Privatoria gjennomgang

Privatoria


 • Priser

  Fra $ 2.74
  / måned

ProPrivacy.com Score
6.5 av 10

Sammendrag

At Privatoria ikke holder noen logger i det hele tatt, er også alltid en god måte å komme på høyre side av meg. Abysmal nedlastingshastighet gjør det imidlertid vanskelig å anbefale tjenesten.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  8 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Tsjekkisk Republikk.
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  20

Som vi vil se i denne Privatoria Review, tilbyr denne tsjekkiske-baserte VPN-leverandøren en rimelig tjeneste med en rekke interessante bjeller og fløyter som kastes inn gratis. Den har også en ganske kul Android-app.

Besøk Privatoria »

Funksjoner

Privatoria tilbyr servere på 20 steder over hele verden. Flere uvanlige steder inkluderer servere i Russland, Brasil og India.

Funksjonene inkluderer:

 • Du kan koble til opptil fem enheter samtidig mens du bruker tjenesten
 • I tillegg til VPN tilbyr Privatoria Tor gjennom VPN uten behov for Tor Browser
 • En nettproxy Tor
 • “Anonym proxy”
 • “Anonym e-post”
 • En Android-app

Skuffende er torrenting spesifikt forbudt. Privatoria hevder ikke å føre logger, men hvordan (og hvis) dette er håndheves i praksis er fortsatt et åpent spørsmål.

VPN Plus Tor

Denne funksjonen lar Tor gjennom VPN.

Din datamaskin -> VPN -> Tor -> internett

Se Bruke VPN og Tor sammen for en fullstendig diskusjon om implikasjonene av dette. Med Privatoria oppnås det ved å transportere din tilkobling transparent fra en spesialkonfigurert VPN-server til Tor-nettverket.

Det skal imidlertid bemerkes at Tor gjennom VPN også kan oppnås ganske enkelt ved å bruke Tor-nettleseren mens du er koblet til en VPN. Dette er mye sikrere enn å bruke en transparent proxy av den typen som tilbys av Privatoria fordi:

 • Tor-kryptering utføres fra ende til ende fra skrivebordet til Tor-serverne. Med gjennomsiktige fullmakter er det mulig at VPN-leverandøren din (f.eks. Privatoria) kan avskjære trafikk før den blir kryptert av Tor-serverne..
 • Tor-nettleseren har blitt herdet mot forskjellige trusler på en måte som den vanlige nettleseren nesten ikke har gjort.

I utgangspunktet er du mye bedre med å bruke Tor-nettleseren mens du er koblet til en VPN.

Web Proxy Tor

Dette ligner “VPN Plus Tor,” bortsett fra å bruke en HTTP-proxy.

Anonym e-post

Privatoria tilbyr sin egen e-postserver (POP3 / IMAP). Innkommende og utgående e-post er kryptert av en HTTPS-tilkobling.

Som standard lagres de også på Privatorias server ved hjelp av AES-256-kryptering. Denne krypteringen utføres av Privatoria. Dette vil stoppe e-postene som hackere og så videre får tilgang til, men Privatoria kan få tilgang til dem og overlate dem til rettshåndhevelse, hvis det er lovpålagt å gjøre det..

Den gode nyheten er imidlertid at Privatoria e-post støtter PGP-kryptering fra ende til annen. Dette er veldig sikkert (selv om overskriftsmetadata fremdeles er synlig) og skal sikre at ingen unntatt avsender og tiltenkte mottakere kan lese e-postene (eller åpne vedlegg).

Å sette opp PGP er alltid en litt involvert prosess, men Privatoria har gjort det så smertefritt som mulig. Det har faktisk lagt en utmerket PGP-krypteringsmanual til sitt kontrollpanel. Dette er flott, men som alltid med PGP, må både avsender og mottaker bruke PGP for at det skal fungere.

“Anonym proxy”

Den første tingen å merke seg er at denne proxy-tjenesten faktisk ikke er "anonym." Den er en HTTPS-kryptert HTTP-proxy, med serverplasseringer i 15 land.

Som med en VPN, vil en proxy skjule din virkelige IP-adresse fra alle nettsteder du besøker. HTTPS-tilkoblingen vil også sikre at Internett-leverandøren din ikke kan se hva du får til på internett. Den som kjører proxyserveren (i dette tilfellet Privatoria), kan imidlertid se hva du får til på internett. Så bruk av proxy er neppe "anonym."

En Privatoria proxy-nettleserplugin er nå tilgjengelig for Chrome og Opera. Da jeg brukte den, oppdaget jeg ingen DNS-lekkasjer, selv om WebRTC avslørte den virkelige IP-adressen min. Amerikanske Netflix blokkerte meg, men jeg klarte å bruke programtillegget for å se BBC iPlayer.

