PrivateInternetAccess-gjennomgang

PrivateInternetAccess


 • Priser

  Fra $ 3.49
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

Private Internet Access er en USA-basert VPN som holder null logger; et krav som det har bevist i retten. PIA VPN har servere i 33 land, det gir sterk OpenVPN-kryptering, og er en av de mest populære VPN-ene blant Reddit-brukere. I denne Private Internet Access Review tar vi en grundig titt på denne VPN og spør om det er verdt pengene dine.

ProPrivacy.com Score
8.9 av 10

Sammendrag

Private Internet Access (PIA) er en VPN-tjeneste som har blitt respektert i VPN-bransjen i mange år. Det er en USA-basert VPN som gir høye nivåer av personvern og pålitelighet. VPN har en policy for null logger, noe den har bevist i retten. Det gir også sterk kryptering og mange servere rundt om i verden. PIA er også en billig VPN-tjeneste som gjør det til et attraktivt alternativ for alle som leter etter personvern og blokkeringstjenester for nettsteder.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  USA
 • land
  33
 • Samtidige tilkoblinger
  10
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  62,2 Mbps

Pris

24 mnd

$ 3.49
per måned

12 mnd

$ 5.99
per måned

1 måned

$ 9.95
per måned

Privat internettilgang kan kjøpes i tre forskjellige abonnementsplaner. Alle planene har samme funksjonalitet, de skiller seg bare ut ved at prisen blir billigere hvis du forplikter deg over lengre tid. Til $ 6,95 for en enkelt måned er denne VPN-en blant de billigste VPN-ene for en måned vi noen gang har gjennomgått. Og å betale $ 3,33 per måned for et år er et veldig bra prispunkt som er ekstremt vanskelig å slå. For de som foretrekker en seks-måneders sub, er alternativet der å betale tilsvarende $ 5,99 per måned (i en enkelt $ 35,95 avbetaling). Tatt i betraktning at denne VPN nå hevder å fjerne blokkering av strømmer, er dette en ekstremt billig VPN-tjeneste.

PIA-abonnement kan kjøpes med et kredittkort, PayPal og et antall online betalingssystemer. Abonnenter kan også velge å betale ved å bruke en rekke forskjellige gavekort inkludert Starbucks, Bestbuy og Walmart. Dette er ypperlig til å betale med mer anonymitet (du kan registrere deg med en brenner-e-post). I tillegg aksepterer PIA Bitcoins og Z-cash.

For de som ønsker å prøve PIA, gir firmaet en solid 7-dagers pengene tilbake-garantiperiode. Dette gjør at hvem som helst kan teste VPN risikofri i en hel uke.

Vi kan virkelig ikke understreke hvor billig PIA-planen for en måned er. Det lar deg prøve VPN i en hel måned (eller få pengene tilbake innen 7 dager) for å sikre at du elsker det før du forplikter deg til den latterlig billige toårsplanen som PIA også tilbyr. Imponerende.

Fjern blokkering av Netflix?

I oktober 2020 kunngjorde PIA at de hadde fått tilgang til større strømningsnettsteder som Netflix og BBC iPlayer. Dette er virkelig gode nyheter og betyr at PIA nå skal være en flott allround streaming VPN-tjeneste. Hvis ønsket ditt er en VPN for tilgang til streaming-nettsteder som putlockers, 123movies, Viooz, etc, så vil denne VPN beskytte personvernet ditt og la deg strømme innhold gratis - hele dagen lang.

Alt i alt kan denne VPN nå betraktes som et flott alternativ for alle som leter etter en Netflix VPN, men selvfølgelig er VPNs evne til å fjerne blokkering av Netflix kjent for å være temperamentsfulle fordi Netflix jobber hardt for å blokkere VPN IP-er. Hvorvidt PIA med suksess kan fortsette å gi tilgang til offisielle dampende nettsteder i en betydelig periode gjenstår å se! Du kan ta en risiko, men det er andre VPN-er på markedet som har bevist at de fortsetter å fjerne blokkeringen av Netflix og andre popualr-strømmetjenester år etter år...

