igjen. VPN er bare tilgjengelig med OpenVPN-metodikken. Det er en god ting, fordi denne VPN-protokollen er den best tilgjengelige. OpenVPN er imidlertid mer et åpen kildekodebibliotek enn et strengt regelverk.

Opprinnelig implementerte selskapet OpenVPN ved bruk av Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering med en 256-bits nøkkel. Senere endret det til Blowfish-kryptering. Vær imidlertid ikke bekymret for mye for det, fordi selskapet planlegger å være tilbake på 256-bit AES-kryptering før begynnelsen av august 2017.

Session etablering er beskyttet av 2048-biters RSA-kryptering. Dette er et akseptabelt sikkerhetsnivå. Imidlertid styrker hovedaktørene i bransjen dette stadiet av en forbindelse ved å øke lengden på RSA-nøkkelen til 4092 biter. DefenceVPN bruker Diffie-Hellman for distribusjon av nøkler, som sikrer at nye taster blir brukt for hver økt.

Andre sikkerhetstiltak er integrert i klientprogramvaren som kjører på datamaskinen din. Disse inkluderer en kill switch, som sikrer at datamaskinen din ikke fortsetter med en internettforbindelse hvis VPN ikke er koblet. Selskapet tilbyr sin egen Domain Name System (DNS) -tjeneste, som er metoden datamaskiner bruker for å oversette webadresser til internettadresser.

Brukervennlighet

Som alt annet med denne VPN, har nettstedet endret seg helt siden selskapet startet. Nettsiden er en lang serie med seksjoner som dekker de fire første elementene på den øverste navigasjonslinjen. Alternativer for innlogging, blogg og støtte fører til andre sider.

Taleboblene nede til høyre på skjermen gir tilgang til støtten live chat. Nederst på hjemmesiden finner du en serie hurtigkoblinger.DefenceVPN bunntekst

DefenceVPN-støtte

Klikk på taleboblene nederst til høyre på nettstedet for å åpne et chattevindu. Det kan hende du må vente en stund før noen svarer på spørsmålet ditt. Det er ingen køindikator, så du kan tro at du har blitt ignorert. Imidlertid kan du henge på der inne.

Støtteknappen på menylinjen fører til en FAQ-side. Denne siden har også en knapp som lar deg heve en støttebillett. Klikk på "Åpne en støttebillett" å sende en melding til supportteamet hvis du opplever at live chat er ubemannet. Support-kontaktsiden er et standard webskjema.

Forsvar Vpn 8

Prosessen

Husk at du har syv dager på deg til å teste systemet og fortsatt få refusjon hvis du ikke liker VPN. Ikke registrer deg hvis du sannsynligvis vil bli distrahert av presserende oppgaver i løpet av den påfølgende uken.

Registrere seg

Klikk på Pris-alternativet på den øverste menylinjen på nettstedet, og trykk deretter på "Kom i gang" -knappen for den valgte abonnementsperioden. Det vises et overlegg som viser betalingsalternativene dine. Klikk på din foretrukne metode for å fortsette. Du kan ikke slippe unna med å abonnere på tjenesten helt anonymt fordi du alltid kan spores til betalingsmåten din. Kontobetalingsprosessen vil sette opp en gjenta betalingsavtale.

Sjekk innboksen din etter at betalingen er fullført, fordi kontoinformasjonen din blir sendt dit. Du må bekrefte adressen din ved å klikke på knappen i e-posten før kontoen din blir aktiv. Du kan deretter logge inn på brukerområdet på nettstedet og laste ned VPNs klientprogramvare til datamaskinen din.

Appen

Du må oppgi kontoopplysningene dine første gang du bruker appen. Hvis du klikker på "Lagre innlogging" avkrysningsruten, trenger du ikke å gjøre dette igjen. Både brukernavn og passord er store og små bokstaver. Dette er legitimasjonen du spesifiserte da du konfigurerte kontoen. Når du er i, må du spesifisere hvilken plassering du vil se ut til å være i. Du må klikke deg gjennom to skjermer til før appen åpnes.

Den aktive appen er veldig liten og vises nederst til høyre på skjermen. Klikk på serverplassering for å bytte server, og trykk på av / på-glidebryteren for å slå på VPN. Hver gang du klikker deg bort fra appen, vil den forsvinne. Klikk på ikonet i systemstatusfeltet for å få det tilbake. Du får tilgang til Innstillinger-menyen ved å klikke på tannhjulssymbolet i appen. Det er veldig få alternativer å manipulere. De "Deaktiver internett hvis VPN ikke er tilkoblet" menypost er din kill switch.

Andre plattformer

Foreløpig tilbyr ikke DefenceVPN en versjon av appen sin for iOS. Selskapets supportrepresentant forklarte meg at de har skrevet en, men at den fremdeles går gjennom godkjenningsprosessen hos Apple. I stedet får iOS-eiere manuelle instruksjoner om hvordan du konfigurerer VPN på sine iPads og iPhones. Det er en app for enheter som kjører Android-operativsystemet. Det er også en versjon av appen som er skrevet for Mac OS X, samt for Windows 10.

Siste tanker

DefenceVPN fungerer bra. Tjenesten endres raskt, så det kan være litt bedre når du får prøve det. Dra nytte av refusjonsperioden for å forsikre deg om at den leverer alle tjenestene du trenger fra en VPN.

Besøk DefenceVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me