PrivatePackets.io anmeldelse

PrivatePackets.io


 • Priser

  Fra $ 3.00
  / måned

ProPrivacy.com Score
7.1 av 10

Sammendrag

Som vi skal se i denne PrivatePackets.io-gjennomgangen, er dette ikke en vanlig VPN-tjeneste der du kobler deg til internett via en VPN-server som drives og administreres av en VPN-leverandør. PrivatPackets.io gjør det i stedet veldig enkelt å konfigurere din egen private VPN på en Virtual Private Server (VPS) som drives av skyteleverandøren DigitalOcean.

Funksjoner

Installasjonen PrivatePackets.io bruker Linux Ubuntu som OS, og støtter visstnok OpenVPN, L2TP / IPsec, SSL og SSTP-protokoller. Installasjonsinstruksjoner er imidlertid bare tilgjengelig for L2TP / IPsec, og det er ingen ledetråder angitt hvordan du konfigurerer SSL eller SSTP.

Du kan velge mellom en av 7 steder (New York, Amsterdam, San Francisco, Singapore, London, Frankfurt og Toronto) for at “Droplet” skal baseres. Vær oppmerksom på at når denne plasseringen er valgt, er den løst - du har leid den VPS. I motsetning til med en vanlig VPN-tjeneste, kan du ikke bare hoppe mellom forskjellige servere.

Det er derfor viktig å velge din VPS-serverplassering nøye. Ettersom det er serveren din, er det ingen begrensninger på antall samtidige enheter du kan koble til, noe som gjør dette til et flott sikkerhetsalternativ for en stor familie, liten bedrift eller en utvidet gruppe venner.

Hastigheter og ytelse

Hastighetstester ble utført på en 50Mbps / 3Mbps britisk bredbåndstilkobling.

PrivatePackets.io-hastigheter

Grafer viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighet for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

På betydelig mindre enn halvparten av nedlastningshastigheten ved å bruke ingen VPN, er disse resultatene ærlig skuffende.

Merk at akkurat som med å rulle din egen VPN, inkluderer ikke dette oppsettet DNS-oppløsning, så DNS-forespørsler blir løst av standardleverandøren din (vanligvis din ISP). Endring til Google DNS (8.8.8.8) bruker en Google DNS-server som ligger i nærheten av stedet som indikerte VPNs IP-adresse, eller du kan velge din DNS-serverplassering ved hjelp av OpenNIC. Du må også løse eventuelle WebRTC IP-lekkasjeproblemer selv. Som forventet hadde jeg ingen problemer med å få tilgang til BBC iPlayer når jeg ble koblet til VPN

Priser og planer

1 måned

$ 3.00
per måned

Prisene kommer i to deler:

 • Et engangsoppsetningsgebyr til PrivatePackets.io på $ 3
 • VPS-leie fra DigitalOcean (merk at DigitalOcean refererer til en VPS som en "dråpe"). Hvis du allerede leier en DigitalOcean Droplet, kan du bruke den, eller leie koster $ 5,00 per måned.

Nye PrivatePackets.io-kunder får en henvisningskode for $ 10 (2 måneder) gratis kreditt hos DigitalOcean, som definitivt er et godt kjøp.

Merk at på grunn av de svært lave kostnadene som belastes av PrivatePackets.io, refunderes ikke $ 3-gebyret.

Brukervennlighet

VPN VS VPS

En VPS er mer eller mindre nøyaktig hvordan det høres ut - du leier noen av ressursene på en fysisk server som drives av et VPS-selskap (i dette tilfellet DigitalOcean). Dette gir et lukket miljø som fungerer som om det var en komplett ekstern fysisk server. Du kan installere ethvert operativsystem på en VPS (så lenge leverandøren tillater det), og behandle VPS som din personlige fjernserver.

Jeg har sett på hvordan du ruller din egen VPN på en VPS før, og bruk av PrivatePackets.io gir de fleste av de samme fordelene og ulempene med dette sammenlignet med å bruke en vanlig VPN.

