ProxySH gjennomgang

ProxySH

 • Priser

  Fra $ 3.33
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Score
8.8 av 10

Sammendrag

Proxy.sh er en kompetent VPN-tjeneste som du kan bruke for å få tilgang til nettsteder i et stort antall land. Eller du kan velge en rabattert versjon med begrenset servertilgang. Denne VPN-tjenesten drives av et ikke-for-profit-selskap med base på Seychellene. De ansatte i VPN-selskapet er spredt over hele kloden, noe som gir tjenesten døgnet rundt.

Hurtigstatistikk

 • land
  57
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • Jurisdiksjon
  Seychellene
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  0 Mbps

Funksjoner

torren
Totalt servere 300
land 57
Samtidige tilkoblinger 3
Ruterstøtte
Rutere støttet DD-WRT, Tomato, SH VPN, AsusWRT
Bare metal eller virtuelle servere Kombinasjon

Funksjonene i selskapets pakke er:

 • Refusjon mulig
 • Tillatelse av tre samtidige tilkoblinger
 • OpenVPN-, L2TP- og PPTP-protokoller
 • Egendefinert app for OpenVPN
 • Ingen logger
 • Anonyme betalingsalternativer
 • Ingen datagjennomstrømningsgrenser
 • P2P tillatt
 • Flerspråklig nettsted og app
 • Fungerer på Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og Linux
 • Kan installere på rutere og set-top-bokser
 • Kan koble til Tor

Vilkårene for bruk på nettstedet Proxy.sh forby spesifikt nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse fra rettighetshaveren. Dette forbudet utelukker effektivt muligheten for å bruke VPN for identitetsbeskyttelse når du deler filer med BitTorrent-protokollen. Knowledge Base inneholder imidlertid artikler som har tips om hvordan du bruker VPN med uTorrent, Vuze og BitTorrent. Det er ingen eksplisitt uttalelse på hovedsidene på nettstedet som sier om fildeling er tillatt eller ikke.

Abonnenter på Solid- og Pro-pakkene får tilgang til tjenestens hele nettverk av servere i 57 land. Basic-pakken gir deg servere i USA og Nederland, og Basic-pakken får deg servere i USA, Storbritannia, Nederland, Frankrike og Tyskland.

Besøk Proxy.sh »

Hastigheter og ytelse

Siden VPN Speed ​​Testing Done Right har en fullstendig forklaring på vårt nye vitenskapelige hastighetstestsystem.

DNS-oppslagstider kan dra ned lastehastighetene på en webside. Dette er fordi hver nettadresse du skriver inn i nettleseren din, må oversettes til en internettadresse av en DNS-server før datamaskinen din kan hente siden.

ProxySH-hastigheter

Proxy.sh presterte veldig bra på dette når de ble sammenlignet med tre av de største aktørene i bransjen: ExpressVPN, Buffered og IPVanish. I datasettet vist over konkurrerer Proxy.sh med ExpressVPN for å være den raskeste, og den vinner ofte.

En titt på diagrammet over hvor lang tid hver VPN-tjeneste tar for å etablere en forbindelse viser at Proxy.sh har hatt noen problemer i denne avdelingen.

ProxySH-opplastningshastigheter

De nyeste dataene som er vist i grafen indikerer at selskapet kan ha stryket ut sine problemer med etablering av tilknytning, fordi det i den siste datoen for studien kom inn bare litt tregere enn IPVanish og raskere enn ExpressVPN og Buffered.

Jeg koblet til Proxy.sh Storbritannia Hub. Jeg oppdaget den sanne plasseringen av serveren med IPLocation.net. Dette nettstedet viser resultater fra fem forskjellige posisjonsdatabaser. Alle disse rapportene lokaliserte serveren i London.

