Privat tunnelgjennomgang

Privat tunnel

 • Priser

  Fra $ 2.92
  / måned

ProPrivacy.com Score
7.7 av 10

Sammendrag

Private Tunnel er det kommersielle barnet til OpenVPN Technologies, menneskene som er ansvarlige for OpenVPN-protokollen. Private Tunnel er relativt ukjent i VPN-bransjen, så jeg bestemte meg for å gjennomføre en Private Tunnel-anmeldelse for å se hvordan tjenesten presterer. Jeg anbefaler vanligvis å bruke OpenVPN-protokollen når du bruker en VPN, så det var spesielt spennende å finne ut hvor Private Tunnel står som en VPN-tjeneste. Fortsett å bla for å lese videre eller trykk på hoppet nedenfor for å komme i gang med en gratis prøveperiode på 2 GB.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  48 Mbps
 • Jurisdiksjon
  OSS
 • Samtidige tilkoblinger
  10
 • land
  9

Funksjoner

Samtidige tilkoblinger 10
land 9

Så langt, så bra, ikke sant? Vel, ikke alt er så ferskt som det virker. Private Tunnels hovedkvarter er i USA, som er et enormt svart merke! Alle burde allerede vite om forferdelige amerikanske lover om datalagring og skyggefulle statlige institusjoner. Hvis du er på utkikk etter en VPN som prioriterer fullstendig personvern, vil ikke Privat Tunnel være et sikkert spill.

Som jeg nevnte tidligere, er Private Tunnel det kommersielle barnet til OpenVPN Technologies, selskapet som er ansvarlig for OpenVPN-protokollen. Dette (teoretisk) skal gi forbrukerne god grunn til optimisme, ettersom OpenVPN er den sikreste VPN-protokollen der ute.

Private Tunnel har 12 lokasjoner tilgjengelig i 9 land, inkludert steder som Tyskland, USA, Storbritannia og Hong Kong. Den tunge mengden servere er noe overveldende sammenlignet med ExpressVPN
(136+ lokasjoner) eller HMA
(300+ steder).

I skrivende stund denne gjennomgangen av Privat Tunnel er det ikke tilgang til både Netflix og BBC iPlayer ved bruk av Privat Tunnel. Hvis du ønsker å fjerne blokkeringen av disse strømmetjenestene, kan du sjekke ut disse (fungerende) anbefalingene for Netflix VPN- og iPlayer VPN-tjenester.

Privat tunnel er ganske sjenerøs når det gjelder tilkobling med flere enheter. Ved å registrere deg til de faste dataplanene kan du koble et ubegrenset antall enheter til tjenesten samtidig. Årsplanen med ubegrenset båndbredde tillater opptil 10 samtidige forbindelser, noe som burde være mer enn nok for en hel husstand (eller en vennegjeng).

Besøk privat tunnel »

Hastighet og ytelse

Jeg gjennomførte hastighetstester på noen få av Private Tunnels servere (Frankfurt, London og New York City) for å få et bedre inntrykk av hvordan serverytelsen.

Grafer viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighet for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Som du kan se, presterte de tyske og britiske serverne ganske dårlig, både når det gjelder nedlastings- og opplastningshastigheter. Det er også verdt å nevne at testen i Storbritannia var nesten umulig å gjøre, da jeg stadig ble koblet fra Internett.

De amerikanske resultatene var litt bedre (sammenlignet med Tyskland og Storbritannia), men samlet sett var jeg ganske skuffet over de enorme frafallene i hastighet.

Lekkasjetester

ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 48

På et litt mer positivt notat, var det ingen av Private Tunnel-serverne jeg testet og viste noen DNS- eller IP-lekkasjer.

Pris

12 mnd

$ 2.92
per måned

1 måned

$ 6.00
per måned

Privat tunnel tar en litt annen tilnærming enn de fleste VPN-leverandører når det gjelder priser. I tillegg til en gratis prøveversjon med 2 GB data, har Private Tunnel to datapapper og en årlig, ubegrenset dataplan.

Dette prisformatet skal være attraktivt for de som bare trenger en fast datamengde uten et månedlig abonnement. 10 eller 20 GB bør være nok til å streame noen få sportsbegivenheter eller filmer eller å bruke mens du er på reise. Den årlige ubegrensede pakken med ti forbindelser til 29,99 i året (bare 2,49 i måneden!) Er et flott alternativ for husholdninger eller vennegrupper.

