PrivatVPN gjennomgang

VI HAR FORANDRET HVORDAN VI score poeng!
Vi har nylig oppdatert poengprosessen vår for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om de nye poengkriteriene våre finner du her


PrivateVPN

 • Priser

  Fra $ 1.89
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac os

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com-prisene er nå anerkjent som verdens ledende begivenhet for givende prestasjoner innen VPN-bransjen. På årets eksklusive arrangement i Las Vegas ble PrivateVPN tildelt andreplassen i Beste VPN for kundeservice tildele. Dette er et vitnesbyrd om deres fantastiske live chat-service og kunnskapsrike personale! Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om denne eksepsjonelle VPN-en.

ProPrivacy.com Score
9.8 av 10

Sammendrag

PrivateVPN er en etablert VPN med base i Sverige. Det er en sikker tjeneste med en skreddersydd klient som kan brukes på opptil seks enheter samtidig. Det er en ingen logger VPN-tjeneste som har 100+ servere i 56 land rundt om i verden. Det er en enorm mengde servere som den øker regelmessig.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  50.41 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Sverige
 • Samtidige tilkoblinger
  6
 • land
  60

Videoomtale

I vår nyttige PrivateVPN-videoomtale tar vi en titt på noen av deres fordeler og ulemper.

PrivateVPN gjennomgang | ProPrivacy

PrivateVPN gjennomgang | ProPrivacy

PrivateVPN gjennomgang | ProPrivacy

Funksjoner

torren
Valg av havn
Havnespedisjon
Samtidige tilkoblinger 6
Totalt servere 100
land 60
Ruterstøtte
Bare metal eller virtuelle servere En kombinasjon

PrivateVPN har alle de avanserte personvern- og sikkerhetsfunksjonene du sannsynligvis trenger. Enten du vil at en VPN skal fjerne blokkering av utenlandsk innhold, eller for å stoppe Internett-leverandøren din og regjeringen snooping på nettleservanene dine - PrivateVPN har du dekket:

servere

PrivateVPN driver servere i 56 land. Disse stedene inkluderer fem byer i USA (inkludert vest- og østkysten), Storbritannia, over hele Europa (inkludert Nederland og Sveits). Pluss: Brasil, Australia, Canada, Sør-Korea, Japan, Singapore og Russland. De eneste stedene som ikke virkelig ser inn, er Afrika, Midt-Østen og Kina. Som sådan, hvis disse stedene er av spesiell interesse for deg, må du lete andre steder.

Til tross for antall land som er dekket, er det totale antall tilgjengelige servere merkbart lite sammenlignet med andre leverandører. Dette er imidlertid fordi PrivateVPN er et yngre firma som har mye færre kunder enn konkurrentene. I virkeligheten er PrivateVPN en populær tjeneste som aktivt utvider antall servere den har når den vokser. Av denne grunn er det ikke en bekymring.

Samtidige tilkoblinger

Abonnenter kan koble opptil seks enheter til PrivateVPN samtidig. Dette er virkelig enestående, og svært få VPN-er på markedet tilbyr mer. Med dette i bakhodet kan PrivateVPN betraktes som en svært nyttig VPN for store familier som har VPN-krav på en rekke telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, både hjemme og når du bruker offentlig WiFi.

torren

Torrenting på PrivateVPN er ikke bare tillatt, men er en fryd takket være raske tilkoblingshastigheter. Tjenesten gir også sterke krypteringsalternativer for å holde torrenting trygt og privat.

Avblokkerer PrivateVPN Netflix og andre strømmetjenester?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN er i eliteklubben til VPN-leverandører som fortsatt blokkerer et imponerende antall strømmetjenester over hele verden. Faktisk kan det gi tilgang til nesten alle strømmetjenester!

Dette er en fantastisk VPN for Netflix-abonnenter, da det vil fjerne blokkering av Netflix-innhold fra hele verden. Det gjør det også mulig for brukere å se BBC iPlayer i utlandet. Dette skyldes det faktum at PrivateVPN gir tilgang til gratis dynamiske dedikerte IP-adresser hver gang brukere kobler seg ved å bruke standardprotokollen (OpenVPN TUN + UDP + 1194) på ​​følgende steder: Sverige, Norge, Tyskland - Frankfurt 1, Nederland 1, Ukraina , Sveits, Storbritannia - London 2, Frankrike - Paris, USA - Buffalo og USA - Los Angeles. PrivateVPN lar deg også fjerne blokkeringen av Youtube-videoer som er begrenset i regionen din.

Dette er kjempebra og betyr at PrivateVPN er en av få VPN-er som vil gi deg tilgang til nesten alle online strømmetjenester! Dette er ganske overveldende fordi de fleste VPN-er koster ekstra for dedikerte IP-er som fungerer med strømmetjenester.

