Overspill Gjennomgang

play

 • Priser

  Fra $ 4.95
  / måned

ProPrivacy.com Score
7.8 av 10

Sammendrag

OverPlay er et USA-basert VPN-selskap, med hovedkontor i Winter Park, Florida. Selv om tjenesten er lokalisert i USA, støtter den torrenting så lenge nedlastningene bare er til personlig bruk.

I tillegg til å tiltrekke seg torrentere, vil dette selskapet være av stor interesse for de som ønsker å se streaming video, spesielt for de som liker å bruke Kodi.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  forente stater
 • land
  50

PROS

 • Fem-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Flott for Kodi
 • P2P tillatt
 • Gode ​​hastigheter
 • VPN-servere i 45 land

ULEMPER

 • VPN kan ikke komme inn i Netflix UK eller BBC

Besøk OverPlay »

Priser og planer

Du kan ikke tegne et abonnement på OverPlay hvis du er i Cuba, Iran, Libya, Nord-Korea, Sudan, Syria, Nigeria eller Ghana. Selskapet har en smart DNS-tjeneste, og du kan bare abonnere på den. En annen plan kombinerer en VPN med den smarte DNS-en.

Du får en godtgjørelse på tre samtidige forbindelser med VPN-tjenesten, men kontodeling er ikke tillatt.

Du kan betale med PayPal eller kredittkort.

Funksjoner

Funksjonene i selskapets pakke er:

 • Fem-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Sytti serverplasser i 45 land
 • OpenVPN L2TP og PPTP
 • AES-kryptering
 • Tilpasset app
 • Ingen aktivitetslogger
 • Tillatelse av tre samtidige tilkoblinger
 • Ingen datagjennomstrømningsgrenser
 • Drepe bryteren
 • P2P tillatt
 • Smart DNS for videostreaming

P2P-nedlasting er tillatt i nettverket så lenge det er til personlig bruk. Selskapet tillater ikke tilkoblinger til tjenesten gjennom et annet VPN-system, gjennom Tor eller fra en virtuell server, for eksempel en skytjeneste.

Overplay har et stort antall servere som er lokalisert i 45 land. Servernettverket har steder i Europa, Asia, Afrika, Australasia og Nord- og Sør-Amerika. USA-serverne ligger i ni byer. Fire britiske byer er vert for Overplay-servere, og det kanadiske nettverket involverer Montreal, Toronto og Vancouver. Det er servere i to byer i hver av Australia, Spania, Tyrkia, Østerrike, Brasil og Estland.

Selv om det ikke er noen servere i Russland, betjenes kunder i det vestlige landet av nærliggende steder i Latvia, Litauen, Estland, Finland og Ukraina. Kinesiske kunder kan koble seg til servere i Hong Kong og Sør-Korea.

Dette er ikke et av de største servernettverkene i bransjen, men det er veldig godt distribuert og har en tilstedeværelse i land som mange VPN-selskaper overser.

Besøk OverPlay »

Sikkerhet

OverPlay-appen implementerer OpenVPN, som er VPN-protokollen som vi i ProPrivacy.com støtter. Appen gir valg av krypteringsstyrke og lar deg også bestemme om du vil bruke TCP-prosedyrer eller UDP-metoder.

Transmission Control Protocol er kommunikasjonsmetodikken som tradisjonelt brukes over internett. Imidlertid skaper prosedyrer for øktetablering og sjekk for overføring av sekvenser forsinkelser som bremser interaktive applikasjoner, for eksempel internettelefoni og høyt volumsystemer, for eksempel videostreaming. Disse applikasjonene fungerer bedre med User Datagram Protocol, som er UDP - en veldig lett overføringsprotokoll som har svært få prosedyrer.

kryptering

OpenVPN-implementeringen av OverPlay bruker AES-kryptering. Du kan velge lengden på tasten som brukes til denne koderen. En lengre tast skaper kryptering som er vanskeligere å sprekke. En lang krypteringsnøkkel gjør imidlertid krypteringsprosessen mye mer komplisert. Dette skaper forsinkelser og binder mer prosessortid. Så noen mennesker foretrekker å bruke en kortere nøkkel for hastighet og effektivitet. Alternativene for kryptering i OverPlay-appen er AES med en 256-bits nøkkel eller med en 128-bits nøkkel.

