MyPrivateNetwork gjennomgang

MyPrivateNetwork

 • Priser

  Fra $ 7.46
  / måned

OPPDATERING: MyPrivateNetwork har fusjonert med Le VPN.

ProPrivacy.com Score
6.7 av 10

Sammendrag

Mitt private nettverk er en VPN-tjeneste hvis viktigste målmarked er Storbritannia. Dette gjøres ganske tydelig i det faktum at prisene er i britiske pund og domenenavnet ender i .co.uk. Det er et alternativ for utenlandske utvandrere som vil ha tilgang til litt hjem, men samtidig bør kontaktes med forsiktighet på grunn av noen litt uortodokse tilkoblingsplaner.

Funksjoner

Mitt private nettverk leverer et omfattende funksjonssett som forventes av enhver leverandør av ypperste klasse. I følge nettstedet deres inkluderer disse funksjonene:

 • Servere i 44 land
 • VPN-klientprogramvare for stasjonære Windows, Linux og Mac
 • VPN-klientprogramvare for iOS, Android og Kindle
 • Støtte for rutere som bruker DD-WRT
 • Opptil 5 samtidige forbindelser fra samme sted
 • Støtte for forskjellige VPN-protokoller inkludert OpenVPN
 • P2P-støtte i visse land
 • Ingen hogst
 • Omfattende vanlige spørsmål

Servere er tilgjengelige i følgende land:

Mine private nettverksservere

Ytterligere bemerkelsesverdige funksjoner, så vel som noen ting å huske på, er beskrevet nedenfor:

MyTelly

Denne smarte DNS-tjenesten er inkludert gratis i ethvert VPN-abonnement på My Private Network. Som navnet antyder, tillater denne tjenesten tilkobling til TV-kanaler som er tilgjengelige over Internett som kan være geografisk begrenset.

Det er viktig å merke seg at MyTelly skiller seg fra den normale VPN-tjenesten som tilbys av My Private Network, ved at når den er aktiv, krypterer den ikke trafikken din, enten det er datatrafikk eller TV-kanaltrafikk. Den maskerer heller ikke IP-adressen din, da den er tildelt deg av Internett-leverandøren.

Målet med denne tjenesten er å la deg se geo-begrenset TV-innhold uten noe av det overhead som er lagt til ved kryptering, og dermed gi deg en bedre brukeropplevelse for video. Den eneste begrensningen er at den bare fungerer med kanaler som støttes, og at du manuelt legger til tjenesten. Mer om MyTelly, inkludert den omfattende listen over støttede kanaler, finner du på nettstedet My Private Network.

Single vs Global plan

Som nevnt tidligere, tilbyr mitt private nettverk både land og globale planer. Enkeltlandsplanene skal bare velges hvis du er sikker på at det bare er ett land du ønsker å bruke tjenester fra. Prisforskjellen er betydelig, nesten det dobbelte av prisen, for det globale abonnementet sammenlignet med abonnementet for ett land.

Denne funksjonen forsterker det faktum at denne VPN-leverandøren faktisk er mer rettet mot et britisk kundegrunnlag, ettersom britiske utstationerede kan dra nytte av de lavere kostnadene for abonnementet i ett land for å få tilgang til britiske online tjenester.

Hvis du ombestemmer deg etter å ha kjøpt en enkelt landsplan, forklarer nettstedet ikke prosedyren eller de potensielle straffene ved en slik endring. Du blir bare instruert til å "støtte e-post, og de vil gi deg råd om den beste måten å gjøre dette på."

Begrensning av P2P-tjenester

Når det gjelder P2P-tjenester, er det en ting som er verdt å nevne at alle torrenter er blitt blokkert på servere i USA, Europa og flere andre land som håndhever Digital Millennium Copyright Act (DMCA). My Private Network opplyser imidlertid at serverne i Russland og Malaysia tillater strømning.

I følge flere Knowledge Base-artikler leverer selskapet også en dedikert torrentklynge. Ingen tilleggsinformasjon om hvor den er eller hvordan du kobler deg til den, ble funnet overalt på nettstedet.

Det er viktig å merke seg at My Private Network, og forfatteren av denne anmeldelsen, ikke på noen måte godkjenner delingen av copyright-beskyttet materiale, da dette er ulovlig i alle land der selskapet har VPN-servere.

