GOOSE VPN-gjennomgang

GOOSE VPN


 • Priser

  Fra $ 3.89
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
8 av 10

Sammendrag

GOOSE VPN er en Nederland-basert VPN-leverandør som tilbyr noen tiltalende funksjoner, for eksempel ubegrenset tilkoblingsenhet og 24/7 kundestøtte på både engelsk og nederlandsk. Goose tilbyr også en gratis prøveperiode for å prøve sine tjenester før de begår. La oss se nærmere på tjenesten ...

Hurtigstatistikk

 • land
  28
 • Jurisdiksjon
  Nederland

Videoomtale

Goose VPN Review | ProPrivacy

Goose VPN Review | ProPrivacy

Goose VPN Review | ProPrivacy

Funksjoner

torren
Totalt servere 117
land 28
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Bare metal eller virtuelle servere En kombinasjon
Rutere støttet Asus RT-AC66U, Asus RT-N16 / RT-N18U / RT-AC68U / RT-AC87U / RT-AC3200, TomatoUSB firmware, Netgear (L2TP-modus), D-Link 600 (D-Link-serie med L2TP / PPtP-støtte) , Konfigurer GOOSE VPN via OpenVPN-protokoll for DD-WRT-rutere

GOOSE VPN tilbyr noen fristende funksjoner, inkludert:

 • 28 serverplasser med 63+ servere
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • IKEv2, OpenVPN, PPTP og L2TP / IPSec-protokoller
 • Dedikerte servere for P2P & mediestrømming
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Flerspråklig nettsted og app
 • Support for live chat
 • Kundestøtte på engelsk og nederlandsk

Funksjonene levert av GOOSE VPN er absolutt toppnivå, spesielt med OpenVPN- og IKEv2-protokollene. Med 28 serverplasseringer, bør du ha liten eller ingen problemer med å få tilgang til ting som blokkerte nettsteder og geobegrenset innhold.

Det er også hyggelig at Goose tilbyr et flerspråklig nettsted med kundestøtte på både engelsk og nederlandsk. Ubegrensede samtidige forbindelser er definitivt et annet pluss, selv om forbudet mot deling av kontoer setter det litt tilbake.

Tilbehør mot sårbarhet

Goose tilbyr et tillegg i kassen for en ekstra $ 0,80 - $ 1,00 / måned, avhengig av abonnementsvalg. Tillegget gir et antivirus-, antivirusprogramvare- og antifiskingsprogramvare, i tillegg til ekstra brannmurbeskyttelse. For en dollar mer (eller enda mindre) i måneden, virker dette som et tillegg som noen kanskje vil ha med i abonnementet.

GOOSE VPN anti sårbarhet legge til

Hastighet og ytelse

Når du velger en VPN-tjeneste, er det viktig å ta hensyn til alle faktorer. Som sådan er en svært viktig faktor å vurdere ytelsen til VPN-lignende serverhastigheter og / eller eventuelle lekkasjer. Heldigvis er ytelse også noe vi grundig undersøker på ProPrivacy.com for å spare deg for litt tid. La oss ta en titt på GOOSE VPNs hastighet og lekkasjeytelse ...

Hastighet & lekkasjer

Til tross for ProPrivacy.com som bruker et nytt hastighetstestsystem i de siste VPN-anmeldelsene våre, kvalifiserer GOOSE VPN dessverre ikke fordi det ikke inneholder .ovpn-filer på nettstedet. Når det gjelder Goose sine hastigheter, har jeg brukt vår gamle hastighetstestingmetode - som fremdeles er ganske nøyaktig - for å gi deg noen eksempler.

GOOSE VPN nedlastingshastigheter

Som du kan se fra nedlastningshastighetstestene, reduserte internetthastigheten betraktelig etter tilkobling til Goose. Opplastningshastighetstester var derimot ganske stabile. Jeg vil anbefale å teste forskjellige servere for å finne best mulig hastighet. Imidlertid var dette generelt en glatt ytelse på et kritisk område.

GOOSE VPN-opplastningshastigheter

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
IPv6 lekkasje oppdaget?

Jeg er glad for å kunne rapportere at GOOSE VPN ikke har noen lekkasjer! Nettstedene jeg brukte - ipleak.net og doileak.com - rapporterte IP-adressen og DNS-serverne som samsvarte med VPN-serveren jeg brukte.

GOOSE VPN lekkasjetest

Pris

1 måned

$ 3.89
per måned

12 mnd

$ 12.99
per måned

GOOSE VPN tilbyr pakker i både en måneds opsjon og 1 års opsjon. Det 1-årige alternativet er definitivt det rimeligere valget, og kommer inn på $ 59,88 per år. Alternativet på 1 måned tilbys i to planer: ubegrenset data og 50 GB data. Selvfølgelig er 50 GB-planen billigere - men det er også sant at du får det du betaler for.