AES krever at både avsender og mottaker av en kryptert melding har den samme chiffernøkkelen. Dette er fordi den samme nøkkelen krypterer og dekrypterer meldingen. Denne nødvendigheten er en potensiell svakhet fordi meldingene som distribuerer chiffernøkkelen for AES, må beskyttes. OpenVPN bruker RSA til dette formålet. RSA er et asymmetrisk system. Kryptering og dekryptering utføres med en annen tast. Du kan ikke utlede dekrypteringsnøkkelen fra krypteringsnøkkelen, og krypteringsnøkkelen kan offentliggjøres.

OverPlay bruker RSA med en 2048-bits nøkkel. Dette er typisk for bransjen. De øverste VPN-tjenestene bruker imidlertid en lengre nøkkel på 4096 biter.

Personvern

OverPlays personvernregler er en veldig kort uttalelse: "Overplay, Inc. samler ikke inn eller logger noen trafikk eller bruk av sin virtuelle private nettverkstjeneste." Det utgjør en uttalelse om at selskapet ikke fører aktivitetslogger. Imidlertid kan tilkoblingslogger være like avslørende, og selskapet gir ingen innrømmelse i policyen for den kategorien poster.

En beskyttelse som kundene har, er at selskapet tydelig sier at det tillater bruk av nettverket sitt for nedlasting av P2P. Denne uttalelsen vil ikke holde deg utenfor fengselet hvis lovhåndteringsbyråer klarer å spore deg gjennom stevne tilkoblingslogger. Imidlertid inkriminerer det potensielt selskapet som medskyldige, slik at lovlig svart hull vil motivere selskapet til å beskytte tjenesten for å beskytte identiteten til kundene. Til syvende og sist er den eneste beskyttelsen fravær av poster, så la oss håpe at selskapet fører minimale eller anonymiserte tilkoblingsposter. Det er imidlertid ingen garanti.

Brukerstøtte

Du får tilgang til Support Center fra Support-elementet i toppmenyen på nettstedet. Hovedsiden til supportsenteret er okkupert av Knowledge Base.

Denne FAQ-siden er godt organisert med problemer organisert i kategorier. Hver kategori viser maksimalt fem utgaver med en lenke til en lengre liste nederst i hver seksjon. Kunnskapsbasen er søkbar, noe som hjelper deg å begrense artiklene i brukerstøttesenteret for å finne de som er relevante for problemet ditt.

Tilgang til kontaktskjemaet er gjennom en lenke til høyre på Support Center-siden. Dette er den eneste kanalen som er tilgjengelig for å kontakte support.

Svar på spørsmål leveres via e-post. Du kan forvente svar innen en halv time etter at du har sendt inn en forespørsel.

Prosessen

Registrere seg

For å abonnere på OverPlay, må du gå til prissiden eller klikke på en av påmeldingsknappene på hjemmesiden. Klikk på "Velg Plan" -knappen i beskrivelsen av tjenesten du ønsker - enten smart DNS-tjeneste eller VPN og smart DNS-pakke.

I neste skjermbilde må du bestemme om du vil bruke tjenesten i en måned eller ett år.

Skriv inn e-postadressen din, og velg deretter om du vil betale med kredittkort eller via PayPal. Betalingsdelen på registreringsskjemaet strekker seg så snart du velger en betalingstype.

Jeg valgte å betale med PayPal.

Betalingsfasen er ganske rett frem. Hvis du har en kampanjekode, bør du oppgi den her. De som betaler med kredittkort, må oppgi kortets detaljer. De som betaler med PayPal trenger bare å klikke på Abonner-knappen for å fortsette. Etter at betalingen er slettet, vil du bli presentert en takk-side. Det viktige dokumentet på dette stadiet er en e-post som du vil motta for å bekrefte kontoen din. Du må klikke på en knapp i denne e-posten for å aktivere abonnementet.

