PureVPN gjennomgang

PureVPN

 • Priser

  Fra $ 2.88
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Score
9.5 av 10

Sammendrag

PureVPN er en Hong Kong-basert VPN-tjeneste som er kjent for det store antallet serverplasser. Det har også nylig gått ingen logger, noe som er flott for personvernbevisste. PureVPNs funksjonsliste er omfattende og vil holde selv den mest krevende VPN-brukeren fornøyd. Den blokkerer også omtrent hver streamingtjeneste du kan håpe å få tilgang til.

Hurtigstatistikk

 • land
  141
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • Jurisdiksjon
  Hong Kong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  77,37 Mbps

Pris

24 mnd

2 års avtale med 74% avslag!

74% avslag

$ 2.88
per måned

1 måned

$ 10.95
per måned

Som vanlig er PureVPNs prisnivå bare relatert til hvor lenge du kjøper et abonnement på. Alle kunder har tilgang til alle funksjonene i PureVPN. Det må sies at en månedsplanen er litt kostbar, men prisen per måned hvis du kjøper et årsabonnement eller lenger, er ganske billig!

En 31-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig (7 dager hvis du bare kjøper et måneds abonnement), men sørg for å kansellere dette i tide hvis du ikke vil fortsette med abonnementet. PureVPN har et rykte for å være strenge med refusjon. Et tryggere alternativ er å betale $ 2,50 for den 3-dagers prøveperioden.

PureVPN aksepterer betaling via kreditt- / debetkort, PayPal, AliPay og CashU. Potensielt anonym betaling er mulig via gavekort eller en rekke kryptokurser behandlet av amerikansk-tredjeparts betalingsleverandør PaymentWall.

Som vi diskuterer senere, er imidlertid ikke PureVPN et godt valg for de som trenger mye privatliv. Fordelene med å betale for PurePN anonymt er derfor noe begrenset. Det er også verdt å merke seg at betaling med potensielt anonyme metoder ikke kan refunderes.

Støttede betalingsplattformer


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluta

Funksjoner

torren
land 141
Samtidige tilkoblinger 5
Ruterstøtte
Bare metal eller virtuelle servere Rent metall
Havnespedisjon
Valg av havn
Rutere støttet DD-WRT, Asus, Linksys, tomat, TP-Link,, Belkin, pfsense, Sabai Buffalo, Sabai og mer
Totalt servere 2000

PureVPN markerer tydelig hvilke lokasjoner som er virtuelle, dvs. ikke har en fysisk server plassert der, men som er forfalsket ved hjelp av fancy smart DNS-ruting. For de fleste brukere vil hvorvidt de bruker et virtuelt sted være helt uten betydning.

På steder der det brukes fysiske servere, er de alle bare metallbaserte servere. Dette er bra fordi bare metal-servere er mye sikrere enn VPS-forekomster som er hostet på delte servere.

PureVPN WiFi-sikkerhet

Denne nifty-funksjonen oppdager automatisk når du kobler til et ukjent WiFi-nettverk som tilbyr å sikre forbindelsen din ved å slå på VPN. Dette er en flott måte å sikre at du aldri surfer på internett på en usikker WiFi-hotspot uten beskyttelsen en VPN gir.

Dedikerte IP-adresser

En av PureVPNs største styrker er at den vil fjerne blokkeringen av omtrent hver strømmetjeneste kjent for menneskeheten. Dette inkluderer tjenester som BBC iPlayer og Netflix som bocker IP-områder som er kjent for å tilhøre VPN-selskaper.

PureVPN kan gjøre dette fordi det (litt forvirrende) tilbyr to typer "dedikert IP-adresse." Den første typen er IP-er midlertidig opprettet for å få tilgang til en bestemt hendelse eller online streamingtjeneste. Så de er “dedikert” til den samme eller tjenesten, men deles blant mange brukere.

Hvis du finner en tjeneste som er blokkert for VPN-brukere, kan du ganske enkelt kontakte PureVPNs 24/7 Live Chat-støtte, og de vil nesten helt sikkert kunne gi deg en IP-adresse fra serveren som fungerer.

I tillegg til denne typen "dedikert IP," leier PureVPN ut den mer tradisjonelle typen dedikerte IP for $ 1,99 per måned. Dette er enbruks-IP-er som er unik for kontoen din.

Disse unike personlige IP-ene er også bra for å komme rundt blokker som målretter kjente VPN IP-områder. I tillegg til dette er de nyttige for folk som kjører ting som spillservere eller som vil ha tilgang til LAN-ressurser som krever tilkobling til en fast statisk IP-adresse.

