SecurityKISS gjennomgang

SecurityKISS

ProPrivacy.com Score
6 av 10

Sammendrag

SecurityKISS som selskap opererer fra Dublin, Irland. Selv om Irland ikke er så forferdelig som Storbritannia når det gjelder personvernlover, er oppbevaring av data fortsatt et stort problem. Irland holder seg til databeskyttelsesloven fra 1988 (endret i 2003), som stort sett er utdatert og inneholder vage uttalelser som: "dataene skal ikke oppbevares lenger enn det som er nødvendig for det formålet eller de formålene" (loven § 2 (1) (c) (iv)). Unødvendig å si, trå forsiktig når du bruker SecurityKISS!

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  17 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Irland
 • Samtidige tilkoblinger
  10
 • land
  16

Funksjoner

Antall VPN-servere du har tilgang til med SecurityKISS avhenger av planen du registrerer deg for. Gratis brukere får åtte serveralternativer (tre amerikanske, to britiske, to franske og en tyske server). Den dyreste planen lar deg velge mellom 67 servere i 16 land.

Du trenger ikke registrere en konto hos SecurityKISS, og mengden av samtidige tilkoblinger avhenger av hvor mange enheter du installerer programvaren på.

SecurityKiss gir også en "eksklusiv tunneling" -funksjon som er samlet i VPN-klienten. Dette er et alternativ i SecurityKISS-klienten, som fungerer som en internet kill-switch. Når forbindelsen din til VPN synker, gjør også internettforbindelsen din. Denne funksjonen forhindrer datalekkasjer fra å komme gjennom.

Besøk SecurityKISS »

Hastigheter og ytelse

Når SecurityKISS bruker OpenVPN, vil noe hastighetstap oppstå som et resultat av den ekstra sikkerheten. Ikke desto mindre testet jeg ut SecurityKISSs gratis og betalte planer for å se hvordan tjenesten presterer der den betyr noe: hastighet.

SecurityKISS nedlastingshastigheter

Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Som du ser opplevde jeg et betydelig fall i hastigheten når jeg ble koblet til SecurityKISSs tjeneste. Selv om dette gir mening med en gratis VPN, var resultatene mine fryktelig inkonsekvente. SecurityKISS ser ut til å være akkurat nok til å gjøre noen standard nettlesing.

DNS- og IP-lekkasjer gjennom IPLEAK.net sjekket ut alt klart, selv om jeg anbefaler at du tester dette selv hver gang du kobler til en VPN-server.

Priser og planer

1 måned

$ 0.00
per måned

SecurityKISS følger en lignende tilnærming til CyberGhost og Tunnelbear, med en gratis lagring tilgjengelig. Naturligvis har gratisplanen noen begrensninger. Disse inkluderer en 300 MB daglig datahette, begrensede serverplasseringer og lavere hastigheter.

SecurityKISS-priser

SecurityKISS har også fire betalte planer tilgjengelig, men jeg var skuffet over å se båndbreddekapslene på alle planer bortsett fra "smaragd" plan. Emerald-planen er "tilfeldigvis" også den dyreste planen, til $ 10 i måneden.

Prisene for SecurityKISSs planer er litt under gjennomsnittet, men båndbreddegrensene som er inkludert i disse planene, gjør SecurityKISS til et dårlig alternativ hvis du ønsker å streame eller laste ned. I tillegg er visse steder (som Hong Kong, Singapore og Russland) bare tilgjengelige med høyere nivåplaner.

Med SecurityKISS som tilbyr gratis VPN, er fraværet av en pengene-tilbake-garanti noe forståelig. Hvis du velger å kansellere, gir SecurityKISS deg en forhåndsbetalt tilbakebetaling av resterende saldo på kontoen din.

SecurityKISS har et imponerende utvalg av betalingsalternativer, inkludert alle de viktigste kredittkortene, Bitcoin, Paypal og bankoverføring. Jeg er spesielt glad for å se Bitcoin, da dette øker den generelle anonymiteten.

Sikkerhet og personvern

SecurityKISS gir deg muligheten til å velge mellom OpenVPN og L2TP / IPsec-protokollen. De som leter etter maksimal sikkerhet vil gjerne se alternativet for OpenVPN, men L2TP / IPsec har også fordeler.

Jeg nevnte tidligere at SecurityKISS er et irsk selskap. Dette betyr at det er underlagt irske lover om datalagring. Selv om jeg ikke har sett noen tilfeller av SecurityKISS som overleverer brukerdata til myndighetene, er dette noe du må huske på.

SecurityKISS-kryptering er ganske små med 128-biters Blowfish-kryptering og 1024-biters RSA-sertifikater for økter. Selv om dette ikke er forferdelig, vil jeg gjerne se et forbedret krypteringsnivå (for eksempel AES-256) før jeg anbefaler SecurityKISS.

