LiquidVPN gjennomgang

LiquidVPN

 • Priser

  Fra $ 4.99
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Score
8.5 av 10

Sammendrag

LiquidVPN er en VPN-leverandør som har operert fra sin base i USA siden 2013. Det ble startet av en nettverksingeniør kalt Dave Cox. Cox er fortsatt eieren av selskapet, og han driver tjenesten på en veldig praktisk måte. Dybden av Mr Coxs tekniske kunnskap sikrer at dette teknologiledede selskapet leverer den beste kvalitetstjenesten som er tilgjengelig til en salgbar pris.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  58 Mbps
 • land
  11
 • Jurisdiksjon
  OSS
 • Samtidige tilkoblinger
  2

Funksjoner

Alle planer har følgende funksjoner:

 • Servere i 11 land
 • Eiendoms-app for Windows, Mac OS X og Android
 • Tredjeparts-app for iOS
 • Skriptinstallasjon for rutere, set-top-bokser og Linux
 • Ingen aktivitetslogger
 • P2P tillatt
 • 1 Gbps og 10 Gbps servere
 • En kombinert kill switch og brannmur, kalt "Væskelås"
 • Domain Name System (DNS) og IP lekkasjebeskyttelse
 • Valg av OpenVPN, Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP), Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) og Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP)
 • Serverhastighetstester

Selskapets servernettverk er sannsynligvis det største svake punktet med denne tjenesten. Det er mange servere i USA og også noen i Canada. De andre landene som er vert for LiquidVPN-servere, er Storbritannia, Nederland, Tyskland, Sverige, Spania, Sveits, Tsjekkia, Romania og Singapore.

Besøk LiquidVPN »

Hastigheter og ytelse

For hastighetstester koblet jeg meg til New York i USA fra Karibia uten at VPN var slått på. Jeg testet deretter en forbindelse til samme destinasjon, men med LiquidVPN-serveren i Florida, og deretter med LiquidVPN-serveren i New Jersey, som formidlet forbindelsen.

Jeg testet også en forbindelse til London i Storbritannia uten VPN og deretter med LiquidVPN UK-serveren på linjen.

I begge tilfeller testet jeg forbindelsen fem ganger ved å bruke nettstedet testmy.net. Grafer viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighet for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

LiquidVPN-hastigheter

VPN gjorde små forbedringer i hastighetene for både nedlasting og opplasting. Disse variasjonene i hastighet var imidlertid ikke så store, og kunne bare ha vært forårsaket av den variable ytelsen til den underliggende internettjenesten.

Når du maskerer datamaskinens IP-adresse med en VPN, forventer du at den virkelige adressen din aldri vil bli avslørt under en tilkobling. Hvis den virkelige adressen blir synlig, blir situasjonen betegnet som "IP-lekkasje."

ProPrivacy-tester for IP-lekkasjer involverer tjenestene til flere nettsteder. Dette er ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 lekkasjer og doileak.net. Jeg fikk tilgang til alle disse serverne mens jeg hadde en OpenVPN-forbindelse til London via LiquidVPN UK-serveren. Tjenesten besto alle testene som var mulig. Internett-leverandøren min inkluderer ikke IPv6-oversettelse, så disse testene var ikke mulig.

Priser og planer

LiquidVPN har et basseng på 2 168 IP-adresser. De billigste av LiquidVPNs tre prisplaner gir bare tilgang til 564 av disse. Konseptet med delte IP-er er at VPN-serveren tildeler deg en når du logger deg på. Den IP-adressen går på alle datapakkene som forlater serveren for deres endelige destinasjon. Adressen legges inn som kildeadresse for hver pakke. Når du prøver å få tilgang til en strømmetjeneste, vil den tro at den kobler til en datamaskin i landet som IP-adressen indikerer. Det vil ikke innse at du er den virkelige opphavsmannen til forespørselen.