Vennligst se Proxies vs. VPN - hva er forskjellen? for en fullstendig diskusjon av fullmektiger. De fleste VPN-brukere vil ha lite behov for en proxy, men denne funksjonen kan være nyttig for noen. Privatoria planlegger tilsynelatende å støtte SOCKS fullmakter også i fremtiden.

Besøk Privatoria »

Hastighet og ytelse

Privatoria nedlastingshastigheter

Privatoria-opplastningshastigheter

Alle testene ble utført ved bruk av min 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse i Storbritannia.

Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Disse nedlastingshastighetene er ærlig talt!

Jippi! Ingen IP-lekkasjer! WebRTC-lekkasjer må blokkeres på serversiden. Merk at Internett-leverandøren min (Virgin Media UK) ikke støtter IPv6, så jeg kan ikke teste for IPv6-lekkasjer. I følge den offisielle OpenVPN-utvekslingsloggen har IPv6-lekkasjer imidlertid blitt fikset.

Amerikanske Netflix nektet å spille når de ble koblet til en amerikansk Privatoria VPN-server, men BBC iPlayer gjorde det da den ble koblet til en britisk VPN-server.

Pris

1 måned

$ 2.74
per måned

I motsetning til de fleste VPN-tjenester, krever Privatoria et minimum innkjøp på tre måneder. Gitt at en tre-måneders plan koster en veldig lommevennlig $ 12,99 ($ ​​4,33 per måned), er det imidlertid usannsynlig at dette bekymrer mest.

Prisene faller til en latterlig lavt $ 2,74 per måned hvis en årlig plan er kjøpt.

Hvis du registrerer deg i minst tre måneder av gangen, bekymrer deg, er en prøveperiode på en time, helt gratis. Det kreves ingen betalingsdetaljer for dette.

I tillegg bør en ubegrenset syv dager lang prøveperiode være mer enn nok til å avgjøre om tjenesten passer for deg. Betalingsdetaljer kreves for dette, men du vil bare bli belastet hvis du ikke avbestiller innen syv dager.

Du kan også be om tilbakebetaling innen 30 dager hvis du opplever tekniske problemer som Privatorias kundesupportteam ikke kan løse.

Støttede betalingsplattformer

Brukervennlighet

Registrere seg

For å registrere deg blir du bedt om bare et brukernavn og en e-postadresse. Du får passord, men oppfordres til å velge et eget. Dette er et sikkert oppsett, og det betyr også at e-postadressen du oppgir under oppstarten ikke trenger å være gyldig (selv ikke midlertidig). Dette er flott!

Når du registrerer deg første gang, trenger du ikke gi noen betaling for den første timen. Dette kan ikke være lenge, men det bør være nok til å sjekke at tjenesten fungerer for deg. Som nevnt tidligere, kan du utvide den gratis prøveperioden til syv dager når du har gitt betalingsinformasjon.

Privatoria Windows VPN-klient

Eller rettere sagt, mangelen på en. Installasjonsveiledninger er gitt for konfigurering av L2TP / IPSec via VPN-klienten innebygd i Windows, og for konfigurering av OpenVPN via den offisielle OpenVPN-klienten.

Nå angikk dette meg i utgangspunktet. Den offisielle OpenVPN-klienten har alltid vært et godt stykke programvare på mange måter, men den ga ikke noen form for IPv4 eller IPv6 DNS lekkasjebeskyttelse. Dette har imidlertid endret seg siden OpenVPN versjon 2.3.9.

Litt irriterende blir hver .ovpn-konfigurasjonsfil lastet ned under navnet “openvpn” og må omdøpes manuelt for å være nyttig.

Den offisielle OpenVPN-klienten har selvfølgelig ingen av de fancy klokkene og fløytene som finnes i mange dedikerte apper (hvorav den viktigste er en kill switch). Det er også litt vanskeligere å konfigurere enn de fleste tilpassede klienter. Men det gjør jobben, og den gjør det godt.

plattformer

L2TP / IPsec-konfigurasjonsveiledninger leveres for Windows-, Mac OSX-, Android- og iOS-enheter. OpenVPN konfigurasjonsveiledninger er tilgjengelig for Windows og Linux (kommandolinje).

OpenVPN-konfigurasjonsfiler leveres for Windows og Mac OSX / Linux, og det er ingen grunn til at disse ikke kan brukes på noe system som kan kjøre en OpenVPN-klient.

I tillegg til håndbøkene i medlemsområdet på nettstedet, inneholder bloggen flere installasjonsveiledninger. For eksempel hvordan du konfigurerer OpenVPN i Mac OSX ved hjelp av Viscocity-klienten.