E-posten inneholder også brukernavnet ditt, som er din e-postadresse, og et generert passord. Dette passordet fungerte ikke for meg, så når jeg hadde installert appen, må jeg gå til delen Min konto og endre passordet før jeg kunne få tilgang.

OverPlay Windows VPN-klient

Når du har installert VPN for Windows, vil du oppdage en ny snarvei på skrivebordet. Klikk på dette for å åpne OverPlay-appen.

Første gang du åpner appen, må du oppgi brukernavn og passord.

Da jeg prøvde tjenesten, klarte jeg ikke å logge meg på før jeg gikk til klientområdet på nettstedet og endret passordet mitt fra den genererte tilfeldige streng med tegn som ble sendt til meg i velkomstemailen..

Etter første gang du logger deg på appen, trenger du ikke å logge på igjen. Ved påfølgende besøk blir du tatt rett inn på hovedskjermen til appen. Det vil si, med mindre du spesifikt logger deg ut av appen. Avloggingsfunksjonen åpnes gjennom et ikon som ser ut som en dør med en pil som går ut til høyre og finnes i appens øverste kant..

Tilkoblingsfanen på Innstillinger-skjermen gir tilgang til noen viktige funksjoner. På denne siden kan du velge om du vil bruke TCP eller UDP for tilkoblingene dine, og du kan velge mellom porter - 443 eller 1194. Du kan også slå på kill-bryteren på denne siden. Dette er en funksjon som forhindrer andre apper på datamaskinen din fra å koble seg til internett før VPN er aktiv.

Den store avgjørelsen du må ta før du slår på VPN er å velge en VPN-server. For å komme til listen over servervalg må du klikke på posisjonsfeltet.

Serverlisten inneholder beregninger som viser gjeldende belastning på hver maskin og tidspunktet for en standardmeldings tur / retur til den (ping). Når du trykker på Lagre, vil den valgte serveren kopieres til posisjonsfeltet i hovedvinduet til appen. Du kan også bestemme om du vil bruke AES-kryptering med en 256-bits nøkkel eller en 128-bits nøkkel. Du kan også velge å ikke ha noen kryptering på tilkoblingen.

Trykk på Connect-knappen for å slå på VPN. Når tilkoblingen er opprettet, endres Connect-knappen til en Disconnect-knapp. Du vil også se noen detaljer om forbindelsens status.

Det er ingen tid eller datagjennomstrømningsmåler i appen, så du trenger ikke å bekymre deg for å la VPN være på.

Ytelse (hastighet, DNS, WebRTC og IPv6 tester)

Jeg koblet til VPN fra et sted i Spania og brukte OpenVPN-appen med UDP-protokollen.

Når jeg var koblet til London-serveren, sjekket jeg inn med nettstedet IPLocation.net. Dette nettstedet ser på fem separate posisjonsdatabaser. I dette tilfellet rapporterte en server at IP-adressen min befant meg i London. Imidlertid satte ingen av de resterende fire meg der - to kunne ikke gi noe sted, den ene plasserte meg et sted i EU og den andre plasserte meg i Fair Lawn, New Jersey i USA. Jeg koblet til New York-serveren og sjekket deretter med IPLocation.net igjen. To av panelet med fem posisjonsdatabaser plasserte min plassering i New York. De tre andre kunne ikke fortelle hvor jeg var.

Jeg brukte ipleak.net og doileak.com for test for IP- og DNS-lekkasjer. Begge rapporterte min beliggenhet som i Storbritannia. Testene av ipleak.net kunne ikke plassere min plassering og oppdaget samtaler til bare en DNS-server, som var innenfor nær rekkevidde av IP-adressen som ble oppdaget, som heller ikke kunne plasseres til et geografisk sted. Testene på doileak.com plasserte IP-adressen i USA og oppdaget anrop til DNS-servere i USA.