Funksjoner

torren
Totalt servere 3500
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Rutere støttet DD-WRT, tomat, PfSense, LEDE, Merlin, AsusWRT
Bare metal eller virtuelle servere Rent metall
land 33
Samtidige tilkoblinger 10

PIA VPN er en fullt utstyrt VPN som har mange fordeler:

 • Ingen logger VPN

 • Apper for alle plattformer

 • P2P Torrenting tillatt

 • 3,236 servere i 33 land

 • Mange krypteringsalternativer

 • OpenVPN-kryptering

 • SOCKS5 proxy

 • 10 samtidige enheter

 • Tilslørt servere / stealth

 • Killswitch på alle plattformer

 • Port Videresending

 • Automatisk tilkoblingsfunksjon

Noe denne VPN gjør som er unik er å ha servertellinger, lokasjoner og båndbreddestatistikk på nettstedet sitt. Brukere kan også velge hver enkelt VPN-server og gjøre en hastighetskontroll for å se hvordan den presterer.

Hastighet og ytelse

Vi tester VPN-hastigheter tre ganger om dagen ved hjelp av et vitenskapelig serverbasert hastighetstestsystem. Serverne våre tester servere i Hong Kong, Australia, Storbritannia og USA for burst (maks) hastigheter og nedlastingsverdi. Nylige testresultater for mars 2019 vises nedenfor.

PIA VPN-hastighet

Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 23 Mbps er ikke dårlig med tanke på prisen på denne VPN. Disse nedlastingshastighetene lar deg streame innhold i HD. Det er imidlertid rettferdig å si at det er mye raskere VPN-er tilgjengelig på markedet.

På plussiden var bursthastighetene som ble testet fra den britiske serveren til en lokal britisk testserver, raske (87 Mbps), noe som hjelper til med å forsterke at denne VPN-en vil fungere til de fleste er tilfreds.

Vi sammenliknet hastighetsresultatene våre med de som er på PIAs online hastighetstestingssystem. I følge PIA var nedlastningshastighetene 42,93 Mbit / s. Testserverne våre (vi angir gjennomsnittet til det siste døgnet) viste resultater av 21.1 Mbit / s. Dermed fant vi PIAs funksjon for å overvurdere VPNs hastigheter sammenlignet med OpenVPN hastighetstestene våre. Imidlertid er det mulig at PIA tester sin forbindelse med en annen protokoll - noe som kan gi raskere hastigheter (men id bli virkelig sjokkert hvis den doblet dem).

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
IPv6 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 254,93
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 62.2

Vi testet PIA for lekkasjer ved å bruke ipleak.net. Våre tester avslørte at det er en solid VPN som ikke lider av IPv4 IP-lekkasjer, WebRTC-lekkasjer eller DNS-lekkasjer. Det ble heller ikke oppdaget lekkasjer på Mac når man testet en IPv6-forbindelse.

Imidlertid oppdaget vi en IPv6 WebRTC-lekkasje på Windows. Heldigvis er dette lite bekymringsfullt fordi det lett kan kobles til ved å deaktivere WebRTC i nettleseren, eller ved å bruke Easy WebRTC Block-utvidelsen. Lekkasjen kan også kobles til ved å deaktivere IPv6-tilkoblinger i nettverks- og delingssenteret.

Alt i alt et ganske bra resultat, og det er fint å se at denne VPN-en har en drapsmekanisme på alle plattformer.

Personvern

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS proxy

Å være basert i USA er ikke ideelt for en personverntjeneste. Den amerikanske regjeringen har vedtatt lovgivning som den kan bruke for å tvinge USA-baserte selskaper til å gi dem all data som går gjennom deres servere (ikke bare de amerikanske serverne - men servere over hele verden). Heldigvis er imidlertid PIA en null logger VPN, noe som betyr at den ikke har noen poster å gi til myndighetene selv om det blir kontaktet.

På den annen side er det mulig at amerikanske myndigheter kan tjene PIA med en befal og gagebestilling for å begynne å føre logger. Dette er en bekymring for alle som trenger vanntett personvern. Det er imidlertid også sant at PIA er en av få VPN-er som har bevist at det ikke er krav til logger i retten; flere ganger.

