EarthVPN gjennomgang

EarthVPN

 • Priser

  Fra $ 3.06
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Score
6 av 10

Sammendrag

EarthVPN har gjort bølger i det siste (unnskyld de blandede metaforene!) Takket være å tilby en meget lav kostnadstjeneste som ikke holder logger og gir noen svært avanserte funksjoner. Noen mennesker har trodd avtalen så ‘for god til å være sann’ faktisk, de har beskyldt den for å være en honeypot (ganske uten bevis overhodet!). Vi kunne tydeligvis ikke vente med å sette denne spennende nye leverandøren gjennom tempoene, og du vil se at vi elsket dens dedikasjon til privatliv, lav pris og funksjonssett, men bekymret oss litt for noen ytelsesproblemer.

Hurtigstatistikk

 • land
  54
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • Jurisdiksjon
  Kypros
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  22.66 Mbps

Funksjoner

torren
Totalt servere 190
land 54
Samtidige tilkoblinger 3
Ruterstøtte
Rutere støttet DD-WRT
Bare metal eller virtuelle servere Kombinasjon
Havnespedisjon
Valg av havn

 • Ingen logger
 • AES OpenVPN-kryptering (med 265-bit tilgjengelig)
 • SSTP tilgjengelig
 • Godtar Bitcoin-betaling og har et robust system på plass for å forhindre at andre transaksjoner blir koblet til brukere
 • Opptil 3 enheter samtidig (mot en liten avgift)
 • Gode ​​SSTP-hastigheter

Hastigheter og ytelse

Vi testet VPN-tilkoblingen ved å bruke vårt 20 meg store bredbånd i Storbritannia. Hastighetstestene brakte tilkoblingshastighetene mine med mer enn et halvt til rundt 9 Mbps på London-serveren og 12 Mbps på den sveitsiske serveren. Dette er ikke veldig bra, men ikke den verste VPN vi noen gang har møtt.

Siden vi var litt skuffet over de første OpenVPN-testene, prøvde vi å koble til ved å bruke UPD-protokollen i stedet (som i teorien er raskere). Dette gjorde imidlertid liten forskjell. SSTP-resultatet var imidlertid veldig bra, med hastigheter nærmere 18 Mbps.

Vi bestemte oss for å gi OpenVPN-forbindelsen litt mer testing, og synes resultatene var veldig serveravhengige, med mange europeiske servere som viser seg raskere enn lokale britiske. Noen ganger hadde vi imidlertid problemer med å koble til noen servere i det hele tatt (spesielt de i Nederland). Når det gjelder pålitelighet, hadde vi ingen frakoblinger i testperioden. En siste test vi utførte, var å sjekke for DNS-lekkasjer og EarthVPN ble passert med flygende farger.

Lekkasjetester

ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 22.66
Datagrenser
Båndbreddegrenser
IPv4 lekkasje oppdaget?

Pris

1 måned

$ 3.06
per måned

Den grunnleggende VPN-pakken kommer med en utrolig lommevennlig $ 3,99 per måned (eller $ 39,99 årlig), noe som gjør EarthVPN til omtrent den billigste tjenesten vi har evaluert ennå. For en så lav pris kan du forvente et noe begrenset funksjonssett, men selv den mest grunnleggende pakken gir deg tilgang til funksjoner som mange andre VPN-leverandører krever mye mer for * (eller ikke tilbyr i det hele tatt), inkludert PPTP / L2TP / SSTP / OpenVPN-protokoller og tilgang til 87 serverplasser i 32 land (inkludert servere i hele Asia, USA og Europa, og i Australia, New Zealand, Sør-Afrika, Panama og Brasil og Tyrkia). Ytterligere alternativer kan kjøpes for $ 1,99 hver per måned, og inkluderer:

 • legge til en ekstra enhet slik en telefon (opptil 3 separate enheter kan kobles til fra samme IP-adresse, men ikke fra øyeplasser uten dette alternativet)
 • oppgradering av OpenVPN til 256-bit AES-kryptering
 • har en statisk IP-adresse
 • SSH Tunnel / Socks proxy aktivert