Lekkasjetester

Datagrenser
WebRTC lekkasje oppdaget?
Båndbreddegrenser
IPv4 lekkasje oppdaget?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) N / A

Testnettstedene ipleak.net og doileak.com rapporterte om den oppdagede IP-adressen til tilkoblingen min og DNS-serverne som systemet fikk tilgang til. IPLeak så plasseringen min som i London, men noterte anrop til 60 DNS-serveradresser, alle i Belgia. DoILeak fant meg også i London, men bemerket at DNS-serverne som datamaskinen hadde tilgang til, alle var i Nederland. Dette er en vanlig situasjon med IPLeak-rapportering av DNS-servere i Belgia, med DoILeak som oppdager DNS-servere i Nederland. Ingen av disse testene rapporterte imidlertid om mitt sanne sted, som var i Den dominikanske republikk.

Internett-leverandøren min bruker ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lekkasjer.

Priser og planer

1 måned

$ 3.33
per måned

Hovedpakken som tilbys av Proxy.sh gir deg tilgang til et nettverk som har hastigheter på opptil 1 Gbps. Du kan også betale for den dyrere Pro-pakken som har noen noder som kjører med 50 Gbps. Hvis du ikke trenger tilgang til alle de 57 serverlokasjonslandene som tilbys av Solid-pakken, kan du få en billigere versjon av tjenesten som bare inkluderer noen få lokasjoner. Basic-pakken gir deg tilgang til servere i USA, Storbritannia, Nederland, Frankrike og Tyskland. Et enda billigere alternativ er Quick-pakken, som bare har tilgang til servere i to land - USA og Nederland.

ProxySH-priser

Hver pakke har visse alternativer for abonnementsperiode. Pro-pakken kan tas ut på et månedlig abonnement for en årlig plan. Med Solid og Basic-pakkene får du et valg om å registrere deg på månedlig, årlig eller halvårlig basis. Quick-pakken er bare tilgjengelig i en 72-timers periode (tre dager).

Tar du ut Solid-pakken kan du betale ekstra for raskere tilkoblinger på noen ruter, og i tillegg få muligheten til å føre forbindelsen gjennom to servere, kalles dette "dobbelt hop" - det tilslører brukerens reelle beliggenhet ytterligere. Disse alternativene er inkludert i Pro-pakken.

Proxy.sh godtar mange betalingstyper, noen av dem gir deg anonymitet. Du kan også velge å kjøpe "tokens" som er kreditter som kan være begavet, omsettes eller brukes. Når det gjelder symboler, gir du ingen personopplysninger i det hele tatt når du oppretter en VPN-konto. Proxy.sh beholder ikke noe informasjon om tokenkjøpere, så det er ingenting på filen om disse kundene. Imidlertid mister anonymiteten deg retten til kundestøtte. Denne VPN aksepterer mange forskjellige kryptokurser, inkludert Bitcoin, Litecoin, Ether og Dogecoin.

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
Kill Switch
WebRTC lekkasjebeskyttelse
IPv4 lekkasjebeskyttelse
Egenvert / Proxied DNS Ja

Proxy.sh har lagt ned mye arbeid i å gjøre prosedyrene sine kompatible med personvern. Selskapet kalte inn kompetanse fra Electronic Frontier Foundation og Harvards Berkman Center for å forbedre personvernreglene.

Selskapets personvernregler er mer opptatt av data samlet om besøkende på nettstedet enn informasjonen som er lagret på brukerens tilkoblinger. Selskapet opplyser at det henger brukspostene sine på en identifikator som er dannet av brukerens e-postkonto og betalingstype. Dette betyr at de som skaper "brenner" webmail-kontoer eller de som betaler med symboler er ikke sporbare. Selskapet lagrer ikke loggene sine med henvisning til kundens IP-adresse. Dette er veldig gode nyheter. Hvis du spiller smart, betaler med en anonym betalingstype og bruker en ikke-sporbar e-postkonto, kan du i teorien aldri spores.

Det er synd at selskapet ikke tillater fildeling. Gitt at selskapet uttaler at det ikke sporer brukeraktiviteter, er det imidlertid vanskelig å finne ut hvordan det vil vite når kunder laster ned filer med BitTorrent-systemet. Det virker sannsynlig at de ikke gjør det, og at bestemmelsen bare er der for å dekke ryggen på lovlig vis.