Avansert portvideresending

Som de fleste moderne VPN-tjenester, tilbyr PureVPN en NAT-brannmur for å forhindre uønskede innkommende tilkoblinger. Problemet med NAT-brannmurer er at de er bra for sikkerhet, men er noe av en downer hvis du, som P2P torrent-hoder, faktisk vil ha uoppfordrede innkommende tilkoblinger for bedre å kunne lette fildeling.

Port-videresending løser dette problemet ved å la brukere åpne hull (porter) i NAT-brannmuren som innkommende tilkoblinger kan passere gjennom. I tillegg til torrentere, er denne funksjonen nyttig for alle som ønsker tilgang til ressurser som skrivere, LAN-stasjoner og spill- eller mediaservere som ligger bak VPN.

Vennligst se vår ultimate guide til videresending av VPN-port for en fullstendig diskusjon om denne funksjonen, inkludert potensielle problemer.

Det er imidlertid verdt å merke seg at portvideresending ikke fungerer hvis delte IP-er (NAT-nettverk) brukes.

Avblokkerer PureVPN Netflix?

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

I tillegg til våre benchmark Netflix og BB iPlayer-tjenester, blokkerer PureVPN Amazon Prime, Hulu og mange flere. Takket være bruken av dedikerte IP-er (begge typer) er PureVPN faktisk en av de aller beste VPN-tjenestene på markedet for å fjerne blokkering av strømmetjenester og tilgang til begrensede sportsbegivenheter. PureVPN vil også oppheve blokkeringen av Youtube-videoer som er begrenset i regionen din.

Hastighet og ytelse

Nedenfor er et levende diagram som viser gjeldende hastigheter for PureVPN i våre pågående avanserte hastighetstester.

Det må sies at vi har sett en betydelig nedgang i PureVPNs samlede hastighetsytelse det siste året. Det siste års gjennomsnittlige hastigheter trener på respektive 29 Mbits / s, men den siste måneden har vi registrert et gjennomsnitt på bare 9,1 Mbits / s.

Dette forteller oss imidlertid ikke hele historien ettersom resultatene for maksimal hastighet for forrige måned var veldig respektable 232,8 Mbits / s. Dette betyr at så lenge du kobler til en server i nærheten, vil du sannsynligvis oppleve utmerket hastighetsytelse når du bruker PureVPN.

DNS-oppslagstider er litt overveldende (gjennomsnitt på 0,52 sekunder og maksimalt 6,97 sekunder) og PureVPN-brukere har de lengste gjennomsnittlige ventetidene på bøkene våre når de kobler seg til tjenesten. Men dette er fortsatt bare 14,1 sekunder.

Lekkasjetester

Vi kjørte IP-lekkasjetester ved å bruke open source ipleak.net-verktøyet. Alle testene ble utført i en fersk virtuell maskin med bare en nettleser som støtter WebRTC installert. Vi setter denne nettleseren til privat / inkognitomodus for hver test for å forhindre cache-problemer som forvirrer resultatene.

I Windows oppdaget vi ingen problemer, men macOS-klienten lekket vår IPv6-adresse via både vanlig DNS og WebRTC.

Ingen WebRTC IPv4-lekkasjer ble oppdaget når vi deaktiverte IPv6, men Mac-eiere med IPv6-tilkoblinger burde ha det bra bare manuelt deaktivere IPv6 i macOS. Men bare for å være sikker, anbefaler vi også å deaktivere WebRTC i nettleseren din.

Det ble ikke oppdaget noen IP-lekkasjer når du bruker nettleserens proxy-tillegg, selv om det er verdt å merke seg at tilleggsprogrammets “Hindre WebRTC-lekkasjefunksjon” bare forhindrer WebRTC-lekkasjer for sine egne proxy-tilkoblinger. Det forhindrer ikke WebRTC-lekkasjer når du bruker VPN.

Vi kan foreløpig ikke teste for IPv6-lekkasjer i Android, men oppdaget ingen IPv4-lekkasjer av noe slag.

Datagrenser
Båndbreddegrenser
WebRTC lekkasje oppdaget?
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 77,37
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 252,3

Brukervennlighet

PureVPN tilbyr Windows, macOS og Android VPN-apper. I tillegg til vanlig Android, tilbyr PureVPN tilpassede apper for Amazon Firestick og Android TV. PureVPN har også nettleserutvidelser for Chrome og Firefox, og tilpasset applet for Kodi og DD-WRT. Puh!

