ibVPN gjennomgang

ibVPN

 • Priser

  Fra $ 3.08
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • iPlayer

ibVPN gikk bort med tredjeplassen i Beste VPN for kundeservice på ProPrivacy.com Awards 2020. Les videre for å finne ut hvorfor ibVPN var den tredje beste VPN-en til å hjelpe sine kunder! Og for å finne ut mer om denne tjenesten over gjennomsnittet.

ProPrivacy.com Score
8 av 10

Sammendrag

ibVPN er en rumensk VPN-leverandør uten logger. Som vi skal se i denne ibVPN-gjennomgangen, er det mye å beundre for denne lavpristjenesten. Programvaren er veldig fullt utstyrt, og kunder i toppklasse får en imponerende Smart DNS-tjeneste kastet inn gratis. Imidlertid vil skuffende hastighetsytelse sannsynligvis angå de fleste brukere.

Hurtigstatistikk

 • land
  57
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • Jurisdiksjon
  Romania
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  50.27 Mbps

Funksjoner

torren
Totalt servere 180
land 57
Samtidige tilkoblinger 5
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Rutere støttet ASUS, SABAI, DDWRT
Bare metal eller virtuelle servere En kombinasjon

Ultimate VPN-planen har følgende funksjoner:

 • Servere i 47 land
 • P2P: ja
 • Tre samtidige tilkoblinger
 • Proxy-servere på alle steder
 • Sokker5 fullmakter
 • Støtte for OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, SoftEther og IPsec VPN-protokoller
 • Full tilgang til Smart DNS-tjenesten (mer om dette senere)
 • DoubleVPN
 • Tor over VPN

De billigere VPN-planene er begrenset til bare en tilkobling om gangen, og har ikke tilgang til alle servere (44 land for Standard VPN-planen, og ni for Torrent VPN-planen). De har heller ingen tilgang til Smart DNS eller vanlige proxy-servere, selv om Torrent VPN-brukere kan bruke socks5-proxy.

P2P er ikke tillatt på standardplanen, men er tillatt på Torrent VPN-planen (selvfølgelig!).

Dobbelt VPN

Dette lar deg i utgangspunktet “lenke” VPN-servere, slik at dataene dine blir dirigert mellom to eller flere VPN-servere når de reiser mellom deg og internett.

Din PC / enhet -> VPN-server 1 -> VPN-server 2 -> Internett

Slik kjetting kan gi noen sikkerhetsmessige fordeler, men vil alltid resultere i et betydelig hastighetstap. Personvern / sikkerhetsfordelene med “double-hop” VPN er ganske begrensede. Men jeg forstår at dette ikke er et syn som alle deler. Som vi kan se litt senere i denne gjennomgangen, er et antall doble VPN-alternativer tilgjengelig.

Tor over VPN

En annen ny funksjon er Tor over VPN. I denne konfigurasjonen kobler du først til en ibVPN-server, og deretter til Tor-nettverket, før du får tilgang til internett:

Din datamaskin -> VPN -> Tor -> Internett

ibVPN oppnår dette ved å transportere dataene dine fra VPN-tunnelen til Tor-nettverket på en transparent måte. Dette betyr at hele internettforbindelsen drar nytte av Tor over VPN.

Dette oppsettet tilbyr noen personvern- og sikkerhetsfordeler, men en lignende effekt kan oppnås bare ved å bruke Tor-nettleseren mens den er koblet til VPN. Avgjørende er et slikt oppsett mye sikrere enn metoden som tilbys av ibVPN.

Tor over VPN (uansett hvordan du gjør det) vil redusere internetthastighetene seriøst, da du får den kombinerte hiten av å bruke både Tor-nettverket (som er veldig treg) og VPN. ibVPN tilbyr for tiden Tor over VPN-servere i Nederland, Singapore og USA.

Besøk ibVPN »

Hastighet og ytelse

Alle testene ble utført ved å bruke min Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse. Jeg brukte OpenVPN-UPD-protokollen.

Da jeg koblet til noen VPN-servere oppført som 100% gratis, fikk jeg ingen internettforbindelse i det hele tatt. Jeg testet derfor servere under belastning (lavest for hvert sted) for å sikre at jeg kunne koble meg til internett.

Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Nedlastingsresultatene er spesielt dårlige. Det er også verdt å merke seg at jeg fikk et uvanlig stort antall VPN-koblinger mens jeg testet tjenesten. *

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 87,38
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 50.27

Jeg oppdaget ingen IPv4-, DNS- eller WebRTC-lekkasjer (hvis DNS-beskyttelse var aktivert i klienten). Dette er bra.

Dessverre støtter ikke ISP-en min (Virgin Media) IPv6-tilkoblinger, så jeg kan ikke teste for IPv6-lekkasjer på dette tidspunktet. Dette er et problem som ProPrivacy.com jobber med å finne en løsning på.

Gode ​​nyheter er at både amerikanske Netflix og BBC iPlayer fungerer når de er koblet til passende servere.

