Kepard gjennomgang

Kepard

  • Priser

    Fra $ 7.00
    / måned

ProPrivacy.com Score
7.2 av 10

Sammendrag

Kepard er et ganske lite moldovsk VPN-selskap som tilbyr en beskjeden tjeneste for en beskjeden pris. Det skiller seg imidlertid ut takket være stilig utførelse og litt flott tilpasset programvare. Mac- og iPad- / iPhone-brukere vil ha mindre å bli begeistret, men Windows- og Android-brukere vil sette pris på noe av den mest brukervennlige VPN-programvaren vi ennå har kommet over. I tillegg til dette, selv om de tilbyr en gratis halvtimes prøveversjon ikke er ille, er det ikke så nær som det 15 dagers gratis prøveversjonen som Kepard av en eller annen grunn holder ganske stille om.

Priser og funksjoner

Kepard har bare en (Premium) prisplan til $ 7 per måned (eller $ 35 i 12 måneder). For dette får du tilgang til VPN-servere i USA, Storbritannia, Tyskland, Canada og Nederland, ved å koble til ved hjelp av OpenVPN, L2TP eller PPTP-protokoller. Det er ingen begrensning for trafikkhastigheter eller databruk, og opptil to enheter kan være koblet samtidig. P2P-torrentbruk er tillatt så lenge du er koblet til en server i Nederland, og Kepard er glad for at du har to enheter tilkoblet samtidig.

I tillegg til dette tilbyr Kepard en prøvetjeneste, slik at du kan koble deg til VPN-serverne i en halv time hver dag. Det som egentlig ikke er nevnt noe sted på nettstedet, og først blir tydelig når du installerer Windows- eller Android-klientene, er at det også er en gratis 15-dagers prøveversjon av Premium-tjenesten som tilbys.

nettsted & Kundeservice

Nettstedet ser bra ut og er enkelt å navigere. Kepard er tydelig stolt av sin Android VPN-app, ettersom den lille grønne roboten får stolthet av plass på hjemmesiden. Nettstedet har ellers bare en begrenset mengde informasjon tilgjengelig, delvis i form av en kort vanlige spørsmål, men gitt tjenesten uten frills, brister denne mangelen på informasjon oss ikke for mye. Kepard er opptatt av å annonsere sitt tilknyttede program, og tilbyr mellom 40% og 100% provisjon på salg som kanaliserte sin vei. Det er også en bloggside som hovedsakelig omhandler Kepards egne gjøremål, men dette oppdateres bare hver måned eller tre.

Kundesupport er bare via et billettsystem, men da vi kom med en forespørsel, ble vi besvart innen få minutter, selv om det er grunnleggende, ser det ut til å være ganske effektivt.

Personvern og sikkerhet

Kepard fører logger i 3 dager. Disse registrerer din virkelige IP-adresse, start- og sluttid for økten og e-postadressen du registrerte deg med (som er den eneste informasjonen som er lagret etter 3 dager). I sine vilkår og betingelser opplyser Kepard at de vil samarbeide med moldoviske myndigheter i tilfelle en stevning, men som veldig lite informasjon oppbevares i enda 3 dager tror vi ikke dette er et stort problem.

Så langt kryptering går, mens nettstedet nevner ‘opp til’ 265-biters kryptering, da vi spurte ble vi fortalt at 128-biters blowfish OpenVPN er standard. Som vi har sagt før, foretrekker vi å se minst 256-biters kryptering som standard, men for de fleste brukere er 128-biters bra.

Prosessen

Registrere seg

Vi bestemte oss for at det ville være en god ide å prøve den gratis halvtimes dagen-tjenesten før vi legger ned noen klargjøringer. For å gjøre dette trengte vi bare å laste ned og installere klienten, og deretter registrere oss med bare en e-postadresse og passord som ble spurt av oss.

Når vi var registrert var vi inne for en hyggelig overraskelse, da vi uten noen fanfare ser ut til å ha fått 15 dager gratis Premium VPN-tjeneste. Jippi!

Hvis du vil betale for Premium-tjenesten når prøveperioden er over, blir du bedt om mer personlige detaljer.

Betalingsalternativene er litt begrensede, men skal være bra for de fleste. Det er imidlertid ingen Bitcoin-betalingsalternativer, noe som er synd.

Windows VPN-klienten

Windows VPN-klienten er rent utformet og ganske stilig ut, med en stor ‘strømknapp’ i midten for å slå tilkoblingen av og på. Å bytte land handler ganske enkelt om å klikke på flagget og gjøre ditt valg.

Å velge hvilken protokoll du vil koble til ved hjelp av, i tillegg til andre grunnleggende parametere, er også enkelhet.

Det er en fin touch å kunne velge mellom TCP- og UDP-versjoner av OpenVPN-protokollen. Forskjellen mellom de to er veldig teknisk, men i teorien er TCP tregere enn UDP, men mer pålitelig.

Forbindelsen til Nederland er viktig, da torrent P2P bare kan brukes når du gjør det. Vi må si det raskere, men på den annen side synes de er akseptable.

Andre plattformer

Kepard tilbyr dedikerte VPN-klienter for Windows og Android, samt detaljerte instruksjoner for konfigurering av Windows, Linux og OSX for de forskjellige protokollene (ingen L2TP for Linux). Instruksjoner er også gitt for å konfigurere Android og som manuelt ved bruk av PPTP og L2tP / IP Sec. Hvis du leter etter en VPN for iOS eller en VPN for Mac med en tilpasset klient, må du vurdere en annen tjeneste.

Konklusjon

Vi likte heller Kepard. Annet enn Android-appen gjør den ikke noe spesielt, men den gjør den stilig, effektivt og til et beskjedent prispunkt. Windows VPN-klienten er et flott stykke programvare som kompletteres med en fantastisk Android-app. Aldri før har vi funnet så enkelt å koble en telefon til en VPN-server ved hjelp av OpenVPN, og vi elsker konsistensen mellom skrivebord og telefongrensesnitt. Inkluderingen av en 15 dagers gratis prøveperiode er også bemerkelsesverdig, og betyr at det er veldig liten grunn til ikke å gi tjenesten en prøve.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me