Et annet viktig aspekt ved enhver VPN er loggpolitikken som er på plass. Selv om SecurityKISS hevder et loggfritt miljø, oppbevarer de faktisk tilkoblingslogger som inneholder din IP-adresse, tidspunkt for tilkobling og andre detaljer.

SecurityKISSs policy for P2P-aktivitet og torrenting er ikke nevnt noe sted, selv om det er en bred "Forbudt bruk av tjenesten," som sier at alle brukere skal overholde lover om opphavsrett. Uansett, med mindre du er registrert i Emerald-planen (ingen datakap), vil du sannsynligvis ikke ønsker å gjøre noe torrenting likevel.

Brukervennlighet

SecurityKISS-nettstedet er relativt enkelt å navigere, men jeg vil nevne at temaet og den generelle utformingen av nettstedet virker litt utdatert. Selv om kvaliteten på nettstedet tydeligvis ikke har noen betydning for om SecurityKISS er en god VPN-tjeneste, skader ikke et profesjonelt, godt designet nettsted!

Jeg la merke til at det er en offisiell SecurityKISS-blogg med flere artikler om sikkerhet, sensur og geobegrensninger. Dette er en fin touch som holder kunder informerte og engasjerte.

Brukerstøtte

SecurityKISS tilbyr kun e-poststøtte og en live chat-tjeneste (gjennom Zendesk) som opererer i løpet av ordinær arbeidstid. Det er også en FAQ-seksjon og flere feilsøkingsveiledninger for forskjellige enheter og scenarier. Dette støttenivået sjekker ut etter en gratis VPN-tjeneste.

For bedre å forstå responstiden og kunnskapen til supportpersonalet, kontaktet jeg SecurityKISS gjennom live chat-tjenesten.

Som du kan se, livechat var for opptatt til å svare, og jeg ble bedt om å legge igjen e-postadressen min for å motta svar. Dessverre har jeg ennå ikke mottatt noe svar fra SecurityKISS. Jeg vil oppdatere dette deretter når (hvis?) SecurityKISS svarer.

SecurityKISS driver også en Facebook-side, og gir deg en annen (og kanskje raskere) måte å komme i kontakt med dem.

Prosessen

Registrere seg

Å registrere seg for SecurityKISS er omtrent like enkelt som det blir med enhver VPN-tjeneste. Du trenger ikke å opprette en konto eller registrere deg hos SecurityKISS. Bare oppgi en e-postadresse til SecurityKISS for å sende deg relevant informasjon og betale, så er du klar!

Selvfølgelig er det klient-ID-er, som identifiserer og sporer betalte brukere for SecurityKISS. Din spesielle klient-ID er også hvordan du får tilsendt lenker for å laste ned SecurityKISSs betalte tjenester.

Windows VPN-klient

SecurityKISS Windows-klienten er en veldig lett VPN-klient, med bare en 2,58 MB installasjonsfil. Klienten kan gjøre med en liten omarbeidelse, da utseendet og følelsen etterlater noe å ønske.

Du kan enkelt bytte server og se tilkoblingsstatistikk fra klienten og "eksklusiv tunneling" funksjonen er egentlig en automatisk drepebryter for internett. De "eksklusiv tunneling" -funksjonen kan aktiveres fra klienten, selv om dette krever at du først kobler til en server.

Andre plattformer

SecurityKISS har tilpassede klienter tilgjengelig for Windows og Mac. iOS-brukere kan også få tilgang til SecurityKISS gjennom standard L2TP eller GuizmOVPN, et OpenVPN GUI, selv om denne metoden krever en jailbroken iOS-enhet. Å jailbreaking en iOS-enhet er et terningkast og du bør fortsette med forsiktighet.

SecurityKISS Android Client

I motsetning til iOS og andre mobilplattformer, har Android-brukere en eksklusiv SecurityKISS-app som du kan laste ned fra Google Play-butikken.

SecurityKISS Android-appen er ekstremt enkel å bruke, med den inkluderte servernettleseren slik at du raskt kan velge og bytte VPN-servere.

Siste tanker

SecurityKISS som et gratis alternativ er ikke forferdelig, med 300 MB / dag-datagrensen en ganske generøs mengde sammenlignet med andre gratis VPN-er. Hvis du liker SecurityKISSs tjeneste, er det å kunne betale i Bitcoin og uten å registrere en konto også legge til en fin grad av anonymitet.

På den annen side var tilkoblingshastighetene stort sett inkonsekvente, og jeg hørte aldri tilbake fra SecurityKISS angående mitt supportforespørsel. Par disse sammen med det faktum at SecurityKISS er underlagt Irlands tøffe oppbevaringslover for data, og det er lett å se hvorfor SecurityKISS er en VPN du sannsynligvis vil unngå.

Besøk SecurityKISS »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me