SaturnVPN gjennomgang

SaturnVPN

 • Priser

  Fra $ 1.40
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Score
2.5 av 10

Sammendrag

SaturnVPN er en liten VPN-tjeneste basert i Houston, Texas. Virksomheten ble startet i 2013 av fire venner som alle var nettverksingeniører. Partnerskapet har nå utvidet til fem medlemmer og VPN drives med et lite antall servere for et veldig lavt abonnementsgebyr.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  United Staes
 • Samtidige tilkoblinger
  2
 • land
  5

SaturnVPN er en liten VPN-tjeneste basert i Houston, Texas. Virksomheten ble startet i 2013 av fire venner som alle var nettverksingeniører. Partnerskapet har nå utvidet til fem medlemmer og VPN drives med et lite antall servere for et veldig lavt abonnementsgebyr.

Denne VPN-en kan tilby akkurat nok for de som ikke trenger tilgang til servere i mange forskjellige land. Som du vil lese i denne rapporten, er det imidlertid tvilsomt at denne VPN-en kan være til nytte for hvem som helst.

Besøk SaturnVPN »

Priser og planer

Du kan få tilgang til alle VPN-protokollene som tilbys av tjenesten med en pakke. Abonnementsplanene som tilbys av selskapet inkluderer en måneds periode, eller tre og seks måneders abonnement. Det er også et årsplan og en toårsplan. Lengre abonnementsperioder trener billigere per måned. Du må imidlertid betale for hele perioden foran.

Prisene er gitt i amerikanske dollar, og du kan betale med kredittkort, PayPal, Bitcoin, Webmoney og Perfect Money.

Hvert abonnement tillater kontoinnehaveren å koble seg til nettverket på to separate enheter samtidig.

Funksjoner

Funksjonene i selskapets pakke er:

 • Servere i seks land
 • Tre-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Anonyme kontoer
 • P2P tillatt på de fleste servere
 • Tillatelse av to samtidige tilkoblinger
 • Ingen datagjennomstrømningsgrenser

Selskapet har servere i forskjellige land for hver av protokollene det støtter.

PPTP: USA, Storbritannia, Polen, Frankrike, Tyskland

L2TP: USA, Storbritannia, Canada, Polen, Frankrike, Tyskland

Kerio VPN: USA, Storbritannia, Tyskland

Cisco AnyConnect: USA, Storbritannia

OpenVPN: Canada, Storbritannia, Tyskland

Besøk SaturnVPN »

Sikkerhet

VPN-protokollene som tilbys av SaturnVPN er PPTP, L2TP, SSTP og OpenVPN. Det er også to proprietære implementeringer tilgjengelig, som er Cisco AnyConnect og Kerio.

Dessverre er ikke kundestøtteteamet kunnskapsbart om metodene som brukes av VPN, så all informasjon som ikke er på nettstedet, eller ikke kan trekkes ut ved å se på loggfiler, er ganske enkelt ikke tilgjengelig.

Selskapets implementering av OpenVPN er ikke veldig vellykket. Den bruker Blowfish-kryptering med en 128-bits nøkkel. Selskapet bruker Diffie Hellman for nøkkelutveksling, som er standard metodikk brukt for OpenVPN. Prosessene for etablering av sesjoner er dekket av 1028-biters RSA-kryptering. Dette er veldig svakt, og RSA anbefaler ikke å bruke en så kort krypteringsnøkkel, fordi det er rykter om at en rekke myndigheter, inkludert de kinesiske sikkerhetstjenestene, som kan sprekke dette nivået av kryptering. De fleste VPN-er bruker en 2048-bits nøkkel for RSA, og de beste VPN-ene bruker en 4096-bits nøkkel.

Personvern

SaturnVPN forbyr nedlasting av P2P på sine servere i Storbritannia og USA, men tillater det på selskapets tyske servere.

Dessverre holder selskapet tilkoblingslogger, men oppgir ikke for hvilken periode disse postene er holdt. Selskapet vil overlevere denne informasjonen hvis den blir presentert for en rettsavgjørelse. SaturnVPNs personvernregler uttaler også at de vil overvåke aktivitetene dine hvis selskapet får forelagt en rettskjennelse om å gjøre det.