Samtidige tilkoblinger

Mitt private nettverk tillater bruk av opptil fem samtidige tilkoblinger med samme VPN-legitimasjon. Vær imidlertid oppmerksom på at dette bare er tillatt hvis tilkoblingene gjøres fra samme sted. Dette betyr at alle enheter, enten mobil, stasjonær eller ruter, må koble seg til Internett via den samme tilkoblingen til Internett.

Hvis for eksempel noen bruker en VPN-tilkobling fra skrivebordet på kontoret og du reiser og bestemmer deg for å koble til via en mobil enhet, vil forbindelsen bli nektet. Selv om mekanismene som dette gjøres ikke blir forklart på nettstedet, oppnås dette mest sannsynlig ved å se fra hvilken IP-adresse forespørselen om VPN-tilkoblingen er laget. Hvis to forskjellige adresser blir brukt, vil den andre forbindelsen som ble forsøkt nektet.

For å bruke VPN fra forskjellige steder, må du kjøpe flere abonnement.

Hastigheter og ytelse

Et betydelig antall av verdens beste VPN-leverandører blir konsekvent testet ved hjelp av ProPrivacy sitt vitenskapelig objektive hastighetstestsystem. Du kan lese mer om bransjestandard hastighetstestingmetoder på VPN Speed ​​Testing Done Right.

Denne sammenligningen gir verdensledende syn på hvor raskt brukere kan forvente at My Private Network skal utføre, spesielt for datakrevende oppgaver som videostreaming. I skjermbildet nedenfor kan du se at sammenlignet med andre leverandører, er mitt private nettverk (indikert som mypn) noe tregt.

Min private nettverk hastighetstest

Med gjennomsnittshastigheter på 12,4 Mbps og maksimalt over 40 Mbps, er det omtrent en tredjedel så raskt som fjerdeplassleverandøren. Alle andre VPN-leverandører har tresifrede maksimale hastigheter, noe som gjør resultatene til My Private Network ganske dystre.

DNS Lookup-hastighet viser imidlertid et litt annet bilde. Sammenlignet med de samme leverandørene oppnådde My Private Network den tredje høyeste gjennomsnittlige DNS-oppslagshastigheten og en relativt lav maksimal DNS-oppslagstid. Dette betyr at nettlesing vil bli påvirket minimalt av bruk av mitt private nettverk.

Min private nettverk hastighetstest

Til slutt indikerer tilkoblingstid, som er avbildet i følgende graf, hvor raskt du vil være koblet til VPN-tjenesten. Sammenlignet med de andre tjenesteleverandørene har den en relativt høy gjennomsnittlig tilkoblingstid på over 8 sekunder, med et maksimum på 66 sekunder.

Min private nettverk hastighetstest

Testene ovenfor viser alle en middelmådig ytelse fra My Private Network, hvorav det verste dessverre har å gjøre med nedlastingshastigheter, noe som blant de tre testede parameterne uten tvil er den viktigste. Denne VPN-en begynner å virke som en rip-off.

IP lekkasjetester

For denne testen ble forbindelsen til VPN-serveren i Ungarn brukt. Ved å bruke tjenestene levert av ipleak.net kunne jeg bekrefte at VPN-tjenesten faktisk fungerte riktig. Dessverre klarte jeg ikke å teste for IPv6-lekkasjer fordi internettleverandøren min ikke sørger for det. Ingen DNS-lekkasjer ble detektert heller.

Min private nettverk IP-lekkasjetest

IP-adressen som er tilordnet enheten min av VPN-tjenesten, er en privat adresse som sett nedenfor. Dette er hva som kan forventes.

Min private nettverk IP-lekkasjetest

Når du prøver å skille tilgjengeligheten til torrenting fra denne VPN-tjenesten, bekrefter ipleak at funksjonaliteten fungerer riktig siden IP-adressen til VPN-serveren i Ungarn indikeres.

Min private nettverk IP-lekkasjetest

Merk imidlertid at torrenting er forbudt på de fleste europeiske servere. Vi har testet og bekreftet leverandørens påstander om at torrenting er tilgjengelig på servere i Russland og Malaysia.