Fordeler med en virtuell privat server

 • Du administrerer din egen VPN-server, så ikke trenger å stole på noen tredjeparter (selv om den fysiske serveren drives og vedlikeholdes av DigitalOcean).
 • VPN fungerer som en proxy-server, så den er perfekt for å få tilgang til geobegrensede tjenester så lenge VPS befinner seg i landet du ønsker tilgang til tjenester fra
 • VPS gir en privat IP-adresse. Dette gjør det til et flott antisensuralternativ (og vil fungere godt mot IP-blokker på steder som Kina, selv om det ikke vil forsvare seg mot andre sensurtiltak som dypt pakkesniffing)
 • All trafikk mellom datamaskinen din og VPS går gjennom en kryptert VPN-tunnel. Så lenge VPS befinner seg utenfor en motstanders innflytelsesområde (for eksempel hvis noen i Iran ønsker å unndra seg sensur fra myndighetene, og slik opprette en VPS-server med base i Europa), vil det gi et høyt personvernnivå
 • VPN på VPS beskytter også mot hackere når de bruker offentlige WiFi-hotspots
 • Du er den eneste brukeren, så serverbåndbredden er teoretisk 100 prosent din egen, selv om båndbreddebegrensninger og belastningen som oppleves av DigitalOcean-datasenteret kan påvirke dette (som de ser ut til for DigitalOceans servere gitt våre hastighetsresultater!).

Ulemper ved en VPS

 • Fordi VPS gir en statisk IP-adresse som tilhører deg, kan en global motstander (for eksempel NSA eller politistyrker med internasjonal rekkevidde) lett spore internettaktivitet tilbake til deg (dvs. at de kan be om DigitalOcean overlevere all informasjonen den samler inn )
 • Ikke egnet for piratkopiering av piratkopiering - rettighetshavere vil sende DMCA-varsler (og lignende) til DigitalOcean. I motsetning til VPN-leverandører som ofte ikke holder logger og bruker delte IP-er for å beskytte kunder mot disse, vil DigitalOcean nesten alle ha et veldig svakt syn på piratkopiering, og vil sannsynligvis stenge kontoen din (og muligens videreformidle informasjonen din til opphavsrettsinnehaveren)
 • DNS-oppløsning er avhengig av Internett-leverandøren din eller en tredjepart (for eksempel Google DNS eller OpenNIC).

Den store forskjellen ved å rulle din egen VPN, er selvfølgelig at PrivatePackets.io gjør alt det harde arbeidet for deg. Dette er ingenting å snuse på, ettersom det er veldig teknisk utfordrende å sette opp din egen VPN på en VPS.

nettsted

PrivatePackets.io-nettstedet er en relativt enkel affære, men den ser smart ut og forklarer det meste av det du trenger å vite på en måte som er rettet mot tilfeldige brukere, i stedet for teknologier (for bedre eller verre). En FAQ er tilgjengelig som svarer på mange spørsmål, eller du kan sende support via e-post. Svarstiden er imidlertid ganske treg (neste dag), og spørsmålene mine om krypteringen som ble brukt ble rett og slett ignorert.

PrivatePackets.io anmeldelse

Hvis du får problemer med VPN-oppsettet ditt, kan du enten støtte e-post eller bygge opp VPN-serveren fra et nytt bilde ved å bruke en kobling som er sendt i konfigurasjons-e-posten..

Prosessen

Registrere seg

Det første trinnet er å registrere deg for en DigitalOcean-konto via en henvisningskobling. Når du er ferdig, blir du bedt om å bekrefte e-postadressen din, som fører deg til betalingssiden for DigitalOcean, hvor du enten må oppgi kredittkortinformasjonen din (uten kostnad) eller foreta en betaling på $ 5 via PayPal før kontoen din er aktivert..

Bare for å gjenta det, er det absolutt ikke anonymt å bruke DigialOceans serverplass!

Av en eller annen grunn var DigitalOcean ikke fornøyd med registreringsinformasjonen min og krevde at jeg sendte fotografisk bevis på ID før jeg autoriserte kontoen min (10 timer senere!). Unødvendig å si at dette imponerte meg ikke. Når den er aktivert, vil du motta en e-post med VPS-påloggingsdetaljer osv.

Du kan deretter be PrivatePackets.io om å konfigurere VPN-serveren. Portalsiden ber om din tillatelse til å få tilgang til VPS-en din, hvilken serverplassering du vil konfigurere VPS-en på, og kredittkortinformasjonen din for et gebyr på $ 3.

Jeg valgte en London-server for denne gjennomgangen for å gi den beste indikasjonen på ytelse for mine UK-baserte hastighetstester (se senere)

Du vil da motta en e-post som inneholder VPN-påloggingsdetaljene dine (i klartekst) og en kobling til nedlastbare forhåndskonfigurerte OpenVPN-konfigurasjonsfiler (.ovpn) for serveren din..

Bruker PrivatePackets.io VPN

Selv om det private Packets.io-nettstedet oppgir at SSL og SSTP støttes, gis det ingen instruksjoner for dette (selv etter at jeg sendte e-post om støtte over problemet). Instruksjoner er gitt på nettstedet for å konfigurere L2TP / IPsec, men du sitter ganske mye på egenhånd når det gjelder å sette opp OpenVPN ved å bruke de medfølgende .ovpn-filene.

