NolimitVPN gjennomgang

NolimitVPN

  • Priser

    Fra $ 2.79
    / måned

ProPrivacy.com Score
7 av 10

Sammendrag

Oppdatering: NolimitVPN er ikke lenger i drift.

NolimitVPN tilbyr en overraskende god VPN-tjeneste til en veldig lav pris, og selv om det til en viss grad er sant at du får det du betaler for, fant vi ingen alvorlige mangler med NolimitVPNs tjeneste.

Prisplaner

NolimitVPN er en av de billigste leverandørene der ute, med pris per måned varierer fra € 2,49 hvis det årlig betales til € 3,99 hvis det betales månedlig - i skrivende stund, henholdsvis fra $ 2,74 til $ 4,39. Det er også et "VIP" -alternativ som gir privilegerte hastigheter, fra € 3,33 til € 4,99, selv om vi ikke fikk se dette annonsert før vi var i klientområdet til nettstedet.

nolimit_pricingEn 48-timers gratis prøveperiode er tilgjengelig fra påmeldingsøyeblikket, noe NolimitVPN anser som tilstrekkelig til å måle kvaliteten på tjenesten deres - ingen refusjon er tilgjengelig for noen av abonnementspakkene deres. Betaling via nettstedet skjer via kredittkort, selv om det er mulig å betale med PayPal hvis du kontakter kundeservice direkte.

Funksjoner

NolimitVPN opererer fra Frankrike og Singapore. Med sin historie med overholdelse av EUs datalagringsdirektiv og forsøkene på å være meget proaktiv mot pirater, anses ikke Frankrike som et ideelt sted for en VPN-leverandør, og dessverre har vi også bekymringer for Singapore på grunn av den undertrykkende politiske atmosfæren..

NolimitVPN tilbyr 60 servere i åtte land, og brukere kan koble seg opp til tre enheter samtidig.

Bruk av peer-to-peer-filoverføringer er tillatt 'så lenge [NolimitVPN] ikke mottar en DMCA-klage ": brukere blir advart om at kontoen deres kan bli utestengt hvis en slik klage blir mottatt, og oppfordres til å bruke private sporer for å unngå et slikt utfall.

Sikkerhet & Personvern

NolimitVPN gir tilgang til VPN-tjenestene deres via L2TP og PPTP, selv om vi selvfølgelig anbefaler å holde deg til L2TP av sikkerhetsmessige årsaker. De lover også å ha OpenVPN innen rundt to måneder fra skrivedato.

Over L2TP blir datastrømmen kryptert ved hjelp av 256-biters AES-chiffer, mens PPTP bruker 128-biters kryptering. Autentisering bruker en offentlig tilgjengelig pre-shared key (PSK), som er ganske sikker fra et teknisk synspunkt: selv om det teoretisk er sårbart for et målrettet "man-i-midten-angrep", vil dette kreve en organisasjon som NSA til få fysisk tilgang til selskapets rutere.

NolimitVPNs servere er for det meste loggfrie, med unntakene er deres amerikanske og franske servere: på disse hevder de ikke å logge IP-er eller annen informasjon som kan brukes til å identifisere kunder lovlig, men logger i stedet basert på tidsstempler som kan brukes til å spore brukere i opptil 48 timer bare basert på P2P- eller SMTP-aktiviteten.

Nettsiden

NolimitVPN har et smart, rent nettsted som gir en kul, profesjonell stemning. Det er enkelt å navigere og føles generelt vennlig, med noen fine detaljer som for eksempel beskjedne animasjoner når siden lastes inn og en nydelig liten animasjon som illustrerer VPN-tjenesten deres. Det er et snev av de påtrengende i rullebanneret øverst som advarer brukere om kredittkorttyveri og oppfordrer dem til å beskytte seg via VPN, og på samme måte i den litt alarmerende “Ikke beskyttet!” -Meldingen ved siden av IP-adressen din som vises hvis du ser på siden fra hvilken som helst annen kilde enn VPN-en, men dette er mindre detaljer på et ellers veldig hyggelig nettsted. Klientområdet for registrerte brukere er rent og funksjonelt, og den allestedsnærværende live chat-dialogen er innbydende uten å være påtrengende (i motsetning til noen andre VPN-nettsteder). Det ville imidlertid være fint om det var en side med personvernregler for å gå sammen med deres noe spartanske bruksvilkår.

nolimit_website

En lenke ved foten av siden tar deg til NolimitVPN-bloggen, som er vert for installasjonsveiledninger for støttede plattformer samt sporadisk infografikk eller utdrag av sikkerhetsnyheter..