VOD-tjenester

Mitt private nettverk ble testet med den amerikanske Netflix-tjenesten samt BBC iPlayer-tjenesten. Når du kobler til VPN-serveren i USA for Netflix og i Storbritannia for BBX iPlayer, fungerte begge tjenestene vellykket.

Priser og planer

Mitt private nettverk tilbyr tre planer med to forskjellige typer abonnement. Det første er et enkelt landsabonnement som tillater tilgang til VPN-servere i bare ett land som du kan velge, mens det andre, det globale abonnementet, gir tilgang til alle serverne i 44 land over hele verden.

For abonnementet for ett land er det en månedlig, kvartalsvis og årlig plan. Den første er tilgjengelig for £ 4,97 ($ 6,98) i måneden, mens den årlige planen, den mest kostnadseffektive av de tre, er £ 3,97 ($ 5,57) månedlig.

Min private nettverksprising

Nok en gang tillater disse planene tilgang til et enkelt land etter eget valg, et valg du må ta på kjøpstidspunktet og holde deg til inntil fornyelsestidspunktet eller til oppgradering til en annen plan.

Tilsvarende har det globale abonnementet de samme planvarighetene til forventet høyere kostnader. Spesifikt er 1-månedersplanen tilgjengelig for £ 8.97 ($ 12.59) mens årsplanen, igjen, den mest kostnadseffektive, er £ 7.17 ($ 10.06) månedlig.

Min private nettverksprising

I tillegg tilbyr My Private Network en gratis VPN-tjeneste med begrensede muligheter. Nedenfor kan du se en sammenligning av funksjonene presentert i gratisplanen sammenlignet med den årlige abonnementsplanen for ett land.

Min private nettverksprising

Begrensningene i gratisplanen inkluderer en maksimal hastighet på 1 Mbps, ingen valg av land og bare en tilkobling per konto. For noen brukere kan denne løsningen være helt riktig, avhengig av applikasjonen som VPN brukes til.

Min private VPN lar deg prøve ut tjenestene deres gratis i tre dager. Alt som trengs er å opprette et brukernavn og passord og oppgi e-postadressen din. Ingen tilleggsinformasjon eller innspill til betalingsmåter er nødvendig. Vær imidlertid oppmerksom på at når du først velger og aktiverer alternativet for gratis prøveperiode, er det uklart at det faktisk er blitt aktivert. Dette fordi du blir presentert for et valg av et enkelt eller et globalt abonnement som du ser nedenfor. Hvis du velger et av disse alternativene og fortsetter prosessen, vil du til slutt bli bedt om å betale.

Privatabonnementet mitt

I stedet for å velge et av alternativene ovenfor, klikker du på tjenester alternativet i venstre stolpe.

Mitt private nettverk

Når du har klikket på den, vil du se at den gratis prøveversjonen faktisk er blitt aktivert og ingen ekstra handlinger er nødvendig.

Produkter og tjenester fra mitt private nettverk

En pengene-tilbake-garanti tilbys også opp til hele 90 dager etter betalingsdatoen! Dette er et veldig sjenerøst og forfriskende tilbud sammenlignet med mange andre VPN-leverandører. Selv om du påberoper deg denne garantien etter 90 dager, kan du fortsatt være i stand til å få pengene dine tilbake, i henhold til deres vanlige spørsmål, refusjon for slike forespørsler "vil bli gjort etter vårt skjønn."

Til slutt inkluderer betalingsalternativene bekvemmeligheten med PayPal og BitPay.

Mine betalingsmetoder for private nettverk

For de som ønsker å betale så anonymt som mulig, husk at selv om du ikke avslører noen personlig informasjon til VPN-leverandøren under en transaksjon, uansett hvilken betalingsmetode du bruker, vil VPN-leverandøren alltid kjenne din virkelige IP-adresse.

Personvern og sikkerhet

Hvis du ønsker å abonnere på en VPN-tjeneste, vil personvern definitivt være i tankene dine. Denne delen inkluderer juridisk informasjon, retningslinjer fra VPN-leverandøren, personvernhensyn angående betalinger, samt sporing av nettsteder.

politikk

Mitt private nettverk inneholder alle regler og ansvar involvert i bruken av sine tjenester i tre dokumenter: Vilkår og betingelser, godkjent brukspolicy og personvernregler.