Brukerstøtte

Du kan snakke med en kundesupport-operatør via live chat. Du kan se om chatten er bemannet ved å se på meldingsboksen nederst til høyre på skjermen.

Hvis du klikker på denne meldingen, åpnes en chat-skjerm. Du må først identifisere deg og skrive et spørsmål.

Når en støtteoperatør er tilgjengelig, kan samtalen fortsette.

Dessverre er supportlinjene for 1st Line ikke veldig kunnskapsrike, så hvis du har et komplisert spørsmål, må du kontakte teknisk support. Kontaktsiden på nettstedet gir support-e-postadressen, og du kan også sende en melding fra denne siden.

Du trenger ikke en konto på nettstedet for å bruke den gratis prøveversjonen. Du kan imidlertid opprette en konto som får deg inn i klientområdet på nettstedet.

Det er imidlertid ingen bruksfasiliteter i klientområdet.

Andre supportfunksjoner på nettstedet inkluderer en FAQ-side.

Nettstedet inneholder også et stort bibliotek med oppsatte guider.

Prosessen

Gratis konto

SaturnVPN tilbyr to nivåer av gratis konto. Den første er tilgjengelig ved å klikke på "Gratis VPN-konto" i hovedmenyen på nettstedet.

Dette alternativet gir deg imidlertid bare tilgang til PPTP og L2TP, som må konfigureres manuelt. For å få en skikkelig idé om SaturnVPN-tjenesten, må du gå videre til den andre typen gratis prøveversjon, som du får ved å fylle ut et skjema, som er tilgjengelig på siden Gratis VPN-konto. Klikk på "Be om gratis prøveperiode i 1 dag" for å komme til det.

Jeg fikk en e-post i løpet av halvannen time med innloggingsinformasjonen min for en dags gratis prøveversjon som modellerer fullservicen nøyaktig.

SaturnVPN Windows VPN-klienten

SaturnVPN har tre fristende apper med høyt utviklet kryptering. Den favoriserte VPN-metodikken til ProPrivacy.com er OpenVPN - som SaturnVPN tilbyr. Selskapet har ikke laget sin egen app, men inviterer i stedet brukere til å laste ned OpenVPN GUI-programmet. Dette er et veldig grunnleggende grensesnitt som ble opprettet av organisasjonen som administrerer OpenVPN-standarden. Det er ikke noe galt med dette grensesnittet bortsett fra at det bare fungerer i minimalt modus fra systemstatusfeltet. Etter å ha lastet ned grensesnittet, må du deretter laste ned konfigurasjonsfiler fra SaturnVPN-nettstedet og deretter flytte dem til konfigurasjonskatalogen for området der OpenVPN-programvaren er lagret..

Jeg hadde allerede OpenVPN GUI installert, så jeg lastet ned konfigurasjonsfilene. Dette ga meg tilgang til en server i Canada, en server i Storbritannia og to servere i Tyskland. Dessverre, med prøvekontoen som støtteoperatøren ga meg, kunne jeg ikke koble meg til den kanadiske serveren. Jeg kunne koble meg til de britiske og tyske serverne, men de blokkerte internett tilgangen min helt og jeg klarte ikke å koble meg til noe nettsted mens jeg hadde opprettet en VPN-forbindelse.

VPN-tilkoblingsloggfilene viste en feil når du prøvde å autentisere de britiske og tyske serverne under tilkoblingsprosedyrene. Da jeg prøvde å besøke et nettsted med VPN slått på, mislyktes nettilgangen i løpet av "Etablere sikker tilkobling" fase av internettilgang.

Jeg gikk videre og bestemte meg for å gjennomgå Cisco AnyConnect-implementeringen i stedet. Imidlertid ble nedlastingslenken i installasjonsguiden brutt, og jeg klarte ikke å hente programvaren på datamaskinen min.

Mitt neste alternativ var Kerio VPN som ble tilbudt av SaturnVPN. Selv om jeg har gjennomgått mange VPN-tjenester, hadde jeg aldri hørt om Kerio, så dette var en ny opplevelse for meg. Jeg bestemte meg for å sjekke ut nettstedet til Kerio for å finne ut mer om VPN-metodikken. Siden lastet ikke.

