SmartDNSProxy gjennomgang

SmartDNSProxy

 • Priser

  Fra $ 2.08
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

Smart DNS Proxy er en tjeneste som nå inkluderer en VPN-tjeneste innenfor abonnementskostnaden. Dette betyr at tjenesten er egnet for både å fjerne blokkering av enorme mengder innhold, men også for å få privatliv og sikkerhet mens du er på offentlig WiFi. Tjenesten er tilgjengelig for alle populære plattformer, med apper som er tilgjengelige for Windows, Mac, iOS og Android.

ProPrivacy.com Score
5.5 av 10

Sammendrag

Smart DNS Proxy er en av de beste SmartDNS-tjenestene vi har testet og er helt fantastisk for streaming! Vær oppmerksom på at det å være en SmartDNS-tjeneste, den ikke gir noen sikkerhet som en VPN (du kan lese om forskjellen mellom de to typene tjenester her). Dermed må du abonnere på VPN-tjenesten for å få sikkerhet og personvern.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Seychellene
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  17 Mbps
 • land
  37

Merk: Vi har nylig lansert et helt nettsted om SmartDNS. Sjekk det for mer detaljert informasjon om SmartDNS-tjenester.

Priser og planer

Smart DNS Proxy, tilsvarende 90% av VPN- og SmartDNS-leverandørene der ute, har en fast plan med rabatter som øker avhengig av hvor lenge du registrerer deg. Den 24-måneders planen som kommer inn på bare $ 2,08 / month er et ekstremt billig alternativ som konkurrerer med noen av de billigste VPN-ene på markedet. Dette er virkelig en god pris for en kombinasjonstjeneste SmartDNS og VPN.

SmartDNSProxy_Pricing

Smart DNS Proxy gir også en fantastisk 14-dagers gratis prøveperiode som ikke krever at du oppgir noen sensitiv / betalingsinformasjon. Årsabonnement har også 30 dager pengene tilbake-garanti, slik at du kan teste tjenesten risikofri. Det eneste du må være forsiktig med, er at når et årlig abonnement utløper, vil det endre seg til en gjentatt månedlig plan.

Funksjoner

Smart DNS Proxy er et merke fra Global Stealth Inc som er basert på Seychellene for å beskytte kundene. Global Stealth Inc er en del av Cakinberk Telekom som tidligere drev BoxPN og eier også GetFlix - noe som betyr at de har god erfaring med å drive VPN- og DNS-nettverk.

Smart DNS Proxy gir deg blokkering av mange populære nettsteder, inkludert Facebook, Twitter, Vevo og YouTube. Ved siden av dette gir de tilgang til 133 video- og musikkstrømmetjenester i 32 land - inkludert, selvfølgelig, Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

For å være i stand til å oppnå all denne store låsningen har de 400 servere over hele verden med 4 DNS IP-er som er lastbalanserer. Serverne hjelper også med redundans og å opprettholde påliteligheten til hastighetene og tilgjengeligheten til tjenesten

Du kan bruke SmartDNS på et hvilket som helst antall enheter, så lenge du har samme IP-adresse (koblet til samme nettverk), men hvis du vil bruke den på flere steder samtidig, må du kjøpe en annen konto.

I motsetning til SmartDNS-tjenesten, er ikke VPN-tjenesten låst til IP-adressen din, noe som betyr at du kan bruke den til å koble til på offentlig WiFi eller andre steder du velger. VPN kan brukes på opptil 5 enheter samtidig, og torrenting er tillatt for de som vil laste ned via P2P.

Besøk Smart DNS Proxy »

Sikkerhet og personvern

Smart DNS-tjenesten gir ingen kryptering, så du må bruke hele VPN for å få privatliv fra ISPen din og nettstedene du besøker..

Både personvernreglene og bruksvilkårene er godt utformet og gir stor klarhet om driften av selskapet. I den fremhever firmaet tydelig informasjonen de samler inn og hvorfor. En ting som er verdt å huske på er at firmaet samler inn IP-adressen din når du blir med for å låse Smart DNS-tjenesten til denne boligen.

