iVPN gjennomgang

VI HAR FORANDRET HVORDAN VI score poeng!
Vi har nylig oppdatert poengprosessen vår for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om de nye poengkriteriene våre finner du her


iVPN

 • Priser

  Fra $ 6.00
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
7.6 av 10

Sammendrag

I denne IVPN-gjennomgangen finner jeg en Gibraltar-basert VPN-leverandør som ikke holder noen logger i det hele tatt. Det er litt kostbart for det som i utgangspunktet er en ganske nedstrippet VPN-tjeneste, men hva den gjør, den (av-og-store) gjør det riktig. Det er viktig at den bruker sterk kryptering og lekker ikke din virkelige IP-adresse. Den virkelige morderen er imidlertid IVPNs hurtighetsytelse. Ganske enkelt er det blant de beste jeg noen gang har sett.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Gibraltar
 • land
  18
 • Samtidige tilkoblinger
  5

Funksjoner

Følgende funksjoner er tilgjengelige for alle brukere:

 • Servere i 12 land
 • Opptil tre samtidige tilkoblinger (mer tilgjengelig på forespørsel)
 • Port videresending (via webgrensesnitt eller klient)
 • Multihop VPN
 • OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller
 • Warrant kanarifugl
 • P2P er tillatt

Servere er hovedsakelig basert i Europa, men også i USA, Canada og Hong Kong.

Multi-hop (dobbelt) VPN

Dette lar deg i utgangspunktet “lenke” VPN-servere, slik at dataene dine blir rutet mellom to VPN-servere når de reiser mellom deg og internett.

Din PC / enhet -> VPN-server 1 -> VPN-server 2 -> Internett

En utmerket (og unik) funksjon ved IVPNs implementering av multihop VPN er at den lar deg dobbelthoppe gjennom alle to av serverne. Til tross for navnet er det imidlertid ikke mulig å hoppe gjennom mer enn to servere.

Slik kjetting kan gi noen sikkerhetsmessige fordeler, men vil alltid resultere i et betydelig hastighetstap. Som jeg argumenterer for i denne artikkelen, synes jeg personvern / sikkerhetsfordelene ved multihop VPN som bruker samme VPN-tjeneste er ganske begrensede. Men jeg forstår at dette ikke er et syn som alle deler.

Besøk IVPN »

Hastigheter og ytelse

Alle testene ble utført på min Virgin Media UK 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse ved å bruke OpenVPN UDP-protokollen. Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer informasjon

iVPN-hastigheter

Som vi ser, er transatlantiske nedlastingshastigheter veldig anstendige, selv om opplastingshastigheter er mindre. Disse resultatene når de er koblet til servere i nærheten i Europa, er imidlertid fantastiske! De er faktisk noen av de beste resultatene jeg har sett på fire år som gjennomgår VPN-tjenester.

Som vi tydelig ser her, bruker IVPN Google DNS-servere. Etter å ha undersøkt loggfilene nøye, kan jeg bekrefte at den fullfører DNS-forespørslene slik at de ser ut til å komme fra IVPN og ikke brukere. Jeg oppdaget ingen IPv4-, DNS- eller WebRTC-lekkasjer.

Vær oppmerksom på at RFC IP-er til privat bruk kun er lokale IP-er. De kan ikke brukes til å identifisere et individ, og utgjør derfor ikke en IP-lekkasje. Dessverre støtter ikke ISP-en min (Virgin Media UK) IPv6-tilkoblinger, så jeg kan ikke teste for IPv6-lekkasjer på dette tidspunktet. Dette er en situasjon som bør endre seg i nær fremtid.

Oppdatering: Vi har siden testet på nytt for IP-lekkasjer på en IPv6-aktivert tilkobling og oppdaget WebRTC IPv6-lekkasjer i begge Windows-macOS. Gitt IVPNs ellers suverene tekniske sikkerhet, fant vi dette veldig skuffende.

Hvis du er ute etter en VPN for Netflix, er denne tjenesten verdt å vurdere. Jeg klarte å fjerne blokkeringen av det amerikanske Netflix-innholdet med det. I tillegg til Netflix, vil du kunne se BBC iPlayer utenfor Storbritannia med denne tjenesten.

