HMA gjennomgang

HMA

 • Priser

  Fra $ 3,99
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

HMA (tidligere Hide My Ass) VPN er en kjent VPN-leverandør med en stor klientbase. Til tross for populariteten har den et noe middelmådig rykte innen VPN-bransjen. Det er en rimelig VPN-tjeneste basert i USA, som holder noen tilkoblingslogger (men ingen brukslogger). Imidlertid er det en tjeneste som hundretusener av mennesker bruker for å fjerne blokkering av innhold uten problemer. I denne HMA-gjennomgangen tar vi en titt på alle aspekter av denne VPN inkludert hastighet, personvern, priser og mer.

ProPrivacy.com Score
7.8 av 10

Sammendrag

HMA (tidligere HideMyAss) VPN har over 890 servere i hele 190 land over hele verden. Det gjør det til et blendende alternativ for tilgang til innhold fra utlandet. HMA har programvare for alle plattformer, og den programvaren er ekstremt enkel å bruke. Dette gjør HMA VPN til et flott alternativ for nybegynnere. Programvaren kan også brukes på opptil 5 samtidige enheter; noe som betyr at denne VPN-en er egnet for familier eller personer med mange enheter. Og fordi denne VPN implementerer sterk OpenVPN-kryptering; det vil beskytte dataene dine mot ISP og myndigheters snooping.

Hurtigstatistikk

 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  190
 • Jurisdiksjon
  Storbritannia
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  63.26 Mbps

Pris

36 mnd

$ 143,64 faktureres hvert tredje år

66% avslag

$ 3,99
per måned

24 mnd

$ 119,76 faktureres hvert 2. år

58% avslag

$ 4.99
per måned

12 mnd

71,88 dollar faktureres hvert år

50% av

$ 5.99
per måned

HMA VPN selger tre premium abonnementsplaner. Månedsplanen er $ 11.99, som er litt på den dyre siden. Imidlertid reduserer prisene betraktelig når du forplikter deg i et år ($ 83,88 - tilsvarer $ 6,99 per måned) - eller to år ($ 119,76 - tilsvarer $ 4,99 per måned). (I skrivende stund har HMA et spesielt Valentines-tilbud som reduserer VPN-kostnadene til $ 2,99 per måned).

Alle abonnementsplanene for HMA VPN har de samme funksjonene; bare prisen endres. Kundene får muligheten til å teste tjenesten takket være en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Det er imidlertid verdt å merke seg at brukere ikke må overskride 10 GB nedlastingsbruk før du ber om tilbakebetaling, da dette vil ugyldiggjøre det. I tillegg kan du ikke få refusjon hvis du betaler via iTunes eller Google Play: så kjøp VPN direkte fra HMA hvis du vil ha muligheten til å ombestemme deg. Mange mennesker rapporterer at de ikke kan få tilbake pengene sine, så husk dette for å sikre at du er kvalifisert.

Automatisk fornyelse av abonnement er som standard aktivert, så hvis du ikke ønsker å fornye, må du avbryte suben i kontrollpanelet i medlemsområdet etter at du har logget inn på nettstedet.

Betalinger kan gjøres med kreditt- eller debetkort. PayPal, iDEAL, bank / bankoverføring, UnionPay og SOFORT bank er også akseptert. HMA godtar ikke Bitcoin-betalinger.

Fjern blokkering av Netflix?

Netflix
iPlayer

Når det gjelder strømming er denne VPN en tjeneste som oppfyller gullstandarden. Den er i stand til å fjerne blokkeringen av et stort utvalg av TV-strømmer fra hele verden, og det klarer å fjerne blokkeringen av svært ettertraktede tjenester som BBC iPlayer og Netflix US. Mange velger å få denne tjenesten fordi den blir sett på som et flott alternativ for strømming.

HMA VPN-funksjoner

torren
Samtidige tilkoblinger 5
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
land 190
Totalt servere 930
Rutere støttet Asus-rutere, tomat, DD-WRT, Vilfo
Bare metal eller virtuelle servere En kombinasjon

Et HMA-abonnement har følgende viktige funksjoner:

 • 930 VPN-servere på mer enn 280 steder i 190+ land

 • Fem samtidige tilkoblinger

 • Støtter OpenVPN, punkt-til-punkt-tunnelprotokoll (PPTP) og lag 2-tunnellprotokoll (L2TP) VPN-protokoller

 • Killswitch (bare Mac og Windows)

 • 24/7 live chat support

 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti (så lenge du ikke laster ned mer enn 10 GB data i løpet av 30-dagersperioden og kjøper VPN direkte fra HMA-nettstedet)

Det beste med denne VPN-en er kanskje det høye antallet servere over hele verden. HMA har servere på uvanlige steder som Falklandsøyene, Papua Ny-Guinea, Malawi, Serbia og mange flere. Hvis å fjerne blokkering av innhold på uvanlige steder er viktig for deg; denne tjenesten kan være av interesse.