For å spore deg, må den alltid sjekke IP-adressen din når du kobler til. Disse tilkoblingsloggene kan tillate myndighetene å innføre et tidskorrelasjonsangrep på tjenesten, noe som vil ødelegge personvernet ditt. Selv om dette er et ekstremt målrettet angrep som bare vil bli utført av myndighetene i løpet av etterforskningen av en forbrytelse, avhengig av trusselmodellen din, kan det være nok til å frata deg tjenesten.

Det er også interessant at advokatfirmaet har base i Canada, og det er der eventuelle tvister vil bli løst. Dette innebærer at til tross for at det er registrert på Seychellene på papir, faktisk er det tom for Canada. Igjen kan dette sette noen mennesker utenfor tjenesten på grunn av Canadas lovgivende overvåkningslovgivning.

kryptering

Smart DNS Proxys VPN-tjeneste gir tilgang til en rekke forskjellige krypteringsprotokoller; PPTP, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 og OpenVPN. Både Mac og iOS gir tilgang til IKEv2 og L2TP / IPSec innfødt, noe som betyr at du må bruke en tredjepart-klient for å koble til via OpenVPN.

Både Windows og Android gir tilgang til OpenVPN-kryptering fra de tilpassede klientene, og brukere kan velge mellom UDP og TCP. Brukere kan også velge å bytte til TCP over port 443 for å skjule VPN-bruk som vanlig HTTPS-trafikk.

Disse krypteringsalternativene er sterke, og tilgjengeligheten av .ovpn-filene betyr at hvem som helst kan koble seg til serverne ved å bruke OpenVPN hvis de ønsker det. OpenVPN er implementert med standard standardinnstillinger, noe som betyr at den passer for personvern og sikkerhetsformål, men ikke er like sikker som andre VPN-er på markedet. Disse innstillingene er:

Datakanal: Blowfish-128 med HMAC SHA1-hash-autorisasjon
Kontrollkanal: Blowfish-128 med RSA-2048 håndtrykk og HMAC SHA1 hash-autorisasjon. Ingen perfekt fremtidshemmeligheter.

Nettsiden

Smart DNS Proxy-nettstedet er virkelig godt designet - ikke bare er det enkelt å navigere, men det er også enkelt å finne mye nyttig informasjon om tjenesten. De holder også sine sosiale nettverk oppdatert med nyttig informasjon om tjenesten samt streaming og TV-serierelaterte nyheter.

SmartDNSProxy_HomePage

En bloggseksjon lar deg lese artikler samlet fra hele nettet, og nyttige guider lar deg konfigurere Smart DNS- eller VPN-tjenesten på et nummer for enheter.

Brukerstøtte

Smart DNS Proxy har to typer støtte: live chat og billett / e-post.

Live-chatten er veldig rask til å svare og veldig nyttig, men de er mindre kunnskapsrike om de tekniske aspektene ved selskapet og er hovedsakelig der for generelle spørsmål. Billettstøtten fyller ut dette gapet ved å ha et flerlags støttesystem, og er like nyttig og støttende.

SmartDNSProxy_Support

Prosessen

Registrere seg

For å registrere deg for Smart DNS Proxy krever du fullt navn, e-postadresse og passord. For den 14-dagers gratis prøveperioden trenger du ikke legge inn noen betalingsinformasjon, men deretter må du gjøre det. Bitcoin aksepteres ikke, så du må betale enten via Paypal eller et debet- eller kredittkort.

Windows VPN-klienten

I motsetning til noen andre SmartDNS-leverandører, har ikke Smart DNS Proxy sin egen DNS-spoofing-klient. Dette er bra fordi det betyr at datamaskinen din ikke blir tett med unødvendig programvare, men dårlig fordi hvis IP-en endres (hvor ofte frekvensen avhenger av Internett-leverandøren din), må du besøke nettstedet deres. For å løse det sistnevnte problemet har de en webside, kan du bokmerke som vil oppdatere IP-en din automatisk.

En flott funksjon ved Smart DNS Proxy, som vi ikke har sett andre steder, er at når du har koblet til den valgte serveren, kan du se på strømmetjenester uten å måtte endre noen innstillinger. Som nevnt har de en rekke servere over hele verden for å hjelpe deg med å gi deg de beste hastighetene.

SmartDNSProxy_Setup

Når det gjelder VPN-tjenesten er en tilpasset Windows-klient tilgjengelig, og til tross for hva den sier på nettstedet, er den ikke i beta lenger.

