IronSocket gjennomgang

IronSocket

 • Priser

  Fra $ 6.99
  / måned

ProPrivacy.com Score
8.5 av 10

Sammendrag

IronSocket er en Hong Kong-basert Virtual Private Network (VPN) -tjeneste. Det tilbyr også DNS ​​(Domain Name System) og proxy-tjenester til sine kunder uten ekstra kostnad. Tjenesten startet i 2005 under navnet HideMyNet. Merket ble endret til IronSocket i 2013.

Selskapet prioriterer service til torrentere og har et utvalg av servere der det tillater nedlasting av peer-to-peer (P2P). IronSocket-abonnenter får et utvalg av protokoller som de kan bruke for å skjule identiteten sin.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  15 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Hong Kong
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  40

Funksjoner

Funksjonene i selskapets pakke er:

 • Servere i 40 land
 • Flerspråklig nettsted og app
 • Populær for P2P-nedlastinger
 • En politikk uten logger
 • Smart DNS-tjeneste
 • SOCKS5 og HTTP proxy
 • OpenVPN-, L2TP- og PPTP-protokoller
 • Bruker OpenVPN Connect-appen for Windows, Mac OS X, macOS, iOS og Android
 • Manuell installasjon for rutere, set top boxes, spillkonsoller og Linux-maskiner

IronSocket-servernettverket inkluderer lokasjoner i 40 land. Mange av de oppførte landene har mer enn ett serverplassering. Det er 11 serversider i USA.

Besøk IronSocket »

Hastighet og ytelse

Jeg gjennomførte hastighetstester for IronSocket ved å bruke OpenVPN over UDP. I begge tilfeller utførte jeg fem testkjøringer med testmy.net fra et sted i Karibia. De amerikanske testene ble gjort til en server i Miami, og de britiske testene gikk til en server i London.

Jeg brukte IPLocation.net for å teste den faktiske plasseringen av IronSocket VPN-serverne som jeg fikk tilgang til. Jeg brukte den amerikanske østkysten-serveren IronSocket, som IPLocation rapporterte å være i New York. Rapporten om plasseringen av IronSocket-serveren i Canada var litt forvirrende.

IPLocation rapporterer stedene som er oppdaget av fem forskjellige kilder. En av disse identifiserte serverlokaliteten som å være i Milan, Italia. En annen trodde at serveren var i Moultrie, Georgia, i USA. De tre andre identifiserte serverens beliggenhet som Vancouver, Canada. IPLocation rapporterer om plasseringen av IronSocket UK VPN-serveren som den konsekvent har lokalisert i Londons Canary Wharf.

Grafene viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastigheter for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

IronSocket-hastigheter

Min lokale internettjeneste er ikke bra. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 3 Mbps er elendig i dag. Hjemmet ditt er sannsynligvis mye raskere. Imidlertid, når du drar på ferie, kan det hende at du møter så lave hastigheter. Hastigheten på 3 Mbps er viktig, fordi HBO anbefaler en tilkoblingsgjennomgang på minst 3 Mbps for å se HD-streaming video komfortabelt. Den sier også at du trenger minst 2 Mbps for å se SD-streaming video.

Uten VPN ville min lokale tjeneste være god nok til å se amerikanske show over internett. Det eneste problemet er at videoservere ikke tillater tilgang til innholdet fra utlandet. IronSocket amerikanske østkyst og kanadiske servere dro nedoverføringshastighetene til det punktet hvor HD-videoavspilling ville stamme og pause for buffring. Imidlertid er disse hastighetene gode nok til å se SD-streaming video.

IronSocket London-serveren hadde veldig variabel ytelse og overskred og underskred hastighetene på den underliggende forbindelsen fra test til test. Gjennomsnittshastigheten for de britiske VPN-testene var lavere enn den laveste hastigheten som oppsto i de fem testforbindelsene til London uten at VPN var slått på.

