IPVanish gjennomgang

IPVanish


 • Priser

  Fra $ 4.12
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • iOS

ProPrivacy.com Score
8.3 av 10

Sammendrag

IPVanish er en USA-basert VPN-leverandør fra Orlando, Florida. Det er en etablert VPN-tjeneste som er kjent for å tilby en pålitelig og rask VPN erfaring. IPVanish VPN eier og kontrollerer nesten hele hvis det er "Nivå 1" servernettverk. Dette er en fordel både når det gjelder ytelse og personvern - fordi det betyr at ingen tredjeparter er involvert i infrastrukturen. Totalt sett anser vi IPVanish som en pålitelig verdi for pengene VPN, som er bra for å fjerne blokkering av en stor mengde geobegrenset innhold.

Hurtigstatistikk

 • land
  60
 • Samtidige tilkoblinger
  10
 • Jurisdiksjon
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  68,72 Mbps

Videoomtale

Ta deg et øyeblikk til å sjekke IPVanish-videovisningen vår, der vi berører punktene dekket mer detaljert nedenfor:

Funksjoner

torren
Totalt servere 1140
land 60
Samtidige tilkoblinger 10
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Bare metal eller virtuelle servere Rent metall
Rutere støttet De fleste DD WRT-rutere

IPVanish tilbyr alle de avanserte VPN-funksjonene du forventer å få fra en topp VPN-tjeneste. Disse inkluderer:

 • En VPN for brukere av Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og Amazon Fire
 • Tillatelse av opptil 10 samtidige tilkoblinger
 • Brukervennlig klientgrensesnitt
 • Ubegrenset datafradrag og ingen båndbreddebegrensning
 • Killswitch
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • OpenVPN-, L2TP- og PPTP-kryptering
 • Null logger policy
 • Servere i 60 land
 • Et basseng på mer enn 40 000 IP-adresser på tvers av 1000 servere>
 • P2P tillatt
 • SOCKS5 nettproxy
 • XOR obfuscated servere
 • Godtar PayPal så vel som kredittkort
 • Syv dager pengene tilbake-garanti
 • Fjern blokkering av Netflix US (men ikke BBC iPlayer eller Amazon Prime)
 • Del tunneler slik at kundene kan forbli beskyttet og fremdeles kunne bruke Netflix, BBC iPlayer eller andre lokale tjenester

IPVanish har i overkant av 1000 servere lokalisert i 60 land rundt om i verden. Selskapet er ekstremt sterkt i Europa og USA - men har også servere på nyttige steder som Australia, Brasil, Japan, Asia og Sør-Afrika.

IPVanish har ikke servere i Russland. Hvis du trenger en VPN for å fjerne blokkering av russiske tjenester (for å fjerne blokkering av VK i Ukraina, for eksempel) - eller hvis du trenger russiske servere for personvern - må du lete andre steder. For å være rettferdig på IPVanish, har mange VPN-er besluttet å slutte å tilby servere i Russland på grunn av nye lover som setter spørsmålstegn ved personvernnivåene som kan loves på servere i nasjonen. Så dette er en gyldig unnlatelse.

SOCKS5 Proxy

SOCKS5 er en allsidig proxy som fungerer med alle typer trafikk. IPVanish er en av få VPN-er som gir en SOCKS5-proxy gratis når du registrerer deg på VPN. IPVanish VPN gir også en rekke utmerkede guider for bruk av SOCKS5 (med Deluge eller uTorrent, for eksempel). Fordelen med en SOCK5-proxy er raske hastigheter, men husk at den ikke gir kryptering som VPN-klienten.

Hastighet og ytelse

Vi tester IPVanish-tilkoblingshastigheter tre ganger om dagen ved å bruke en unik serverbasert vitenskapelig hastighetstestingsmetode. For mer informasjon om hvordan disse hastighetstestene fungerer, les: VPN Speed ​​Testing Done Right. Som alltid er tilfellet, leverer IPVanish for tiden utmerket. Det er en av de raskeste VPN-tjenestene som er tilgjengelige på markedet. Derfor er IPVanish så bra for datakrevende oppgaver som strømming i HD, spill og torrenting.