Hastighet og ytelse

PrivateVPNs nedlastingshastigheter

Tester ble utført ved å bruke vår topp av det vitenskapelige hastighetsprøvesystemet. Nedlastingshastigheter er gjennomsnittlig 52,59 Mbit / s, noe som er veldig raskt og sammenligner gunstig til toppen av markedet VPN-er. Burst-hastigheter (Maks. Nedlastingshastighet) topp på 139,62 Mbit / s, som med tanke på prisen på denne VPN er den uhyrlig rask. Jeg tror faktisk ikke det er mulig å få en bedre hastighet til kostnadsforhold enn du får med PrivateVPN.

Lekkasjetester

Datagrenser
Båndbreddegrenser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 50.41
IPv6 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
IPv4 lekkasje oppdaget?

PrivateVPN har bestått alle IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer og WebRTC lekkasjetester med flygende farger, noe som er god nyhet for abonnentene deres. (Det har ingen IPv4 eller IPv6 lekkasjer.)

Pris

24 mnd

Spar 83% på toårsplan!

83% avslag

$ 1.89
per måned

3 måneder

$ 4.20
per måned

6 måneder

$ 5.99
per måned

1 måned

$ 6.95
per måned

En av de beste tingene med PrivateVPN er å redusere det faktum at du får en premium VPN-tjeneste for en budsjettpris.

Denne billige VPN-en klarer ikke å dele opp tjenesten i forskjellige planer, noe som er forfriskende. VPN er imidlertid priset litt billigere for folk som bestemmer seg for å forplikte seg over lengre tid: belønne kundelojalitet med rabatt.

Forsøk og pengene-tilbake-garanti

I motsetning til mange tilbydere på markedet, tilbyr PrivateVPN en sjenerøs 7-dagers gratis prøveversjon av tjenesten deres. Dette taler volum om tilliten selskapet har til deres produkt og dets evne til å levere en blendende tjeneste da VPN-gratis studier er vanskelig å finne.

PrivateVPN tilbyr også en meget sjenerøs 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er mye bedre enn mange VPN-er på markedet. Garantien uten tvil betyr at abonnenter kan ombestemme seg hvis de vil.

PrivateVPN godtar alle viktige betalingsmetoder - som du kanskje forventer av en premium VPN-tjeneste. Men noe som kan interessere den mer personvernbevisste brukeren er at den nå også aksepterer Bitcoin for betaling. Dette betyr at du kan betale for VPN med ekstra anonymitet hvis du ønsker det.

Brukervennlighet

Android
iOS
Windows
Mac os
Linux
Windows telefon

PrivateVPN prøver definitivt å gjøre alt så enkelt som mulig for abonnentene. VPN-programvaren er estetisk behagelig og enkel å bruke. I tillegg er PrivateVPN fullpakket med alternativer for krypteringsprotokoll og topp-of-the-range personvernfunksjoner for å holde abonnentene sikre.

Tilgjengelige plattformer

Windows-klienten

Windows VPN-klienten er grei. Det gir brukerne muligheten til å skifte mange protokollalternativer og DNS-lekkasjebeskyttelse er innebygd. PrivateVPN-klienten inkluderer en drepsbryter som heter "Tilkoblingsvakt" (som forhindrer Internett-trafikk i å reise utenfor VPN-tunnelen). Kill-bryteren lar deg til og med velge spesifikk programvare som skal avsluttes hvis VPN-tilkoblingen dropper.

Totalt sett var klienten suveren og absolutt like god som alle andre som jeg noen gang har brukt når det gjelder brukervennlighet og funksjonalitet. Den har til og med en automatisk tilkoblingsfunksjon som vil koble VPN-en på nytt i rekkefølge med dreiemoment dersom tilkoblingen.

Mac-klienten

Mac VPN-klienten ser ut som de andre versjonene, og implementerer sikker OpenVPN-protokoll med AES / GCM for datakryptering. Dessverre har ikke klienten en drepekontakt innebygd. Imidlertid kan en drepsbryter distribueres hvis du er teknisk erfaren ved å bruke kommandolinjen innebygde verktøyet kalt pf. På den annen side kan du bare koble til ved hjelp av Tunnelblick (som nå har en dreiemoment innebygd), da dette ville kuttet mye av det ekstra arbeidet.