Slik OpenVPN-dokumentasjon som eksisterer er jargon tung, og lot meg forvirre hvilken fil jeg skal bruke (og jeg har konfigurert OpenVPN hundrevis av ganger!). I Windows bruker du den generiske Open Source-klienten OpenVPN-klienten og pakker .ovpn-filene til OpenVPNs “config” -mappe (instruksjoner er tilgjengelige her.)

Etter litt prøving og feiling oppdaget jeg at konfigurasjonen "Remote Access L3" er den vi ønsker. Så her er vi koblet til VPN-serveren min som er vert på en London-basert DigitalOcean VPS.

Andre plattformer

Detaljerte L2TP / IPsec konfigurasjonsveiledninger for tilkobling til VPN er tilgjengelige for Windows, Mac OSX, iOS, Android og generisk Linux. Det er også mulig å koble til via SoftEther VPN-klienten, og i teorien kan alle enheter som støtter L2TP / IPsec konfigureres på lignende måte.

Som nevnt ovenfor, er det imidlertid ingen støtte som gis SSL- eller SSTP-konfigurasjoner i det hele tatt, og støtte for OpenVPN er nesten ikke-eksisterende (bortsett fra å levere rå .ovpn-filer).

Sikkerhet og personvern

Den første tingen å understreke er at selv om et VPN på VPS-oppsett er ganske bra for sikkerhet (da forbindelsen mellom enhetene dine og VPS / VPN-serveren er sikkert kryptert), er den ikke bra for personvernet.

PrivatePackets.io fører ingen poster over noen av aktivitetene dine (og du kan tilbakekalle tilgangen til VPS-en når oppsettet er fullført), men du leier VPS fra DigitalOcean, som ikke har noen motivasjon for å beskytte ditt privatliv. Dette betyr også at dette oppsettet er uegnet for nedlasting av P2P.

PrivatePackets.io er basert i Storbritannia, men dette er i stor grad irrelevant ettersom det er DigitalOcean som administrerer serveren din, og DigitalOcean har hovedkontor i USA (kjent for NSA-overvåking).

All trafikk inn og ut av VPN-serveren din blir kryptert, slik at DigitalOcean ikke kan vite hva du får til på internett (så ingen brukslogger), men den registrerer alle slags metadata (tilkoblingslogger).

Betaling til Digital Ocean skjer med kredittkort eller PayPal, og betaling til PrivatePactets.io skjer kun via kredittkort. Dette er neppe anonymt, men ettersom personvern uansett ikke er formålet med dette oppsettet, anser jeg det ikke som et stort problem.

På den tekniske sikkerhetsfronten bruker OpenVPN 128-bit AES-kryptering, men er ellers ingenting å bli veldig begeistret for. Skjønt det skal være mulig å opp AES-kryptering til 256-bit ved å redigere .ovpn-konfigurasjonsfilen.

Det gis ingen detaljer om L2TP / IPsec-krypteringen, bortsett fra at den bruker en forhåndsdelt nøkkel (jeg ba støtte om mer informasjon, men fikk ikke noe svar).

Vær oppmerksom på kommentarene mine senere om mangelen på DNS-oppløsning eller WebRTC-beskyttelse. Det vil være urettferdig å kritisere PrivatePackets.io om disse problemene da de påvirker alle som driver sin egen VPN, men du bør være klar over dem.

Siste tanker

Hovedpoenget er dette… hvis du vil være vert for din egen VPN på en leid VPS så er det ingen enklere måte å gjøre det på. For en engangsavgift på bare $ 3. PrivatePackets.io vil gjøre stort sett alt for deg - ikke nødvendig å rote med SSH-klienter og arkane Linux Terminal-kommandoer! Det er stort sett bare plug-and-play.

Er dette en bedre løsning for å bruke en "vanlig" VPN-tjeneste? Det avhenger av hva prioriteringene dine er ... Det er en av de beste måtene å få tilgang til strømmetjenester med mindre blokker som BBC iPlayer (men ikke Netflix). Det er også flott for deg som ønsker ubegrensede samtidige forbindelser, eller som liker å ha full kontroll over sitt eget VPN-nettverk. Det det ikke er bra for, er personvern, eller for de som trenger å geo-spoof forskjellige steder, men alt dette ligger i naturen å kjøre din egen VPN.

Hvis du ønsker å kjøre din egen VPN, tilbyr PrivatePackets.io en virkelig utmerket service. Den eneste virkelige sviktingen blir bundet til serverplass levert av DigitalOcean, noe jeg syntes var veldig treg. Hvis PrivatePackets.io kan utvide tjenesten til å omfatte andre (raskere) VPS-leverandører, vil den ha et veldig unikt og overbevisende produkt på hendene.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me