Hastighet og ytelse

På ProPrivacy.com tester vi VPN-er ved hjelp av et vitenskapelig serverbasert system. Vårt proprietære system tester VPN-er tre ganger om dagen koblet via OpenVPN-protokollen (for rettferdighet på tvers av leverandørene). Vi tester en britisk server for lokale hastigheter. Og Honk Kong, USA, Storbritannia og australske servere for nedlastingsverdi.

gjennomgang av hidemyass VPN-hastighet

Under testene våre oppdaget vi gjennomsnittlige nedlastningshastigheter på 36,6 Mbps og resultatene med bursthastighet på 293,9 Mbps. Dette er enestående tilkoblingshastighetsresultater som understreker VPNs effektivitet som streaming- eller spill-VPN. Denne VPN-en er i stand til å fjerne blokkering av HD-strømmer uten problemer.

IP-lekkasjer, WebRTC-lekkasjer og DNS-lekkasjer

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 177,87
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 63.26

Vi testet VPN grundig for IP-lekkasjer og DNS-lekkasjer ved å bruke ipleak.net. Vi oppdaget ingen IPv4 WebRTC-, IP- eller DNS-lekkasjer. Dette er flott fordi vi faktisk ikke vil se noen aktiv DNS-lekkasjebeskyttelse i klientene (jeg kan bare anta at den er aktivert til enhver tid som standard).

Gjennomgang av HideMyAss IP-lekkasjer

Imidlertid oppdaget vi IPv6 WebRTC-lekkasjer i både Windows og Mac. Dette betyr at du må enten deaktivere IPv6 på din stasjonære datamaskin, bruke en WebRTC-blokkutvidelse, eller deaktivere WebRTC-tilkoblinger i nettleseren din.

Alle dine metoder vil fikse lekkasjen; noe som betyr at det ikke er alvorlig (hvis du takler det og fikser lekkasjen).

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS proxy

HMA ble i fjor kjøpt opp av det tsjekkiske selskapet Avast Software. Imidlertid administreres og kjøres det i Storbritannia.

Å være basert i Storbritannia er nok til å sette noen mennesker av denne VPN. Storbritannia er et sted der GCHQ har mye kraft. Storbritannias etterretningsbyrå er kjent for å utføre mye overvåking. I tillegg kan myndighetene utstede warrants som tvinger firmaer til å overlate all data de har på serverne sine.

Dette angår - og er gjort enda mer problematisk - på grunn av det faktum at HMS holder tilkoblingslogger med tidsstempler lagret ved siden av brukerens IP-adresser. Disse loggene er nok til å montere et tidskorrelasjonsangrep; noe som betyr at med nok innsats er det mulig å knytte folk til sine aktiviteter mens de bruker VPN.

Selv om ovenstående er en realitet, er det verdt å merke seg at det ikke påvirker de aller fleste HMA VPN-abonnenter i praksis. Et tidskorrelasjonsangrep er et veldig målrettet angrep, og det er svært usannsynlig at regjeringen til og med faktisk utfører en på noe annet enn den mest forherdede av kriminelle.

Dette betyr, daglige brukere som ønsker personvern fra ISP-en (for Torrenting eller streaming, eller noe annet) - eller for å få sikkerhet fra hackere når de er på offentlig WiFi- - har ingen grunn til å være bekymret for å bruke HMA.

HMA fører ikke oversikt over hva folk gjør online, disse bruksloggene blir alltid slettet. I tillegg hevder HMA bare å lagre tilkoblingsstemplene ved siden av IP-adresser i opptil tre måneder. (Dette er et uvanlig påstand fordi det er i direkte motstrid med Storbritannias lov om etterforskningskrefter, som sier at alle firmaer må beholde poster i 12 måneder).