Priser og planer

Standard

$ 6.00
per måned

Pro

$ 10.00
per måned

I slutten av 2020 delte IVPN sin enkeltplan i to. Standardpakken er mer tilgjengelig enn den noen gang har vært, og dekker to enheter samtidig og koster bare $ 6 per måned eller $ 60 per år hvis du er forpliktet og vil spare $ 12. Profittnivået er mye mer omfattende og forbedrer det forrige tilbudet på 5 enheter ved å tilby 7 enheter for $ 10 per måned eller $ 100 årlig. Det er en skjult kvartalsplan for $ 30 hver tredje måned, men denne er bare tilgjengelig for eksisterende brukere som automatisk har blitt oppgradert til pro-pakken.

IVPN begrenser ikke plasseringer eller protokoller på noen pakke, selv ikke tilgang til Wireguard-servere og dets proprietære AntiTracker-verktøy på begge. Noe forståelig er Multihop og Port Forwarding låst bak en høyere lønnsvegg, eksklusivt for pro-versjonen.

IVPN tilbyr en tre-dagers gratis prøveperiode, men betalingsdetaljer kreves for å dra nytte av dette. Du blir siktet hvis du ikke kansellerer før den tre dager lange rettsaken er over. I tillegg til dette tilbyr IVPN en syv-dagers pengene-tilbake-garanti (fra betalingsdato). En 30-dagers utvidet pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig for tekniske problemer.

IVPN aksepterer betaling med kreditt- / debetkort, PayPal eller Bitcoins (via BitPay). Ved å bruke Bitcoins lar du deg betale for tjenesten anonymt, men husk alltid at IVPN uansett kjenner din virkelige IP-adresse.

Personvern og sikkerhet

IVPN er innlemmet i Gibraltar, et britisk oversjøisk territorium (BOT). Gibraltar har ingen obligatoriske dataoppbevaringslover, som gjør at IVPN kan tilby en fullstendig loggfri VPN-tjeneste.

“Vi lagrer ingen tilkoblingslogger overhodet. I tillegg logger vi ikke båndbreddebruk, øktdata eller forespørsler til våre DNS-servere…. I motsetning til mange tjenesteleverandører, logger ikke IVPN målrettet noen bruksdata tilknyttet en konto, da vi tilbyr en ubegrenset og ubegrenset kvotefri tjeneste. "

Noe som er flott. Et spørsmålstegn henger imidlertid med om Gibraltar bør klassifiseres som et spioneringsallianse-land. Det er riktig at Storbritannia har liten direkte innflytelse over interne Gibraltar-anliggender, men som BOT ligger Gibraltar fremdeles under Storbritannias jurisdiksjon og suverenitet..

Det vil derfor virke tryggest å anta at Storbritannia kan utøve press på Gibraltan-regjeringen og dets selskaper og institusjoner, hvis det skulle ønske det. Å være basert i Gibraltar er derfor sannsynligvis tryggere enn å være basert i et fjorten øyne-land, men er ikke ideelt.

Det kan være verdt å nevne at når Windows-klienten EULA skrev denne referansen, inneholdt noen henvisninger til jurisdiksjon etter amerikansk lov. IVPN forsikrer meg imidlertid om at dette ikke er tilfelle, og at EULA nå er oppdatert for å gjøre det klart at IVPN helt er under Gibraltar jurisdiksjon.

kryptering

For OpenVPN-kryptering bruker IVPN en AES-256-chiffer med RSA-4096-håndtrykk og HMAC SHA-1-hash-godkjenning (kontroll- og datakanaler). En Diffie-Hellman-utveksling (DHE) introduserer perfekt PFS for fremtidig hemmeligholdelse, med en ny krypteringsnøkkel generert hver time.

Dette er utmerket. Og nettstedets Qualys SSL-rapport scorer A + med PFS, som også er utmerket.

Jeg er litt tvilsom om verdien av å ha en garantikanarifug, men er klar over at andre setter pris på dem.