Pris

12 mnd

$ 3.08
per måned

6 måneder

$ 3.32
per måned

1 måned

$ 4.95
per måned

ibVPN tilbyr tre VPN-planer, pluss en Smart DNS-plan. Ultimate VPN-planen koster $ 10,95 per måned, eller $ 4,83 per måned hvis et årlig abonnement er kjøpt. Alle andre planer koster $ 4,95 per måned, eller $ 3,08 hvis de kjøpes årlig.

En Business VPN-plan er også tilgjengelig. Dette er i utgangspunktet Ultimate VPN-plan, men med mer samtidige tilkoblinger. Prisene starter på $ 13,95 per måned ($ 8,32 hvis de betales årlig) for fem samtidige tilkoblinger, og går opp til $ 44,95 per måned ($ 33,32 når de betales årlig) for 20 samtidige forbindelser..

En 24-timers gratis prøveperiode er også tilgjengelig. Dette gir de fulle fordelene av Ultimate-planen for dens varighet. I tillegg til dette tilbyr ibVPN 15-dagers pengene-tilbake-garanti.

Følgende betalingsmetoder godtas: Avangate (tilbakevendende og engangsbetalinger - Alipay, WebMoney, iDeal og kredittkort), PayPro (tilbakevendende og engangsbetalinger - kredittkort og PayPal), Payza, WebMoney, AstroPay, Western Union og perfekte penger.

ibVPN aksepterer også betaling i Bitcoins og andre kryptokurser (Litecoin, Blackcoin, Dogecoin og Ripple), noe som kan bidra til å forbedre personvernet.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 15
Gratis prøveperiode Ja - 24 timer

ibVPN tilbyr "24/7" live chat support, som jeg syntes var kunnskapsrik og nyttig. Ticketert e-poststøtte er også tilgjengelig. Hvis du trenger ekstra hjelp, er det mulig å planlegge en avtale for å motta ekstern assistanse fra supportteamet. Jeg har ikke testet dette, men det er et flott tilbud.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Nettsiden

Nettstedsdesignet ser smart ut og unngår å komme med noen av de mer bombastiske (og unøyaktige) påstandene som finnes på mange leverandørers sider. Selv om tekniske detaljer er litt lys på bakken, gir vanlige spørsmål, kunnskapsbase og et forum det meste av informasjonen som mainstream-brukere bør kreve.

Denne serverlisten er ikke bare veldig pen, men ganske nyttig. Alle IP-er er delt, men om du mottar en statisk eller dynamisk IP, avhenger av hvilken server du kobler til.

Det er også godt å merke seg at vilkårene for tjeneste og personvern er klare og er skrevet på vanlig engelsk. En blogg er tilgjengelig, som hovedsakelig fremhever funksjoner og kampanjer relatert til ibVPN-tjenesten.

IBVPN Windows-klienten

Windows VPN-klienten ser ganske smart ut, og er fullpakket med funksjoner. Jeg la imidlertid merke til at bytte av servere ofte fikk programmet til å krasje, så det er bedre å koble fra før du kobler til en annen server igjen. * Legg merke til listen over dobbelt VPN-servere.

Som standard er protokollvalg “automatisk.” Fra loggfilene er det tydelig at dette betyr at den veldig usikre PPTP-protokollen brukes som standard, etterfulgt av L2TP / IPsec skulle det mislykkes (som det gjorde i mitt tilfelle). Jeg anbefaler å bytte til OpenVPN umiddelbart!

Jeg aner ikke hvorfor DNS-lekkasjealternativer er deaktivert som standard, men du bør også slå dem på umiddelbart. Det er imidlertid bra at de eksisterer.

En flott funksjon i iVVPN-klienten er drepe-bryteren per app og per prosess. Dette krever litt oppsett, men er mer sofistikert enn de vanligste drepesvitsjene for hele systemet.

Merk imidlertid at kill-bryteren fungerer ved å lukke de spesifiserte programmene i tilfelle VPN-feil. Dette er ikke så sikkert som en brannmurbasert løsning, som forhindrer forbindelser utenfor VPN-tunnelen.

Totalt sett er dette en fullstendig klient. Jeg er imidlertid litt opptatt av at det misligholder svake VPN-protokoller og ingen DNS-lekkasjebeskyttelse. Disse kan endres / slås på, men det er lite sannsynlig at mindre tekniske brukere vil gjøre det.

Andre plattformer

ibVPN har tilpassede apper for Windows, Mac OS, iOS og Android. I tillegg til den vanlige “alt-i-ett” -appen, kan Mac VPN-brukere også bruke en ny “hurtigkoblingsapp.” Denne er mindre fullt utstyrt enn alt-i-ett-appen, men er veldig enkel å bruke.

Manuelle installasjonsinstruksjoner er også tilgjengelig for et bredt spekter av plattformer og enheter.

Android-appen

Deres Android VPN-app ber om tillatelse for å få tilgang til bildene / mediene / filene mine, noe som er rart.

Appen bruker OpenVPN, noe som er bra. Portvalg er en fin funksjon, selv om det ikke er noen drepebryter.

Jeg oppdaget ingen IP-lekkasjer ved hjelp av Android-appen.