De to første har å gjøre med ditt ansvar som bruker av tjenesten, mens den tredje skisserer måtene selskapet administrerer informasjonen de potensielt kan samle om deg. De to første kan og bør vurderes, men her vil jeg skissere noen av de mer viktige elementene som finnes i det tredje dokumentet:

I følge My Private Network er det:

 • Oppbevarer eller lagrer ikke informasjon i det hele tatt angående din Internett-aktivitet, for eksempel brannmurlogger.
 • Oppbevarer eller lagrer ikke informasjon om båndbredden du bruker.
 • Oppbevarer eller lagrer ingen av dine DNS-spørsmål.

Oppbevarer mitt private nettverk logger?

I henhold til personvernreglene holdes tilkoblings- og frakoblingstider bare for konto- og administrasjonsformål mens trafikklogger ikke er registrert i det hele tatt. Virkeligheten er imidlertid at tilkoblingsstempelstempler lagret ved siden av IP-adresser - og til og med bare abonnementsdetaljene - til slutt kan brukes til å montere et e2e tidskorrelasjonsangrep. Dette kan brukes til å oppdage hva du gjorde på nettet, og det er grunnen til at mange foretrekker å bruke en VPN som er null logger.

Mitt private nettverk har en garantert kanarisk mekanisme for å ytterligere beskytte brukernes personvern. For mer informasjon om dette, vennligst klikk her. Imidlertid er det spørsmål rundt legitimiteten til Warrant Canaries (fordi Storbritannia kan innføre gag-ordre).

Retningslinjene som finnes i disse dokumentene er tilstrekkelig omfattende og tydelige, og bruker vanlig og forståelig språk. For de fleste er det sannsynlig at tilkoblingsloggen ikke vil føre til mye strid, ettersom et e2e-angrep vanligvis bare blir håndhevet for å fange en ganske alvorlig kriminell. For noen mennesker kan det imidlertid være en avtale.

Juridisk situasjon

Mitt private nettverk er basert i Hong Kong. Siden 1997 har Hong Kong vært under kinesisk kontroll, og det er velkjent at Kina har noen av de strengeste lovene om drift og bruk av VPN-er. Imidlertid vil HK beholde økonomisk og demokratisk uavhengighet i 50 år etter at Storbritannia returnerte den til Kina.

Av denne grunn har Hong Kong noen av de mest åpne Internett- og VPN-lovene. Det er ingen obligatoriske lover om dataoppbevaring, så VPN-selskaper har det lovlige spillerom for å slette alle logger, eller ikke registrere dem i det hele tatt. Dette gjør det litt skuffende at My Private Network VPN velger å beholde dem. For mer informasjon om VPN-er i Hong Kong, ta en titt på denne relaterte ProPrivacy-artikkelen.

Selv om hovedkvarteret er lokalisert i Hong Kong, er VPN-serverne i andre land underlagt lovene i disse landene. Av denne grunn kan for eksempel VPN-servere i USA være påkrevd for å føre logger og poster (hvis de blir servert en garanti). For mer informasjon om lover om VPN-er og online personvern i forskjellige land, ta en titt på Five Eyes, Nine Eyes og 14 Eyes Intelligence.

Betalingsprosessorer

Betalingsprosessorer som My Private Network godtar inkluderer PayPal, Gate2Shop, Stripe og BitPay.

For de som er interessert i forebygging av svindel, betalingssikkerhet og kjøperbeskyttelse, er alle disse prosessorene mer enn tilstrekkelig til å dekke alle basene. Likevel, hvis din primære interesse er anonymitet, må du huske på at betalingsbehandlere er bundet av lovene i landene de er basert på. Dette betyr at i noen land, som USA, må informasjon om kjøper og transaksjoner gjøres tilgjengelig for regjeringen på forespørsel.

I følge vår forskning er PayPal, Stripe og BitPay alle basert i USA, men Gate2Shops tilknyttede selskap SafeCharge var opprinnelig basert i Bulgaria, noe som kan gi litt mer trygghet. Hvis dette er et eksepsjonelt viktig problem for deg, må du sørge for å lese personvernreglene før du tar en beslutning om prosessoren du skal bruke..