Endelig er det verdt å merke seg at det har skjedd hendelser da HMA har overlevert tømmerstokker til politiet. I 2011 overrakte HMA internettrekorder og personlige detaljer om Cody Kretsinger til politiet. Kretsinger var et LulzSec-medlem som ble beskyldt for å hacket Sony Pictures-nettstedet; han ble fengslet på siktede anklager (delvis bevist ved hjelp av HMA). I 2017 ble en dommer fra Galveston County, Texas arrestert for å trakassere sin ekskjæreste. Han var en HMA-bruker hvis IP-adresse ble avdekket ved bruk av tidsstempler for tilkobling.

Kryptering Implementering

IKEv2
OpenVPN
SSTP
L2TP / IPsec
PPTP
Andre protokoller UDP, TCP

HMA-nettstedet hevder at det implementerer krypteringen som følger:

"OpenVPN bruker OpenSSL med algoritmer 3DES, AES 256, RC5, 256-bit kryptering for kontrollkanalen (f.eks passord, autentisering, etc.)."

Etter mye graving kunne jeg imidlertid finne ut at HMA implementerer krypteringen som følger:

 • Datakanal: en Blowfish 128-bit chiffer med HMC SHA-1 hash-godkjenning.

 • Kontrollkanal: en AES-256-chiffer med RSA-2048-håndtrykkskryptering og SHA-1-hash-autentisering. Perfekt fremtidig hemmelighold er gitt med tillatelse til en Diffie-Hellman nøkkelbørs.

Denne krypteringsimplementeringen er faktisk litt svak. På den ene siden - kontrollkanalen er sterk og perfekt hemmelighold fremover implementeres - noe som er flott. Datakanalen (som kan hackes separat til kontrollkanalen) er imidlertid svak på grunn av 128-biters Blowfish-chiffer.

Blowfish 128 kommer ikke i nærheten av beskyttelsen som tilbys av en 256 bit AES-kryptering (som er det som de aller fleste premium VPN-er tilbyr i dag). Vi må erkjenne at denne VPN-en kan være sårbar for hacking fra statlige sponsede etterretningsbyråer som NSA og GCHQ.

I tillegg bruker L2TP / IPsec-tilkoblingen med HMA en forhåndsdelt nøkkel for å autentisere tilkoblinger. Generelt sett anses dette forferdelig for sikkerhet, men HMA har forsikret oss om at det ikke er et problem fordi brukernavnet og passordet ditt gir ekstra godkjenning.

For mer informasjon om VPN-kryptering, les vår VPN-kryptering: komplett guide.

Vi vil foreslå at du holder deg til å bruke denne VPN-en for personvernkrav på lavt nivå som WiFi-sikkerhet og skjule webtrafikk fra Internett-leverandøren din. Alle som trenger høye personvernnivåer (advokater, journalister, politiske dissidenter osv.) Anbefales å se etter en sikrere tjeneste uten politikk uten logger og sterkere kryptering.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 30
Gratis prøveperiode Nei

HMA har utmerkede alternativer når det kommer til kundesupport. Live chat er tilgjengelig på nettstedet hele døgnet, og agentene er både nyttige og kunnskapsrike. Noen ganger tok agenten noen minutter å svare, men samlet sett synes vi det var ganske responsivt og raskt. Alt i alt ganske bra for å få raske svar om å fjerne blokkering av innhold og installasjonshjelp.

Riktignok måtte noen av de tekniskste spørsmålene vi stilte være forhøyet til et mer høyteknologisk medarbeider. Dette ble gjort av kundesupportagenten som fortalte at vi ville motta svar via e-post. Dessverre kom ikke den responsen.

Brukererfaring

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

HMA-nettstedet gjør en utmerket jobb med å trekke brukere inn og overbevise dem om å kjøpe VPN; uten å faktisk gi dem mye verdifull informasjon. Dette er litt frustrerende, men det har noen nyttige installasjonsveiledninger (for å konfigurere VPN på en ruter, for eksempel), og en bloggseksjon som hjelper folk å lære å fjerne blokkering av spesifikke online tjenester, få privatliv mens de er på offentlig WiFi og annen nyttig informasjon. Denne bloggen oppdateres ganske regelmessig med sesongens artikler.

Windows-klienten

Windows-appen er en nyttig klient som er enkel å bruke. Den gode nyheten er at det følger med en drapsmekanismer som stopper deg for å lekker data til IS-en hvis VPN-forbindelsen skulle droppe. Det betyr at du kan bruke den til torrenting (selv om HMAs personvernpolicy advarer brukere om ikke å bruke den til ulovlig torrenting).

