Shellfire VPN gjennomgang

Shellfire VPN

 • Priser

  Fra $ 3.20
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

ProPrivacy.com Score
7.1 av 10

Sammendrag

I denne Shellfire VPN-gjennomgangen ser jeg på den “tradisjonelle” programvarebaserte VPN-tjenesten som tilbys av denne tyske leverandøren. Se Shellfire Box-anmeldelsen for å se på den bærbare VPN-ruteren som også tilbys av dette selskapet. Som vi skal se, har denne tyske VPN-tjenesten ting å anbefale den, men blir først og fremst sviktet av veldig dårlige tilkoblingshastigheter.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Tyskland
 • Samtidige tilkoblinger
  1
 • land
  35

Funksjoner

 • OpenVPN
 • Kan konfigurere for PPTP og L2TP / IPSec også
 • Ingen logger
 • Ingen IP-lekkasjer
 • Android- og iOS-apper
 • Netflix og BBC iPlayer-støtte
 • Solid kryptering
 • Perfekt fremoverhemmelighet
 • P2P-støtte

Hastighet og ytelse

Alle testene ble utført ved å bruke min Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse. Mine amerikanske og nederlandske tester brukte PremiumPlus-servere.

Mine britiske tester ble utført på en “Premium” -server med en hastighet på 10 Mbps. Resultatene jeg oppnådde var imidlertid nærmere 25 Mbps. Heller bekymringsfullt, men jeg testet også den britiske “ubegrensede PremiumPlus” -serveren, og fant den betydelig tregere enn “Premium” -serveren som ble testet her. Lag av det du vil. Jeg synes det er rimelig å beskrive disse resultatene som skuffende.

Shellfire presterte mye bedre når det gjaldt IP-lekkasjer. Jeg oppdaget ingen. Dessverre støtter ikke ISP-en min (Virgin Media) IPv6-tilkoblinger, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lekkasjer.

DNS-serverne deres blir drevet av Google. Dette er imidlertid ikke personvernmarerittet det kan se ut til å begynne med, fordi alle forespørsler blir fullmakt av Shellfire slik at Google ikke vet hvem som har laget DNS-forespørselen.

Priser og planer

Shellfire VPN tilbyr tre prisplaner (ikke ruteren inkludert, som jeg har vurdert separat). En gratis plan er tilgjengelig, men overraskende nok er den ganske begrenset (som alle slike gratisplaner er).

 • Gratis brukers båndbredde er avkortet med 1 Mbps, og du er begrenset til servere i bare to land (Tyskland og USA). Du må også vente i 25 sekunder på at en nag-skjerm lukkes hver gang du kobler til. Shellfire uttaler at streaming ikke er tilgjengelig for gratis brukere, men jeg var i stand til å streame selv fra amerikanske Netflix ved å bruke en gratis konto.
 • Premium-planen koster $ 4,00 per måned, eller $ 3,20 per måned hvis den betales årlig. Premium-brukers båndbredde er avkortet med 12 Mbps, og de har tilgang til 20 servere
 • PremiumPlus-planen koster $ 9,00 per måned, eller $ 5,60 per måned hvis den betales årlig. PremiumPlus-brukere har ubegrenset båndbredde og servere i 31 land. Disse inkluderer noen mer uvanlige alternativer, som Australia, Island (flott for privatliv) og Sør-Afrika. Vær imidlertid oppmerksom på at full ubegrenset “PremiumPlus” båndbredde bare er tilgjengelig på noen servere.

I tillegg til fordelene ovenfor forbedres VPN-kryptering med hver oppgradering i plan (mer om dette nedenfor). Skuffende er alle Shellfire-brukere begrenset til en enkelt samtidig forbindelse.

Denne gjennomgangen er for PremiumPlus-planen.

Personvern og sikkerhet

Shellfire uttaler at "vi ikke logger noen tilkoblingsdata." Men igjen sier det også at "du surfer helt sikkert og anonymt!" Jeg skulle virkelig ønske at VPN-leverandører ville slutte å si dette.

Shellfire vet nøyaktig hvem du er via din IP-adresse, og kan føre logger når som helst den velger. Så du er ikke på noen måte anonym når du bruker tjenesten.

Når vi ser nærmere på personvernreglene, sier Shellfire det,

“Tilkoblings- og bruksdata (for eksempel filoverføring, tilkoblingstid) samles bare inn hvis de er nødvendige som regnskapsmidler. Dette er ikke tilfelle for faste satser. ”

Gitt at alle VPN-planene deres bruker faste satser, ser det ut til at Shellfire er en ekte loggfri tjeneste. Jippi!

Shellfire er basert i Tyskland, som har blant de sterkeste personvernlovene i verden. Ny overvåking og obligatorisk lov om dataoppbevaring er imidlertid på vei bort fra dette. Mange frykter at situasjonen vil bli verre.

Etter det jeg forstår ting, gjelder imidlertid ikke de nye obligatoriske lovene om lagring av data for VPN-leverandører.

I tillegg til ovennevnte problem, overvåker den tyske etterretningstjenesten (BND) tyske borgere aktivt, og samarbeider tett med GCHQ og NSA.

Tyskland blir derfor vanligvis sett på som ikke et ideelt sted å basere en personvernfokusert VPN-tjeneste. Imidlertid er det noe debatt om problemet takket være omdømmet til dets personvernlover.

P2P er tillatt av Shellfire, men bare på Finland-serveren.

Shellfire bruker delte IP-adresser.

“Vi bruker OpenVPN med AES-256-CBC som vår kode for Premium Plus, AES-192-CBC for Premium og AES-128-CBC for våre gratis kontoer. Vi bruker 2048 bit RSA nøkler og sertifikater. DHE brukes til fremtidig hemmelighold. ”

Håndtrykk er uspesifisert i .ovpn-konfigurasjonsfilene, så jeg vil anta at det er standard HMAC SHA-1, som er helt greit.

Disse krypteringsinnstillingene er ingenting å bli veldig begeistret for. PremiumPlus-kryptering samsvarer med vår minste anbefaling for en "sikker" VPN-tilkobling, som skal være motstandsdyktig mot enhver kjent form for angrep i overskuelig fremtid.

Og krypteringen som brukes til andre planer, skal være god nok for de fleste formål.

Siste tanker

Shellfires VPN-tjeneste tilbyr nesten ingen bjeller og fløyter. Men det holder ingen logger i det hele tatt, bruker anstendig kryptering, og jeg oppdaget ingen IP-lekkasjer når som helst mens jeg brukte den. Dette er ikke ting du må snuse på.

Det faktum at jeg klarte å streame amerikanske Netflix ved å bruke til og med gratisplanen, gjør denne leverandøren verdig å vurdere av de som sliter med å finne en VPN-tjeneste som ikke er blokkert. Bare en samtidig enhet er imidlertid overraskende elendig (mange rivaler tillater fem eller flere!), Og disse hastighetsresultatene er veldig offset.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me