Dette er en vanskelig situasjon, fordi hvis vurderingen av doileak.net var riktig og plasseringen min ikke kunne spores, ville denne situasjonen gjøre det vanskelig for meg å komme inn på tjenester med begrenset tilgang. Hvis doileak.com var riktig, ville forbindelsen min til en server i London ikke få meg til videospilltjenester i Storbritannia. Imidlertid var det ingen IP-lekkasjer som ga bort min virkelige beliggenhet, og det var ingen samtaler til DNS-servere i Spania for å trekke oppmerksomhet til bruken av en identitetsmaskeringstjeneste.

Streamingtjenester

Jeg testet tilgang til utenlandske strømmetjenester mens jeg brukte OverPlay VPN-tjenesten. Dette var strømmetjenester i Storbritannia og USA som ellers ikke ville gi meg tilgang til videoer fra Spania.

Dessverre oppdaget BBCs server at jeg ikke var i Storbritannia og nektet å la meg se showene sine. ITV Hub og Channel 4 hadde mindre strenge stedskontroller, og jeg kunne se videoer på disse nettstedene takket være forbindelsen min gjennom OverPlay. Netflix UK har omfattende prosedyrer for stedsdeteksjon og skanner også forespørsler om bevis for VPN-aktivitet. Dette nettstedet ville ikke levere videoer til meg mens jeg var koblet fra Spania gjennom en OverPlay-server i London.

Da jeg koblet til OverPlay-serveren i Miami, kunne jeg se videoer på Netflix. ABC oppdaget VPN, men NBC lot meg se på.

Jeg prøvde tilgang til Netflix og andre geo-begrensede videotjenester gjennom Kodi. Jeg var spesielt interessert i å se om VPN ville få meg tilgang til BBCs kanaler gjennom Kodi.

Jeg fikk ikke tilgang til videoer verken med Netflix UK eller Netflix USA gjennom Kodi ved å bruke London og New York VPN-serverne til OverPlay. London-serveren fikk meg tilgang til en live stream av BBC One og BBC 2 gjennom TVPlayer-tillegget i Kodi.

Andre plattformer

Den tilpassede OverPlay-appen er tilgjengelig for Windows-PCer. Brukere av Windows-enheter kan også velge å koble seg til tjenesten med PPTP- og L2TP VPN-protokollene. Disse tilkoblingene må konfigureres manuelt.

Mac OS X-brukere kan installere den tilpassede OpenVPN-klienten eller bruke Tunnelblick-appen for å få tilgang til OpenVPN-tjenesten. L2TP og PPTP kan også konfigureres manuelt. Disse alternativene er de samme for Mac VPN, bortsett fra at PPTP ikke er tilgjengelig.

VPN for Android og iOS VPN-enheter har tilgang til VPN med L2TP og PPTP, men disse tilkoblingene må konfigureres manuelt.

OpenVPN kan settes opp på DD-WRT- og tomatrutere.

Andre tjenester

Den smarte DNS-tjenesten er OverPlays hovedprodukt. Når du abonnerer på VPN, får du også tilgang til den smarte DNS-tjenesten. Noen ganger har smarte DNS-systemer mer suksess med å komme seg rundt geografiske begrensninger på nettsteder enn VPN-er. Smarte DNS-systemer inkluderer imidlertid ikke kryptering og identitetsbeskyttelse som VPN-er tilbyr. Så en smart DNS-tjeneste vil ikke tilby deg beskyttelse når du laster ned med P2P-nettverk. De er heller ikke veldig effektive med å få til regjeringskontroller av internettilgang, slik som de som er pålagt i Kina, Iran og Saudi-Arabia.

Avhengig av omstendighetene dine, kan du oppleve at det fungerer bra for deg å bruke VPN noen ganger og den smarte DNS-en i andre situasjoner.

For å bruke den smarte DNS-en må du endre DNS-innstillingene for den vanlige internettadapteren. Dette er en enkel oppgave, og det finnes omfattende instruksjoner på nettstedet for å veilede deg gjennom denne oppgaven. Etter det må du logge inn på klientområdet på OverPlay-nettstedet. Et banner under Smart DNS-fanen forteller deg at datamaskinen din ikke er konfigurert. Klikk på "Sjekk igjen" link. Når banneret blir grønt, er det smarte DNS-systemet på plass.

