SlickVPN gjennomgang

SlickVPN

 • Priser

  Fra $ 4.00
  / måned

ProPrivacy.com Score
8.5 av 10

Sammendrag

SlickVPN tilbyr en flott all-round pakke, med mange serverplasser, en kraftig klient og høy sikkerhet.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  15 Mbps
 • Jurisdiksjon
  OSS
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  46

Funksjoner

SlickVPN tilbyr VPN-servere i 142 byer i 46 land over hele verden. De driver en sammensatt forretningsstruktur med flere offshore holdingselskaper, datterselskapsholdingsselskaper og driftsselskaper. For markedsføringsformål er de basert i USA, men deres operative enhet er basert på øya Nevis, en del av en uavhengig føderasjon av øyer i Vest-India. Det er verdt å merke seg at all personlig informasjon du leverer til SlickVPN, men blir behandlet av systemer i USA og er underlagt lovene.

Som SlickVPN-kunde tillater du opptil fem samtidige tilkoblinger til VPN fra opptil to forskjellige IP-adresser om gangen. Dette betyr at du kan koble til, for eksempel, hjemme-PC-en og nettbrettet ditt, så vel som på mobiltelefonens datanettverk på samme tid hvis du trenger.

Hastigheter og ytelse

SlickVPNs servere presterte bra i testene våre. Noen ganger har vi problemer med å koble oss til en eller to servere, og la merke til at klienten blir treg og ikke svarer når den opplever en feil. Generelt sett skjedde tilkoblinger raskt og uten hendelser, og vi likte høye gjennomsnittshastigheter uten mye hastighetstap: De amerikanske serverne vi testet var spesielt gode, med gjennomgående høye hastigheter og nesten ingen frafall sammenlignet med vår grunnleggende testforbindelse.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Grafer viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighet for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Det var bra med DNS- og IP-sjekker, og som nevnt ovenfor gjør klienten en god jobb med å advare deg om du kanskje er utsatt for en lekkasje og peker deg i riktig retning for å fikse det. Det er også hyggelig å se innebygd WebRTC-beskyttelse også.

Priser og planer

SlickVPN tilbyr en enkelt VPN-pakke med mulighet for å betale i trinn på en, tre, seks eller tolv måneder, til stadig bedre verdi per måned. Å betale på årsbasis fungerer billigst til rundt $ 4 per måned, mens det å betale månedlig gir tallet opp til $ 10: disse prisene er på den nedre siden av hva VPN-leverandører ofte belaster og representerer ganske god valuta for pengene.

Betaling kan skje både med BitCoin og med PayPal eller kredittkort. SlickVPN ber respektfullt om ikke annet enn en e-postadresse og passord til førstnevnte. Å bruke et kredittkort krever ganske enkelt overlevering av kortet: type, nummer, utløpsdato, bekreftelsesnummer - ingen navn eller faktureringsadresse er nødvendig. SlickVPN tilbyr anlegget å be om tilbakebetaling innen 30 dager etter kjøpet.

Sikkerhet og personvern

SlickVPN tilbyr 256-biters OpenVPN-tilkoblinger som standard ved hjelp av AES-chiffer, som er veldig sikker; 128-biters IPSec- og PPTP-tilkoblinger er også tilgjengelige, men SlickVPN anbefaler med rette at brukere holder seg til OpenVPN om mulig. Hash-godkjenning håndteres av SHA-1, og håndtrykk av 2048-bit RSA; dette er et utmerket nivå av sikkerhet.

En nylig oppdatering inkluderer Hydra, en 'multi-hop' gateway gjennom servere i Washington, DC - eller andre portalområder - som deretter dirigerer forbindelsen din til en annen portal som den kontinuerlig blir traktet fra før du kobler deg til internett, og ytterligere hindrer IP-adressen din . Denne funksjonen krypterer tilkoblingen din videre til poenget med å gjøre den nær ukrakkbar (men en kraftig nok motstander av regjeringen, kan meget vel være i stand til å gjøre det).

Den nøyaktige juridiske situasjonen for SlickVPNs tjenester er uklar på grunn av inndelingen av driften i forskjellige datterselskaper, offshore- og driftsselskaper. En betydelig del av deres virksomhet ser imidlertid ut til å være underlagt amerikansk lov og jurisdiksjon. For å eliminere eventuelle bekymringer brukere kan ha om det resulterende potensialet for amerikansk regjeringsinnblanding, bruker SlickVPN både en streng loggløs policy og - imponerende - vedlikeholder en Warrant Canary-side. Oppdatert hver 14. dag og PGP signert. Dette gjør det mulig for selskapet å kommunisere en advarsel om statlig innblanding til brukerne, selv i tilfelle de mottar en føderal knebleordre. Det er ikke bare betryggende å se dem opprettholde denne funksjonen, det er også flott å vite at de tar problemet så alvorlig.

Det er ingen begrensninger for peer-to-peer-trafikk eller fildeling på noen av serverne deres, men du vil ikke kunne sende e-post med SMTP mens du er tilkoblet som for mange VPN-leverandører.

Nettsiden

Nettstedet til SlickVPN ser bra ut og er enkelt å navigere. Mye nyttig informasjon er tilgjengelig innen noen få klikk; Vi var spesielt glade for å se en fremtredende lenke som forklarer hvilke protokoller, chiffer og nøkkelstyrke som brukes av VPN, samt en side som viser alle VPN-serverplasseringene. Vilkår for bruk og personvern er tilstede og riktig, og det er en side som forklarer vilkårene for refusjon også.

slickvpn_homepage_600

Du finner også en blogg med nyheter om tjenesten, gaver og konkurranser, og en og annen funksjon ved bruk av VPN for å forbedre sikkerheten din. Vår eneste lille gripe er at navigasjonsfeltet der bloggen, så vel som andre viktige sider som kontakt- og kontolink, er lett å gå glipp av og forsvinner så snart brukeren ruller nedover siden.

