Sabai-teknologi gjennomgang

Sabai-teknologi

ProPrivacy.com Score
8 av 10

Sammendrag

Sabai Technology er et tilpasset rutefirwarefirma med mye å skryte av!

På samme måte som FlashRouters, selger de tilpassede blinkede rutere. I motsetning til dem, tilbyr imidlertid Sabai DD-WRT-rutere og sine egne Sabai OS-rutere. Det siste vil vi diskutere senere, men er helt suverent.

Vi er store fans av tilpasset ruteren firmware, ettersom den lar deg få mest mulig ut av det. Sabai gir et fantastisk alternativ til DD-WRT og tomat (spesielt i forhold til støtte). Derfor, hvis dette høres ut som en kopp te, fortsetter du å lese.

Priser og planer

Priser

Sabai har tre forskjellige typer produkter til salgs:

  • Blinkede rutere
  • VPN Accelerator
  • Tilbehør

For det første, som nevnt selger de Sabai OS og DD-WRT blinkede rutere. Prisene for disse er i samme liga som for andre blinkede rutere du kan kjøpe online.

For det andre deres mest innovative og originale produkt - VPN Accelerator. Dette kommer med en heftig prislapp på $ 449.99. Som vi vil diskutere nedenfor, kan det imidlertid være et veldig nyttig apparat for deg.

Til slutt har de også en rekke tilbehør til salgs - som strømadapteren er et must når de sender ruterne med en amerikansk (dobbeltspenning) plugg. Resten av tilbehøret finner du billigere andre steder, men du sparer problemer med toll og kostnader ved frakt. Alle pakkene har også en ypperlig 1 års maskinvaregaranti og premium (Sabai Freedom) støtte. Det er også gratis frakt til US Army -, Diplomatic- og Fleet Post Offices.

Funksjoner

I de fleste scenarier er Sabai OS ikke forskjellig fra den gjennomsnittlige DD-WRT-, tomat- og lager firmware. Firmwareen deres er imidlertid optimalisert for VPN-hastigheter og oppsett - begge leverer de videre. Videre lar deres eksklusive 'Gateways'-teknologi deg bruke ruteren på en slik måte at den ene enheten bruker VPN mens den andre ikke er det. Selv om dette blir en populær funksjon, er det fremdeles ikke vanlig.

Sikkerhet og personvern

Sikkerheten du mottar med Sabai Technology avhenger helt av VPN-leverandøren du bruker. Operativsystemet deres er basert på en rekke tomatbygg som de har endret i stor grad, men det er fremdeles full åpen kildekode, noe som bare gjør dette selskapet så mye mer fantastisk.

Brukerstøtte

Brukerstøtte

Sabai forstår at rutere og deres innstillinger kan være komplekse, slik at de gir hver kunde Sabai Freedom i et helt år. Dette gir deg telefon, chat, ekstern pålogging, billett og e-poststøtte - de to sistnevnte kan du få for alltid.

De har også en kunnskapsbase, men dette vil bare bidra til å løse de fleste grunnleggende problemer. Vi har funnet ut at alle deres støttetjeneste og typer er veldig effektive og brukervennlige, og vil hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.

Dessverre må fjernstøtten bestilles på forhånd og billettsupporten tar noen timer for å få svar. Telefonstøtten deres er imidlertid alltid tilgjengelig for nær øyeblikkelig hjelp. Disse tre sistnevnte støttemekanismene er riktignok ikke 24/7, men kvaliteten på det gjør definitivt opp for dette.

En tydelig funksjon med Sabai er den fantastiske støtten før og etter salg du får, og hjelper deg med å løse de fleste problemene du måtte ha!

Få tak i ruteren

Å få ruteren, gasspedalen eller tilbehøret ditt er så enkelt som alle andre online bestillinger. Gjennomsnittlig leveringstid er 3,5 dager (maks. 7 dager), og vi fikk Asus N66U på bare 2,5 dager!

Før du begynner å bruke ruteren, må du aktivere den (hvis du bruker Sabai OS). Dette er imidlertid bare å legge inn e-posten din og klikke på Aktiver.