Brukere kan velge OpenVPN- eller L2TP / IPsec-kryptering. Dessverre, til tross for påstander (på sin hjemmeside) om at krypteringen er militær klasse AES 256 - er datakanalen faktisk beskyttet ved hjelp av 128-biters Blowfish (som ikke er like sikker). Brukere kan velge mellom OpenVPN UDP og OpenVPN TCP på Windows.

På en mer positiv tone er denne VPN-en rask, og den blokkerer mye innhold fra hele verden. Vi må innrømme at for mange mennesker vil denne VPN få jobben gjort.

Det er imidlertid verdt å spørre om du er fornøyd med å betale så mye for en VPN med begrensede funksjoner når du kan betale en lignende pris for en VPN som tilbyr mer. Dette kan i stor grad komme ned på om du trenger å koble til et av HMAs mer eksotiske serverplasser.

Mac-klienten

I likhet med Windows-motparten mangler HMA Mac-klienten funksjoner. Imidlertid har den en drapsmekanisme som betyr at du vil være ok torrenting hvis du ønsker (selv om HMA spesifiserer i sin personvernpolicy at du aldri må bruke tjenesten til ulovlig torrenting aktiviteter).

I det hele tatt er Mac OS X-appen enkel å bruke, og jeg fant ut at den fungerte uten å krasje. Det er nyttig å ha et stort utvalg av serverplasseringer, og fordi denne VPN-en er bra for å fjerne blokkering av Netflix og iPlayer; det kan være et verdig valg for folk som liker å streame.

OpenVPN-kryptering er tilgjengelig, men det er verdt å merke seg at det ikke er implementert så sterkt som det er med mange konkurrerende VPN-er på markedet.

Mobilappene (iOS og Android)

Hvis du logger på en sikker VPN for Android eller iOS, kan du bli litt skuffet over HMA. VPN har ikke DNS-lekkasjebeskyttelse innebygd i sine klienter, og de mobile VPN-appene har ingen tilleggsfunksjoner som en drapsmaskin.

hidemyass Android-klient

På Android VPN-brukere får OpenVPN-kryptering. På iOS må brukere nøye seg med L2TP / IPsec. Å ha et stort utvalg av servere er absolutt nyttig, og for de som ikke er spesielt paranoide om sikkerhet, kan dette VPN-en være passende (den blokkerer Netflix US og iPlayer).

Hvis den viktigste grunnen til at du vil ha en VPN for en mobilenhet, er å beskytte dataene dine på offentlig WiFi - denne VPN vil gjøre jobben bra - og vil hindre hackere i å kunne snuse dataene dine.

Siste tanker

Hvis du er ute etter en VPN som er høyt ansett når det gjelder personvern, kan det være lurt å se andre steder. Å være basert i Storbritannia er ikke ideelt, og fordi denne VPN lagrer tilkoblingslogger (tidsstempler og båndbredde brukt) ved siden av brukerens IP-adresser: denne VPN-en er ikke vanntett. I tillegg har denne VPN ikke DNS-lekkasjebeskyttelse eller en drapsmekanisme i mobilappene sine. En driftsbryter er tilgjengelig i skrivebordsversjonene, men disse er reaktive ikke systemnivå; noe som betyr at hvis VPN krasjer, vil du lekker data.

Selv om HMA tillater torrenting, ber den brukerne aldri nøye seg med ulovlig nedlasting mens de bruker tjenesten. Hvis du leter etter en VPN først og fremst for å torrentere, vil vi anbefale å se andre steder.

Så hvorfor få HMA? HMA er en tjeneste som ikke er dyr, og hvis du spesifikt trenger en server på et mer eksotisk / sjeldent sted (som ikke dekkes av andre VPN-leverandører), kan denne VPN være noe for deg.

Sikkerhetsmessig kan denne VPN beskytte deg på offentlig WiFi. Forutsatt at du ikke er noen som krever ekstremt høye personvernnivåer, er personvernet som tilbys av HMA sannsynligvis mer enn nok. Det er imidlertid verdt å merke seg at WebRTC-lekkasjer ble oppdaget på Windows og Mac - så du må opprette disse manuelt (med en utvidelse eller ved å deaktivere WebRTC i nettleseren din).

Hastighetstestresultatene var utmerkede, noe som betyr at denne VPN-en er bra for å utføre datakrevende oppgaver som strømming i HD eller spill. Ikke glem at dette er en av få VPN-er som kan fjerne blokkeringen av BBC iPlayer og Netflix US.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me