Smart DNS-fanen i klientområdet har en flott funksjon som lar deg velge et sted for tilgang til forskjellige nettsteder. Dette anlegget løser et av de store problemene med smarte DNS-verktøy - noen nettsteder, for eksempel Netflix, har en universell nettadresse. Smarte DNS-systemer viderekobler trafikken din selektivt til proxy-servere i forskjellige land i henhold til nettstedet du ønsker å besøke. Så hvis du er i Tyskland og vil se videoer på BBCs nettsted, vil den smarte DNS-en sende forespørselen via en server i Storbritannia. Hvis du deretter vil besøke nettstedet til ABC, vil den smarte DNS viderekoble trafikken gjennom en proxy-server i USA. Du trenger ikke å nominere et land fordi det smarte DNS-systemet tar seg av alt for deg.

Plasseringsvelgeren på Smart DNS-siden på OverPlay-nettstedet tar seg av de få omstendighetene der det smarte DNS-systemet umulig kan vite hvilket land du trenger å se ut til å være i. Netflix er et eksempel på dette. Hvis du er i Tyskland og vil ha tilgang til Netflix UK, kan det smarte DNS-systemet umulig vite det landsvalget fordi Netflix.com gir tilgang til videostrømmer i alle land i verden bortsett fra Nord-Korea og Syria. Så du angir ønsket sted for Netflix i lokasjonsvelgeren, og deretter vil OverPlay smarte DNS-system viderekoble forespørslene dine via en server i landet du valgte.

Jeg testet tilgang til geobegrensede videostreamingtjenester med OverPlay-smarte DNS-tjenesten, og det ga bedre resultater enn VPN. Jeg var i stand til å se videoer på BBC, ITV og Channel 4 britiske TV-stasjon nettsteder med den smarte DNS. Jeg var også i stand til å komme inn i Netflix UK fordi jeg nominerte det landet til Netflix på OverPlay nettstedets stedsvalg. Jeg byttet deretter innstillingen til USA og fikk tilgang til Netflix USA bare ved å skrive inn den samme nettadressen som før da jeg kom inn i den britiske versjonen av tjenesten. Jeg var også i stand til å komme inn på USAs nettsteder til ABC og NBC, som VPN ikke kunne hjelpe meg med.

Den smarte VPN-en presterte ikke så bra i Kodi. Selv om det fikk meg til alle geobegrensede kanaler som jeg prøvde, var det ett unntak fra den forestillingen. Det var ikke i stand til å få meg inn i Netflix verken for Storbritannia eller USA gjennom Kodi.

Konklusjon av OverPlay Review

Jeg likte å bruke OverPlay-appen. Detaljnivået i grensesnittet er akkurat nok til å gi deg kontroll over attributtene til VPN uten å kreve at du tar et kurs i nettverksteknologi for å bruke det. Informasjonen som er gitt på servervalgslisten er også bra, spesielt for de landene der selskapet driver servere mange steder.

Tjenesten inkluderer ikke et øyeblikkelig live chat-anlegg for kommunikasjon med kundesupportteamet. Forespørslene mine handlet imidlertid raskt og kompetent.

jeg likte

 • Fem-dagers gratis prøveperiode
 • Godtar PayPal
 • Bra for Kodi
 • P2P tillatt
 • Kompetent smart DNS-tjeneste

Jeg var ikke så sikker på

 • Ingen nettprat for støtte

Jeg hatet

 • Kan ikke komme inn på Netflix på Kodi

OverPlay tilbyr en god blanding av en smart DNS og en VPN. Med bruk vil en typisk bruker etablere rutiner for å bestemme når han skal bruke VPN og når den smarte DNS skal brukes. Denne pakken vil gi deg sikkerhet og beskyttelse når du trenger den og smidighet på internett til alle andre tider.

Besøk OverPlay »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me