Sporing av nettsteder

Sporing utført på VPN-leverandørens nettsted på ingen måte kompromitterer integriteten til personvernet til VPN-økter med den leverandøren. Likevel kan all omfattende nettstedsporing av et selskap som lover å bry seg om personvernet ditt betraktes som tvilsomt.

Sporing er legitimt og er forståelig nok populært, da det er en utmerket måte for eiere å måle nettstedets popularitet og forstå hvordan besøkende samhandler med det. Imidlertid kan sporing være svært inngripende for besøkende på nettstedet, spesielt hvis sporing ikke blir utført av nettstedseierne direkte, men av tredjeparter som Facebook.

Av denne grunn har vi brukt Privacy Badger for å finne ut hvor mange trackere som potensielt sporer denne siden.

My Private Network Website tracking

Som du kan se fra bildet over, er det syv potensielle trackere inkludert Facebook, Google og DoubleClick. På den ene siden er dette ganske rimelig ettersom noen VPN-leverandørers nettsteder har vært kjent for å ha tjue eller flere potensielle trackere. På den andre siden er det ikke ideelt å ha tredjeparter som sporer.

Besøk mitt private nettverk »

kryptering

Når vi vurderer sikkerheten til VPN-leverandørens tjenester, gjennomgår vi alltid OpenVPN-konfigurasjonen. Implementeringen av OpenVPN med My Private Network er veldig sikker. Mitt private nettverk bruker følgende innstillinger:

AES-256-CBC og SHA-256 brukes til henholdsvis datakanalens chiffer og hash-autentisering. Kontrollkanalen blir forhandlet hver gang tilkoblingen blir utført, med de foretrukne parametrene satt til en imponerende AES-256 for kontrollkanalens chiffer og SHA-384 for dens autentisering. Håndtrykk som brukes er RSA-4096 og fremoverhemmelighet er som standard aktivert med 1024 bit Diffie-Hellmann nøkler.

Det er verdt å merke seg at det generelle oppsettet her er sterkt og kan regnes som blant de beste konfigurasjonene for kryptering og sikkerhetsinnstillinger som er tilgjengelige på VPN-er som er vurdert på nettstedet..

For mer detaljert teknisk informasjon om VPN-sikkerhetsproblemer, sjekk VPN-kryptering: Den komplette guiden for å finne ut mer.

Brukervennlighet

Mens jeg undersøkte informasjon om Mitt private nettverk, fant jeg ut at nettstedet opprinnelig virket tydelig og intuitivt. Men mens jeg fortsatte å navigere, ble det litt vanskelig å komme til bestemte seksjoner da direkte lenker til dem ikke var tilgjengelige fra hovedsiden.

Et avsnitt kalt "The Techie Bits" forklarer hvordan VPN fungerer, hvilke protokoller den støtter og annen nyttig informasjon for både nybegynnere og avanserte brukere. Denne delen har ikke en hovedmenyknapp, men finnes bare via en liten lenke på hovedsiden, noe som kan være vanskelig å finne. Designerne kan ha vurdert denne informasjonen som viktig for de fleste brukere, men jeg er uenig.

Jeg klarte heller ikke lett å finne all informasjonen om funksjonene og tjenestene som ble levert med hvert abonnement. Jeg var imidlertid veldig glad for å finne at Knowledge Base, som egentlig er en FAQ-seksjon, besvarte nesten alle spørsmålene mine ved hjelp av søkefunksjonen. Imidlertid har denne all-viktige delen ikke en hovedmeny-kobling, men er bare tilgjengelig via en "fin skrift" -kobling nederst på siden.

I tillegg finnes personvernreglene også bare nederst på siden, og koblingen brytes faktisk når du klikker på den fra Knowledge Base-siden..

Nettstedet mitt private nettverkInnstillingsdelen, som i detalj beskriver installasjonsinstruksjonene angående klienten for hver plattform, var ganske godt skrevet og tilstrekkelig fullstendig, i det minste for installasjonsprosedyrene jeg fulgte.

Selv om den har noen oditeter i oppsettet, og en ødelagt kobling som jeg nettopp fant, er den detaljerte og komplette Knowledge Base og Innstillinger-delen de forløsende kvalitetene til nettstedet..

