Encrypt.me gjennomgang

Encrypt.me

 • Priser

  Fra $ 8.33
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • iOS

  • Android

  • Windows

  • Mac os
 • unblocks:


  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
3 av 10

Sammendrag

Encrypt.me er en mangeårig USA-basert VPN-tjeneste som nylig har blitt medlem av J2 Global-gruppen. Med støtte fra J2 Global bak, kan Encrypt.me godt bli en tjeneste å passe på i fremtiden. Men for tiden sliter den med å skille seg fra mengden.

Hurtigstatistikk

 • land
  44
 • Jurisdiksjon
  forente stater
 • Samtidige tilkoblinger
  100

Priser

Encrypt.me skiller mellom “pass” og abonnement, men bortsett fra at det eksisterer et 1 ukers pass, er den eneste forskjellen at betaling for pass ikke fornyes automatisk, mens det med abonnement gjør det.

Et uvanlig trekk ved Encrypt.mes priser er at det i tillegg til personlige planer tilbyr familie- og teamplaner (for opptil veldig store grupper).

Encrypt.me oppgir at du kan bruke “flere enheter samtidig hvis du vil” på en enkelt ubegrenset datakonto. Det ser ut til at det å betale for en familie- eller teamkonto (antagelig hvis teamet ikke er for stort) stort sett er et spørsmål om ærlighet fra kundenes side..

Når det er sagt, til $ 12.99 per måned for opptil fem familiemedlemmer, er familiens pris ganske god handel.

Encrypt.me tilbyr også en Mini Plan for $ 2,99 per måned, som har en 5 GB datagrense. Alle betalinger skjer kun med kreditt- / debetkort og behandles av Stripe.

Nye brukere kan dra nytte av en 14-dagers gratis prøveperiode, som vi er glade for å merke oss ikke krever noen kredittkortinformasjon. Det kreves en gyldig e-postadresse for å registrere deg, og Encrypt.me tar skritt for engangsbruk.

Funksjoner

 • Apper tilgjengelig for iOS, Android, macOS og Windows
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Servere i 44 land (inkludert "Afrika", som viser seg å Sør-Afrika)
 • Auto-Secure
 • “OverCloak”
 • Innholdsfiltrering
 • Sikkerhetsrevisjon

Torrenting er blokkert som standard og i løpet av den 14-dagers gratis prøveperioden, men betalende kunder kan be om at blokken blir opphevet. Enhver slags kill switch er spesielt savnet på alle plattformer.

Auto-secure

Når et ukjent nettverk blir oppdaget, vil VPN automatisk aktivere for å beskytte trafikken din.

Overcloak

Når du kobler til et ikke-betrodd nettverk, begrenser denne funksjonen automatisk tilgang til internett til det opprettes en VPN-forbindelse. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på stasjonære klienter.

Innholdsfiltrering

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i skrivende stund, men forventes snart å ha premiere. Den bruker DNS-blokklister for å blokkere annonser, innhold for voksne, malware, sosiale medier og lignende uønsket innhold som spesifisert av deg.

Dette ligner veldig på hva de fleste nettleserbaserte annonseblokkere gjør, men det er fint å ha en alt-i-ett-løsning.

Sikkerhetsrevisjon

Encrypt.me gjennomgikk en sikkerhetsrevisjon i 2016, med en oppfølgingsrevisjon som ble publisert i november 2020. I motsetning til noen andre VPN-tjenester, har Encrypt.me gjort den fullstendige, ikke redigerte teksten til tilsynet tilgjengelig på sin hjemmeside, som er noe vi sterkt applauderer. . Tilsynet dekker Encrypt.me sine applikasjoner, og i begrenset grad, nettstedet. Legg merke til at det er en teknisk sikkerhetsrevisjon, og ikke prosessuelle problemer som logging. Resultatene fra tilsynet var positive.

Ingen alvorlige problemer ble funnet, og problemene som ble oppdaget blir løst av Encrypt.me's utviklere når dette skrives inn. Dette er flott, men endrer ikke det faktum at vi oppdaget lekkasjer i Window-klienten.

Avblokkerer Encrypt.me Netflix?

I tester oppdaget amerikanske Netflix at vi brukte et VPN og blokkerte oss. Koble til en britisk server gjorde det imidlertid mulig å se BBC iPlayer.