Selv om andre leverandører kan levere minst noen av disse funksjonene som en del av basepakkene sine, gitt de ekstremt lave kostnadene for EathVPNs grunnleggende priser, tror vi at disse valgfrie tilleggene gir god valuta for pengene for de som trenger dem (selv om du vil ha dem alle det begynner å bli litt dyrere). EarthVPN tilbyr ingen "gratis prøveversjon" som sådan, men tilbyr en 7-dagers pengene tilbake-garanti uten tvil, noe som er ganske nært. EarthVPN kjører spesielle offshore-servere ‘på alle kontinenter’ som er spesielt optimalisert for P2P / torrent-trafikk, og hvor ‘DMCA eller noe tilsvarende ikke gjelder’.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
iOS
Android
Linux
Windows telefon

Nettsiden

Nettstedet er godt utformet, profesjonelt utseende (hvis ikke altfor stilig) og lett å navigere. Det offentlige nettstedet har et Google-kart over serverplasseringene, installasjonsinstruksjoner og en omfattende og informativ FAQ som besvarte alle våre vanlige spørsmål angående en VPN-tjeneste. Kundeområdet (som du kan få tilgang til fra påmeldingssiden uten faktisk å registrere deg) inkluderer en moderat befolket kunnskapsbase og, veldig nyttig, en nettverksstatusside med en tjenestetidshistorikkrapport.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Money back-garantilengde 7
Døgnåpen støtte
Live chat

En hastighetstestside er også inkludert, men vi foretrekker å følge speedtest.net for å oppnå nøyaktige resultater. Kundestøtte kommer i form av et haket e-postsystem. Vi opplevde noen problemer under oppsettet (se nedenfor), og det tok rundt åtte timer for supportteamet å komme tilbake til oss (da problemene våre hadde løst seg).

Registrere seg

Det kan ikke være mye enklere å registrere seg, ettersom alt du blir bedt om er et fornavn, e-postadresse og passord. Når bestillingen er behandlet og betalt for, og bekreftelse / velkomst osv. E-postmeldinger er mottatt, kan du gå til nettstedets konfigurasjonsområde og følge instruksjonene for å konfigurere tjenesten.

Windows-klienten er en veldig enkel og bare bein-affære som lar deg velge hvilken server du vil koble til, hvilken protokoll og hvilken port du skal bruke. Dette dekker alle de grunnleggende, men gir deg ingen av de fancy DNS-lekkasjebeskyttelsen, internet kill-switch, serverstatistikk osv. Sett på noen andre leverandørs tilpassede VPN-klienter.

Som standard kobler klienten over TCP, selv om vi vanligvis anbefaler å prøve en UDP-port først. Vi hadde litt problemer med å koble oss først, da klienten ikke vil godta passordet vårt. Etter noen mislykkede forsøk på å tilbakestille det (tilbakestillingsprosessen krevde at du først skrev inn det gamle passordet, som bare er dumt), begynte det å fungere helt fint på egen hånd.

Når du er tilkoblet, vil et ikon vises i varslingsområdet i oppgavelinjen for å gi deg beskjed om at alt er uhyggelig.

Andre plattformer

EarthVPN er ganske omfattende når det gjelder installasjonsalternativer. Krypteringsprotokollene for hver plattform er som følger:

 • For øyeblikket har den bare en dedikert VPN-app for Windows (med OSX- og Linux-klienter på vei), men den har detaljert manuell konfigurasjonsinstruksjon med skjermbilder for Windows, krypteringsprotokollene den bruker er; PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP og SSH / Socks Proxy.
 • De Mac VPN klient OSX PPTP, L2TP, OpenVPN og SSH / Socks Proxy.
 • De Linux VPN klient bruker; PPTP og SSH / Socks Proxy. Linux-klienten trenger litt manuell konfigurering.
 • Og DD-WRT-rutere (PPTP og OpenVPN).
 • Deres iPhone VPN-app bruker PPTP og L2TP (OpenVPN på vei)
 • Android VPN-app bruker PPTP, L2TP og OpenVPN støttes også godt).

