Perfekt personvernanmeldelse

Perfekt personvern


 • Priser

  Fra $ 8.95
  / måned

ProPrivacy.com Score
9.2 av 10

Sammendrag

Perfekt personvern
er en VPN-leverandør uten logger med base i Sveits som ble lansert første gang i 2008. VPN er passende navngitt fordi den gir et stort antall personvern- og sikkerhetsfunksjoner - inkludert noen som er litt sjeldne.

Perfect Privacy har apper for alle plattformer som lar brukere enkelt skjule sin virkelige IP-adresse for å fjerne blokkering av innhold. Det gir også vanntett personvern takket være den robuste implementeringen av OpenVPN-kryptering. Selv om det har mange avanserte funksjoner, kan Perfect Privacy regnes som noe kostbart sammenlignet med lignende konkurrenter.

Tjenesten klarer ikke å fjerne blokkering av noen viktige tjenester, for eksempel Netflix US. Til tross for dette er Perfect Privacy en VPN av høy kvalitet som kan appellere til visse internettbrukere.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Sveits
 • Samtidige tilkoblinger
  1000
 • land
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  14.95 Mbps

Pris

2 år

$ 8.95
per måned

1 år

$ 9.99
per måned

1 måned

$ 12.99
per måned

Perfect Privacy tilbyr sine abonnenter tre alternativer når det gjelder valg av abonnementsplan. Alle disse planene er identiske med tanke på funksjoner, og avviker bare ved at de blir billigere jo lenger du abonnerer på. Dette er standardpris for premium VPN-er som liker å oppfordre forbrukere til å forplikte seg over lengre tid.

I motsetning til de fleste VPN-er - som har en tendens til å redusere prisen betydelig - tilbyr Perfect Privacy bare en liten rabatt. En enkelt måned vil sette deg tilbake $ 12.99, og hvis du forplikter deg i et år, reduserer prisen med bare 23% til $ 9.99 per måned. For størst mulig rabatt på 31%, må brukere abonnere i to år. Men selv da reduserer det bare prisen til $ 8,95 per måned.

Dette er skuffende og betyr at Perfect Privacy definitivt kan betraktes som en av de dyrere premium VPN-ene på markedet. Hvorvidt det er verdt å betale mer for denne VPN, kommer i stor grad til personlige krav og valg.

Perfekte betalingsalternativer for personvern

Støttede betalingsplattformer

For alle som er interessert i et abonnement, er alternativet der for å teste tjenesten takket være 7-dagers VPN-pengene-tilbake-garanti. Denne garantien er nyttig og betyr at de som er interessert i tjenesten kan gi den en testkjøring hvis de vil.

Abonnenter kan velge å betale via kreditt- eller debetkort, Amex, PayPal eller en av de 60 metodene som tilbys av tjenesten PaymentWall. Selskapet aksepterer også Bitcoin og Bitcoin Cash-betalinger som gjøres via den velkjente tjenesten BitPay. Dette betyr at brukere kan velge å betale for tjenesten relativt anonymt hvis de foretrekker det.

Blokkerer perfekt personvern fra Netflix?

Hvis du leter etter en VPN for Netflix, kan det være lurt å se andre steder.

Til tross for den høye prisen på denne VPN, er det dessverre ikke en god service når det gjelder å fjerne blokkering av populære strømmer. Under testene våre klarte ikke denne VPN å gi tilgang til verken USA eller UK Netflix-katalogene. I tillegg kunne vi ikke koble til Hulu eller BBC iPlayer. Dette er uheldig og betyr sannsynligvis at denne VPN ikke er aktiv i sine forsøk på å oppsøke rene IP-adresser som ikke er blokkert av de populære tjenestene.

Selv om denne tjenesten kan betraktes som avansert med tanke på personvern og sikkerhetsfunksjoner, er det bedre for deg som ønsker en enkel tjeneste for å fjerne blokkering av strømmer.