Kill-bryteren beskytter identiteten din fordi den blokkerer internett på enheten din hvis VPN ikke fungerer. Dette høres ut som en ulempe, men faktisk vil det bare påvirke internettilgangen din i noen minutter av gangen. Denne funksjonen er spesielt nødvendig hvis internettforbindelsen din synker og raskt kommer tilbake. Denne innbruddstjenesten kan være akkurat nok til å koble fra VPN. Imidlertid vil alle appene som kommuniserte på internett fortsette med arbeidet. Hvis VPN ikke er på plass, vil disse sendingene bli sendt ut med din virkelige internettadresse og ikke den falske adressen som er tildelt deg av VPN. Så, kill-bryteren holder opp alle disse meldingene til de kan sendes ned den reetablerte tunnelen til VPN-serveren. Så selv om du kan kutte ut Safejumper-appen og bruke OpenVPN-grensesnittet, er det ikke en god idé å gjøre det.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller ECC, Slange

Proxy.sh-tjenesten har mange sikkerhetsalternativer, inkludert PPTP- og L2TP VPN-protokoller, som kan settes opp på en datamaskin eller mobil enhet manuelt. Det beste krypteringsalternativet som selskapet tilbyr er OpenVPN. Dette er den beste VPN-krypteringen på markedet og vår anbefalte protokoll på ProPrivacy.com.

Proxy.sh har sin egen app, kalt Safejumper. Dette krever imidlertid installasjon av standard OpenVPN-grensesnittet, som er produsert av organisasjonen som administrerer OpenVPN-standarden. Du kan bare få tilgang til VPN gjennom dette grensesnittet og ikke bry deg om Safejumper-appen. Ved å omgå Safejumper nekter du imidlertid tilgang til et viktig ekstra sikkerhetstiltak som Proxy.sh innebygde i den tilpassede appen deres - en kill switch.

Krypteringen som brukes i Proxy.sh OpenVPN-implementeringen er veldig sterk. OpenVPN-standarden tilbyr mange alternativer for kryptering og Proxy.sh valgte det beste. AES ble bestilt av den amerikanske regjeringen, som trengte å finne en metode for å beskytte sensitiv kommunikasjon. Noen mennesker er mistenkelige overfor AES fordi de antar at hemmelige tjenestens spooks ville ha beordret at en bakdør skulle bygges inn i metodikken. Hvis du er i tvil, bør du bruke L2TP-tjenesten i stedet. Denne VPN-protokollen er bare tilgjengelig for manuell konfigurering. Det andre systemet som tilbys av Proxy.sh er PPTP. Dette er en gammel VPN-metodikk som ikke lenger anses som sikker.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
iOS
Android
Linux

Hjemmesiden til nettstedet Proxy.sh er slående, men kort. Du vil ikke få mye informasjon fra denne siden fordi det er butikkområdet for tjenesten. Proxy.sh-nettstedet har ikke en jevn utforming. Hjemmesiden har en kort meny, som ikke er fikset i vinduet, så du mister den når du blar nedover siden. Det er lenker til langt flere sider du kan få tilgang til ved å klikke på hovedmenyens More-element.

Mens hovedmenyen kanskje er litt for kort, er denne ekstra menyen sannsynligvis litt for detaljert. Sidene hvordan det fungerer, priser og om oss holder toppmenyen til syne til enhver tid. Disse sidene har også et veldig stort bunntekst. I alle bunntekstene får du muligheten til å endre nettstedets språk. Språkendringen utnytter Google-oversettelse - så det er sannsynligvis ikke bra.

Menyalternativet til Client Area kan bare nås av dem som har abonnert på tjenesten. Imidlertid kan du få tilgang til fasilitetene i klientområdet fra Mer-menyen eller fra bunntekstene på baksiden - alt unntatt "Min konto" side. Et av fasilitetene i klientområdet som alle kan få tilgang til, er firmabloggen. Denne nyhetsfunksjonen oppdateres sporadisk med forklaringer på tjenesteavbrudd og utvidelser.

