OneVPN gjennomgang

OneVPN

 • Priser

  Fra $ 4.99
  / måned

ProPrivacy.com Score
4 av 10

Sammendrag

OneVPN er en ekstremt grunnleggende tjeneste som viser noen tegn på løfte for fremtiden. Det er en Hong Kong-basert no-logs VPN som gir raskt nok tilkoblinger for streaming. Dette betyr at den har en solid base å bygge på - men det er dessverre litt for dyrt å anbefale i sin nåværende tilstand. Dessverre klarte jeg ikke å bekrefte implementeringen av krypteringen. I tillegg led den av DNS-lekkasjer, noe som betyr at jeg ikke kan betrakte denne VPN-en som god for personvernet.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  42 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Hong Kong
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  6

Funksjoner

På sin hjemmeside gjør OneVPN mye om å tilby malware-beskyttelse, ad-blokkering og en NAT-brannmur. Imidlertid, så vidt jeg kan si, ble ingen annonser blokkert under bruk av tjenesten. Annet enn det har VPN veldig få funksjoner:

 • Servere i 59 land
 • Rask hastighet for strømming
 • 3 samtidige tilkoblinger
 • Valg av havn
 • 24/7 support (inkludert live chat support og et billettsystem)

OneVPN tilbyr 2 USA-baserte “Netflix-servere”, men disse ble begge blokkert av Netflix i testene mine. BBC iPlayer var imidlertid tilgjengelig med OneVPNs britiske servere.

Hastighet og ytelse

Tester ble utført på en 50 Mbps / 3 Mbps UK fiberforbindelse (ved bruk av en AC1200 strømlinjeadapter). OpenVPN-tester ble utført ved bruk av UDP (raskere, men mindre pålitelig enn TCP). Basetestene mine ga resultater på rundt 52 ​​Mbps. Storbritannias server klarte seg veldig bra og ga meg en gjennomsnittlig hastighet på 45 Mbps. Den amerikanske serveren presterte like imponerende og reduserte hastighetene mine med bare 5 til 10 Mbps (til tross for ekstra avstander involvert). Opplastingshastigheter var også imponerende og knapt endret med og uten VPN tilkoblet.

Den tilpassede klienten gjør ingenting for å forhindre DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer. Imidlertid fulgte jeg trinnene som er oppført i Knowledgebase-artikkelen “Hvordan unngå DNS-lekkasjer”. Deaktivering av IPv6 fungerer selvfølgelig, men jeg fortsatte ellers å se DNS-lekkasjer etter å ha endret OpenVPN-konfigurasjonsfilen som ble brukt av klienten som instruert. Dette anser ganske mye VPN for privatliv.

Pris og planer

1 måned

$ 4.99
per måned

OneVPN belaster $ 7,95 per måned, med reduksjoner for langsiktige planer. Prisen går ned til bare 1 dollar i måneden for en 4-årsplan. Et alternativ som er nesten mistenkelig billig. Alle abonnementsplanene gir tilgang til alle VPN-funksjonene.

En 7-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig, men det er verdt å sjekke med liten skrift. For å motta refusjon, må du oppgi en grunn til tilbakebetalingskravet. Enda verre er det at refusjon ikke er tilgjengelig hvis du har brukt mer enn 3 GB data.

Forbrukere kan betale for VPN med alle større kredittkort, Bitcoin (via BitPay), PayPal, Paymentwall, AliPay og gavekort.

Personvern og sikkerhet

Å ha base i Hong Kong er bra for personvernet, da det ikke har noen obligatoriske lover om dataoppbevaring. Selvfølgelig er det alltid bekymringen for at Kina klarer å utføre en slags skjult overvåking der. I henhold til personvernreglene hevder OneVPN å føre null logger, noe som er utmerket. Dette betyr at VPN kan betraktes som bra for personvernet.

OneVPN-abonnenter får bruk av et antall protokoller: OpenVPN, L2TP og PPTP VPN-protokoller. OneVPN støtter også open source Cisco OpenConnect (CSTP) protokoll. Dette er en SSL / TLS-basert VPN-protokoll.

Som alltid er tilfellet sjekket vi implementeringsstandardene til OpenVPN: en AES-256-chiffer med en RSA-2048-håndtrykk og SHA 256-hash-godkjenning. Dette er ganske bra. Jeg klarte imidlertid ikke å fastslå om OneVPN også implementerer Perfect Forward Secrecy (flyktige nøkler). Denne "detaljen" er viktig fordi hvis PFS ikke brukes, brukes den samme nøkkelen hver gang du kobler til VPN-serveren. Dette gjør tilkoblingen mye enklere å hacke.

Dessverre har jeg ingen måte å vite om OpenVPN er helt sikkert med OneVPN. Legg dette til DNS-lekkasjene som ble oppdaget i testene mine, og det er nær umulig å anbefale denne VPN for personvern.

Siste tanker

Som denne OneVPN-gjennomgangen viser, er OneVPN omtrent så nakne bein som en VPN-tjeneste blir. Du får en enkel VPN-tilkobling, og det er det. Den hevder å tilby viktige funksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse og en drepebryter gjennom sine guider, men disse fungerer ganske enkelt ikke.

I sin nåværende tilstand er det derfor vanskelig å anbefale OneVPN. Når det er sagt, er ikke alt dårlig. OneVPN er en Hong-basert leverandør av ingen logger, og ytelsen er utmerket. Dette betyr faktisk at OneVPN har et sterkt utgangspunkt for å bygge og forbedre tjenesten i fremtiden. Det kan derfor være verdt å følge med.

Besøk OneVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me