Hastighet og ytelse

Vennligst sjekk siden for hastighetstesting for de nyeste vektede resultatene, men i skrivende stund er Encrypt.me nummer elleve på vår raskeste VPN-liste. Noe som ikke er for skittent i det hele tatt, selv om dette ikke samsvares med et ganske vanlig maksimal burst-hastighetsresultat på 198,8 Mbits / s.

DNS-oppslagstider er ganske midtveis, selv om en snaut gjennomsnittlig tilkoblingstid bare 2,7 sekunder (maks. 4,0 sekunder) betyr at du ikke får sitte igjen når du starter VPN.

IP-lekkasjer

I macOS var vi glade for å oppdage ingen IP-lekkasjer overhodet. I Windows oppdaget vi imidlertid vanlige DNS-lekkasjer og også IPv6-lekkasjer via WebRTC. For øyeblikket kan vi ikke teste IPv6-lekkasjer på mobile plattformer, men vi oppdaget ingen form for IPv4-lekkasje i Android eller iOS.

Brukervennlighet

Nettsiden

Nettstedet ser smart ut, men har ganske kort informasjon. Og når informasjon er tilgjengelig, er den ofte dårlig utdatert - noen artikler går tilbake til 2011! Vi håper absolutt at ting har endret seg i løpet av de mellomliggende årene!

En blogg bruker mye digital blekk som forklarer hvorfor VPN aldri bør betraktes som noe i nærheten av "anonym". Selv om dette er sant på mange måter, og å påpeke det er noe prisverdig for en VPN-tjeneste, høres det også ut som Encrypt. meg er opptatt av å frita seg fra sitt ansvar som VPN-leverandør.

Nei, en VPN skal aldri betraktes som 100 prosent sikker, og den garanterer ikke anonymitet. Men bra, en VPN kan gjøre mye for å beskytte personvernet når du er online. Som vi ser i resten av denne gjennomgangen, har Encrypt.me rett og slett ikke tatt mange av trinnene som kreves for å gjøre VPN-personvern godt (vi ser på deg, tilkoblingslogger og ingen kill-switcher).

Brukerstøtte

Nettstedet har en rekke vanlige spørsmål, men disse klarte ikke å svare på spørsmål vi hadde. Live Chat Support er tilgjengelig når du kommer forbi de hermetiske svarene, men supportteamet er hovedsakelig. basert i Australia. Hvis du kontakter support utenfor kontortiden i Austalia, vil det komme et svar på e-post senere.

Som vi kan se i seksjonen for teknisk sikkerhet senere i denne gjennomgangen, var svarene vi fikk langt fra tilfredsstillende.

Registrere seg

Det er veldig enkelt å registrere deg for en Encrypt.me-konto. For å dra nytte av den 15-dagers gratis prøveperioden, oppgir du bare en gyldig e-postadresse og passord og avslutter. En bekreftelses-e-post gir en kobling til nedlastingssiden på nettstedet.

Programvaren

Apper er tilgjengelige for macOS, iOS og Android. En Windows-app (7+) er også tilgjengelig, men denne er kun i beta, så Encrypt.me gir ingen løfter om stabilitet eller sikkerhet. Som vi har sett, er like bra.

Det er også en “Fire OS-app”, selv om dette bare er den vanlige Android-appen (ikke Android TV) som er gjort tilgjengelig via Amazon App Store.

Ingen konfigurasjonsveiledninger eller OpenVPN-konfigurasjonsfiler er tilgjengelige for manuell konfigurering på ikke-støttede enheter eller med tredjeparts VPN-klienter..

MacOS-klienten

MacOS-klienten er en ganske enkel affære, men den får jobben helt bra.

Encrypt.me Mac OS Client

Auto-Secure og OverCloak-funksjonene er begge tilgjengelige i macOS. Appen lar deg også bytte mellom UDP- og TCP-modus, noe som nesten helt sikkert indikerer at den bruker OpenVPN-protokollen.

Mobilappene

Annet enn en sikkerhetsapplås-funksjon i Android som sikrer appen med et passord, ser Android- og iOS-appene ut til å være identiske. Android benytter imidlertid OpenVPN, mens iOS-appen bruker IKEv2.

Encrypt.me mobilklient

De har begge automatisk sikkerhet for WiFi-nettverk og fungerer generelt bra. Selv om ingen av appene har en bryter, har nyere versjoner av Android nå en kill switch innebygd i selve operativsystemet.