Som jeg allerede nevnte, tilbyr Private Tunnel en gratis prøveperiode på 2 GB for å se om tjenesten passer for deg. Hvis du ender med å kjøpe, har Private Tunnel en variant av fulle og pro-rata pengene tilbake-garantier.

Privat tunnel aksepterer alle de vanlige betalingstypene, inkludert bankoverføring, PayPal, kredittkort. Jeg var også glad for å se at Bitcoin som et alternativ (gjennom Stripe), da dette kan øke nivået på anonymitet.

Brukervennlighet

PrivateTunnel støtter for øyeblikket mobile enheter Windows, Mac, iOS 6.1+ og Android 4.0+. Linux-brukere kan også få Privat Tunnel til å fungere, selv om dette vil kreve litt erfaring med kommandolinjegrensesnittet.

Det er verdt å merke seg at med litt ekstra arbeid, (nedlasting av konfigurasjonsfiler), kan Private Tunnel også fungere på en rekke enheter og operativsystemer..

Jeg prøvde privat tunnel på min iPhone for å se hvor enkelt det var å konfigurere og få forbindelse til tjenesten (OpenVPN). Jeg var fornøyd med å være konfigurert og klar til å koble meg på bare noen få minutter.

Privat tunnel støtter foreløpig ikke Windows Phone eller Blackberry, men vurderer å endre dette i fremtiden.

Kundeservice

Det andre store problemet jeg hadde med Privat Tunnel var fraværet av alternativer når det gjelder kundesupport. E-poststøtte kombinert med en relativt liten FAQ er ganske skuffende. Åpningstider for privat tunnel er mandag-fredag, 9-5 (PST).

For å få et bedre inntrykk av hvor raskt Private Tunnel svarer på e-post, sendte jeg dem en e-post med noen få spørsmål angående fildeling. Jeg sendte e-posten klokken 04.00 PST og fikk et skikkelig svar bare noen timer senere.

Private Tunnel er også aktiv på Facebook og Twitter, og begge disse profilene brukes til å legge ut nyttig informasjon og kommunisere med kunder.

Personvern og sikkerhet

Som jeg allerede nevnte, er Private Tunnel i USA, noe som betyr at det kan være utsatt for et enormt juridisk press når det gjelder overlevering av kundedata. Lovgivning som lagret kommunikasjonslov gir ytterligere tips om omfanget til den føderale regjeringens favør.

For alle som nekter seg for den bekymringsfulle tilstanden til privatliv i USA, de nylige avsløringer av Edward Snowden eller kontroversen FBI mot Apple burde belyse saken videre.

Krypteringsprotokoller

Så langt kryptering går, beskytter Private Tunnel dataoverføringene dine med 128-bit AES-GCM-kryptering. GCM (Galois / Counter Mode) er en velprøvd sikkerhetsmodell som stort sett unngår overdreven fartsbegrensninger uten at det går ut over sikkerheten.

Selv om Privat Tunnel ikke hevder å beholde noen aktivitetslogger, blir noen tilkoblingslogger lagret. Private Tunnel hevder bare å bruke disse til å overvåke ytelse og vedlikehold. Privat tunnel angir også: "Vi respekterer ditt privatliv. Vi er ikke interessert i hva du gjør på internett." Selv om dette er en fin touch, vil jeg gjerne se en helt loggfri tjeneste før jeg anbefaler Private Tunnel som en helt sikker VPN.

Privat tunnel forbyr ikke eksplisitt P2P-aktivitet, men den overholder DMCA-kunngjøringer og avslutter aktivt kontoer som deltar i brudd på opphavsretten.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker en VPN når du torrenser, kan du se på den beste VPN-en for torrent-nettsteder.

Siste tanker

Private Tunnel er en unik tjeneste på grunn av sterk tilknytning til OpenVPN-protokollen. Som et resultat var jeg nysgjerrig på å se detaljene bak Privat Tunnel, og hvordan det ville sammenligne med andre VPN-er. Mens OpenVPN-merket er der, betyr det å være basert i USA at alle som leter etter en virkelig anonym opplevelse får bedre betjening ved å søke andre steder. Kast inn noen tvilsomme servertestresultater og Private Tunnel er en VPN du sannsynligvis vil unngå.

Alt i alt kan Privat Tunnels enkeltkjøpsplaner og brukervennlige tilnærming være riktig for grupper eller de som ønsker å tilbringe litt tid utenlands. Ta en titt på den gratis prøveversjonen på 2 GB ved å bruke lenken nedenfor og gi oss beskjed om dine erfaringer, gode eller dårlige.

Besøk privat tunnel »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me