Funksjoner

Perfect Privacy er en tjeneste som er ekstremt godt avrundet når det gjelder avanserte sikkerhetsfunksjoner. Av denne grunn er det et interessant VPN-valg som kan være av interesse for visse VPN-brukere. Nedenfor kan du se en omfattende liste over funksjonene levert av denne VPN, sammen med beskrivelser av dens mer unike attributter.

 • Servere i 26 land
 • Apper for alle plattformer
 • Valg av OpenVPN- eller IPsec-kryptering
 • Killswitch
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • Multi-hop VPN-kjetting (opptil 4 servere kan velges manuelt)
 • Ubegrenset antall samtidige tilkoblinger
 • Tilslørt servere for å omgå ISP-brannmurer og skjule VPN-bruk
 • SSH Manager for å etablere HTTP- eller SOCKS5 proxy-tilkoblinger
 • Tor over VPN
 • Port-forwarding
 • Dedikerte bare-metall-servere i hele nettverket
 • Full IPv6-støtte
 • TrackStop-filter gir annonseblokkering, anti-sporing og anti-malware (serversiden).

NeuroRouting-funksjon. Denne unike multi-hop-funksjonen på serversiden spretter dataene dine automatisk via et antall Perfect Privacy-servere for økt personvern.

Som du kan se, har Perfect Privacy et stort antall interessante funksjoner, inkludert TrackStop- og NeuroRouting-funksjonene; begge deler som kan være konfigurasjonsserveren. Nedenfor beskriver vi noen av disse sjeldnere funksjonene for å forklare nøyaktig hvordan de kan være til nytte for deg.

TrackStop

Det fine med TrackStop, er at brukere kan konfigurere den for å filtrere ut uønskede data fra datamaskinen din. Dette kan øke hastigheten på Internett-surfeopplevelsen din ved å redusere sidebelastningstider og redusere belastningen på CPU-en din. Brukere kan velge å konfigurere filteret manuelt for å blokkere nettsteder og data i henhold til deres eget spesifikke behov.

Dette inkluderer til og med muligheten for foreldre å konfigurere foreldreblokker fra VPN; en unik funksjon som gir foreldre muligheten til å beskytte barna sine fra voksent innhold, samtidig som de lar dem få det digitale personvernet som VPN gir. Og fordi denne funksjonen kan være konfigurasjonsserveren, gjelder den alle enheter på VPN-nettverket, noe som betyr at den kan konfigureres via en ruter for å fungere som en fengslende foreldreblokk for hele hjemmet.

Nedenfor har vi listet opp alle de forskjellige typer filtrering som kan oppnås ved hjelp av TrackStop:

 • Sporing og Adblock-svartelister over 30 000 sporings- og annonsedomener
 • Svindelfilter blokkerer over 45 000 kjente malware-domener og 20 000 phishing-domener
 • Blokker Facebook-domener og Facebook-trackere på alle nettsteder
 • Blokker alle Google-domener (mer enn 400)
 • Sosiale mediefilter: blokkerer alle store sosiale mediedomener
 • Foreldrefilter for å blokkere innhold for voksne, spillsider, voldelige nettsteder og annonser som ikke passer for barn
 • Falske nyhetsfilter som blokkerer en kjent liste over falske nyhetsnettsteder (via en liste som er publisert og oppdatert på GitHub)

NeuroRouting

Denne funksjonen bruker åpen kildekode for maskinlæring (TensorFlow) for automatisk å sprette trafikken rundt Perfect Privacy's nettverk før du avslutter via et best mulig serverplassering. Denne dynamiske rutingen for multi-hop sørger for at utgangsnoden som brukes av en abonnent, avviker avhengig av hvilken tjeneste deres trafikk er bundet til. Som et resultat er VPN IP-adressen som er synlig for hver internettjeneste de bruker, forskjellig.

NeuroRouting kan settes opp til å fungere enten med OpenVPN eller IPsec og må settes opp serversiden. Dette betyr at NeuroRouting kan settes opp til å fungere for alle forekomster av VPN, og vil fungere som standard for all trafikk hvis du installerer Perfect Privacy VPN direkte på WiFi-ruteren din.