Brukerstøtte

Selv om support mangler 24/7 i dette VPNs arsenalet av funksjoner, er supportbillettsystemet rimelig tilstrekkelig. Jeg stilte et spørsmål om dette systemet og fikk et fullstendig og detaljert svar innen mindre enn fem minutter. Nå gitt, kan dette ha vært en sjanseforekomst, men etter å ha sendt en annen forespørsel flere timer senere, ble jeg svart samme dag.

Det jeg ikke var fornøyd med, var online-systemet for å svare på en billett, som ikke så ut til å fungere. Det er et tekstfelt der du blir invitert til å svare: Min private nettverk kundeservice

Når du klikker på den for å begynne å legge inn tekst, blir den deaktivert og du kan ikke legge inn noen tekst:

Kundesupport for mitt private nettverk

Jeg måtte svare med e-post, som er like effektiv, men er noe skuffende. For bruken brukte jeg Chrome. Da jeg prøvde å gjøre det samme ved å bruke Internet Explorer, opplevde jeg den samme oppførselen.

Støtten var rask og kunnskapsrik, men det var feil på supportnettstedet.

Prosessen

Registreringsprosessen var veldig enkel og rask. Jeg oppga navn, brukernavn, passord og e-postadresse, og jeg valgte den globale abonnementsplanen for en måned. Jeg betalte via PayPal og kontoen min ble aktivert. Merk at når du logger på kontoen på selve nettstedet, må du bruke e-postadressen din. mens du logger på tjenesten ved hjelp av VPN-klienten, skal brukernavnet brukes. Dette ble ikke gjort helt klart i prosessen og kan forårsake litt forvirring.

Installasjon

Installasjonsinstruksjonene tilpasses for hver type installasjon du kan utføre. Hver inneholder detaljerte trinnvise instruksjoner, og noen av Windows-installasjonssidene har også nyttige videoopplæringer. Oppsettet for Mac VPN-appen ligner veldig på Windows-klienten, og det er konfigureringsveiledning for den er på deres hjemmeside.

Mine private nettverksinnstillinger

Jeg brukte Windows 7 for installasjonen. For alle Windows-installasjoner er prosessen nesten identisk. Jeg lastet ned filen og kjørte den for å starte installasjonen.

En ting som er litt rart, er at du blir bedt om å velge noen av tilkoblingsparametrene under installasjonen. Irriterende må du velge hvilke land du vil koble til dette stadiet. Hvis du kjøpte et enkelt lands abonnement, må du velge et enkelt land på dette stadiet og holde seg til det.

Min private nettverksoppsett

Hvis du valgte det globale abonnementet, som jeg gjorde, kan du velge et hvilket som helst antall land. I denne installasjonen valgte jeg dem alle for å holde alternativene åpne. Hvis du velger å installere bare noen land og på et senere tidspunkt vil legge til mer, må du kjøre installasjonsprogrammet på nytt. Så jeg foreslår at du velger dem alle.

En annen parameter du må velge under installasjonen er tilkoblingsmetoden. Nå støtter denne spesifikke klienten bare OpenVPN, men du blir bedt om å spesifisere om dette skal brukes ved å bruke TCP eller UDP og hvilken port du ønsker å bruke.

Min private nettverksoppsett

UDP leverer en noe raskere tilkoblingshastighet siden det er mindre overhead enn TCP. Hvis du er usikker på hva fordelene med hver enkelt er, eller ikke har noen grunn til å endre protokollen eller portnumrene, bare hold standard.

Etter dette begynner installasjonen. Under installasjonen ber en ekstra programvare om tillatelse til å bli installert. Dette er nødvendig for at OpenVPN skal fungere korrekt med klienten. Klikk Installere å fortsette.

Min private nettverk installasjon

Etter at du har klikket Installere det kan ta flere minutter før installasjonen er fullført. Når installasjonen er fullført og det røde VPN-klientikonet vises i magasinet, vet du at installasjonen er fullført.

Min private nettverk installasjon

Desktop Client

Klienten er relativt enkel å bruke, selv om den kan være litt vanskelig i noe av funksjonaliteten. Ved å høyreklikke på det røde VPN-klientikonet, vises en meny med alle de tilgjengelige landene du kan koble til. Hvilke land som vises i menyen, avhenger av valgene du tok under installasjonen. Fordi jeg valgte dem alle, er menyen ganske lang og litt vanskelig å navigere.