Android-appen

Selv om den ikke har noen tilpasset stasjonær klient, har Privatoria en Android-app. I tillegg til å fungere som VPN-klient, inkluderer appen en sikker chat-klient og en e-postklient for sin anonyme e-posttjeneste (se nedenfor).

Privatoria Android-appen er helt gratis for brukere, selv om det er nødvendig å opprette en ekstra konto for å kunne bruke den.

Nit-plukker til side, Android-appen er ganske bra. Det ser smart ut, det fungerer bra, og jeg oppdaget ingen DNS- eller WebRTC-lekkasjer mens jeg brukte den.

Kundeservice

Live chat support er tilgjengelig i sentral-europeiske kontortider. Spørsmålene mine ble raskt besvart, og personalet var vennlig og ivrig etter å hjelpe. Den dyptgående tekniske kunnskapen til personalet i frontlinjen virket litt tynn, men vanskelige spørsmål ble henvist til teknisk team og ble vanligvis besvart i løpet av minutter.

Utenom tsjekkiske kontortid er et billettbasert e-postsystem på plass. Et svar er garantert innen 48 timer.

Personvern og sikkerhet

Privatoria støtter L2TP- og OpenVPN VPN-protokollene. Som alltid anbefaler jeg å bruke OpenVPN der det er mulig. OpenVPN-kryptering bruker AES-128-krypteringen med en RSA-4096-håndtrykk og HMAC SHA-1 datagodkjenning.

AES-256 er ofte brukt i disse dager, men AES-128 forblir sikker etter beste kunnskap. Det har faktisk en sterkere nøkkelplan enn AES-256, noe noen eksperter hevder gjør det sikrere.

Ingen Diffie-Hellman-nøkler er spesifisert i OpenVPN-konfigurasjonsfilen, men Privatorias støtte sikrer meg at Perfect Forward Secrecy støttes. Det er bra med HMAC SHA-1-autorisasjon, og Privatoria forteller meg at den planlegger å gå over til HMAC SHA-256 "snart." En RSA-4096-håndtrykk er utmerket.

For en oversikt over OpenVPN-kryptering og vilkårene som brukes, se her.

OpenVPN-krypteringspakken er veldig bra. På personvernfronten klarer også Privatoria:

“Privatoria.net holder ikke brukeraktivitetslogger. Dette inkluderer surfing, nedlastingslogg og andre trafikklogger. "

Privatoria er basert i Tsjekkia. I følge OpenDemocracy,

"Den tsjekkiske staten har ikke kapasitet til å utvikle et masseskala internettovervåkningsprogram - men benytter seg av mer 'old school' overvåkingsmetoder."

Uten obligatoriske lover om dataoppbevaring, ingen spesielle bånd til NSA eller GCHQ, og ingen storstilt statlig overvåking av seg selv, er Tsjekkia et godt sted å basere en personvernorientert VPN-tjeneste. Privatoria aksepterer betaling med Bitcoins, som også kan forbedre personvernet.

Siste tanker

jeg likte

 • Ingen logger i det hele tatt
 • Flott OpenVPN-krypteringssuite
 • Ingen IP-lekkasjer
 • Billig
 • Fem samtidige tilkoblinger
 • Gode ​​prøvingstilbud
 • Nifty Android-app
 • Stor støtte
 • E-posttjeneste støtter PGP
 • Nifty proxy-nettleser-plugins
 • Godtar Bitcoins

Jeg var ikke så sikker på

 • VPN med Tor er sikrere ved å bruke Tor Bowser mens du er koblet til en VPN

Jeg hatet

 • Forferdelig nedlastingshastighet
 • P2P forbudt

Det er mye å anbefale Privatoria. Det viktigste er at det ikke holder noen tømmerstokker og er latterlig billig. Selv om den ikke tilbyr en tilpasset desktop-app, fungerer den offisielle OpenVPN-klienten veldig bra, og jeg møtte ingen IP-lekkasjer (i hvert fall i Windows).

OpenVPN-kryptering er flott, og Android-appen er også ganske funky.

De ekstra gratis tjenestene er fine, og kan være nyttige for noen. I alle tilfeller er det imidlertid bedre tjenester som gjør det samme der ute (eller i tilfelle av Tor, det er bedre å bare bruke Tor-nettleseren mens du er koblet til en VPN).

Den enorme flue i salven er imidlertid testresultatene for nedlastingshastighet, som er helt forferdelig. For poenget med å gjøre denne VPN-tjenesten, alt annet enn ubrukelig ...

Besøk Privatoria »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me