Selv om det ikke er noen aktiv DNS-lekkasjebeskyttelse innebygd, ble det ikke registrert noen DNS-lekkasjer under testene våre. Dette fortalte PrivateVPN:

"Vi har egen DNS for hver server vi har, som blir presset automatisk til din OpenVPN-klient når du kobler deg til den. Årsaken til at vi ikke legger ut denne informasjonen er offentlig fordi de bare er DNS-navneservere i tunnel og ikke fungerer som offentlige DNS-navneservere. Det er slik, det er to av våre statiske DNS-navneservere som blir presset sammen med serverspesifikke DNS-navneservere: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

De mobile kundene

PrivateVPN tilbyr en Android VPN (4.0.3 og nyere), samt en iOS VPN-app (9.0 og nyere). Den er tilgjengelig både i Google Play Store og App Store. Den kan også lastes ned som en .apk-fil for Android direkte fra PrivateVPN.

Appen er et nytt tillegg (januar 2017) til PrivateVPN-familien. Akkurat som skrivebordsappen er Android-appen intuitivt designet og fungerer utmerket. Også gode nyheter, jeg oppdaget ingen DNS-lekkasjer når jeg brukte Android-klienten.

Kundeservice

Money back-garantilengde 30
Gratis prøveperiode Ja - 7 dager
Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat

PrivateVPN har 24/7 support, som håndteres via e-post og en live chat-funksjon på sin hjemmeside. Jeg prøvde live chat-funksjonen i helgen og fant at den ikke var tilgjengelig. Imidlertid fikk det meg til å sende en melding som ble besvart i god tid. Jeg mistenker derfor at selv om chattefunksjonen ikke er 24/7, har de støttepersonell som jobber døgnet rundt.

For å være helt sikker, prøvde jeg live chatten igjen mandag morgen (i europeisk arbeidstid) og fant ut at den var i gang. Representanten var vennlig og gjorde sitt beste for å svare på alle spørsmålene mine. Avslutningsvis mistenker jeg at live chat trolig bare er tilgjengelig i europeiske sommertimer. Som sådan, hvis du bor et annet sted, må du kommunisere via e-post (noe som egentlig ikke er et problem fordi de svarer raskt).

Personvern og sikkerhet

Egenvert / Proxied DNS proxy
Kill Switch
Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse

PrivateVPN er basert i Sverige. På grunn av at Sverige har lov om lagring av data, er dette langt fra ideelt. Imidlertid, etter en diskusjon om dette med PrivateVPN, forklarte de meg direkte at grunnen til at det forblir basert i Sverige er at det har full tilgang til det sentrale datasenteret der de eier all maskinvaren og til og med kontrollerer ruteren. Av den grunn er PrivateVPN i stand til å være mer selvsikre enn de fleste om ingen krav til logger.

Logg politikk

Selv om Sverige ikke er det mest ideelle stedet for et VPN-selskap å være basert. Den gode nyheten er at dette er VPN uten logger, de holder ingen logger overhodet. Som sådan kan PrivateVPN faktisk ikke gi noe om abonnentene sine til myndighetene hvis det blir bedt om å overholde en etterforskning (ved bruk av en garanti). Dette har faktisk skjedd i fortiden, og det måtte fortelle myndighetene at det ikke hadde noe.

Jeg spurte PrivateVPN direkte om hvordan det blir rundt lokale dataoppbevaringslover og IPRED, og ​​det fortalte meg at IPRED bare gjelder ISP-er, og at det ikke er bundet til å føre noen logger. Selskapet var også ærlig nok til å innrømme for meg at de har kommet under press “vi får klager” fortalte representanten sin, men fordi det ikke har “slik informasjon om kundene våre” kan det ikke hjelpe med noen undersøkelser.

I tillegg informerte PrivateVPN meg om at det har en 100% -protokoll for å gi privatliv til sine kunder. Jeg spurte det følgende spørsmål: har noen noen gang fått problemer med piratkopiering - eller noe annet - ved å bruke tjenesten din? Og det ga meg det avgjørende svaret: "Nei, aldri".

Alt i betraktning ser det ut til at abonnenter faktisk er trygge på å bruke PrivateVPN. Retningslinjene for null logger er vanntette, og personvernreglene, som inkluderer aldri å dele data med tredjeparter, er meget prisverdig. Dermed gir vi PrivateVPN tommelen opp for personvern.

Også positivt: VPN fortalte meg at hvis noe skulle skje for å kompromittere driften i Sverige - ville den flytte ut av landet.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
Andre protokoller IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

På den tekniske fronten er krypteringen som brukes av PrivateVPN for OpenVPN-tilkoblinger fantastisk med en AES-256-chiffer, en RSA-2048-håndtrykk og HMAC SHA256-dataautomatikk brukt. 2048-bit DHE-taster gir perfekt fremoverhemmelighet.