Selv om denne funksjonen tidligere har blitt sammenlignet med Tor av noen korrekturlesere (på grunn av måten den fungerer dynamisk og automatisk for å sprette en brukers trafikk via forskjellige noder), skal det bemerkes at denne funksjonen bidrar til å gi økt personvern; men ikke anonymitet. Dette er fordi i motsetning til med Tor, gjør Perfect Privacy all dirigering til bare metall-servere under sin kontroll. Og selv om det ikke lagrer noen logger om hva brukerne gjør når de er koblet til serverne sine - er det mulig at firmaet kan overvåke trafikken i sanntid når det går gjennom nettverket.

Så hvorfor er denne funksjonen interessant? Med NeuroRouting trenger du ikke hele tiden koble fra og koble til forskjellige serverplasser for å bruke geobegrensede tjenester i disse landene. I stedet (så lenge Perfect Privacy har en server på det stedet) vil du automatisk få en lokal IP som lar deg se ut til å være i landet tjenesten er basert på. Denne typen automatiserte multihop er unike for Perfect Privacy, og det er flott når det gjelder brukervennlighet for abonnenter.

Hastighet og ytelse

Her på ProPrivacy.com bruker vi et tilpasset, serverbasert hastighetskontrollsystem for å overvåke VPN-tilkoblingshastigheter i sanntid. Vår unike serverbaserte løsning sjekker VPN-er for maksimale (burst) -hastigheter og gjennomsnittlige nedlastingshastigheter over fire serverplasseringer - fire ganger per dag.

Disse tilkoblingshastighetene oppdateres i sanntid for å vurdere hva de raskeste tjenestene er på vår raskeste VPN-side. Vårt tilpassede hastighetstestsystem tester VPN-er med OpenVPN-kryptering aktivert, og det tester både lokale og internasjonale tilkoblingshastigheter fra testservere som ligger i Hong Kong, Storbritannia, USA og Nederland..

Dessverre, når våre DevOps la perfekt personvern til hastighetstestsystemet, var deres servere tidsavbrutt. Nedlastningene var så trege at testløper-appen drepte tester etter 2600 sekunder. Som et resultat av at vi ikke kunne få noen data, ble vi tvunget til å ty til VPN manuelt ved å bruke den hurtigste testressursen speedtest.net.

Vi testet Perfect Privacy på en 50Mbps BT internettforbindelse i Storbritannia. Vi testet tilkoblingen for å få basisresultater uten VPN-tilkobling, og fant ut at den fikk nedlastningshastigheter på rundt 49 Mbps. Deretter koblet vi til en britisk VPN-server og testet den tre ganger. Vi fant nedlastingshastigheter som falt med litt under en halv til 27 Mbps. Last opp hastigheter fra 17 Mbps uten VPN til 14 Mbps med. Disse resultatene er ganske bra og betyr at VPN skal prestere bra for streaming i HD.

For å sjekke den internasjonale serveren bestemte vi oss for å teste Amsterdam-serveren i Nederland hastighet. Den nederlandske serveren utførte et touch raskere enn den britiske serveren, og overraskende med tanke på at dataene må reise videre. Nedlastingshastigheter på 29 Mbps betyr at denne serveren igjen vil fungere bra for streaming. Til slutt bestemte vi oss for å sjekke tilkoblingshastighetene til en East Coast-server i USA. Overraskende, med tanke på avstandene involvert New York, presterte litt tregere. Vi klokket i gjennomsnittlige nedlastingshastigheter på 18 Mbps, noe som fremdeles vil tillate meg å streame i HD uten problemer.

Totalt sett var vi ganske imponert over hastighetene som tilbys av denne VPN, og selv om det kanskje ikke er den raskeste VPN i verden, har den definitivt det du trenger for å streame og utføre andre datakrevende oppgaver mens du er koblet til VPN.

IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer og WebRTC-lekkasjer

For å fastslå at en VPN fungerer som den skal og at den gir riktig personvern den hevder, er det viktig å teste den for lekkasjer. Lekkasjer kan potensielt ødelegge personvernet som VPN gir, og gjøre det ubrukelig.

Vi brukte det velkjente verktøyet ipleak.net for å se etter lekkasjer både på en IPv4- og IPv6-forbindelse. Vi gjorde testene i inkognito på en virtuell maskin for å sikre rettferdige og uforfalskede resultater på både Mac og Windows. Våre tester viste at VPN ikke lider av noe, noe som betyr at Perfect Privacy er pålitelig for personvern og skjuler din beliggenhet.

Vi testet VPN og fant at den ikke hadde noen IPv4- eller IPv6-lekkasjer, DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer. Dette er utmerket og betyr at VPN fungerer slik den er ment. Full IPv6-kompatibilitet er en sjeldenhet, de fleste VPN-er blokkerer ganske enkelt IPv6-tilkoblinger og går tilbake til IPv4. Imidlertid, med Perfect Privacy, fungerer tunneling over IPv6 uten problemer.

For å teste din egen perfekte personvernforbindelse for lekkasjer, besøk nettsteder som ipleak.net, test-ipv6.com eller doileak.net.

Personvern og sikkerhet

Perfect Privacy er en VPN-tjeneste basert i Sveits; et sted som generelt er enige om å være bra for digitalt personvern. I Sveits har regjeringen en tendens til ikke å kaste vekten rundt, og det er veldig sjelden at den vil bruke warrants for å tvangsforetre firmaer til å bli delt med data om forbrukere. Det er av denne grunn at Sveits antas å være et bra sted for personverntjenester å være basert, og hvorfor personverntjenester som Proton Mail, Proton VPN og VyprVPN også er basert der.

I det store og hele anser vi at denne null-logg-VPN-en er tro mot navnet. Dens personvernregler er GDPR-kompatible, og den gir ingen indikasjoner på at det blir samlet inn noen tilknytningslogger. Og fordi denne VPN-en gir avanserte personvernfunksjoner og sterk kryptering (se mer nedenfor), kan denne VPN-en bli ansett som spesielt sterk når det gjelder å tilby personvern til abonnentene.

Krypteringsprotokoller

Perfect Privacy fokuserer på å tilby to VPN-krypteringsprotokoller; OpenVPN og IPsec / IKEv2. Disse protokollene er begge ansett som sikre, noe som betyr at det vil være bra å bruke abonnenter.

Som alltid er tilfellet med tilpassede VPN-klienter, gir iOS-klienten bare tilgang til sistnevnte IPsec / IKEv2-protokoll. Som et resultat vil alle som ønsker å benytte seg av OpenVPN, måtte bruke tredjeparts OpenVPN connect app (dette gjelder alle VPN-er og er ikke et negativt aspekt av denne leverandøren).

Selv om IPsec / IKEv2 anses som sikker, pleier vi her på ProPrivacy.com å anbefale OpenVPN-kryptering. Dette er fordi det er en høyt revidert og sikker VPN-protokoll som er enige om å gi de høyeste nivåene av personvern og sikkerhet. Her på ProPrivacy.com analyserer vi alltid hver VPNs implementering av protokollen for å sikre at den oppfyller minimumsstandardene våre. Vi ba Perfect Privacy VPN om å gi oss implementeringsstandardene, og VPN fortalte oss følgende:

 • Kontrollkanal: En AES-256-chiffer med HMAC SHA384-hash-godkjenning. RSA brukes til å sikre TLS-håndtrykk, men vi kan ikke fastslå hvilken standard nøkkellengde som er brukt. Perfekt fremoverhemmelighet oppnås ved hjelp av en DHE-nøkkelutveksling.
 • Datakanal: en AES-128-CBC-chiffer med HMAC SHA-512

Disse implementeringsstandardene er sikre, og tillegg av tls: kryptering på kontrollkanalen er et ekstra lag med sikkerhet. Det eneste som hindrer oss i å vurdere disse krypteringsstandardene, er vår manglende kunnskap om TLS-håndtrykkets nøkkellengde. Det virker imidlertid rettferdig å anta at det bruker OpenVPN minimum standard standarder (RSA-2048).