Min private nettverk Desktop-klient

Du kan koble til ditt valgte land ved å bruke menyen over. Når du gjør det, vises et vindu som viser de detaljerte handlingene som utføres, og statusen til VPN. I dette eksemplet koblet jeg til VPN-serveren i Ungarn.

Min private nettverkskonfigurasjon

Når dette er fullført, blir det røde ikonet grønt og du blir informert om IP-adressen din og at forbindelsen er fullført.

Min private nettverkskonfigurasjon

Legg merke til at My Private Network leverer en IP-adresse til skjemaet 10.X.X.X. Dette er det som er kjent som en privat IP-adresse i henhold til RFC 1918. Mitt private nettverk gir private IP-adresser for alle deres klienter, noe som igjen betyr at på VPN-serveren brukes nettverksadresseoversettelse. Brukere bør imidlertid være klar over at for noen typer aktiviteter utført med VPN, for eksempel Voice over IP, kan dette føre til noen komplikasjoner.

Når du er tilkoblet, kan du sjekke status for tilkoblingen din ved å høyreklikke på det grønne VPN-ikonet, velge den aktive forbindelsen, indikert med et hake og velge Vis status.

Min private nettverkskonfigurasjon

Det resulterende vinduet som vises, viser alle de tidligere hendelsene som fant sted, så vel som gjeldende tilstand for tilkoblingen:

Mitt private nettverksoppsett

Til slutt, for de som er teknisk kyndige og forstår hva som foregår under panseret, får du muligheten til å redigere OpenVPN-konfigurasjonsfilen for hver server du kobler til. For å gjøre dette, høyreklikk det grønne VPN-ikonet, velg VPN-tilkoblingen du vil redigere og klikk på Rediger Config.

Min private nettverkskonfigurasjon

Dette åpner .opvn-filen tilknyttet den spesifikke VPN-serveren. Disse filene brukes til å lagre de detaljerte tilkoblingsinnstillingene for OpenVPN-økten.

For å se gjennom de generelle innstillingene til klienten, kan du høyreklikke på det grønne VPN-ikonet, bla nedover menyen (hvis menyen overskrider skjermhøyden) og velge Innstillinger ...Min private nettverkskonfigurasjon

Herfra kan du finpusse noen av funksjonene til klienten. I Generell fanen, kan du endre språket, med et mangfold av tilgjengelige alternativer, velge å starte klienten i Windows oppstart, samt konfigurere noen preferanser som har med utseende, logging og informasjons popups å gjøre..

Mine private nettverksinnstillinger

De Avansert -fanen inneholder flere parametere som plasseringen av konfigurasjonen og loggfiler samt tidsavbruddstimer for tilkoblingsprosessen.

Mine private nettverksinnstillinger

De Om fanen inneholder informasjon om klienten, dens versjon og informasjon om opphavsrett.

Mine private nettverksinnstillinger

Frem til dette punktet involverer alle konfigurasjonsalternativene vist ovenfor SSL OpenVPN-krypteringsprotokoll. OpenVPN er den foretrukne metoden for å koble til, ettersom den genererer det beste innen nettverkskryptering og inkluderer også ekstra konfigurasjonsalternativer som ikke er tilgjengelige med de andre støttede metodene.

For Windows VPN-enheter støttes IKEv2, L2TP og PPTP også, likevel, ved første øyekast, og etter å ha brukt litt tid på å søke etter det på nettstedet, er det ikke åpenbart hvordan du konfigurerer disse innstillingene. Etter å ha gått nærmere inn på nettstedets kunnskapsbase, støttes konfigurasjon for disse protokollene bare ved å bruke den opprinnelige Windows-VPN-klienten.

For å være ærlig, er VPN-klienten og alle de ovenfor beskrevne prosedyrene for å få det til å fungere litt vondt. Etter å ha erfaring med VPN-er og forstå hvordan de fungerer, klarte jeg å komme gjennom det relativt raskt, men jeg likte det ikke så veldig. For både nybegynnere og erfarne brukere - med tanke på prisen - er denne VPN-klienten litt av en vits. I det minste er det OpenVPN.