En ny OpenVPN Linux-app er tilgjengelig, selv om dette bare er kommandolinjen. En iPhone VPN-app er ikke tilgjengelig i skrivende stund denne anmeldelsen, men er under gjennomgang fra App Store.

Gode ​​manuelle oppsettveiledninger er tilgjengelige for en forvirrende kombinasjon av plattformer og VPN-protokoller. Dette inkluderer iOS, Linux (mange distros) og en rekke rutere.

kompatibilitet

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Windows-klienten

Windows-klienten har en ganske søt animasjon mens den installeres. Når den er installert ser den smart ut og er fullpakket med nyttige funksjoner.

purevpn windows client

Det starter med å spørre deg om hvilken modus du vil bruke: strøm, internettfrihet, sikkerhet / personvern, etc. PureVPN forklarer ikke i detalj hvilken forskjell hver modus gjør på tilkoblingsinnstillingene dine, så vi antar at de er riktig optimalisert for de annonserte oppgavene.

windows purevpn klient velger modus

VPN Hotspot bruker Windows 10s innebygde Hotspot-funksjon for å tillate andre enheter å koble seg gjennom Windows til internett mens de drar fordel av VPN-beskyttelse. Dette er definitivt kult, men er bare tilgjengelig for Windows 10-brukere, og bare hvis du har et WiFi-grensesnitt som er kompatibelt med Windows Hotspot-funksjonen (mange er det ikke).

Vi er glade for å merke at funksjoner som en gang var tilgjengelig for mainstream brukere nå er der de hører hjemme - i Beta, og bare tilgjengelige for frivillige marsvin. Dette inkluderer delt tunneling og "Gravity" (en annonse-blokkering og en sikker søkefunksjon som filtrerer ut eksplisitte resultater fra et utvalg av populære søkemotorer).

Som standard bruker Windows-klienten IKEv2 VPN-protokollen. Dette er et stadig mer populært valg, selv om det ikke er kamptestet slik OpenVPN er, men IKEv2 anses som sikkert og er utvilsomt raskere enn OpenVPN.

Det er bra å se at IPv6 lekkasjebeskyttelse nå er aktivert som standard, selv om den brannmurbaserte kill-bryteren ikke er det. Dette er den bedre typen drepebryter, ettersom den forhindrer trafikk som kommer inn eller ut av PC-en utenfor VPN-tunnelen. Den overlevde også et simulert programvarekrasj, og bruker derfor brannmurvegger på systemnivå. Igjen, dette er bra.

Som de fleste VPN-tjenester tilbyr PureVPN delte IP-adresser. I motsetning til de fleste VPN-tjenester er denne funksjonen valgfri. Du får bare privatlivet fordelen ved å bruke delte IP-er med alternativet NAT-nettverk aktivert. Ikke-NAT-brukere tildeles en unik IP-adresse.

Det er derfor viktig å merke seg at PureVPNs programvare som standard velger NAT- eller ikke-NAT-tilkoblinger basert på tilgjengeligheten. Hvis du vil bruke delte IP-er, må du spesifisere NAT-nettverkstype i klientens avanserte innstillinger.

Andre plattformer

Mac-appen vises identisk med Windows-appen på nesten alle måter. En ting den ikke har er IPv6 lekkasjebeskyttelse, så du må deaktivere IPv6 manuelt i macOS. Det ser ut til å forhindre at WebRTC IPv4 lekkasjer, men igjen, blokkerer ikke WebRTC IPv6 lekkasjer.

For tiden støtter ikke Mac-klienten IKEv2. Den bruker SSTP VPN-protokollen som standard, men denne kan endres til OpenVPN (UDP eller TCP). Fordi den bruker macOS innebygde VPN-klient som standard, vil VPN forbli på plass selv om PureVPN-klienten krasjer.

Android-appen har muligens enda flere funksjoner enn desktop-appene. Det tilbyr port forwarding, en kill switch og "sikker WiFi." De eneste VPN-protokollene som støttes er OpenVPN (UDP eller TCP) og IKEv2, men ettersom dette er de eneste VPN-protokollene du bør bruke i disse dager, er dette virkelig ikke et problem.

Kommandolinjen OpenVPN-appen for Linux fungerer godt, men er ganske grunnleggende. Annet enn å komme forhåndskonfigurert for PureVPN, kan vi ikke se noen fordel å bruke den over den vanlige OpenVPN-kommandolinjeklienten.