Nettsiden

IVPN-nettstedet bruker et smart grått, rødt og hvitt tema. Det er ikke veldig mye informasjon tilgjengelig, men det som er der er informativt, og svarte på de fleste spørsmålene jeg hadde.

Nettstedet inneholder også en god introduksjon og generelle guider for hvordan VPN-er fungerer, og jeg setter pris på mangelen på bombastisk språk som falskt hevder at tjenesten gir "anonymitet".

Jeg setter også pris på den klare personvernpolitikken, som er skrevet på vanlig engelsk.

Brukerstøtte

Støtte skjer via et billettsystem for e-post (webskjema tilgjengelig). IVPN lover svar med 24 timer, men jeg fikk generelt et fullt og kunnskapsrikt svar i løpet av et par timer.

Nettstedet har også et Live Chat-alternativ, men det fungerte ikke da jeg prøvde det. IVPN forteller meg at "Live chat er en eksperimentell funksjon vi tester på dette tidspunktet, vi garanterer ikke tilgjengeligheten av live chat".

programvare

Registrere seg

Den eneste personlig identifiserbare informasjonen som blir bedt om under påmelding er en gyldig e-postadresse. Det er ingen grunn til at dette ikke kan være engangsbruk. Når du har betalt, vil du motta en innledende e-post med brukernavnet ditt (som kan endres) og en lenke til IVPNs installasjonsveiledninger.

IVPN Windows VPN-klienten

Windows-klienten er en ganske upretensiøs app. Brannmuren fungerer imidlertid som både en drepebryter og DNS-lekkasjebeskyttelse, og sikrer at internettrafikk ikke kan gå inn eller ut av PC-en din, bare via VPN-tunnelen

En uvanlig funksjon er muligheten til å la brannmuren være på selv når VPN-klienten ikke kjører. Dette kan bidra til å sikre at du aldri kobler til Internett uten at VPN kjører

Du kan endre porter fra klienten, og velge en obsfproxy-tilkobling for å unngå unnlatelse av sensur. Obfsproxy er et verktøy utviklet for å pakke inn data i et tilsløringslag, noe som gjør det vanskelig å oppdage at OpenVPN blir brukt. Det er vedtatt av Tor-nettverket, i stor grad som et svar på at Kina blokkerer tilgangen til offentlige Tor-noder. Den er uavhengig av Tor, og kan konfigureres for OpenVPN (som den er her). Som allerede nevnt, lar IVPN deg også dobbelthoppe ved å bruke hvilke som helst av sine servere.

Det kan se enkelt ut, men klienten får jobben gjort. Og brannmuren skal sørge for at du ikke får IP-lekkasjer når du bruker tjenesten (se testresultatene nedenfor). Jeg fant imidlertid klienten å være veldig ustabil, og led mange krasj mens jeg skrev denne anmeldelsen. På plussiden tillot dette meg å bekrefte at brannmuren dreper bryteren fungerer som annonsert!

Andre plattformer

IVPN tilbyr tilpassede VPN-klienter for Windows og VPN-klienter for Mac OSX. De har en VPN for iPhone, og Android VPN-apper. Den inneholder også forskjellige OpenVPN- og L2TP / IPsec-installasjonsveiledninger for Windows, Mac OSX, Android, iOS, Windows Phone, DD-WRT-rutere og mer.

Forhåndsblinkede og forhåndskonfigurerte IVPN DD-RT-rutere er tilgjengelige fra Flashrouters
.

Siste tanker

Jeg må si at jeg er veldig imponert over IVPN. Selv om det er litt lite med frills, tilbyr det en VPN-tjeneste uten logger som har alle de viktigste tingene dekket. Den lekker ikke din IP-adresse som er i bruk, og den bruker veldig sterk kryptering.

Det var også for det meste sinnsykt raskt. Jeg har sjelden registrert resultater til Storbritannia og til fastlands-Europa hvor som helst like bra. Resultatene til USA var ikke så imponerende, men er fortsatt veldig akseptable.

Så IVPN får veldig sterke tommelen opp fra meg. Nå, hvis bare den forbaskede Windows-klienten ville slutte å krasje!

Besøk IVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me