I tillegg er en rekke andre krypteringsprotokoller tilgjengelige innfødt i PrivateVPN-klienten. PPTP er blant dem, men fordi den ikke lenger er sterk nok til å beskytte brukernes personvern, anbefaler vi sterkt mot det. I stedet oppfordrer vi deg til å velge en av de andre (helst OpenVPN). Tilgjengelige protokoller er OpenVPN (UDP og TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy og SOCKS5.

PrivateVPN håndterer DNS-forespørsler via sine egne servere, og kundene tilbyr IPv6 lekkasjebeskyttelse og DNS lekkasjebeskyttelse, noe som gjør det til et flott alternativ for privatliv og sikkerhet.

Sikkerhetsegenskaper

PrivateVPN-programvaren er godt designet og har en kill switch for å kutte internett hvis VPN-tilkoblingen går tapt. Dette er en nyttig funksjon som gjør det mulig for abonnentene å garantere at de ikke ved en tilfeldighet lekker ut nettrafikken til Internett-leverandøren. I tillegg kan brukere spesifisere programvare som skal inkluderes i kill switch-funksjonen. Killswitch er WFP-basert og har to lag med sikkerhet: kill switch og applikasjons kill. Dette gir kundene valget om å bruke applikasjonsdrap bare hvis de foretrekker det. Det er en velprøvd drapsmaskin som vi kan gå god for.

I tillegg støttes portvideresending også av PrivateVPN. Selv om du må sjekke serverlisten eller kommunisere med dem direkte for å finne ut hvilken server eller servere som har de nødvendige funksjonene for å sette opp en bestemt enhet.

Stealth-servere er en bonusfunksjon for alle som bor i et restriktivt regime og trenger å skjule all trafikk som kan koble en VPN tilbake til dem.

Til slutt tilbyr tjenesten også DNS ​​i form av en proxy, som er nyttig når det gjelder å fjerne blokkering av innhold. Imidlertid vil faktisk de dynamiske IP-ene ha deg dekket der.

For alle som ønsker å benytte seg av det ekstra personvernet som deles IP-er, vennligst velg protokollen OpenVPN - TUN + TCP + 443 i krypteringsinnstillingene. Muligheten til å veksle mellom dedikert dynamisk IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) og delte IP-er er en enestående del av tjenesten.

kryptering

Andre personvernfunksjoner

HQN-servere

Nettverksservere av høy kvalitet er tilgjengelige i PrivateVPN-nettverket. PrivateVPN sier at det har som mål å "kjøpe internettkapasitet direkte fra leverandøren av IP-transitt". Disse tier-1-serverne gjør at PrivateVPN ikke har noen mellommenn i nettverket sitt, som det sier at de kan levere bedre tilkoblingshastigheter. Vennligst sjekk tilkoblingshastighetsdelen av anmeldelsen for hastighetstestresultater.

Fjernkontroll

For ekte teknofober er en ekstern installasjonsfunksjon tilgjengelig. Når den implementeres, vil det la en privatVPN-kundestøttetekniker øyeblikkelig overta en abonnents maskin for å hjelpe dem med å sette opp VPN. Dette burde ikke være nødvendig, fordi VPN er veldig enkelt å sette opp. Imidlertid er funksjonen et utmerket tillegg som absolutt kan betraktes som et salgspunkt som skiller den fra konkurrentene. Funksjonen er også tilgjengelig for generelt vedlikehold og håndteres med TeamViewer fjernstøtteprogramvare. PrivateVPN gir til og med en guide for å få satt opp fjernkontroll i ressursområdet.

Siste tanker

PrivateVPN er en tjeneste som har eksistert i bare noen få år. I den tiden har det etablert en tjeneste i verdensklasse. Abonnenter får tilgang til et tier 1-nettverk med servere som er utmerket lokalisert over hele verden. Tilkoblingshastigheter fungerer bra på alle servere, med bare et lite fall i ytelsen når du er tilkoblet. Dette gjør VPN perfekt for streaming og andre datakrevende oppgaver.

Personvern med VPN er stort, og retningslinjene for null logger taler for seg selv. Kryptering er også sterk, og muligheten til å veksle mellom UDP og TCP i klienten er fantastisk. Tilgjengeligheten av HTTP Proxy, SOCKS5 og portvideresending er også en stor fordel. Pluss gratis tilgang til dynamiske dedikerte IP-er. Endelig er funksjonene for automatisk tilkobling og drepekontakt et fint tillegg, som vil gi privatliv selv om VPN øyeblikkelig kutter seg.

Med servere lokalisert over hele verden er mitt generelle inntrykk av PrivateVPN at det er en utmerket VPN-tjeneste som er vel verdt pengene den spør (spesielt hvis du melder deg på i et år). Takket være den syv dager lange prøveversjonen og 30-dagers pengene-tilbake-garantien kan alle teste den risikofri for å sikre at den passer til deres behov. En imponerende VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me