PureVPN OpenVPN kommandolinje

Nettlesertillegg

Proxy-tilleggsprogrammer for nettlesere er tilgjengelige for Firefox og Chrome. Disse er nyttige for raskt å forfalske plasseringen din, men gir ingen sikkerhets- eller personvernfordeler ettersom proxy-tilkoblinger ikke er kryptert.

purevpn for windows connect

Kundeservice

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Gratis prøveperiode Nei Ja - 3 dager Nei
Money back-garantilengde 31 30 30

Vår revisjon av kundeservicepriser fra 2020 var generelt veldig gunstig for PureVPN. Det 24-timers live chat-personalet er kunnskapsrikt om det meste vi forventer at frontlinjestøtteansatte er kunnskapsrike om og gledet videre spørsmål om mer tekniske spørsmål til riktig avdeling for et svar på e-post senere.

Disse e-post svarene var generelt raske og svarte godt på spørsmålene våre. Det eneste problemet var at vi ikke fikk svar på et av våre vanskeligere spørsmål.

Personvern og sikkerhet

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Gratis prøveperiode Nei Ja - 3 dager Nei
Money back-garantilengde 31 30 30

Jurisdiksjon

PureVPN er basert i Hong Kong, som til tross for å være styrt av Kina, nyter noe av den frieste og usensurerte internettilgangen i verden.

Tømmerstokker

VPN-leverandører i Hong Kong er ikke pålagt å føre noen form for logger. Inntil nylig holdt PureVPN omfattende tilkoblingslogger uansett, som ble brukt til å hjelpe FBI til å hjelpe med å fange en av brukerne. Dette har imidlertid endret seg. PureVPN har oppdatert personvernreglene og er nå offisielt en ingen logger-VPN.

Et "minimumssett med data er nødvendig for å hjelpe deg med teknisk assistanse, løse tilkoblingsproblemer og overvinne regionspesifikke problemer," men IP-adressen du kobler fra, IP-en til VPN-serveren du kobler til, og en tidsstempel av når du kobler til holdes ikke.

Vi ønsker dette trekket hjertelig velkommen.

Krypteringsprotokoller

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

På klienten bruker forskjellige moduser sannsynligvis forskjellige protokoller, selv om IKEv2 og SSTP ser ut til å være standardverdiene. Når du bruker OpenVPN, bruker PureVPN følgende innstillinger:

Datakanal: en AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA1-hash-godkjenning.

Kontrollkanal: en AES-256-CBC-chiffer med RSA-2048 håndtrykkskryptering og HMAC SHA384 hash-godkjenning. Perfekt hemmelighold fremover gis via en Diffie-Hellman (DHE) nøkkelutveksling, selv om vi ikke vet nøkkellengden for dette.

Dette er et sikkert oppsett som samsvarer med eller overgår minimumsanbefalingene våre på alle punkter. Vennligst se VPN-krypteringsveiledningen for mer informasjon.

Andre ting

Som allerede nevnt bruker PureVPN bare bare metall-servere. Den bruker "virtuelle lokasjoner", men disse er vert på servere direkte under kontroll av PureVPN og utgjør derfor ingen sikkerhetstrussel. Vi er også glade for å merke at PureVPN nå håndterer alle DNS-forespørsler som bruker interne DNS-servere for maksimal personvern.

Ikke så bra er det at nettstedet PureVPN bruker en rekke personvern-invaderende trackere på nettstedet, inkludert Google Analytics. Disse påvirker imidlertid ikke personvernet til VPN-surfeøktene dine.

Alle PureVPN-apper tilbyr OpenVPN over TCP, som vi antar bruker port 443. Dette kan være effektivt til å beseire VPN-blokker, men er lett å beseire ved hjelp av mer sofistikerte sensurtiltak. PureVPN tilbyr ikke noen ekstra VPN-obfuskasjonsteknologier.

Siste tanker

Det viktigste å holde tilbake denne svært fullt utstyrte VPN-tjenesten var de omfattende tilkoblingsloggene den holdt. Nå som den har sluttet å føre logger som kan kompromittere brukernes personvern, er PureVPN lett å anbefale.

Spesielt er PureVPN et av de beste valgene på markedet, da det er veldig effektivt til å fjerne blokkering av nesten alt. Mac-brukere bør imidlertid være forsiktige med å deaktivere IPv6 på systemene sine (og sannsynligvis også WebRTC i nettleserne).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me