Denne VPN tillater nedlasting av P2P via BitTorrent, som alltid er et tegn på en VPN-leverandør som ikke er opptatt av å ha logger sekesteret av myndighetene.

kryptering

IKEv2
OpenVPN
Andre protokoller Cisco iPsec
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

PIA er en av få VPN-er som gir et stort antall krypteringsinnstillinger i sine klienter. PPTP, L2TP / IPsec og OpenVPN-kryptering er tilgjengelige.

Abonnenter kan bytte gjennom mange forskjellige chifferstyrker for OpenVPN, og gi dem makt til å gjøre sikkerheten til VPN tøffere eller svakere (for å få bedre ytelse). VPN gir alt fra sterk til latterlig sterk OpenVPN-implementering (noe som betyr at det virkelig ikke har noen svake innstillinger).

En drapsmekanisme på alle plattformer garanterer også personvern. Her er krypteringsstandardene for OpenVPN:

Datakanal: AES-256-chiffer, med sterk SHA256 for autorisasjon og et håndtrykk av RSA 4096.

Kontrollkanal: AES-256-chiffer med SHA384-godkjenning. Perfect Forward Secrecy leveres med en DHE + RSA-utveksling for RSA-håndtrykk, eller ECDHE + ECDSA for ECC-håndtrykk.

Dette er ekstremt robust kryptering, som vil gi militær karakter privatliv og sikkerhet for datatunnelen. Selv om det å være mange krypteringsalternativer kan være en liten forvirring for nybegynnere, er det i virkeligheten veldig enkelt å konfigurere VPN. Å ha ekstra alternativer er definitivt en bonus på denne tjenesten.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Gratis prøveperiode Nei
Money back-garantilengde 7

Når det gjelder kundeservice, får du det du betaler for med PIA. I motsetning til mange premium VPN-er, har den ikke en live chat-støttefunksjon på sin hjemmeside. Dette kan sette noen mennesker av. Imidlertid, med en så pålitelig VPN er det lite sannsynlig at folk vil oppleve problemer veldig ofte, og at det er mulig å få støtte via e-post (billettsystem) kommer nok til å være OK for de fleste.

Med tanke på andre ressurser er Privat Internett-tilgang VPN enestående. Nettstedet har en FAQ-seksjon og en blogg som er godt over gjennomsnittet for VPN-bransjen generelt. Dette er ingen overraskelse med tanke på forbindelsene til personvernguruen og den svenske politiske figuren Rick Falkvinge.

Kanskje min eneste uenighet med PIAs støtte er at den blir annonsert som 24/7 på nettstedet.

Pia støttekrav

Vi syntes dette var litt uærlig, da jeg måtte vente i syv timer (og opptil en dag ved en anledning) for å få et svar når vi testet dette.

Igjen, du får det du betaler for i livet, og denne VPN-en er billig. Men fordi de fleste sannsynligvis aldri vil trenge støtte, er det ikke nødvendigvis en avtale. Vi vil absolutt anbefale å gi denne VPN en testkjøring med en måneders prøveversjon og 7-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis det går greit i en måned, vil det sannsynligvis fungere perfekt på systemet ditt i to år.

Brukererfaring

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Vi synes brukeropplevelsen var fantastisk fra getgo hos denne VPN-leverandøren. PIA er en VPN som faktisk legger viktig informasjon på nettstedet sitt, slik at du vet nøyaktig hva du får i forhold til funksjoner og implementering av kryptering. Dette er et friskt pust i en bransje der det er vanlig at detaljer blir gjemt bort.

Når det gjelder programvaren har PIA brukervennlige apper for alle populære plattformer, inkludert Android, Windows, Mac, iOS og Linux. Den har også guider for å installere den på et utvalg av rutere (DD-WRT, Tomato, PfSense, LEDE, Merlin, AsusWRT).

PIA tilbyr også installasjonsveiledninger og opplæringsprogrammer for hver eneste plattform, som kan hjelpe nybegynnere med å få VPN i gang hvis de har noen forvirring.

En SOCKS5 Proxy er også tilgjengelig for alle abonnenter på VPNs nettsted (for alle plattformer).

Windows-app

Deres Windows VPN-app kommer med en Killswitch og obcuscation-teknologi for å komme seg rundt VPN-brannmurer. Det gjør det også mulig for folk å skjule VPN-bruken sin i land der de er rynket. Dessverre oppdaget vi en IPv6 WebRTC-lekkasje når vi tester denne klienten - så du må deaktivere IPv6-tilkoblinger eller deaktivere WebRTC for å parre VPN-ytelsen på en sikker måte.