LiquidVPN-priser

Antall IP-adresser som er tilgjengelig for deg, er viktig fordi mange mekanismer for nettadgangskontroll prøver å stoppe VPN-trafikk. Hvis en av disse "proxy-deteksjonssystemer" fungerer at forespørselen den mottok kom via en VPN, den forbyr IP-adressen. Derfor, hvis VPN-selskapet har få IP-adresser tilgjengelige og ikke fornyer dem ofte, kan du fort oppleve at tjenestene du ønsker å komme inn på har låst ut omtrent alle de tilgjengelige IP-adressene.

Den eneste andre variabelen mellom de tre prisplanene på LiquidVPN er antall samtidige tilkoblinger som den tillater deg. Du kan laste ned VPN-programvaren til så mange enheter du vil. Du kan imidlertid bare koble et visst antall av dem til VPN-tjenesten når som helst.

Hvis du kansellerer tjenesten innen syv dager, får du full refusjon. Du kan betale for ditt LiquidVPN-abonnement med kredittkort, PayPal og Bitcoin.

Personvern og sikkerhet

Selv om selskapet uttaler at det går bra med kunder som bruker tjenesten for P2P-nedlastinger, er ikke LiquidVPNs beliggenhet ideell for de som ønsker å få copyright-beskyttet materiale gratis. Selskapets hovedkontor er i Michigan i USA. Det er ingen lover om datalagring i USA som gjelder VPN-er. Imidlertid har amerikanske opphavsrettshavere og statlige sikkerhetsbyråer vært kjent for å lene seg til amerikanske selskaper med trusler om rettslige skritt for å tvinge dem til å hjelpe til med å identifisere aktivitetene til enkeltbrukere..

LiquidVPN oppgir at den ikke beholder aktivitetslogger. I henhold til selskapets erklæring om personvern, blir transaksjonsposter slettet fra minnet så snart kunden kobler seg fra serveren. Ettersom det ikke er lagret noen aktivitetsinformasjon, er det ingenting som en advokat for opphavsrett kan tvinge selskapet til å avsløre.

kryptering

Brukere av den tilpassede appen for Windows, Mac OS X og Android kan velge en foretrukket VPN-protokoll fra grensesnittet. Dette gir et valg mellom OpenVPN, SSTP, PPTP og L2TP med Internet Protocol Security (IPSec).

Kunder som vil bruke VPN på en iOS-enhet, må laste ned en standard OpenVPN-klient, som er tilgjengelig gratis fra nettstedet til organisasjonen som kjører OpenVPN-protokollen. Dette er litt vanskeligere å sette opp, og gir deg ikke muligheten til å prøve andre protokoller, for eksempel SSTP.

Nøkkeldistribusjonen og sesjonsetableringssikkerheten for OpenVPN-implementeringen er noen av de sterkeste i bransjen. Krypteringsnøklene for AES-krypteringen fornyes hvert 30. minutt.

Brukervennlighet

Nettstedet LiquidVPN begynner med en lang, rullende hjemmeside, som har det meste av selskapets salgsinformasjon. Den øverste menyen forblir synlig mens du blar. Over menylinjen vil du se en uttalelse som viser IP-adressen din og en "Kontrollpanel" -knappen, som tar deg til dashbordet for klientområdet. Klientområdet inkluderer tilgang til nedlasting av filer og støttesystemet.

Du vil også se en lenke til garantikanaren. Dette er et system som brukes av en rekke VPN-er for å gi sine kunder beskjed om VPN har mottatt rettslige pålegg som krever informasjon om brukeraktiviteter. Det er en standardbetingelse for domstolsavgjørelser at de som mottar dem ikke får offentliggjøre eksistensen av ordren. Wararean canary-systemet poster regelmessige uttalelser om at det ikke er mottatt warrants. Hvis en standardperiodeerklæring mangler, vet leseren at det ble servert en garanti på selskapet i løpet av den tiden.

Kundeservice

Du kan legge igjen en melding med brukerstøtteteamet fra appen eller på dashbordet i klientområdet til LiquidVPN-nettstedet.