Brukerstøtte

Det første stoppet for support er live chat-tjenesten som er tilgjengelig på nettstedet i kontortiden, som vi aldri måtte vente mer enn et minutt eller to på. E-poststøtte er også tilgjengelig, noe som lover et svar innen 48 timer - selv om vår erfaring var mye raskere enn det.

nolimit_supportcontact

Det er en kort, men nyttig FAQ på nettstedet, og installasjonsveiledningene som følger med for hver plattform er veldig billedlige og generelt enkle å følge.

Prosessen

Registrere seg

Det er enkelt å registrere seg for en gratis prøveperiode, med nettstedet som ber om fullt navn, samt en e-postadresse og bevis på at du ikke er en robot (vi hadde en moderat morsom CAPTCHA-bilde-matching). Etter registrering kreves det at nye brukere må bekrefte e-postadressen deres før prøveperioden er aktivert.

nolimit_registration

Når du er registrert, kan du legge til betalt tid i abonnementet ditt med kredittkort eller - hvis du kontakter support - via PayPal. Kredittkortbetaling krever oppføring av fullt navn og faktureringsadresse.

Windows VPN-klienten

NolimitVPN tilbyr ikke en skreddersydd Windows VPN-klient, i stedet gir installasjonsinstruksjoner for de innebygde VPN-funksjonene på de fleste store plattformer. Disse guidene er nesten utelukkende illustrerte, og vi fant dem generelt enkle å følge, selv om vi følte at det var rom for forbedring - kanskje for eksempel å beskjære skjermdumpene i stedet for å stole på en potensielt forvirrende uforklarlig markør-hover-zoom-funksjon.

nolimit_windows

Det manglet også på installasjonsveiledningene informasjon spesifikt for hvilken protokoll brukeren ønsker å bruke. Det er ikke tydeliggjort hvilken protokoll som brukes i hvert scenario, og om brukeren har muligheten til å skifte mellom seg. Vi var også litt forvirret over at de fleste plattformer bare har guider for å sette opp den underordnede PPTP-protokollen, mens installasjonsveiledningene for Windows alle var for L2TP / IPSec.

Ytelse (hastighet, DNS og IP-test)

Ved å bruke Windows innebygde VPN-funksjonalitet fant vi NolimitVPN raskt å koble seg til og hadde ingen problemer med ytelsen mens du surfer på Internett - selv om hastighetstestene våre ga noen variable resultater, falt det aldri under nivået der streaming av HD-innhold ville bli påvirket..

Ostrom hastighetstest Storbritannia nolimit_speed_uk_26 nolimit_speed_us
Ingen VPN, Storbritannias hastighetstest. UK L2TP, Storbritannias hastighetstest. US L2TP, USAs hastighetstest.

NolimitVPN bruker sine egne DNS-servere, og DNS- og IP-tester var OK. Det er imidlertid verdt å nevne at Windows-plattformen er sårbar for DNS-lekkasjer som krever spesiell oppmerksomhet fra en bruker eller VPN-leverandør for å unngå, vanligvis i form av en skreddersydd klient - som selvfølgelig mangler NolimitVPN.

Andre plattformer

Som nevnt over, gir NolimitVPN installasjonsveiledninger for en rekke operativsystemer - Windows, OSX samt mobilstøtte med VPN for iOS og Android VPN-klienter - med det eneste bemerkelsesverdige unntaket er Linux. Hvis du vil ha en VPN for Linux, må du vurdere en annen tjeneste. Disse benytter seg av operativsystemets innebygde VPN-funksjonalitet. Dessverre tilbyr de ikke en Mac VPN-klient.

Andre / gratis tjenester

Vi var glade for å se at en NAT-brannmur er inkludert som en standard del av NolimitVPNs tjeneste, og legger til et ekstra lag med sikkerhet mot uønsket trafikk, og det er også en grunnleggende proxy-tjeneste for brukere som ønsker en rask og skitten måte å dirigere trafikken fra en annen beliggenhet uten kryptering. Vi kunne ikke finne noen guide for å konfigurere dette på nettstedet, men når vi startet det, fant vi det raskt og pålitelig.

NolimitVPN tilbyr også en nettleserutvidelse for Chrome og Firefox, men dette rapporterer bare om du er koblet til VPN eller ikke.

Konklusjon

NolimitVPN tilbyr en robust tjeneste til en rimelig pris i kjelleren, med anstendig støtte, gode hastigheter og et fint valg av land. Det er prispunktet som gjør at tilbudet deres skiller seg ut - selv om det er områder de kan forbedre seg, føler vi at det de allerede tilbyr for en så lav pris allerede er utenfor det vi forventer. Hvis de gjør det godt med planene sine om å legge til OpenVPN i protokolloppstillingen, vil denne verdien for pengene bare bli bedre. Det faktum at de har en 48-timers gratis prøveperiode, sikrer at brukerne kan være sikre på nøyaktig hva de registrerer seg for også.

Hvis du leter etter en VPN spesielt for torrent, kan du se på vår beste guide til VPN for torrent-nettsteder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me