Sabai OS-klienten i seg selv er som med all standard ruter firmware. Det grunnleggende er lett tilgjengelig og endret, og navigasjonen er enkel. Det er også mulig å endre avanserte innstillinger for enkle ting som å aktivere USB til mer kompliserte områder som skript. Videre til dette er det også mulig å installere egne pakker akkurat som med standard DD-WRT og Tomato Firmware.

Ytelse (hastighet, DNS og IP-test)

Disse resultatene - spesielt DNS- og IP-testen - vil variere avhengig av hvilken VPN-leverandør du bruker. Vi utførte testene våre ved å bruke VyprVPN da den har noen av de beste hastighetene på markedet. Med ruteren vår merket vi bare 10% fall i hastigheter. Med VPN Accelerator er det absolutt ikke noe tap i hastigheter.

Husk at disse hastighetene ikke bare vil avhenge av VPN-leverandøren din, men også CPU-hastigheten til ruteren din, så få den raskeste du har råd.

Ruterhastighetene ble alle målt via en kablet tilkobling. Med trådløs var resultatene forståelig nok litt lavere. Vi så også på om Gateway-oppsettet med noen enheter som kjører VPN og andre på vanlig måte gjorde noen forskjell, og vi la ikke merke til vesentlige hastighetsendringer.

Andre tjenester

VPN Accelerator

VPN Accelerator

VPN Accelerator selv er designet for en oppgave og bare en oppgave. Det er for å maksimere VPN-hastigheten gjennom ruteren din. Dette betyr at de 6 USB-portene og HDMI-porten ikke gir noen funksjonalitet, og du kan ikke bruke dem til NAS, skriverdeling eller andre oppgaver.

VPN Accelerator fungerer med hvilken som helst ruter, men den er optimalisert for å brukes med Sabai-rutere. Det er egentlig en bare-bein datamaskin som gjør all VPN-behandlingen i stedet for datamaskinen eller ruteren. Siden det ikke er noe annet som kjører på det, er det i stand til å gjøre dette veldig effektivt.

Hastighet og ytelse

Dette er den viktigste delen når vi vurderer kjøpet av VPN Accelerator, så vi har sørget for at vi legger omfattende krefter i å teste den under forskjellige miljøer, og i det store og hele fant vi ut at den leverer ekstremt godt på sitt løfte om å få fart på VPN-tilkoblingen din . Som tidligere nevnt, var det ikke noe fall i VPN-hastighetene når jeg bruker VPN Accelerator!

Ulempen med dette var at pingen økte betydelig og i noen tilfeller forårsaket den etterslep. Imidlertid var streamingkvalitet og buffering vesentlig bedre enn da vi kjørte VPN på ruteren vår. Endring av VPN-leverandører forbedret ping-resultatene noe, men påvirket hastigheten, så du må gjøre noen tester for å finne den beste VPN-en for deg hvis du velger å kjøpe VPN Accelerator.

Årsaken til den store forskjellen i ping skyldes det faktum at i stedet for at forbindelsen din går som datamaskin -> Router -> Internett, det går datamaskin -> Router -> Accelerator -> Router -> Internett.

En annen fordel med å kjøre en VPN på ruteren din eller på gasspedalen er det faktum at du ikke vil bli utsatt for den store WebRTC-lekkasjen.

Sabai frihet

Dette er deres tilpassede støttepakke som beskrevet under support. Det er fantastisk, og du får det gratis i et helt år som er helt utrolig.

Sabai Technology Review Konklusjon

Hvis du bare har noen få enheter koblet til ruteren din, er det sannsynligvis nok hvis du kjører VPN på ruteren eller velger en VPN-leverandør som tillater mange samtidige tilkoblinger.

Imidlertid, hvis du har en stor husstand eller ønsker å ha alle i selskapet ditt koblet til et VPN-nettverk, er Sabai et godt valg.

Totalt sett er Sabai Technology (deres produkter og spesielt service) flott. De leverer alt det som er viktig, og vi vil anbefale dem fullt ut hvis du leter etter en ruter du kan bruke med VPN og ikke liker DD-WRT- og Tomato-alternativene.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me