Som du ser i grafen nedenfor, har IPVanish de siste månedene blitt innlemmet blant noen av de beste VPN-ene i verden - som alle har over gjennomsnittet tilkoblingshastigheter. I gjennomsnitt 34 Mbps (på alle de fire serverne vi tester) er virkelig enestående og betyr at IPVanish er utmerket for datakrevende oppgaver.

IPVanish nedlastingshastigheter

DNS-oppslagstiden kan bremse prosessen med å hente en side fra en webserver. IPVanish presterte veldig bra på dette området. Gjennomsnittlig oppslagstid er bare 0,41 sekunder - noe som gjør det til en av de raskeste VPN-ene på markedet når det gjelder oppslagstider!

IPVanish DNS slå opp tid

IPVanish's tilkoblingstider satte den i topp rangering av VPN-er. VPN-tilkoblingstidene blir ikke bedre enn dette!

IPVanish VPN-tilkoblingstid

Som du ser, scorer IPVanish ekstremt godt i disse testene og er en av få VPN-er som kan hevde å være blant de raskeste i verden.

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
IPv6 lekkasje oppdaget?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 209,6
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 68,72

Jeg koblet til en av IPVanish VPN-serverne i London for å teste for lekkasjer ved å bruke ipleak.net. Jeg oppdaget ingen påviselige IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer. IP-adressen min opptrådte korrekt i London, og den samme DNS-adressen. WebRTC-lekkasjer utført i Chrome kom også negativt tilbake på systemet mitt.

Internett-leverandøren min bruker ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lekkasjer.

Pris

24 mnd

+250 GB SugarSync Cloud Storage

65% avslag

$ 4.12
per måned

12 mnd

$ 6.49
per måned

3 måneder

$ 7.20
per måned

1 måned

$ 8.00
per måned

IPVanish har bare en serviceplan, som kan kjøpes i tre forskjellige abonnementsperioder. Forbrukerne belønnes for å ha forpliktet seg over lengre tid. Abonnenter får muligheten til å få enten en måned, tre måneder eller et årlig abonnement.

Et abonnement på IPVanish er tilbakevendende. Hvis du ikke kansellerer VPN ved slutten av abonnementsperioden - blir du automatisk fakturert den samme abonnementsavgiften igjen.

Alle abonnenter får en syv dager lang pengene tilbake-garanti for å ombestemme seg hvis de ønsker det. Dette gjelder til og med for en måneders abonnement.

Forbrukere kan betale for IPVanish på et stort antall forskjellige måter, noe som er fantastisk. Kredittkort og PayPal aksepteres som noen andre virtuelle alternativer. IPVanish aksepterer imidlertid ikke Bitcoin-betalinger (eller andre kryptovalutaer).

Betalings prosessering

Kredittkortbetalinger behandles på vegne av IPVanish av tredjeparts betalingsbehandler Chase for de fleste betalinger. WorldPay brukes til noen internasjonale betalingstyper. Betalinger håndteres også av Paypal og Apple hvis du kjøper ved å bruke disse alternativene.

Dette er anerkjente betalingsbehandlere. Dessuten betyr det å ha betalinger administrert av en tredjepart at betalingsprotokoller og abonnementsprotokoller holdes langt fra hverandre - noe som teoretisk sett har noen fordeler.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

De tilpassede IPVanish-appene fungerer bra på alle de store operativsystemene. De tilbyr VPN-er for Mac- og Windows-brukere, og de støtter også mobil med VPN-apper for Android og iOS. Mac OS-datamaskiner og iOS-versjoner senere enn utgave 10 har ikke tilgang til PPTP (som i virkeligheten er gode nyheter, fordi PPTP er utdatert og usikker).