Jeg koblet på nytt til IronSocket østkysten for å fortsette å teste. Denne gangen plasserte IPLocation-rapporter denne serveren i Miami. Tester fant ingen IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer eller Web Real-Time Communications (WebRTC) avsløringer. Tester viste konsekvent min plassering som Miami i USA, ved hjelp av en DNS-server på samme sted (jeg var faktisk i Den Dominikanske republikk). Jeg utførte testene med ipleak.net for å sjekke DNS-lekkasjer og WebRTC-feilen. Merkelig nok rapporterte nettstedet om WebRTC-lekkasjer som indikerte at jeg var i Storbritannia.

Testnettstedet doileak.net er spesielt opptatt av lekkasjer fra WebRTC, men det nettstedet kunne ikke oppdage min faktiske plassering. Imidlertid oppdaget det stedet mitt som i Nederland. Hvis amerikanske strømmetjenester hentet den informasjonen mens jeg var koblet til denne VPN-serveren, ville de blokkere meg fra å se på videoer. Til tross for det, før jeg avsluttet økten, sjekket jeg på ABC.com, som har veldig sterke VPN-deteksjonssystemer, og det lot meg se en video.

Internett-leverandøren min bruker ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lekkasjer.

Priser og planer

IronSocket tilbyr en enkelt pakke som du kan abonnere på i forskjellige perioder. Kostnaden per måned for tjenesten fungerer billigere hvis du tar et lengre abonnement. Du må imidlertid betale for hele abonnementet foran.

IronSocket-priser

Du kan betale for IronSocket med et kredittkort, PayPal, Bitcoin eller lagre gavekort.

Personvern og sikkerhet

IronSocket er basert i Hong Kong. Den har et rykte for å beskytte torrentere, og det holder ingen aktivitetslogger. Imidlertid holder det tilkoblingslogger. Problemet med dette er at nettstedene du besøker og systemene du deltar i kan se IP-adressen som VPN-selskapet har tildelt deg.

Hvis VPN-selskapet har en oversikt over når du brukte tjenesten og registrerer den virkelige IP-adressen din, kan advokater og rettshåndhevingsbyråer få en rettskjennelse om å gripe informasjonen. Når de har den virkelige IP-adressen din, kan de spore deg til døren din via Internett-leverandøren (ISP), som fører logger på aktivitetene dine. Oppbevaring av tilkoblingslogger er et svakt punkt i IronSockets personvernprosedyrer.

Selskapet flagger noen av sine servere som egnet for nedlasting av P2P. Den advarer brukere om ikke å laste ned med torrenter på andre.

kryptering

IronSocket tilbyr Open VPN over UDP (User Datagram Protocol) eller Transmission Control Protocol (TCP), L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) og PPTP.

OpenVPN-implementeringen bruker Advanced Encryption Standard (AES) 256-bit-kryptering med SHA256-meldingsgodkjenning og 4096-biters RSA-kryptering for øktetablering.

IronSocket L2TP-alternativet bruker også AES-kryptering med en 256-bits nøkkel. Dette er eksepsjonelt sterk kryptering for L2TP-systemet. Vanligvis bruker L2TP 128-biters kryptering og er et bedre alternativ for mobile enheter (der AES-kryptering kan tømme batteriet), noe som gjør det til et godt valg for alle som ønsker en VPN for Android eller en iPhone VPN-tjeneste.

Brukervennlighet

IronSocket-nettstedet er ikke så glatt som de største konkurrentene. Det kan gjøre med en redesign. Tilgang til klientområdet er via en knapp øverst til høyre på skjermen. Annen navigasjon på nettstedet er via menylinjen øverst. Denne menyen er ikke fast, så du mister den når du blar nedover siden.

En utmerket funksjon ved nettstedet er muligheten til å bytte språk til en lang liste med alternativer. Det er flere navigasjonsalternativer i nettstedets bunntekst. Disse koblingene inkluderer tilgang til selskapets side om personvern og tilbakebetaling. Du kan også koble til IronSocket-bloggen fra bunnteksten.

Brukerstøtte

Støttesidene til IronSocket er ikke veldig sofistikerte. Det er en FAQ-side, som inneholder veldig nyttig informasjon. Andre deler av brukerstøtten inkluderer installasjonsveiledninger og en kobling til en serveroppføring.

Det enkle nettformet på denne siden er ditt viktigste middel til å få tilgang til supportteamet.