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
Kill Switch
IPv4 lekkasjebeskyttelse

Personvern er et område der EarthVPN utmerker seg. Basert i Nord-Kypros. Selv om Tyrkia er underlagt jurisdiksjonen, som har obligatoriske lover om dataoppbevaring, er det vår forståelse at Nord-Kypros ikke gjør det, og EarthVPN sier at det ikke logger noen bruks- eller brukeraktivitet. Verken vi eller tredjepart er teknisk mulig å matche en IP-adresse til en konto. 'Også, som nevnt ovenfor, er det glade for å la brukerne laste ned ved hjelp av P2P / torrent-programvare, så lenge de bruker sine spesielle servere (og siden P2P-trafikk er blokkert på deres andre servere, dette skal aldri være et problem). Krypteringsnivåene er også gode (selv om vi som vanlig anbefaler at du unngår PPTP med CHAPv2-godkjenning hvis mulig).

Krypteringsprotokoller

OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller SSH-tunneling, SSL Proxy
IKEv2

L2TP / IPsec bruker enten 3DES eller AES-kryptering med en 256-bits nøkkel, mens OpenVPN bruker 128-bits AES med en SHA1-hashalgoritme og 2048 RSA-nøkkelgodkjenning. Som vi diskuterte i prissnittet, er det også mulig å oppgradere OpenVPN til 256-bit AES-kryptering. Windows Vista SP1 eller nyere brukere kan også dra nytte av SSTP, som bruker TCP Port 443 (som brukt av standard SSL-sendinger, noe som gjør det veldig enkelt å blokkere) og 2048-biters SSL-kryptering, noe som gjør det ideelt for bruk i svært begrensende fylker, som Kina, Iran og Syria.

Alt dette er flott, og er den slags ting som varmer hjertene våre her på ProPrivacy. Brukere kan betale anonymt ved hjelp av Bitcoins (hvis nødvendig tas forholdsregler) eller med PayPal, kredittkort, Bitcoins, Alipay, Unionpay og Webmoney. EarthVPN sørger for at transaksjoner ikke er knyttet til brukere ved å generere en unik nøkkel for hver transaksjon, slik at den kan bekrefte at betaling for kontoen blir utført, og deretter sletter den unike nøkkelen.

Dette er en flott prosedyre, og en vi ønsker at flere VPN-leverandører vil implementere. Alt i alt ser EarthVPN ut til å være veldig oppmerksom på å sikre brukerens personvern, noe som gjør oss imponert. Vennligst les notatet vårt at slutten av artikkelen imidlertid, og følg koblingene som er gitt før du bestemmer deg for å stole på EarthVPNs sikkerhetstiltak.

Siste tanker

I det store og hele er vi ganske imponert over EarthVPN, selv om de inkonsekvente speedtest.net-resultatene når du bruker OpenVPN (den vanlige anbefalte måten å koble til via VPN) er litt bekymringsfulle. Imidlertid tilbyr EarthVPN en overraskende fullverdig tjeneste til et meget rimelig prispunkt, og har førsteklasses personvernerklæring.

Når alt er sagt og gjort, er det dette siste poenget som scorer mest hos oss, da tekniske problemer kan løses, men dårlig holdning mindre. Vi anbefaler derfor EarthVPN 9, men se notatet nedenfor), selv om vi synes det er viktig at det vurderer å forbedre OpenVPN-ytelsen overalt.

Viktig notat: Noe av det er brutt ut på Reddit om EathVPN har utsatt både de offentlige og private nøklene i OpenVPN .crt-filen. Hvis det er sant, er dette en utilgivelig feil, men problemet har ikke blitt reist noe annet sted på internett som vi kjenner til, og blir sterkt benektet av EarthVPN. Vi innrømmer å være noe forvirret av argumentet og motargumentet, så vi foreslår at leserne våre sjekker ut diskusjonen selv. I forbindelse med denne gjennomgangen vil vi anta at alt er i orden og bedømme EarthVPN i samsvar med dette, men vi føler oss forpliktet til å bringe denne tvisten under lesernes oppmerksomhet, og hvis beskyldningene viser seg å være sanne, fjerner vi vår anbefaling.

De aktuelle linkene er: http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1kuhps/earthvpn_as_a_nonus_alternative_to_pia/ (originalt innlegg) http://vpnsecurityreview.tumblr.com/post/59920711273/were-sorry-earthvpn-or -nope-du-feil-eller-hvordan http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1lhu16/earthvpn_security_part_2/

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me