I tillegg er det verdt å merke seg at iOS VPN-appen til IPVanish kjører på IKEv2-kryptering ikke OpenVPN. Imidlertid kan alle som ønsker å koble til via OpenVPN gjøre det ved å bruke OpenVPN Connect-programvare fordi IPVanish gir .ovpn-konfigurasjonsfiler i medlemsområdet.

Jeg likte spesielt tilgjengeligheten til en tilpasset Amazon Fire TV-app - dette er en veldig unik funksjon som fremdeles er en sjeldenhet i VPN-bransjen. Du kan også installere VPN på blinkede rutere og set-top-bokser, og IPVanish har installasjonsveiledninger for å hjelpe deg.

Også utmerket: IPVanish har lagt XOR tilslørte servere til tjenesten sin (for å omgå brannmurer og skjule VPN-bruk). Og delt tunneling er også lagt til kundene sine - slik at kundene kan forbli beskyttet og fortsatt kunne fjerne blokkering av amerikanske Netflix eller se BBC iPlayer utenfor Storbritannia. IPVanish kan også fjerne blokkeringen av Youtube-videoer som er blokkert i din region.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 7
Gratis prøveperiode Nei

Støtteavdelingen til IPVanish pleide å la ned tjenesten litt. Imidlertid er dette et område som IPVanish har forbedret seg enormt de siste årene. I dag gir IPVanish både medlemmer og ikke-medlemmer en 24-timers live chat-tjeneste på sin hjemmeside. Det betyr at du kan stille VPNs spørsmål om kundebehandling når som helst på døgnet!

Ipvan Live Chat

Dette er en virkelig verdifull forbedring av tjenesten, som understreker at IPVanish investerer stort i å gjøre tjenesten bedre og bedre for abonnentene. Jeg testet live chat en rekke ganger og fikk alltid svar med en gang. 10/10.

Nettstedet gir også en utmerket FAQ-side.

Ofte stilte spørsmål kan søkes og har instruksjoner for de fleste problemer. Dette er en flott ressurs, som er nyttig både som en frittstående funksjon og som et sted for live chat support for å sende abonnenter til å gå gjennom dem med å løse problemer. Du kan få tilgang til støttekategorier og nyttige installasjonsveiledninger ved å bla nedover FAQ-siden.

Det kan være lurt å se på installasjonsveiledningene når du har abonnert på tjenesten, spesielt hvis du har tenkt å benytte deg av IPVanish 'opprinnelige Amazon Fire TV-app. Eller hvis du vil konfigurere VPN for Kodi. Den har til og med installasjonsveiledninger for OpenELEC, som betyr at du kan kjøre den med Kodi på en Raspberry Pi hvis du vil.

Hvis du ikke finner en løsning på et problem, kan du også velge å fylle ut et kontaktskjema for å stille supportteamet et spørsmål. Dette er tilgjengelig via en lenke på FAQ-siden, samt i bunnteksten.

Du vil svare på spørringen via e-post. Et svar på denne e-posten vil komme ganske raskt fordi støtten nå er 24/7. Utmerket kundeservice hele tiden.

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Ja

IPVanish har pålitelig programvare som er fullpakket med avanserte sikkerhetsfunksjoner. Noen av disse funksjonene er spesielt nyttige på mobile enheter - for eksempel nettverksblokkeringsfunksjonen, som beskytter deg mot tilkoblinger til usikre åpne nettverk uten krav til passord (som noen ganger er satt opp på offentlige steder av hackere). Og som enheten din kan koble seg til automatisk.

I tillegg har den en dreiemoment, DNS-lekkasjebeskyttelse, Xor-stealth-modus (scramble), valg av OpenVPN-port, automatisk tilkobling og start ved oppstart. En virkelig komplett pakke med VPN-funksjoner!

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

IPVanish tilbyr tre forskjellige typer VPN-protokoller: OpenVPN, L2TP og PPTP. PPTP er en utdatert krypteringsprotokoll som ikke lenger anses som sikker og aldri skal brukes for personvern. Av de tre tilgjengelige protokollene anbefaler vi at du holder deg til OpenVPN.