Prosessen

Registrere seg

For å abonnere på IronSocket, klikk på Prising i menylinjen, eller på en av "Kom i gang" knapper som er spredt rundt på hovedsiden på nettstedet. Klikk på "Bestill nå" nedenfor beskrivelsen av den foretrukne abonnementsperioden.

For å få en konto, trenger du bare å oppgi en e-postadresse og oppgi ditt eget passord. E-postadressen skal være ekte fordi det er her IronSocket vil sende innloggingsdetaljene dine. Hvis du ikke vil at IronSocket skal vite din vanlige adresse, er det bare å sette opp og bruke en gratis webmail-konto.

Hvis du virkelig ikke vil ha noen e-postkobling mellom deg og VPN, kan du slippe unna med den, fordi når kontoen din er betalt for, kan du få innloggingsdetaljene dine fra klientområdet på nettstedet. E-postadressen du får når du betaler for tjenesten, inneholder faktisk ikke legitimasjon. I stedet inneholder den en lenke til siden i klientområdet som viser disse detaljene.

Grunnpakken gir deg en avgift på tre samtidige tilkoblinger. Du kan øke dette opp til åtte mot en ekstra avgift.

Etter at du har valgt betalingsmåte, gir et overlegg deg muligheten til å registrere deg en gang for den valgte betalingsperioden eller sette opp en gjenta betaling for å holde abonnementet fornyende.

Etter at IronSocket har behandlet betalingen din, vil den omdirigere deg til klientområdet. Den logger deg på automatisk. Denne siden har lenker til nedlastinger og installasjonsinstruksjoner for selskapets VPN, HTTP-proxy og Smart DNS-tjenester.

Over i innboksen din, bør du finne to e-postmeldinger fra IronSocket. Den andre av disse har emnelinjen "IronSocket VPN-påloggingsinformasjon - Viktig." Det er ingen premier for å gjette innholdet i denne e-posten.

Passordet du konfigurerte da du åpnet kontoen din, sammen med e-postadressen din, får deg inn på nettstedets klientområde. For å logge på VPN, trenger du det genererte brukernavnet og passordet i e-posten.

Windows VPN-klienten

IronSocket har ikke sin egen Windows VPN-app. I stedet instruerer den brukere å laste ned OpenVPN Connect-appen. Organisasjonen som administrerer OpenVPN-protokollen produserer dette. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. OpenVPN Connect gir deg direkte tilgang til den definitive OpenVPN-tjenesten. Mange VPN-selskaper bruker dette grensesnittet, så IronSocket blir ikke unikt slurvete. Den har imidlertid gått glipp av en stor merkevaremulighet. Når du har OpenVPN-klienten på datamaskinen din, kan du enkelt hoppe fra en VPN-tjeneste til en annen (med abonnement). Dermed binder ikke IronSocket kundene sine med kjenthet.

Etter å ha installert appen, vil den starte opp. Du vil ikke se noe på skjermen din. I stedet klikker du på pil opp i systemstatusfeltet for å se på ikonene for aktive programmer. Symbolet som ser ut som et nøkkelhull er OpenVPN Connect-appen.

Å klikke på OpenVPN-ikonet åpner ikke en app. Ikonet er appen. Når du klikker på den, får du en hurtigmeny. Dette beskriver kontrollene til VPN-klienten.

Du vil merke at det ikke er noen servere å koble seg til. Ulempen med å bruke dette generiske grensesnittet er at det ikke er konfigurert spesielt for IronSocket. Du må gå tilbake til serverlisten for å laste ned en tilkoblingsdefinisjon for hver server som du kanskje vil koble til. Dette er en veldig arbeidskrevende oppgave. Det er en av grunnene til at topp VPN-leverandørene ikke er avhengige av OpenVPN-grensesnittet, men investerer i sine egne apper.

Klikk på "Få profil" for å laste ned filene du trenger for å koble til en bestemt server. Det er synd at IronSocket ikke har samlet alle disse profilene i en nedlastingsfil. Det ville være mye lettere å sette opp tjenesten hvis de kunne organisere det anlegget. Slik saken står, har du mye arbeid å gjøre hvis du vil aktivere tilgangen til alle VPN-serverne.

