SecureVPN gjennomgang

SecureVPN

 • Priser

  Fra $ 7.99
  / måned

ProPrivacy.com Score
6.5 av 10

Sammendrag

SecureVPN-gjennomgangen vår avdekket en ny leverandør med store intensjoner, men noen massive feil når det gjelder Windows-appen og kryptering. Vi forventer at SecureVPN vil forbedre seg med tiden, men for øyeblikket er det en overpriset VPN som ikke leverer. Greit på Android, men må unngås på Windows!

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  29 Mbps
 • Jurisdiksjon
  OSS
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  5

Funksjoner

SecureVPN har ikke mange servere å velge mellom ennå. Alternativene er begrenset til USA, Nederland, Luxembourg, Russland eller Singapore. Dette betyr dessverre at du ikke kan late som du er på steder som Australia, Storbritannia, Sør-Amerika og de fleste andre. Med tanke på prisen er dette dårlig. Selskapet er registrert i USA under den texanske lovlige jurisdiksjonen, men har merkeligvis noen tilknytning til 'Californi (a)' som vist gjengitt fra vilkårene for bruk og personvern som du absolutt bør se på. Å være fra USA er langt fra ideell på grunn av warrants og gag orders.

Det er ikke umiddelbart klart om SecureVPN har dedikerte eller delte IP-er, det er tillatt å tenke torrenting til tross for hva som er skrevet nedenfor for juridiske formål. Når det er sagt, forblir bekymringsmeldinger til en viss grad - som vi vil diskutere videre nedenfor. Klikk på lenken for å besøke SecureVPN. For mer informasjon om torrenting, se vår beste guide til VPN for torrent-nettsteder.

Besøk SecureVPN »

Hastigheter og ytelse

Jeg fikk vanskeligheter når jeg prøvde å kjøre hastighetstester ved å bruke testmy.net. For det første var hastighetene utilstrekkelige for å kjøre en test. Faktisk viste den eneste vellykkede testen jeg kjørte hastighet i Kilobytes, mens resten krasjet på siden på grunn av tidsavbrudd. Dette betyr faktisk at SecureVPNs hastighet ikke er nok til å bla gjennom mer enn de enkleste websidene.

Mer bekymringsfullt var likevel: Jeg prøvde å kjøre hastighetstester på alle de fem tilgjengelige serverne (USA, NL, LX, SA, RU) bare for å finne ut av hvilken VPN-avkjøringsnode som alltid ble funnet i Texas, så den eneste fungerende VPN-serveren er i OSS. Dette betyr at alle som tror de er koblet andre steder, kan være i for en uhøflig overraskelse. Jeg håper å se denne alvorlige saken så snart som mulig.

Når det er sagt, var det heldigvis ingen DNS-lekkasjer oppdaget - noe som er bra. Likevel, i lys av ovenstående, er det alltid god praksis å gjennomføre periodiske tester og sørge for at alt er i orden som det skal være. Du kan bruke ipleak.net for å sjekke DNS-lekkasjer og WebRTC Bug, mens test-ipv6.com ser etter IPv6-lekkasjer. Det finnes også doileak.net, som kombinerer biter og biter av de to andre testene for økt sjelefred.

Pris og planer

SecureVPN tilbyr to prisnivåer som en del av en freemium-modell. Gratis-planen tillater ikke bruk av P2P og har en dataoverføring på 1 GB per måned. Det tillater også bare en enhet å være koblet til VPN-tjenesten til enhver tid. Hvis du velger Premium-kontoen med en gang - eller etter en prøveperiode - har du ingen P2P-begrensninger, ubegrenset datatilgang og opptil 5 enhetsforbindelser. Dette betyr at du kan dekke alle enhetene dine, eller dele med familien for $ 7.99 per måned eller $ 49.99 for et års forpliktelse.

SecureVPN-priser

Prisingen er absolutt ikke den mest økonomiske, men den er i tråd med de fleste VPN-er av høyere ende (med den definisjonen noe avhengig av dine individuelle preferanser).