Andre plattformer

Mitt private nettverk tilbyr VPN-klienter for stasjonære Windows, Linux og Apple, samt iOS-, Android- og Kindle-enheter og DD-WRT-rutere. Ingen omtale av VPN-nettleserutvidelser blir gjort på nettstedet, så jeg antar at ingen for øyeblikket er tilgjengelige ./vpn-comparison/android-vpns/vpn-comparison/android-vpns

Mobilapper

Mobilappen til My Private Network jeg testet var Android-versjonen, men de har også en VPN for iPhone-brukere. Installasjon og tester ble utført på en Samsung Galaxy S8 + med Android 8.0.0.

Android VPN-appen har en rating på 3,8 i Google Play-butikken, er omtrent 20 MB i størrelse og ble lastet ned og installert ganske enkelt. Når du er åpen, blir du bedt om å legge inn VPN-legitimasjon.

Min private nettverk mobilapp

Når legitimasjonsbeskrivelsen er skrevet, trykker du på Logg Inn. Den neste siden som presenteres viser din nåværende beliggenhet, IP-adresse og et stort ikon som indikerer at du for øyeblikket er koblet fra. Selv om appen kjører, har det ennå ikke blitt opprettet noen VPN-tilkoblinger.

Min private nettverk mobilapp

Du blir bedt om å velge et land fra rullegardinmenyen du finner nederst. I motsetning til desktop-klienten er alle land automatisk inkludert.

Min private nettverk mobilapp

Jeg valgte Ungarn igjen.

Min private nettverk mobilapp

Så tappet jeg på Koble knappen nederst. Det vises en advarsel fra operativsystemet som indikerer at appen ønsker å opprette en VPN.

Min private nettverk Android-app

Etter å ha tappet OK, blir indikatoren gul og deretter grønn når den er tilkoblet. Du får beskjed om stedet du koblet til og IP-adressen til VPN-serveren du er koblet til, det vil si adressen som tjenestene på Internett ser på som din adresse når du kobler deg til. Et nøkkelikon vises også til venstre på den øverste statuslinjen som indikerer at du er tilkoblet via et VPN.

Min private nettverk iPhone-app

Ved å klikke på menyknappen øverst til venstre, kan du se detaljer om kontoen din og alternativene du har angående tilkoblingen.

Min private nettverk mobilapp

Under innstillinger alternativet, får du de samme fire alternativene som ble gitt under installasjonen av desktop-klienten. Her har du muligheten til å endre disse selv etter at installasjonen har skjedd.

Mine private nettverksinnstillinger for mobilapper

Fra bruken av denne appen ser det ut til at bare OpenVPN støttes. Hvis du ønsker å bruke et av de andre tilgjengelige krypteringsalternativene, må du bruke den opprinnelige Android VPN-klienten. Dette bekreftes i trinnvise veiledninger som finnes på nettstedet for å sette opp andre protokoller ved bruk av Android.

I motsetning til desktop-klienten, og jeg vil understreke dette poenget, er Android-appen mye mer intuitiv, lar deg endre valgene og alternativene dine etter installasjonen, og gir en veldig rask og strømlinjeformet opplevelse.

Siste tanker

Denne anmeldelsen av My Private Network VPN begynte med store forhåpninger, ettersom mange av beskrivelsene på nettstedet var oppmuntrende og så bra ut. Som VPN ser det ut til å fungere sikkert og riktig, selv om det er mye tregere enn andre leverandører i sin prisklasse. Ikke desto mindre gjør det glatte nettstedet og den klossete Windows-klienten, så vel som beslutningen om å lagre tilkoblingslogger, meg mindre enn imponert over denne leverandøren.

Med disse problemene i bakhodet virker både enkeltplasseringsplaner og globale abonnementsplaner som et sløsing med penger. Hvis du har det bra med den inelegante og klønete desktop-klienten og bare kobler til ett land, kan det hende at My Private Network er ok. Men det er VPN-er på markedet som har bjeller og fløyter med over 30 land for en lignende pris. Så til slutt må du spørre deg selv: hvorfor abonnere på Min private VPN? Det ville jeg absolutt ikke.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me