MyVPN gjennomgang

MyVPN

  • Priser

    Fra $ 4.83
    / måned

ProPrivacy.com Score
1 av 10

Sammendrag

Viktig oppdatering:

MyVPN har nå lagt ned tjenesten. Eksisterende kunder kan sende e-poststøtte for informasjon om migrering til partner VPN, HideIPVPN.

Fra 1. september 2015 har MyVPN lagt ned og inngått et samarbeid med HideIPVPN for å ta vare på de gjenværende kundene.

MyVPN merker seg selv som en "cheep og munter" VPN. Selv om den førstnevnte vi egentlig ikke kan være enig i, var vårt helhetsinntrykk av MyVPN hyggelig, og denne splitter nye amerikanske leverandøren har en flott kjernetjeneste som gir dem en fantastisk base å bygge videre på. (Husk at dette er et helt annet team og service enn MyVPN.pro, og de to er på ingen måte tilknyttet hverandre)

Funksjoner

MyVPN er en veldig liten amerikansk basert leverandør som åpnet den "tunneler" til publikum for mindre enn 6 måneder siden i oktober 2014. Det er ung aldersshow på tjenesten, men samlet sett gir de en veldig avrundet tjeneste med de fleste av de nødvendige kjerneelementene ikke bare til stede, men yter godt.

Siden MyVPN er en helt ny leverandør, kommer det ikke som noen overraskelse at de bare har servere i 4 land. Dette er naturlig nok de tre som kreves & forventet; NL, UK, USA og det er også Hong Kong for deres asiatiske kunder. Mens serverlistene deres (i det minste for øyeblikket) er veldig små, tillater de enorme 5 samtidige tilkoblinger, noe som betyr at du alltid kan være tilkoblet.

Hastighet og ytelse

Vi testet MyVPN-tjenesten for hastighet, DNS-lekkasjer og IP-bekreftelse. IP-testene kom alle fint tilbake, og med DNS-lekkasjebeskyttelse var det eneste resultatet vi oppnådde, serverne deres - dette var gode nyheter. Mens hastighetene deres ikke var den beste vi har sett (som tabellen nedenfor viser), forble de mer enn tilstrekkelig til å streame og få tilgang til favorittinnholdet vårt. Vi hadde heller ingen problemer med EU->Amerikanske tilkoblingshastigheter.

Pris

Som med alle VPN-leverandører, gir MyVPN økende rabatter jo lenger du registrerer deg. Mens deres månedlige plan er litt dyr til $ 9,99 / måned, hvis du registrerer deg for et helt år så er prisen en veldig rimelig $ 4,83 / måned.

MyVPN tilbyr også en tre dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten deres, og ikke bare er det litt vanskelig å finne dette, du er også pålagt å oppgi betalingsinformasjon for dette. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres og glemmer å kansellere den, begynner de automatisk å belaste deg.
De gir også en 7 dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med tjenesten, og dette er helt gratis, så selv om du likte tjenesten, men bare ombestemte deg - vil du fortsatt få pengene tilbake!

For å kjøpe MyVPN-kontoen din kan du bruke ditt kreditt- / debetkort eller en PayPal-konto, og også godta den sikre betalingstypen Bitcoin.

Kundeservice

Den mest fremtredende støtten som MyVPN gir er standard billettstøtte. De opprettholder dette 24/7/365, og når vi brukte det, fant vi dem å være vennlige, teknisk kunnskapsrike og fikk alltid svar innen få timer. Ved siden av dette har de også telefonstøtte for amerikanske statsborgere, og for større tekniske problemer vil de også tilby eksternt skrivebord.

Selv om disse støttemekanismene generelt er gode, føler vi at de virkelig kan dra nytte av en kunnskapsbase og / eller forum med full funksjonalitet.

Personvern og sikkerhet

For det første, med hensyn til protokoller gir MyVPN hele spekteret: PPTP, L2TP, OpenVPN og IKEv. For alle par-PPTP gir de maksimalt 256 bit-kryptering så lenge enheten støtter den. For OpenVPN (protokollen vi anbefaler) bruker de AES og et 20sh-håndstrykk - et flott pluss for denne lille VPN-leverandøren. Ved siden av dette bruker de LibreSSL som er bedre for sikkerhet sammenlignet med OpenSSL. De har også en MimicVPN-protokoll som er en avansert versjon av OpenVPN som de utviklet for å omgå forskjellige brannmurer, restriksjoner og DPI (Deep Packet Inspection).

For det andre, når det gjelder logging, holder MyVPN tilkoblingslogger, så hvis du har absolutt privatliv, er tjenesten ikke noe for deg. Ellers har de tydelig skissert hvilken informasjon de logger. De holder bare loggene sine i et døgn og renser dem deretter helt ut, så dette skal ikke bekymre deg for mye.

Vilkårene deres & Betingelser og personvernregler beskriver riktignok kort hvilken informasjon de samler inn, hvordan de bruker den og også hvordan de administrerer nettverkene sine. Det eneste problemet vi hadde var med hensyn til denne setningen: Samtidig pålogging fra flere IP-adresser fra forskjellige land (er ikke tillatt). Siden dette virker som en veldig streng regel og en som virkelig ville begrense den gjennomsnittlige personens bruk av tjenesten deres, spurte vi dem ut om det, og de sa følgende: Det ble lagt til for å forhindre deling av pålogging. Så lenge kunden ikke misbruker resten av regler, reagerer vi ikke på multiplikasjonsinnlogging. Dette er ikke ideelt, men klart de tar disse skritt for å unngå overgrep.

Når det gjelder P2P tillater de ikke det på sine amerikanske servere, og de ber om at du bare bruker lovlig P2P på deres andre servere..

Siste tanker

Totalt sett er MyVPN et hyggelig lite VPN-selskap med en fullstendig klient, flott kryptering og et veldig vennlig supportteam. Mens de fremdeles har gjort noen fremgang, anbefaler vi gjerne bruken av dem - selv om det bare er verdt at det er verdt hvis du registrerer deg i 6 måneder eller mer, så sørg for å sjekke ut gratis prøveperioden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me