Totalt sett fant vi denne VPN-klienten å være stabil og pålitelig. Det gir sterk OpenVPN-kryptering, et valg av krypteringsstyrker, og både OpenVPN UDP eller TCP. Vi fant hastigheter som tilstrekkelige til å blokkere YouTube-videoer og andre plattformer. Og det er en pålitelig klient for nedlasting via P2P.

Mac-app

Denne Mac VPN-klienten fikk ingen lekkasjer på IPV4 eller IPv6. Det er utmerket og betyr at VPN kan gi et sterkt personvern og sikkerhet rett ut av boksen. En drapsmann er tilgjengelig, og denne klienten har obfuscation tech. En utmerket VPN for Mac som har alt Mac-brukere trenger for å beskytte seg både hjemme og på offentlig WiFi.

Android-app

Android VPN-klienten er nøyaktig den samme som Windows-og Mac-kollegene. Den har alle de samme personvernfunksjonene, inkludert drepe-bryteren og et bredt utvalg av krypteringsalternativer. Auto-connect-funksjonen er også nyttig for folk som vil at VPN skal koble seg hver gang de bruker internett (bra for folk som beveger seg rundt og bruker mye offentlig WiFi for eksempel).

Brukere kan velge mellom Transmission Control Protocol (TCP) og User Datagram Protocol (UDP), som er nyttig for folk som vil streame på Android-enhetene sine. Jeg syntes Android-appen var stabil og hastighetene var ikke forskjellige fra de som ble opplevd i desktop-versjonene.

iOS-app

IOS VPN-appen inneholder L2TP / IPsec-kryptering som standard. Det er en utmerket app som kommer med en Connect On Demand-funksjon som fungerer i koordinering med auto-connect-funksjonen for å gi en drapsmann-lignende funksjon. Det fungerer ved å stoppe all trafikk fra å forlate iPhone hvis VPN kobler fra.

Det er imidlertid verdt å huske på at dette er en reaktiv funksjon i appen, så det er mulig at du kan lekke data til Internett-leverandøren din hvis klienten krasjer. Totalt sett fant vi dette å være en utmerket VPN-klient som er bra for å få digitalt personvern både hjemme og på offentlig WiFi.

Siste tanker

PIA er en svært abonnert VPN-tjeneste som ofte blir rost av personvernbevisste individer på Reddit. Det er en VPN med klienter av høy kvalitet som kan gi robuste nivåer av personvern.

VPN-programvaren er enkel å bruke på alle plattformer, og den har de nødvendige funksjonene for å beskytte forbrukernes personvern. Kundepleie blir noen ganger kritisert med denne VPN, og mangelen på live chat 24/7 setter den under mange premium VPN-tjenester i dag. Husk imidlertid at denne VPN-en er billigere enn de fleste av disse tjenestene - og den er pålitelig, noe som betyr at du sannsynligvis ikke vil trenge støtte veldig ofte.

Det som virker sikkert, er at PIA er ideell for mer erfarne VPN-brukere som kan dra nytte av noen besparelser ved å få en uten frills-tjeneste med en mindre aktiv supportportal.

Når det gjelder hastigheter, er ikke denne VPN-skjermen, så hvis du betaler for en rask internettforbindelse og er en av de menneskene som liker å bruke en VPN til enhver tid, vil du kanskje ha noe raskere. På plussiden er hastighetene stabile, og de er raske nok til strømming i HD.

PIA VPN opphever nå blokkering av Netflix US eller BBC iPlayer. Dermed bør denne VPN gi deg det du trenger for å fjerne blokkeringen av disse og andre strømmetjenester med suksess fra oktober 2020. Hva mer er, hvis du er glad for å se gratis innhold på nettsteder som putlockers - eller ved å laste ned fra Pirate Bay - er denne VPN også ideell.

En utmerket VPN som er et skikkelig kupp med tanke på hvor godt det er utstyrt for å gi digitalt personvern. Dessverre ser det imidlertid ut som at Comcast i USA stryker PIA-brukere, noe som betyr at de amerikanske kundene kanskje vil se andre steder.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me