Som du kan se, gir denne VPN også Perfect Forward Secrecy ved bruk av Diffie Hellman Ephemeral (DHE) nøkler, noe som øker den generelle sikkerheten til protokollen. Som et resultat kan denne VPN-en stole på å gi vanntett personvern, og det er ingen grunn til å bekymre deg for at VPN-tunnelen blir sprukket i lang tid fremover.

Brukererfaring

Perfect Privacy er en VPN-leverandør som kjører på godt designet og implementerte apper for alle plattformer. Den er til og med kompatibel med Amazon Fire Stick, Raspberry Pi, Synology og et stort antall rutere (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

Nettstedet er generelt godt lagt opp og gir en god mengde informasjon om hva VPN har å tilby. På den annen side er det verdt å nevne at nettstedet mangler litt med tanke på viktige tekniske data (som OpenVPN-implementeringsdetaljene nevnt over). Imidlertid er dette en liten uenighet, og det er mulig å kontakte kundesupport for informasjon om behov.

Perfekt personvernkonto

Én ting vi la merke til, er at NeuroRouting-funksjonssiden er altfor skrytende og fremsetter noen falske påstander som "I beste fall er trafikken ikke utsatt for Internett i det hele tatt. '' Trafikken din må passere over internett (inkludert passerer kryptert gjennom Internett-leverandørens servere for å komme til VPN-serverne, må den passere over internett mellom serverhopper, og den må passere over internett for å komme til nettstedet du besøker. Denne typen åpenlyst feilaktig fremstilling (for formålet å selge) er litt unødvendig med tanke på at funksjonen i seg selv er unik og potensielt attraktiv i seg selv for brukere som trenger eller vil ha den.

Nettstedets lekkasjetestside er en nyttig funksjon som kan sjekke om VPN fungerer som den skal. Vi vil imidlertid anbefale å holde oss til å bruke en pålitelig tredjepartstjeneste for å kjøre disse testene.

Windows-klienten

Vi testet Perfect Privacy Windows-klienten grundig for å få en god ide om hvordan den fungerer. Vi syntes det var enkelt å sette opp og bruke, og det har alle viktige VPN-funksjoner du kan forvente.

Selv om klienten absolutt ikke er den mest spennende appen å se på, gir den mye god informasjon. Tilgjengelig båndbredde gir deg et inntrykk av hvor mye belastning en server blir utsatt for, slik at du kan velge en server som vil gi deg bedre ytelse.

En ting vi la merke til, er at Perfect Privacy tar ganske lang tid å etablere en forbindelse. Når en forbindelse er opprettet, forblir den imidlertid stabil. Dette er et vitnesbyrd om stabiliteten til det bare metall-servernettverket.

Ved å klikke på innstillinger kan du velge mellom IPsec og OpenVPN. OpenVPN-tilkobling kommer som standard på UDP, men klikker på Programinnstillinger lar deg endre til TCP hvis du foretrekker det. Dette vinduet lar deg også konfigurere krypteringen ved å velge forskjellige chiffer-varianter. Forbrukere som leter etter litt bedre hastighet, kan falle tilbake til AES-128 uten å være bekymret for personvernet.

Windows-klientoppsett

En liten snakking er at appen ikke avklarer om VPN implementerer L2TP / IPsec eller IKEv2 / IPsec. Vi anbefaler generelt å holde oss til OpenVPN, som vi antar er satt opp for å kjøre over UDP, da dette gir bedre hastigheter for strømming.

Noen andre bemerkelsesverdige funksjoner er full IPv6 DNS-lekkasjebeskyttelse, portvideresending, tilpassbar multiphop, automatisk tilkobling og tilpassbare brannmurinnstillinger (VPN killswitch).