Personvern og sikkerhet

"Vi kan samle inn og utlevere personlig informasjon, inkludert dine bruksdata, til myndigheter eller byråer, inkludert rettshåndhevelsesbyråer, på deres forespørsel eller i henhold til en rettskjennelse, stevning eller annen juridisk prosess, hvis det er en god tro på at slik innsamling eller avsløring kreves av loven."

Sitatet ovenfor, kombinert med det faktum at SecureVPN logger dine interne og eksterne IP-adresser, får torrenting til å virke som ingen ting med denne VPN. SecureVPN sier at den bare ville avsløre informasjon i henhold til et domstoldirektiv, noe som er bekymringsfullt fordi det er i USA. Dessverre øker ikke krypteringssuiten selvtilliten. Standardstandarden i både mobil- og stasjonære apper er 3DES-EDE3-CBC 192 bit. Det er ikke strekk å merke den utdaterte DES-krypteringen som en sårbarhet. Når den er skjøvet med Diffie-Hellman-taster, er den litt bedre, og deretter redusert med 192-bits nøkler og etterlater en laveste fellesneversmak i sikkerhetsganen. I utgangspunktet er ikke denne VPN-en veldig sikker. Igjen, for pengene du betaler - dette er en fiasko.

Brukervennlighet

SecureVPNs nettsteder er en minimalistisk affære, med lenker til klientområdet, support og tjenestefordeler tydelig angitt i topppanelet på hjemmesiden. Rett under, er det en lenke til "kom i gang" eller "last ned SecureVPN Windows Client."

Den nederste delen av hjemmesiden har ytterligere koblinger til PP og TOS, samt FAQ-delen, og sosiale medier. SecureVPNs nettsted har også en blogg som dekker nyheter om sikkerhets- og personvernindustrien, samt serviceoppdateringer og VPN-tips, som en del av et godt avrundet nettsted.

SecureVPN-støtte

Støtter er begrenset til billettbaserte spørsmål for øyeblikket. I tillegg kan svarene ta opptil flere dager, noe som ikke er bra. Svarene jeg fikk var imidlertid høflige og informative.

Registrer deg på SecureVPN

Registrering for SecureVPN krever navn, arbeidsadresse og kredittkortinformasjon. Etter det laster du bare ned appen som er relevant for deg og deretter følger installasjonsinstruksjonene. Hele prosessen tok omtrent ti minutter.

SecureVPN Windows VPN-klient

I tråd med andre service aspekter er Secure VPN Windows-klienten ikke så ekspansiv. Du kan velge hvilken server du vil koble til fra rullegardinmenyen på bildet nedenfor. Trykk på Connect / Disconnect-knappen for å koble til en server.

Tilkobling til en bestemt server så ikke ut til å være noen problemer. Det er ingen ekstra nyttige funksjoner (og ofte bransjestandard), for eksempel en dreiemoment i tilfelle du kobler til, eller et alternativ for automatisk oppstart for å koble til SecureVPN i det øyeblikket du slår på datamaskinen. Når det er sagt, er SecureVPN-klienten ok, selv om den absolutt vil ha fordel av noen oppdateringer, som vi vil utforske neste i Performance-delen nedenfor. Igjen, dette er en ganske slank klient med tanke på hva du betaler.

SecureVPN: Andre plattformer

SecureVPN har dedikerte apper for Mac OSX, iOS, nettbrett og Android OS, i tillegg til Windows-plattformen som vi dekket tidligere.

SecureVPN for Android

SecureVPN Android-klienten skiller seg ikke mye fra skrivebordsversjonen. Merkelig det så ut til å koble til de riktige serverne, i motsetning til Windows-versjonen. Jeg er fremdeles usikker på hva problemet var med Windows-klienten. Forhåpentligvis blir det adressert snart.

Siste tanker

SecureVPN dispenserer med frills som finnes i mange andre leverandører, men det tilsynelatende kommer på bekostning av den robuste krypteringen du kan forvente fra en topp VPN-leverandør. På samme måte kan den minimalistiske appellen bare være tingen for noen brukers kjøpsmodellkriterier, eller for de som ønsker å fjerne blokkering. Denne VPN-en fungerte ikke bra på Windows, men på Android var det OK. Hvorfor imidlertid betale så mye for noe så ille?

Besøk SecureVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me