I appen klikker du på tannhjulssymbolet øverst til høyre i grensesnittet og velger Støtte fra rullegardinmenyen. Etter at du har sendt en melding gjennom et standard webskjema, vil LiquidVPN informere deg via e-post om at supportbilletten din er hevet. Du kan se på gjeldende status for forespørselen din ved å klikke på "Mine støttebilletter" i dashbordet.

Hver gang du får svar fra supportteamet, vil det vises på denne skjermen. Du vil også motta en e-post med meldingen fra Helpdesk i den.

programvare

Registrere seg

Du har syv dager på deg til å prøve VPN og fremdeles få pengene tilbake hvis du ombestemmer deg. For å gjøre det, klikk på "Melde deg på" knappen under din foretrukne plan for å betale for tjenesten. Det vil gi deg muligheten til å abonnere i en måned eller ett år. Du får en lavere pris per måned hvis du tar ut årsabonnementet, men du må betale for hele året foran.

Denne avtalen forplikter deg til tilbakevendende fakturering, så du blir automatisk belastet igjen ved slutten av abonnementsperioden - med mindre du skynder deg og avbryter avtalen før den nåværende planen utløper. Etter at betalingen er fullført, vil LiquidVPN ta deg til klientområdet på nettstedet. Du må vanligvis logge inn på dette området, men etter at du har registrert deg, blir du logget på automatisk. Du finner en nedlastingsdel i dashbordet. Dette har programvaren du trenger å installere for å få VPN til å fungere på datamaskinen din.

LiquidVPN Windows VPN-klienten

Når appen åpnes vil det allerede være valgt en server. Dette kan ikke nødvendigvis være stedet du vil bruke. Du kan endre plasseringen ved å klikke på markørsymbolet ved siden av gjeldende serverplassering.

Å bytte VPN-protokoll er veldig enkelt med denne appen. Du velger en annen protokoll på serverlisteskjermen. Du trenger ikke å logge på appen før du velger en server og prøver å koble til. Brukernavnet og passordet for appen er ikke det samme som påloggingsinformasjon for klientområdet på nettstedet. Du kan få tilgang til påloggingsinformasjon fra appen i brukerkontodetaljene dine på LiquidVPN-nettstedet.

Vær forsiktig med væskelåsen. Dette er en veldig nyttig funksjon. Det vil blokkere datamaskinens internettforbindelse hvis VPN ikke er slått på. Hvis du glemmer denne funksjonen, kan du få panikk for å se at internett ikke fungerer. Hvis du vil bruke internett uten VPN, må du slå Liquid Lock av.

Andre plattformer

LiquidVPN-appen er tilgjengelig for Windows, Mac OS X og Android. Brukere med iOS-enheter må laste ned en tredjepartsapp, kalt OpenVPN GUI, og deretter gå gjennom noen manuelle konfigureringsprosedyrer for å få adressene til alle LiquidVPN-serverne inn i systemet. Dette er ikke en ideell situasjon. Det begrenser også valget ditt til bare OpenVPN, uten mulighet for STTP eller L2TP som brukere av LiquidVPN har tilgang til. Skript er tilgjengelig på LiquidVPN-nettstedet for å få VPN installert på rutere, set-top-bokser og Linux-maskiner.

Siste tanker

LiquidVPN fungerer veldig bra. Det kan til og med komme rundt proxy-deteksjonssystemene til Netflix. Brukere av iOS-enheter får imidlertid ikke full fordel av den tilpassede appen som LiquidVPN gir til andre operativsystemer.

Det lille servernettverket kan være den faktoren som gjør at du registrerer deg for LiquidVPN-tjenesten. Hvis du vil omgå regionale begrensninger for strømmetjenester, må du koble deg til via en VPN-server i samme land som målnettstedet. Som sådan, hvis du vil komme inn på servere i Japan, Australia, New Zealand, India eller Sør-Afrika, vil LiquidVPN ikke være til nytte for deg. Hvis selskapet har en server i det landet du vil ha tilgang til, vil LiquidVPN tjene deg godt.

Besøk LiquidVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me