GOOSE VPN-priser

Goose tilbyr gratis 30-dagers prøveversjon, noe som er perfekt hvis du er en skeptisk bruker som foretrekker å prøve først og kjøpe senere. Når det er sagt, krever Goose fortsatt at du oppgir betalingsinformasjonen din før du kan bruke den gratis prøveversjonen. Du må ikke bekymre deg - hvis du ender med å mislike VPN-tjenesten, kan du når som helst avbryte, og du vil ikke bli fakturert.

GOOSE VPN tilbyr følgende betalingsalternativer:

 • Store kredittkort (Visa, MasterCard, etc.)
 • PayPal
 • MINT (forhåndsbetalt kortsystem) - kun årsabonnement
 • iDeal

Goose tilbyr noen få andre betalingsmetoder, men det er litt vanskelig å finne dem. I det siste støttet de Bitcoin-betalinger for årlige abonnementer. Denne betalingsmåten ser ut til å ha blitt tatt ut av alternativene. Det beste valget ditt for anonymitet, i dette tilfellet, er MINT. Selv om det ikke er i nærheten så anonymt som cryptocurrency-betalinger (og til og med cryptocurrency-betalinger ikke nødvendigvis er anonyme).

Kontoer er kun til engangsbruk, men du kan få rabatt når du inviterer vennene dine (og omvendt).

Brukervennlighet

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

nettsted

GOOSE VPN-hjemmeside

GOOSE VPN-nettstedet er visuelt attraktivt og godt satt sammen, for det meste. Hjemmesiden deler biter av informasjon på selve VPN, og kan da selvfølgelig skryte av de daglige tingene en VPN kan brukes til (forbli trygg på nettet, få tilgang til blokkerte innhold osv.) Menyen tilbyr lenker til relevante sider som nedlastinger og priser / planer. Bunnen av siden tilbyr mer relevante lenker til ting som kundesupport, fellesskap, blogg og vanlige spørsmål.

Jeg har en klage på nettstedet GOOSE VPN: det ville være fint hvis de tilbød en side dedikert til VPNs funksjoner. Til tross for at "Take a Tour" -siden er en variant av dette, er det fremdeles for vagt for min smak. Når det er sagt, tilbyr nettstedet fortsatt nyttig informasjon til besøkende.

Bruker GOOSE VPN

Å sette opp GOOSE VPN er enkelt - du laster ned klienten som er passende for enheten din, følger installasjonsinstruksjonene og bam! Du er klar til å bruke Goose! Følgende instruksjoner for Windows OS GOOSE VPN-klienter:

 1. Naviger til nedlastingssiden på Goose-nettstedet
 2. Plukke ut Last ned programvare
 3. Den tar deg til en side med instruksjoner
 4. Følg instruksjonene
 5. Etter at installasjonen er fullført, starter GOOSE VPN
 6. Påloggingsskjermen vises
 7. Angi innloggingsdetaljene dine
 8. Klientgrensesnittet vises
 9. Klikk på AV bytter for å slå den på
 10. Du vil være koblet til en anbefalt server
 11. Hvis du vil endre serveren din, velger du server nedtrekksmeny
 12. Hvis du vil endre protokollen, velger du protokollalternativ i nedre venstre hjørne
 13. Sett kryss OpenVPN (eller den valgte protokollen din)
 14. Hvis du vil vise tilkoblingsinnstillinger, velger du Forbindelse tab
 15. Aktiver din drepe bryteren, plukke ut auto-connect, eller deaktiver smart server liste
 16. Du er klar!

Andre plattformer

GOOSE VPN tilgjengelige plattformer

GOOSE VPN-klienten er tilgjengelig for: Windows OS, Mac OS, iOS, Android og forskjellige rutere. I tillegg til klienten, kan du konfigurere manuell konfigurasjon på en rekke andre plattformer som Linux, Synology OS, ChromeOS og Raspberry Pi 3. Det er viktig å merke seg at Goose VPN for Mac bruker IKEV2 i stedet for openVPN. Se leverandørens nettsted for mer informasjon.

Mobilapper

Appene iPhone VPN og Android VPN ligner visuelt og mekanisk Windows OS-klienten. Å konfigurere VPN er identisk, som å velge en server og få tilgang til andre innstillinger.

GOOSE VPN mobilapp

For å få GOOSE VPN-mobilappen, bare:

 1. Registrer deg med GOOSE VPN
 2. Gå til App Store eller Google Play Store
 3. Søk etter GOOSE VPN-appen
 4. Last ned og installer den
 5. Plukke ut Tillate når du blir bedt om det med VPN-konfigurasjon
 6. Åpne appen og koble til en server!