Jeg fulgte installasjonsinstruksjonene på SaturnVPN-nettstedet og fikk grensesnittet på datamaskinen min. Innlogging krevde at jeg refererte til servernavnsiden på SaturnVPN-nettstedet.

Jeg prøvde alle servernavnene, men jeg klarte ikke å få kontakt med legitimasjonene som ble gitt til meg for den gratis prøveversjonen. Da jeg varslet supportteamet om det, fikk jeg beskjed om at de trengte å slå den tilgangen på for meg. Etter å ha fullført alle andre tester, returnerte jeg imidlertid til Kerio, og det fungerte fortsatt ikke.

Det så ut til å være noe galt med serverens identifikasjonssertifikat.

Jeg sjekket ut sertifikatet og oppdaget at det var utgått for lenge siden.

Jeg hadde et alternativ til. SaturnVPN tilbyr SSTP. Dette er et godt VPN-system som ble opprettet for å erstatte PPTP. Så jeg klikket på lenken for å få installasjonsinstruksjoner for Windows 10, og det er dette jeg fikk:

Alle systemene ovenfor bruker Transport Layer Security-prosedyrer for å etablere en forbindelse til en server. TLS krever at serveren identifiserer seg med et sertifikat, og i alle tilfeller hadde SaturnVPN-serveren ikke et gyldig sertifikat. Så dette forklarer sannsynligvis hvorfor jeg ikke kunne få forbindelse med OpenVPN eller Kerio. I tilfeller av SSTP, selv om jeg hadde vært i stand til å få programvaren for tilkoblingsopprettelse på datamaskinen, hadde jeg fortsatt ikke vært i stand til å koble meg sikkert på grunn av dette sertifikatproblemet.

Jeg fikk en fungerende nedlastingslenke for Cicso AnyConnect fra kundestøtten og kunne installere den. Imidlertid oppsto jeg en sikkerhetsfeilmelding da jeg prøvde å koble meg til den.

Jeg avfeide feilen og fortsatte med forbindelsen. Dette gjorde meg i stand til å utføre en hastighetstest på Cisco AnyConnect-implementeringen av SaturnVPN.

Statistikk-siden til appens innstillingssystem ga litt interessant informasjon, inkludert koderen som ble brukt for tilkoblingen - AES med en 128-bits nøkkel.

Ytelse (hastighet, DNS, WebRTC og IPv6 tester)

ProPrivacy.com-ytelsestester inkluderer vanligvis hastighetstester som kobles til via VPN-servere i tre forskjellige land. Disse testene blir vanligvis utført på en OpenVPN-implementering. Cisco AnyConnect-appen bruker OpenSSL-biblioteket for sikkerhetstiltak, som er nøyaktig det samme systemet som OpenVPN bruker. Så disse testene ble utført med Cisco AnyConnect med alle SaturnVPN-serverne dedikert til denne metodikken - en i USA og to i Storbritannia.

Hastighetstestene ble utført med tjenestene til testmy.net. De britiske testene gikk til en server i London og de amerikanske testene gikk til en server i Miami.

Jeg brukte IPLocation.net for å finne den faktiske plasseringen av SaturnVPN-serverne som jeg testet. Den amerikanske serveren cisco2.saturnvpn.com var lokalisert i Kansas City, Missouri. IPLocation viser stedsresultatene til fem forskjellige tjenester. I Storbritannia ble begge rapportert at cisco3.saturnvpn.com og cisco4.saturnvpn.com var på samme sted. I listen over resultater for begge servere kunne to av de støttende IPLocation-tjenestene imidlertid ikke oppdage den nøyaktige plasseringen, to plasserte serverne i Gosport, Hampshire, og en trodde serverne var i Kent.

Du vil sannsynligvis ha en raskere internettjeneste i hjemmet ditt. Hvis du drar til et fattigere land for ferien, viser internetthastighetene som vises i de ubeskyttede tilkoblingene til disse testene, forholdene du kan forvente mens du er borte. Det er mens du er på ferie du trenger å stole på en VPN mer, slik at du kan komme inn på TV-nettsteder hjemmefra.