Brukerstøtte

Døgnåpen støtte
Live chat
Pengene tilbake-garanti

En av klientområdesidene som alle kan få tilgang til via bunnteksten eller Mer-menyen er kunnskapsbasen til nettstedet..

Knowledgebase integrerer en FAQ-seksjon, som har korte svar på en rekke vanlige problemer. Det finnes også mer lange artikler med detaljerte instruksjoner om hvordan du konfigurerer VPN og få applikasjonene dine til å bruke den riktig.

Kontaktskjemaet er greit, og dette er den eneste kanalen du har for å få støtte. Helpdesk er ikke veldig rask til å svare, og du må kanskje vente et døgn før du får svar.

Prosessen

Registrere seg

Når du er klar til å registrere deg for tjenesten, gå til Priser-siden og klikk på "Velg pakke" -knappen under planen som appellerer til deg. Dette vil komme deg inn i kassen. I den første skjermen i kassen må du velge en faktureringssyklus.

Du får vist et sammendrag etter eget valg. Hvis ordresammendraget ser bra ut, trykker du på knappen Kassa for å kjøpe pakken. Du må først sette opp en konto, eller få tilgang til din eksisterende konto. Deretter må du velge betalingstype. Når du trykker på Fullfør bestillingsprosess, må du oppgi betalingsinformasjon. Bekreftelse av bestillingen din kommer via e-post. Når kontoen din er aktiv, kan du gå til Last ned-siden for å få tilgang til appens installasjonsprogram.

Proxy.sh Windows VPN-klient

Du får muligheter for å laste ned et OpenVPN-grensesnitt, eller Proxy.sh-appen, som kalles Safejumper. Velg Safejumper som omtalt ovenfor. Installasjonsprogrammet oppretter en snarvei til appen på skrivebordet ditt.

Du må logge deg på systemet første gang du åpner appen. Innloggingsinformasjon for VPN er de samme som for klientområdet på nettstedet Proxy.sh. E-postadressen din er ditt brukernavn og passordet er det du nominerte da du satte opp kontoen din.

Forsikre deg om at "Husk meg" er merket av slik at du ikke trenger å oppgi disse detaljene igjen. Appen er liten og har bare noen få informasjonsfelt. For å endre en verdi i et av disse feltene, må du klikke på den. Hvis du klikker på serverplasseringsfeltet, blir du ført til et bakskjermbilde, der de fleste innstillingene på hovedskjermen kan justeres. Det eneste hovedskjermfeltet som ikke kan endres her, er krypteringssystemet. Hvis du klikker på det, blir du ført til Innstillinger-skjermen.

I hovedjusteringsskjermbildet vil du se et kart over verden med den nåværende serverplassering markert på den. Den første pluklisten på dette skjermbildet gir deg muligheten til å velge hvilken port på serveren forbindelsene dine skal gå til, og hvilken transportprotokoll som skal brukes - TCP eller UDP.

Det er bedre å velge en UDP-port for denne innstillingen. Den andre funksjonen du må angi på dette skjermbildet, er serverens plassering. Når du velger et nytt sted i serverlisten, vil markøren på kartet endres for å vise hvor i verden det stedet er. For å komme tilbake til hovedskjermbildet til appen, klikk på den fargede sirkellogoen. Klikk på Innstillinger-knappen for å se på flere alternativer. Blant alternativene på denne skjermen er kill switch, som vil forhindre at apper på datamaskinen din kobler seg til internett uten at VPN er på plass. Et annet alternativ på dette skjermbildet er muligheten til å velge en sesjonskrypteringsstandard.

Merkelig nok kan du ikke velge hvilken krypteringstype du vil bruke for dataene i VPN-tilkoblingen, bare for kontrollkanalen, som opprettholder forbindelsen. Selv om det er noen interessante alternativer på denne listen, for eksempel Tor, er du bedre med å forlate denne innstillingen som "RSA 4096-bit."