Nettleserutvidelser

Google Chrome GOOSE VPN-nettleserutvidelsen er også visuelt og mekanisk lik Windows VPN-klienten (og mobilappene). Alt du trenger å gjøre er å gå til Google Chrome-butikken, skrive inn GOOSE VPN og installere utvidelsen.

GOOSE VPN nettleserutvidelse

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 30
Gratis prøveperiode Ja - 30 dager

Kundestøtten som tilbys av GOOSE VPN er utmerket. Støtten til live chat er rask, og representantene er informative. Og selv om det å finne det billettbaserte kundesupportalternativet er en utfordring, hvis du Google “GOOSE VPN kundestøtte”, dukker det opp en egen supportside som lar deg sende inn en billett.

GOOSE VPN kontakt oss side

Hvis du bestemmer deg for å bruke det billettbaserte støttesystemet ditt i stedet for live chat-støtten, vil du gjerne høre at responstiden for billetten også er rask. Et svar ble mottatt på spørsmålet mitt innen 8 timer. Totalt sett har Goose utmerket kundeservice.

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Nei

GooseVPN fakturerer seg selv som en loggfri VPN-tjeneste. Den logger ikke IP-adresser når du logger på kontoen din, men den registrerer brukernes IP-adresser bare én gang under påmelding. Dette betyr at kontoaktivitet kan spores til en IP-adresse. Det logger også båndbredde.

GooseVPNs juridiske situasjon

Goose er basert i Nederland, som vanligvis vil bli betraktet som et land med ganske god personvernpolitikk. For eksempel er sensur på nettet i utgangspunktet ikke eksisterende i Nederland. Dette er takket være deres representanterhus, som kontinuerlig har uttalt seg mot filtrering / sensurering av nettmateriell. Når det er sagt, som i mange andre land, sliter Nederland fremdeles med piratkopieringstiltak.

Til tross for dette er Nederland ansett som et sted som er veldig bra for personvern, og det er grunnen til at mange personvernfirmaer har sine sentrale databaser der. Som sådan kan GOOSE VPN antas å være et fantastisk sted: spesielt med tanke på dens nullloggspolitikk.

Betalingsprosessor

På spørsmål om Gooses betalingsprosessor svarte en representant fra selskapet,

"Vi kan ikke avsløre firmanavnet, men vi kan si at det er en betalingsleverandør som store navnefirmaer som Uber, AirBnB og Dropbox bruker." Denne mangelen på åpenhet er meningsløs og irriterende, i en verden av personverntjenester er åpenhet viktig. Ett svart merke.

Sporing av nettsteder

GOOSE VPN nettstedsporing

Dette koselige lille verktøyet kalt Privacy Badger kan hjelpe deg med å informere deg om trackerne som finnes på nettstedene du besøker. Dette er spesielt nyttig for VPN-nettsteder, siden du sannsynligvis ikke vil velge en VPN som sporer deg på en million forskjellige måter. Dessverre ser det ut til at Goose gjør ganske mye sporing gjennom Google-tjenester - noe som ikke er uvanlig for et nettsted, men likevel ikke ideelt.

Hvis du vil iverksette tiltak for å forhindre at nettsteder sporer deg, kan du gjøre det enkelt!

Besøk GooseVPN »

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
SSTP
L2TP / IPsec

Goose gir utmerket OpenVPN-kryptering med en AES-256-chiffer og HMAC Sha1-autentisering for både kontroll- og datakanaler, RSA-2048-håndtrykk og DHE-2048 fremoverhemmelighet. Med 256-bits nøkkelen implementerer Goose militærkryptering som er uknekelig - og mens RSA-4098-bits nøkler er å foretrekke for ypperste sikkerhet, er RSA-2048 også bra. En kill switch er også tilgjengelig for Windows-brukere.

For mer informasjon om VPN-kryptering, besøk vår VPN-krypteringsguide.

Siste tanker

GOOSE VPN er absolutt verdt å prøve - og med en gratis prøveperiode på 30 dager, hvorfor ikke? De tilbyr utmerket kryptering, et brukervennlig grensesnitt, dedikerte P2P-servere og en strenge policy for ingen logger. Enda mer, med GooseVPN kan du koble bokstavelig talt så mange enheter du vil! Når det gjelder ulempene med GOOSE VPN, er sporingssiden enkel å forhindre, og support for live chat er ikke skadelig hvis de fortsetter å opprettholde det billettbaserte støttesystemet.

Den eneste virkelige ulempen med Goose er problemene med Netflix Storbritannia-bibliotek. Annet enn det er denne VPN verdt å se nærmere på, spesielt med sin generøse gratis VPN-prøveversjon og rimelige priser. Prøv ut gås i dag!

Besøk GooseVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me