Windows-klientinnstillinger

Klikk på IP og porter fanen etterfulgt av Bruk tilfeldig IP lar deg velge en randomisert IP-adresse på serveren du kobler til. Dette betyr at hvis VPN-serveren du velger har flere IP-er, vil du få en annen IP hver gang. Ærlig talt, det er vanskelig å vurdere dette som en funksjon med tanke på at dette er hva de fleste VPN-er gjør automatisk, og det anbefales av Perfect Privacy at du lar den være slått på.

For automatisk kaskaderende multihophode til Cascading og Stealth fanen etterfulgt av aktiver kaskader; brukere kan velge opptil 4 humle. Vi aktiverte dette, men kunne ikke fortelle om noe skjedde fordi exit-serveren fortsatt registrerte den samme på IPLeak.net, dette skyldes muligens det faktum at det gir deg tre tilfeldige humle før du ankommer det valgte sluttpunktet.

Vi testet NeuroRouting-funksjonen ved å aktivere den i medlemsområdet. Dette antas å bety at trafikken vår spretter rundt forskjellige servere og kommer ut nær der den endelige destinasjonen er.

Innstillinger for NeuroRouting for Windows-klient

Deretter gikk vi over til to forskjellige IP-verktøy for å se om funksjonene på serversiden resulterte i forskjellige utgangspunkter. Den gode nyheten er at mens DNS-adressene fremdeles løses på stedet du manuelt velger, endret IP-adressen til Nederland for IPleak.net, og Canada for IPleak.org. Dermed ser det ut til at funksjonen fungerer som annonsert.

Stealth er tilgjengelig med Stunnel, Obfsproxy3 eller SSH - som er en enorm mengde valg. Og klienten lar deg til og med velge manuelt hvilken Perfect Privacy-server som håndterer DNS-forespørslene dine.

Totalt sett fant vi at denne klienten var funksjonspakket. Vi testet filtrene og fant at de fungerer bra, så lenge du starter VPN-klienten på nytt. Google-filteret hindret oss i å få tilgang til Google-søk og Youtube. Det sosiale mediefilteret hindret oss i å få tilgang til Facebook og Twitter. Det så ut til at annonser ble blokkert med suksess på et nettsted som er beryktet for å vise mange annonser. I tillegg stoppet barnevernsfilteret PornHub fra å laste. Dermed ser disse funksjonene, som kan settes inn på medlemsområdet, ut til å fungere utmerket.

Andre klienter

I tillegg til Windows-klienten som vi testet grundig, har Perfect Privacy også apper for Android, og Mac som vi tok for en testkjøring.

Mac

Mac VPN-klienten har alle de samme funksjonene som Windows-klienten, og selv om vi ikke ga dem en grundig testkjøring som vi gjorde på Windows, kan vi bare anta at innstillingene fungerer helt på samme måte. Det er imidlertid verdt å nevne at Mac-klienten har et helt annet utseende enn WIndows-motstykket, og det er generelt mye renere å se på.

Valg av Windows-klient UDP eller TCP

Som tilfellet er på Windows, kan brukere velge enten OpenVPN UDP eller TCP. Imidlertid kan brukere ikke endre chifferet til Camelia eller endre styrken på AES-krypteringen slik tilfellet var på Windows.

Vi testet klienten for lekkasjer og fant ut at den ikke led av noen. IPv6-tilkoblinger deaktiveres automatisk i denne klienten, noe som sikrer at VPN-tilkoblingen fungerer feilfritt over IPv4.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer Killswitch som må kobles til i "ekspert" -modus. Imidlertid har ikke denne klienten portvideresending, multihop, kaskade eller stealth-modus, som tilfellet er i Windows. Dermed er denne Mac-klienten en mye mer standard VPN-klient med de grunnleggende nødvendighetene for å beskytte personvernet ditt.

Den gode nyheten er at Mac-brukere fortsatt kan aktivere blokkering av annonser og andre filtre, samt NeuroRouting-funksjonen fra medlemsområdet - og dette vil fortsatt fungere som annonsert.

iOS

Perfect Privacy har dessverre ikke en tilpasset iOS VPN-app. For å bruke denne VN-en på en iPad eller iPhone, må du laste ned .ovpn-konfigurasjonsfiler for å koble til ved hjelp av tredjeparts OpenVPN-tilkoblingsklient.