The Window-klienten

Windows-klienten ligner veldig på macOS-klienten og inkluderer støtte for Auto-Secure og OverCloak. Den bruker IKEv2 i stedet for OpenVPN imidlertid.

Encrypt.me Windows Client

Til tross for hva nettstedet sier, blir vi pålitelig informert om at Windows-klienten ikke lenger er i beta. Så det er liten unnskyldning for IPv6 og WebRTC lekkasjene vi oppdaget.

Personvern

Jurisdiksjon

Encrypt.me er basert i Dallas, Texas, men eies nå av J2 Global, et USA-basert paraplyfirma som også offisielt eier syv andre VPN-merker. Disse inkluderer IPVanish og StrongVPN, og SaferVPN. I tillegg til disse tilbyr den hvite etikettjenester for en rekke andre VPN-produkter.

USA har ingen obligatoriske lover om dataoppbevaring, men omfanget og omfanget av masseovervåkning fra NSA og andre offentlige etater, slik de er utsatt av Edward Snowden, betyr at det er forsvarlig å anta at alle teknologitjenester som tilbyr personvern er blitt kompromittert i på en eller annen måte.

Tømmerstokker

Encrypt.me holder et komplett sett med tilkoblingslogger (metadata) for brukere av VPN-tjenesten.

 • Antall byte sendt og mottatt
 • Lengden på tilkoblet tid
 • IP-adressen tilkoblet fra og den (virtuelle) IP-en vi tildeler
 • Kildeporten til den utgående forbindelsen med start- og sluttider

Dette reduseres imidlertid noe, da de bare holdes i 16 dager før de blir slettet. Dette er ikke så veldig langt, men det er sannsynligvis nok tid til at en domstolsavgjørelse kan oppnås hvis den blir gitt tilstrekkelig prioritet.

Tjenesten bruker også omfattende nettstedsporing, inkludert bruk av trackere fra Google Analytics. Inne i appene blir analysedata samlet av tredjepart Fabric.io og Google Firebase-tjenester, selv om det er mulig å velge bort denne in-appen.

Kunder fra eller bosatt i EU gleder seg over de vanlige personvernfordelene som er angitt i GDPR.

Teknisk sikkerhet

Windows- og iOS-appene bruker IKEv2 VPN-protokollen, mens macOS- og Android-appene bruker OpenVPN. OpenVPN-innstillingene som brukes (så langt vi kan bestemme dem) er:

Datakanal: en AES-256-CBC-chiffer med SHA256 datagodkjenning.

Kontrollkanal: fullstendige detaljer er ikke tilgjengelig, selv om det var en kort omtale om bruk av AES-GCM. Siden dette ikke er spesifisert i OpenVPN-konfigurasjonsfilene, risikerer vi at AES-256-GCM blir brukt som både chiffer og til dataautentisering under TLS-utvekslingen.

Vi vet ikke hvordan nøkkelutvekslingen er sikret eller om perfekt fremtidshemmelighet brukes.

For mer informasjon om dette emnet, sjekk ut vår Ultimate Guide to VPN Encryption. Vi spurte også support om Encrypt.me bruker bruk av bare metall VPN-servere eller virtuelle servere (programvarebaserte VPS-forekomster på delte servere). Eller en blanding ...

“Komplisert spørsmål. Nettverket er stort. Hovedsakelig våre egne servere, men vi leier ikke ut VPS fra hostingleverandører og bygger det inn i nettverket hvis det er det du spør. "

Som for å være ærlig, etterlater oss ingen klokere. Som allerede nevnt, har ingen av appene noen form for kill switch, så hvis VPN-tilkoblingen mislykkes, blir IP-adressen din utsatt for internett.

Som også nevnt, og uansett de nylige sikkerhetsrevisjonsresultatene, fant vi at Windows-klienten er Windows nokså lekker.

Siste tanker

Annet enn å være basert i USA og holde langt flere logger enn vi liker, er det ingenting veldig galt med Encrypt.me bortsett fra en veldig lekker Windows-klient.

På slutten av dagen er Encrypt.me en anstendig nok VPN-tjeneste. Men i dagens meget konkurransedyktige markedsområde, gjør den relativt høye prisantydningen og mangelen på funksjoner at verdien av forslaget blir noe av et hardt salg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me