HBO anbefaler en hastighet på 2 Mbps for å se SD-video komfortabelt over internett. Den anbefaler 3 Mbps for strømming av HD-video - alt av HBOs nettbibliotek er gjengitt i HD. Det er synd at Saturn VPN-serveren reduserte hastighetene på linjen. Som du vil se i Streaming Video-delen av denne rapporten, ga dette ikke noe problem.

Flere tester ble utført med ipleak.net mens jeg var koblet til SaturnVPN Cisco-serveren i Kansas City, for å sjekke DNS-lekkasjer og WebRTC-feilen. Nettstedet rapporterte min beliggenhet i Kansas City. Den sjekket også gjennom alle DNS-anrop utstedt av nettleseren min og oppdaget tilgang til 71 forskjellige DNS-servere. Alle disse serverne var lokalisert i California og Iowa, som alle er i samsvar med et sted i Kansas City, så SaturnVPN skjulte vellykket min sanne beliggenhet, som var i Den Dominikanske republikk.

Mens jeg fremdeles var koblet til SaturnVPN-serveren i Kansas City, fikk jeg tilgang til testnettstedet doileak.net, som også oppdaget at stedet mitt var i USA. Denne rapporten sjekket også om forskjellen mellom tidssonen til operativsystemet mitt og tidssonen til det rapporterte stedet mitt, og fant at de var konsistente. Dette er den typen avvik som kan gi bort hemmeligheten om at du bruker en VPN. SaturnVPN dekket imidlertid det problemet, og det var ingen indikasjoner på at jeg faktisk ikke var i Kansas City.

Internett-leverandøren min bruker ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lekkasjer.

Streamingtjenester

Jeg testet hver av de tre Cisco AnyConnect-serverne til SaturnVPN for å se om de kunne få meg til videostreamingtjenester i Storbritannia og USA. Mens jeg var koblet til USA-serveren til SatuenVPN, kunne jeg se videoer streamet fra Netflix, ABC og NBC. Dette er en eksepsjonell ytelse.

Begge britiske VPN-servere hadde nøyaktig de samme resultatene med britiske strømmetjenester. Verken kunne få meg tilgang til videoer på Netflix, men begge fikk meg inn på BBC iPlayer og videoer på Channel 4 nettstedet.

Andre plattformer

SaturnVPN tilbyr flere forskjellige klienter og har også VPN-servere som kan nås gjennom forskjellige protokoller via et manuelt oppsett. Tabellen nedenfor viser hvilke som fungerer på hvilket operativsystem.

PPTP L2TP SSTP Kerio OpenVPN GUI Cisco AnyConnect
Windows
Mac OS X X
Mac os X X
Android X X
iOS X X
Linux X X X X

SaturnVPN gjennomgang Konklusjon

SaturnVPN er utmerket for å komme inn på utenlandske videostrømmer. Imidlertid beholder deres oppbevaring av tilkoblingslogger i en uspesifisert periode at du ikke bør stole på denne VPN-en for identitetsbeskyttelse når du laster ned copyright-materiale.

jeg likte

 • Enkel å bruke Cisco AnyConnect
 • Gratis prøveperiode
 • God DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse
 • Kommer inn i Netflix USA

Jeg var ikke så sikker på

 • Tilkoblingslogger
 • Bare to samtidige tilkoblinger

Jeg hatet

 • Feil i sikkerhetssertifikatet
 • Tilkoblinger som ikke fungerer
 • Lave hastigheter

Autentiseringssertifikatfeil ved hvert tilkoblingsforsøk med alle appene til alle serverne som tilbys av SaturnVPN betyr at du ikke bør bruke denne tjenesten. Denne feilen utsetter deg for risikoen for angrep mellom mennesker der en interloper utgjør serveren. Disse svindlerne kan være hackere som prøver å stjele bankinformasjonen din, eller opphavsrettsadvokater eller politiet som spionerer etter aktivitetene dine.

Sjekk vurderingene på ProPrivacy.com av andre VPN-leverandører for å finne en bedre tjeneste.

Besøk SaturnVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me