Dette er en liten ulempe, men firmaet gir imidlertid et gjennomgang for å sette det opp på denne måten. Og Connect-klienten er utmerket, noe som betyr at du vil kunne bruke denne VPN uten for mye problemer. Det er imidlertid verdt å merke seg at OpenVPN connect for iOS er en grunnleggende klient som ikke tilbyr noen av de avanserte funksjonene som er tilgjengelige på Windows.

Android

Vi lastet ned Android VPN-klienten og ga den en rask testkjøring for å sjekke hvilke funksjoner som er tilgjengelige. Vi syntes at denne klienten var den fineste å se på.

Serverliste

Det mangler imidlertid helt avanserte funksjoner. Klienten lar deg koble til og koble fra, og det er alt. Ingen drap er tilgjengelig, og du kan ikke bruke noen av de avanserte funksjonene du får med Windows.

Kundeservice

Tatt i betraktning kostnadene for denne VPN, er det rimelig å si at støtte er et område der det mangler alvorlig. Ingen live chat support er tilgjengelig, noe som betyr at du trenger å bruke de vanlige spørsmålene eller billettsystemet for å stille spørsmål. Vi fant guider og vanlige spørsmål som nyttige, og de svarer definitivt på de fleste av de viktige spørsmålene folk sannsynligvis vil stille.

Det er ikke vanskelig å sende en billett med en forespørsel, og du får et automatisk svar for å gi deg beskjed om at spørsmålet er mottatt. Fra det tidspunktet er det et ventende spill. Imidlertid fant vi firmaet til å svare ekstremt raskt, og de ga de svarene vi ønsket.

Vi foretrekker å se denne VPN legge til en live chat-funksjon i medlemsområdet. Imidlertid, så lenge du vet hvordan du går rundt en VPN og ikke har noe imot å kommunisere via e-post billettsystemene, bør dette ikke forårsake deg for mye sorg.

Siste tanker

Perfect Privacy er en VPN som kan betraktes som ganske gjennomsnittlig på alle plattformer bortsett fra Windows. Som en Windows VPN kommer den til sin rett og gir et stort antall funksjoner som ikke er tilgjengelige for mange leverandører på markedet. Nullstokkpolitikken er en vinner, og å være basert i Sveits setter den absolutt utenfor rekkevidde for invasive regjeringer som USA og Storbritannia..

Selv om denne VPN ikke er like premium når det gjelder følelse og ser ut som mange andre VPN-er på markedet, kan den absolutt få jobben gjort. Og så lenge du ikke har noe imot mangelen på en drapsmann - Android-klienten er OK.

At denne VPN-enheten lar deg bruke kontoen din på et ubegrenset antall enheter er bra. VPN minner imidlertid om at det bare er for en enkeltpersons bruk. VPN fører imidlertid ingen logger, og den overvåker ikke samtidige forbindelser - noe som betyr at den må stole på folks ærlighet for rettferdig bruk.

På grunn av kostnadene for denne VPN er vi litt ikke imponert over denne VPN generelt. Hvis du er ute etter en Windows VPN med spesialiserte funksjoner, er denne VPN verdt å vurdere. Og hvis NeuroRouting-funksjonen appellerer til deg, er denne VPN verdt en testkjøring.

Imidlertid er opplevelsen når du bruker denne VPN på noe annet enn Windows, ganske gjennomsnittlig, og det er vanskelig å vurdere det som god valuta for pengene. Kanskje hvis denne VPN var billigere, kunne den komme kraftigere anbefalt for alt annet enn Windows.

På den annen side gir denne VPN en 7-dagers pengene-tilbake-garanti - så du har ingen grunn til ikke å teste den om noen av de unike VPN-funksjonene dine interesserer deg. Absolutt verdt en testkjøring hvis du er ute etter en Windows VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me