Smart DNS

ibVPN tilbyr en Smart DNS-tjeneste, som også følger med Ultimate VPN-planen. Dette gjør ingenting for å forbedre sikkerheten eller personvernet ditt, men muliggjør geo-spoofing ved å løse dine DNS-forespørsler på et spesifikt sted. Dette gjør det ideelt for streaming av geo-blokkert innhold.

Ingen kryptering / dekryptering er involvert, og DNS-oversettelsen er ganske mye øyeblikkelig. Dette betyr at smarte DNS-tjenester får færre bufferingsproblemer enn når du bruker en VPN for streaming (selv om avstand fortsatt kan forårsake problemer).

En annen fordel med Smart DNS er at den kan konfigureres på hvilken som helst internett-kompatibel enhet, ikke bare de som kan kjøre VPN-programvare. Dette betyr at du kan bruke Smart DNS på smart-TV, spillkonsoll og Roku (blant andre).

ibVPNs smarte DNS låste opp både amerikanske Netflix og BBC iPlayer da jeg prøvde det.

Nettleserutvidelser

ibVPN-brukere kan også installere nettleserutvidelser for Chrome, Firefox og Opera, som proxy nettleserforbindelsen.

Jeg oppdaget ingen DNS-lekkasjer mens jeg brukte utvidelsen, men så en WebRTC-lekkasje. Amerikanske Netflix var ikke tilgjengelig, men jeg er glad for å kunne rapportere at BBC iPlayer var det.

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Ja

“IbVPN samler eller logger ikke trafikk eller bruk av sin virtuelle private nettverkstjeneste. Vi kan ikke relatere noen spesifikk aktivitet med noen spesifikk bruker. Hvis noen juridiske merknader blir sendt videre til vår juridiske avdeling, vil vi følge denne varselet. Vi kan imidlertid ikke være tvunget til å utlevere informasjon som vi ikke har. ”

Dette er flott. ibVPN er basert i Romania, som hadde avvist EUs datalagringsdirektiv selv før det ble truffet av EU-domstolen. Romania er også komfortabelt utenfor det direkte innflytelsesområdet fra både NSA og GCHQ.

Så på personvernfronten klarer ibVPN veldig bra.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller Softether, Stealth VPN

OpenVPN-tilkoblinger er sikret med en AES-256-chiffer og HMAC SHA384-hash-godkjenning. Siden første publisering av denne anmeldelsen har ibVPN oppdatert håndtrykkskryptering til RSA-2048 og datakanalkryptering til AES-256.

Dette adresserer min tidligere kritikk. Perfekt fremtidig hemmelighold er gitt med tillatelse fra Diffie-Hellman Exchange (DHE) nøkler. Jeg er glad for å si at ibVPN nå bruker en veldig sterk krypteringssuite.

Hvis du planlegger å bruke denne VPN for iOS og vil bruke OpenVPN-kryptering, må du konfigurere den manuelt ved hjelp av en tredjeparts OpenVPN-app. Se ibVPNs hjemmeside for en guide for hvordan du gjør dette.

Vennligst se VPN-krypteringsbetingelser forklart for mer informasjon om vilkårene som brukes her.

Siste tanker

Jeg likte:

 • Ingen logger (i det hele tatt)
 • Moderat priset
 • God Smart DNS-tjeneste
 • Servere i 47 land
 • 24/7 support
 • Fullt utstyrt programvare med drepebryter per app
 • P2P: ja
 • Tre samtidige tilkoblinger
 • Sokker5 fullmakter
 • Amerikanske Netflix og BBC iPlayer tilgjengelig
 • Gode ​​mobilapper
 • Dobbelt VPN

Jeg var ikke så sikker på:

 • Standard er svake VPN-protokoller og ingen DNS-lekkasjebeskyttelse
 • Tor over VPN (å bruke Tor Browser over VPN er tryggere)

Jeg hatet:

 • Dårlig ytelse
 • Windows-klient koblet ut og krasjet mye *

Det er mye å like med ibVPN. For en fornuftig pris får du en veldig fullt utstyrt tjeneste (med smart DNS kastet inn gratis med Ultimate VPN-planen). Jeg oppdaget ingen IP-lekkasjer mens jeg brukte tjenesten, og selv om den ikke er brannmurbasert, liker jeg bryteren per app og per prosess.

Jeg skulle ønske Windows-klienten var litt mer stabil *, hvis du leter etter en VPN for Netflix, er denne VPN verdt å vurdere. Det er også et godt alternativ for alle som ønsker en VPN for BBC iPlayer, fordi både VPN og Smart DNS-tjenesten vellykket opphever blokkeringen av begge tjenestene.

Det eneste virkelige problemet er ibVPNs hurtighetsresultater. Få brukere vil sannsynligvis være glade for at internettforbindelsene deres blir redusert i en slik grad.

* Denne artikkelen er oppdatert for å inkludere informasjon om forbedret kryptering og nye funksjoner som er tilgjengelige for brukere av tjenesten. ibVPN forsikrer meg også om at den oppdaterte Alt-i-ett-Windows-klienten løser stabilitetsproblemene jeg møtte, men jeg har ikke testet dette ennå.

Besøk ibVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me