Faceless.me gjennomgang

Faceless.me

ProPrivacy.com Score
3,5 av 10

Sammendrag

Faceless.me fikk en god start under vår gjennomgang på grunn av tjenestens generøse gratis tilbud. Det er imidlertid viktig å merke seg at gratisversjonen har begrenset hastighet og ingen mulighet til å veksle mellom VPN-serverplasseringer. Likevel, som en rask og enkel anonymitetsløsning, fortjener den litt kreditt.

Følelsene våre ble mer blandede når vi begynte å utforske løsningen mer detaljert. Hastighetstestresultatene var veldig varierende mellom forskjellige servere, og vi hadde noen irriterende problemer med iPhone VPN-appen deres. Vi har også opplevd noen problemer med lasting med timeout med leverandørens nettsted som ga grunn til bekymring.

Det ser ut til at det arbeides med å forbedre løsningen, og ettersom det er mulig å prøve den gratis, vil vi avstå fra å avvise den helt, men ytelsen må virkelig forbedres for at vi kan gi en ukvalifisert anbefaling.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  7 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Kypros
 • Samtidige tilkoblinger
  1
 • land
  3

Funksjoner

 • Koble til ved oppstart
 • 3 serverplasseringer (USA, Nederland, Russland)
 • Gratis alternativ
 • OpenVPN
 • PPTP
 • Ingen brukslogger
 • P2P støttet

Besøk Faceless.me »

Hastighet og ytelse

Som vanlig gjennomførte vi en rekke hastighetstester ved bruk av Speedtest.net for å vurdere ytelsen til VPN-løsningen.

Først, som vanlig, trengte vi et mål for testforbindelsen, så vi kjørte en hastighetstest mens vi koblet fra VPN. Uten VPN oppnådde vi en nedlastingshastighet på rett under 7 Mbps.

Da vi startet med serveren nærmest vår fysiske beliggenhet, koblet vi oss til Faceless.me i Nederland og kjørte en andre test der vi nådde en nedlastingshastighet på 5.26Mbps.

Overhead av VPN-tilkoblingen reduserte hastigheten vår med rundt 1,5 Mbps. Ikke et dårlig resultat, og heller ikke det beste vi noen gang har sett.

Vi koblet deretter til Faceless.me sin server i Russland, og resultatet var langt verre, på 1,46 Mbps:

Til slutt koblet vi oss til den amerikanske VPN-serveren og oppnådde en nedlastingshastighet på 2,58 Mbps. Selv om dette var litt bedre enn Russland-resultatet, utgjorde dette fortsatt mindre enn halvparten av nedlastingshastigheten for referanseindeksen.

Totalt sett var testresultatene våre deprimerende blandede.

Priser og planer

Som nevnt i introduksjonen, er Faceless.me en unik sjenerøs tjeneste, ved at leverandøren tilbyr opptil 2 GB VPN-trafikk helt gratis og uten registrering. Som nevnt over er hastigheten imidlertid begrenset av gratistjenesten, og det er ikke mulig å bytte mellom VPN-servere.

For de som vil fortsette å bruke tjenesten utover gratisperioden, eller få tilgang til den ekstra hastigheten og funksjonaliteten, er premiumpakken tilgjengelig i to enkle varianter.

Et tre måneders ubegrenset trafikkabonnement koster $ 19,95 og seks måneder koster $ 29,95, som trener til $ 59,90 årlig, og plasserer prisen på tjenesten mot den lave enden av gjennomsnittet. Det er imidlertid verdt å merke seg at hvis du (som oss) befinner deg i Europa, blir moms lagt til prisen.

Personvern og sikkerhet

Det faktum at Faceless.me tillater deg å bruke en begrenset versjon av tjenesten uten reell registreringsprosedyre i det hele tatt, betyr at dette kan være et godt valg for deg som ønsker en rask, engangs-privatlivsløsning.

Når vi går over til mer tekniske detaljer, tilbyr Faceless støtte for PPTP og OpenVPN. Kryptering er 1024 bit RSA, ifølge supportavdelingen.

Mange brukere av VPN-tjenester er interessert i leverandørens loggpolicy. Faceless.me bekrefter innenfor sine vanlige spørsmål at de ikke tar noen logger om brukeraktivitet.

Siste tanker

Vi hadde store forhåpninger for Faceless.me, og som en GRATIS VPN-tjeneste oppfyller den noen forventninger; 2 GB helt gratis og anonym trafikk vil appellere til noen.

Som en avgiftspliktig tjeneste, føles Faceless likevel som noe av et arbeid som pågår. Vi fant tidsavbrudd på nettstedet forvirrende og hadde en hel dag da iPhone-en ikke ville koble seg på grunn av en passordfeil som senere løste seg. At leverandøren uttaler at de fremdeles jobber med områder av tjenesten, er imidlertid betryggende.

Med litt mer arbeid kan Faceless.me bli en tjeneste å anbefale. Slik det står, er det dessverre ikke helt der.

Besøk Faceless.me »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me