Hvis du virkelig ikke har tid, kan du bare installere profilene for stedene du vet med sikkerhet. For denne gjennomgangen trengte jeg definitivt å få Miami-, Canada- og UK-serverne i gang, så jeg lastet bare ned disse.

Etter å ha klikket på en nedlastingsfil for en profil, får du en popup-melding. Klikk på "Last ned nå" knappen på dette. Når konfigurasjonsfilen er på datamaskinen, må du flytte den. Klikk på OpenVPN-ikonet i systemstatusfeltet og velg Importer fra menyen som vises. Plukke ut "Fra lokal fil" og finn konfigurasjonsfilen i din standard nedlastningskatalog. Klikk på Åpne i filgrensesnittet for å laste inn definisjonen.

Når du har fulgt instruksjonene for å laste inn serverdefinisjoner, ser du tilkoblingsalternativene dine. Klikk på OpenVPN Connect-ikonet igjen for å se serverlisten.

Du kan nå koble til. Du kan også endre brukernavn og passord i nettstedets klientområde for å gjøre dem noe mer minneverdig. Første gang du får tilgang til en server, må du oppgi brukernavn og passord. Påloggingsskjermbildene husker brukernavnet ditt for påfølgende besøk. Imidlertid må du oppgi passordet hver gang du logger deg på en server.

Første gang du får tilgang til hver server, mottar du en advarsel. Denne advarselen vises ikke på påfølgende tilkoblinger til den serveren.

Når du har opprettet forbindelsen, vil en systemmelding varsle deg. I tillegg endres OpenVPN Connect-ikonet for å vise en hake.

Når de øverste VPN-selskapene lager sine egne apper, bygger de inn ekstra sikkerhetsfunksjoner som en kill switch eller automatisk WiFi-beskyttelse. IronSocket kan ikke tilby disse tjenestene fordi det ikke har investert i egen kontrollprogramvare.

Streamingtjenester

Jeg koblet meg til East Coast US server og testet tilgangen til Netflix USA, ABC.com og NBC.com, og jeg kom inn på dem alle. Jeg koblet meg deretter til den britiske VPN og prøvde Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub og Channel 4 nettstedet. I alle tilfeller fikk IronSocket meg inn og jeg kunne se videoer.

Hvis du er bekymret for at du vil ha tilgang til et nettsted som IronSocket ikke kan komme inn på, kan du sjekke ut en liste på nettstedet som viser kanalene som selskapet er sikker på at det kan komme inn på. Du kan ikke få tilgang til denne siden før du har abonnert. Du kan imidlertid se på et skjermbilde av siden her for å se om favorittvideotjenestene dine er inkludert.

Andre plattformer

IronSocket VPN støtter Windows, Mac (Mac VPN-støtte for både OS og OSX), Android, iOS og Blackberry operativsystemer. Du kan også installere VPN på rutere, spillkonsoller, set-top-bokser og smarte TV-er. Som nevnt tidligere har IronSocket ikke sin egen tilpassede VPN-klient, så du har bedt om å laste ned tredjeparts OpenVPN-app for å konfigurere den. Installasjonsveiledninger for alle populære enheter er tilgjengelige på leverandørens nettsted.

Siste tanker

IronSocket har en fantastisk evne til å komme inn på omtrent hvilken som helst videostreamingstjeneste i landene der den har servere. SOCKS5 proxy-, Smart DNS- og HTTP-proxy-tjenestene er interessante ekstrautstyr som du får leke med gratis når du abonnerer på VPN-tjenesten.

Det kan hende du synes at bare tre samtidige tilkoblinger er begrensende. IronSocket lar deg imidlertid kjøpe en ekstra godtgjørelse, utvide antallet samtidige tilkoblinger opp til åtte, noe som burde være mer enn nok for en familie.

Hvis IronSocket redesignet nettstedet sitt og produserte en egen selvinstallerende app, ville jeg rangert dette som en av de fem beste VPN-ene i verden. Som det er, blir poengene som blir scoret av tjenestens tekniske muligheter dratt ned av vanskeligheten med å installere appen.

Besøk IronSocket »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me