Klikk på Safejumper-logoen for å komme tilbake til hovedskjermen. Du trenger bare å trykke på Connect-knappen for å få VPN-en aktiv. Se statusmeldingene øverst i appen for å se når VPN er tilkoblet. Koble til-knappen erstattes av en avbryt-knapp, som er det du trenger å trykke for å bryte VPN-tilkoblingen.

Hopp-knappen i appen er et unikt verktøy for Safejumper og er appens signaturfunksjon. Dette vil koble deg til en tilfeldig valgt server. Det er imidlertid usannsynlig at du noen gang virkelig vil ha fordel av denne funksjonen. De fleste trenger en VPN for å se ut til å være på et bestemt sted, og med Jump-alternativet mister du kontrollen over hvor VPN vil koble seg til.

Hvis du klikker på "X" i øverste høyre hjørne av appen slås ikke programmet av. I stedet går den over til minimert modus. Se på systemskuffen for Safejumper-ikonet. Du må kanskje klikke på pil opp for å finne den. Hvis du dobbeltklikker på ikonet, åpner du appen på nytt. Hvis du bare klikker på ikonet en gang, får du den minimerte menyen.

Den første menyen du vil se, gir tilgang til VPN via standardinnstillingene. Du kan også gå til Innstillinger-skjermen på appen herfra. Hvis du svever over "Koble til," vil du få en lang liste over serverplasseringer. Appen viser bare hvert sted som et "hub." I menyen med minimert modus kan du imidlertid gå et skritt videre for å velge en individuell server. Ved å klikke på en av disse serverne starter tilkoblingsprosessen. Et sjekk symbol vises ved siden av den aktive serveren når en tilkobling er opprettet.

Streamingtjenester

Jeg testet funksjonene til Proxy.sh-tjenesten for å se om det å koble meg til Storbritannias server ville få meg inn i britiske videostreaming-tjenester. VPN kunne ikke komme forbi proxy-deteksjonssystemene til Netflix og BBC. Imidlertid kunne jeg se videoer levert fra nettstedene til Channel 4 og ITV.

Jeg testet Proxy.sh-ytelsen med amerikanske videostreamingtjenester ved å koble meg til Illinois Hub. Netflix USA oppdaget VPN og det samme gjorde nettstedet til ABC, så jeg kunne ikke se videoer fra de to nettstedene. Jeg hadde bedre hell på nettstedene til NBC og CBS. Begge disse nettstedene trodde at jeg var i USA og oppdaget ikke VPN.

Ta en titt på guidene våre nedenfor for å fjerne blokkeringen av streamingtjenestene ovenfor

 • Beste VPN for BBC iPlayer 2018
 • VPN som fungerer med Netflix
 • Beste VPN for Hulu

Andre plattformer

PPTP- og L2TP-tjenestene kan settes opp på omtrent ethvert operativsystem. PPTP er imidlertid ikke tilgjengelig i macOS eller iOS utover versjon 10, fordi driftsstøtte ikke er tilgjengelig i disse systemene.

--ProxySh OS--

Safejumper-appen er tilgjengelig for Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og Linux. Grafikken over viser at du også kan bruke OpenVPN GUI på Windows og Linux. Det er også en app for Mac, kalt Tunnelblick, som er et generisk OpenVPN-grensesnitt. Selskapet nevner ikke det, men du kan også få tilgang til OpenVPN på iOS-enheter med en app som heter OpenVPN Connect. Android-brukere kan laste ned OpenVPN for Android av Arne Schwabe fra Google Play.

OpenVPN, PPTP og L2TP kan også installeres på blinkede rutere.

Siste tanker

Proxy.sh har utmerkede personvernfunksjoner, og selskapet som driver tjenesten virker mer forpliktet til internettfrihet enn sin egen gevinst, fordi det er en ideell organisasjon.

Proxy.sh-tjenesten er gjennomtenkt. Den har alle funksjonene du trenger fra en VPN. Prisen på hovedpakken, Solid-planen, er rimelig, gitt funksjonene i tjenesten.

Besøk Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me