Brukerstøtte

SlickVPN tilbyr 24/7 support, selv om vi ble skuffet over å finne at dette kun er billettbasert og bare er tilgjengelig gjennom kontoområdet når du først er logget inn. Når du har sendt en billett, trenger du imidlertid ikke vente for lenge for et svar. Vi fant at støttepersoner var høflige, hjelpsomme og kunnskapsrike, og vi følte aldri at det var en belastning å stille dem spørsmål. Det vil være enda bedre hvis dette servicenivået kunne utvides til et live chat-anlegg og gjort tilgjengelig for interesserte besøkende å stille tilfeldige spørsmål før de har registrert seg.

slickvpn_support_600

Når det gjelder nettressurser, tilbyr SlickVPN noen gode installasjonsveiledninger, men det er ikke mye annet som referansemateriell for kunder med problemer eller spørsmål.

programvare

Registrere seg

Å få en konto hos SlickVPN er enkelt. Etter å ha valgt en prisplan og betalingsmåte, blir du bedt om å oppgi en e-postadresse for kontoen du skal registrere deg og et passord for å logge på - og forutsatt at du betaler med BitCoin eller PayPal, så er det.

Når du er registrert, vil SlickVPN sende deg en velkomst-e-post med påloggingsdetaljene du bruker for VPN-tjenesten deres, samt lenker som hjelper deg å komme i gang ved å laste ned klienten, se noen veiledninger eller sende tilbakemeldinger om tjenesten . Det er verdt å merke seg at passordet du har sendt ikke blir tilslørt på noen måte, så det kan være lurt å endre det etter at du har registrert.

Windows VPN-klienten

SlickVPN gir en kraftig, funksjonsrik klient for Windows basert på OpenVPN. Tilkobling til VPN er enkelt, og alternativene er enkle å finne og godt forklart med en nettstudie. Et interessant inntrykk er at servere må legges til en "gruppe" -profil før du kan koble til dem. Dette har fordelen med å øke hastigheten på servervalgsprosessen hvis du for eksempel ikke bryr deg om hvilken geografisk beliggenhet du kobler til, men bare vil ha de raskeste serverne, eller også hvis du ikke har noe imot hvor i det kontinentale USA du ender opp så lenge du kan se amerikanske Netflix. I forbindelse med autogruppefunksjonen og balanseringsfunksjonen som du finner i preferanser, lar du deg også automatisk velge enten den nærmeste eller minst lastede serveren du vil koble til i ethvert land uten ekstra krefter. Ulempen er at det tilfører et ekstra lag med komplikasjoner hvis brukeren ønsker å koble seg til en bestemt server på et bestemt sted. Totalt sett, men vi liker funksjonen.

slickvpn_client_connected

En rask bla gjennom preferansene avslører en rekke nyttige funksjoner. Det er muligheten til å starte klienten, og hvis du vil, VPN-tilkoblingen også med Windows. I tillegg til alternativer for beskyttelse mot lekkasje for DNS og IP i fanen Innstillinger for nettverk, vil klienten vise en advarsel hvis en brukers Windows-oppsett kan føre til DNS-lekkasjer, komplett med noen grunnleggende instruksjoner for hvordan du løser problemet: dette er bra , men det ville vært enda bedre hvis den innebygde DNS-lekkasjebeskyttelsen var kraftig nok til å gjøre det unødvendig.

Her kan du også velge om du vil koble til via TCP eller UDP, samt velge portnummer. Dette er nyttig for å få VPN til å fungere på tvers av forskjellige nettverksoppsett - for eksempel på et offentlig WiFi-hotspot. Det er også muligheten til å øke sikkerheten og anonymiteten med et nytt hakk gjennom å automatisk endre IP-adressen din med et tidsbestemt intervall. Endelig kan virkelig avanserte brukere også spesifisere egendefinerte OpenVPN-parametere, som er en fin funksjon å se - spesielt i forbindelse med tilkoblingsloggen som vises på hovedfanen. Hvis vi hadde tak, ville det være slik at klienten kan være treg til å svare på brukerinnspill til bestemte tider, men samlet sett følte vi at det var et godt stykke programvare som gjør tilkobling til SlickVPN enkelt og smertefritt.

Andre plattformer

SlickVPN gir en skreddersydd klient for Windows og Mac OSX. I tillegg til dette er det installasjonsveiledninger for flere store plattformer, inkludert iOS, Android, Ubuntu og Tomato / DD-WRT-rutere. Det finnes også guider for å manuelt konfigurere VPN på Windows og OSX hvis du er så tilbøyelig. Guidene er sjenerøse illustrerte og enkle å følge, og det er alltid hyggelig å se en rekke protokoller som er sørget for.

Siste tanker

SlickVPN er en funksjonsrik VPN-tjeneste med mye å tilby. I tillegg til mange servere over hele verden, en flott klient og gode hastigheter, har det de fordelene å tilby et høyt nivå av anonymitet og sikkerhet for brukerne - vi er spesielt glade for å se dem opprettholde siden Warrant Canary. Med lave priser og en 30-dagers pengene-tilbake-policy, er kanskje SlickVPN VPN-tjenesten du har lett etter. Klikk på lenken nedenfor for å besøke dem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me