IPVanish implementerer Åpne VPN ved hjelp av en AES-chiffer. IPVanish implementerer AES med en 256-bits nøkkel, som er den sterkeste koderen som brukes for VPN-kryptering i dag. Håndtrykk, hash-autorisasjon, RSA-nøkler og Perfect Forward Secrecy, er også viktige komponenter i den generelle krypteringsstandarden. Så de må analyseres også...

Den svakeste delen av IPVanish 'OpenVPN-kryptering er HMAC SHA1-håndtrykk. men, dette oppfyller våre anbefalte standarder for personvern. Dermed anses alle nødvendige komponenter i protokollen på både data- og kontrollkanaler som sikre. Gode ​​nyheter.

For å konkludere: IPVanish er flott for datasikkerhet fra et krypteringssynspunkt. Den implementerer til og med perfekt fremoverhemmelighet (DHE-2048).

Personvern

Å være basert i USA er nok til å sette noen mennesker utenfor IPVanish. Dette fordi det å være basert i USA ikke er det "ideell" for ethvert selskap som leverer en personverntjeneste. Hvorfor? Fordi USA er hjemmet til CIA og NSA - og også er en del av overvåkningsavtalen 5 Eyes.

I USA kan firmaer få servert både warrants og gag orders, noe som betyr at de kan bli bedt om å overlate data uten å offentliggjøre det til publikum (dette er en knebleordre). Dette er langt fra ideelt. For å gjøre opp for dette faktum implementerer IPVanish en utmerket policy for nulllogger. Dette betyr at selv om det ble servert en garanti, ville det ikke ha noe å overlate til myndighetene.

Til tross for denne tilsynelatende vanntette løsningen, er spørsmålet rundt gag-ordrer fortsatt betydelig. På grunn av Snowden-avsløringene, vet vi hvor inngripende USA er. Dette gjør det til en vanskelig nasjon å stole på med innbyggerens data. Det er imidlertid også sant at mange andre nasjoner også har lignende gag / hemmeligholdsbestillinger på plass - så dette er ikke et unikt problem for USA.

Det er vår tro at IPVanish for de fleste vil gi mer enn tilstrekkelig grad av privatliv. Alle som trenger høyere grad av personvern, vil sannsynligvis være bedre å holde seg til Tor (ikke en VPN).

Nettstedsporere

Jeg sjekket IPVanish nettstedet ved hjelp av Privacy Badger for å se hvor mye sporing det gjør. Den oppdaget 16 potensielle trackere, inkludert Google analytics, spreedly, upsellit, hotjar og dobbeltklikk. Dette er ingenting utenom det vanlige og utgjør ikke noen risiko for selve VPN-tjenesten.

Det er imidlertid verdt å merke seg at det er VPN-er der ute som har så lite som en tracker på hjemmesiden deres, så 16 kan betraktes som et høyt beløp.

Siste tanker

IPVanish er en av de beste VPN-tjenestene rundt, og prisene er ekstremt rimelige. Du får valget mellom et enormt antall serverplasser og mange avanserte sikkerhetsfunksjoner, for eksempel en kill switch, DNS lekkasjebeskyttelse og nettverksblokkering (for å nevne noen). IPVanish har produsert en ypperlig app, som er enkel å bruke og enkel å sette opp. Du trenger ingen spesiell teknisk kunnskap for å bruke IPVanish VPN.

Det er synd at IPVanish har gitt opp kampene for å holde iPlayer tilgjengelig. Med mindre dette er en primæromsorg - IPVanish er en suveren, lynraskt VPN som er ekstremt sikker. Og det blokkerer Netflix US, noe som er flott! Tjenesten tilbyr enestående personvern for nedlasting av P2P, internettelefoni-apper, online spill og tilgang til geobegrensede nettsteder over hele verden. Vel verdt en testkjøring med 7-dagers pengene tilbake-garanti!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me