Klienten lar brukere enkelt bytte mellom krypteringsprotokoller og koble til servere i 37 land. I tillegg kommer appen med en dreiemoment for å hindre at du lekker data til ISP-en din dersom VPN-tilkoblingen dropper ut ved et uhell. DNS-lekkasjebeskyttelse er som standard inkludert, og brukere kan koble seg til via TCP over port 443 for å skjule VPN-bruk som HTTPS og for å omgå ISP-brannmurer designet for å blokkere VPN-er.

Andre plattformer

Smart DNS Proxy har apper for macOS, iOS og Android. Android-klienten gir full tilgang til OpenVPN-kryptering og lar folk bytte protokoller og porter. Mac- og iOS-brukere må bruke en tredjeparts OpenVPN-klient (TunnelBlick eller OpenVPN Connect) for å via OpenVPN. De innfødte Apple-klientene tilbyr bare l2TP og IKEv2.

Ytelse (hastighet, DNS og IP-test)

Når du bruker Smart DNS-funksjonen, gir ikke tjenesten noe privatliv. Dermed så vi vår egen IP-adresse da vi testet for lekkasjer ved bruk av ipleak.net. Vi var imidlertid veldig fornøyde med DNS-lekkasjetesten, i motsetning til noen andre leverandører var det eneste resultatet DNS-adressen som ble gitt til oss av tjenesten.

Siden det ikke er noen kryptering på Smart DNS-tjenesten, var det ingen overraskelse at det praktisk talt ikke var noe fartsfall i systemet, og dette forble konsistent uansett hvilken enhet eller strømmetjeneste vi brukte.

SmartDNSProxy_PureSpeed SmartDNSProxy_SmartDNS_Speed
Innfødt hastighet SmartDNS-hastighet

Når det gjelder VPN-hastigheter, pleier forbrukere å klage på at tjenesten er på den langsomme siden. Av denne grunn, hvis du ønsker en VPN som kan gi lynraske tilkoblingshastigheter, vil vi gjerne anbefale å se andre steder. Det er mye raskere VPN-er på markedet for en lignende kostnad.

Smart DNS for alle enheter

Den store fordelen med SmartDNS over en VPN er at den er i stand til å støtte et større spekter av enheter på grunn av å gjøre det er hver dag vanlig bruk. Smart DNS Proxy utnytter dette faktum fullt ut og har derfor satt opp guider for et stort utvalg av enheter, inkludert rutere, datamaskiner, set-top-bokser, spillkonsoller og til og med Smart TV-er.

Vi testet både SmartTV og Router, som begge var enkle å sette opp, og som forventet forårsaket det absolutt ingen problemer, og vi merket ikke en forskjell i internetthastighet eller streamingkvalitet.

Konklusjon

Totalt sett er Smart DNS Proxy sannsynligvis det beste SmartDNS-selskapet som vi har testet takket være dets lave priser, brukervennlighet og gode støtte. Selv om noen mennesker kan bli frastjålet av mangelen på programvare / apper med hensyn til SmartDNS (spesielt måten de har implementert det på), synes vi dette er flott.

I tillegg er tillegget av en full VPN-tjeneste inkludert samme kostnad for et abonnement en enorm velsignelse for denne tjenesten som gjør den perfekt for alle som trenger en VPN for å få privatliv og sikkerhet mens du er på offentlig WiFi. Selv om firmaets mulige base i Canada kan sette noen folk av, er realiteten at denne VPN-en sannsynligvis vil gi tilstrekkelig personvern for de fleste.

Imidlertid kan tilkoblingsloggene den lagrer ved siden av IP-adresser sette noen mennesker av, avhengig av deres trusselmodell. Totalt sett kan vi anbefale denne tjenesten til alle som ønsker å fjerne blokkering av mye innhold fra hele 37 land der den har servere.

Kanskje den eneste ulempen med denne tjenesten er de langsomme tilkoblingshastighetene som rapporteres på VPN. Imidlertid, hvis å fjerne blokkering av innhold billig via Smart DNS er din viktigste nødvendighet, og du sannsynligvis bare vil bruke VPN for å få sikkerhet på offentlig WiFi, er denne tjenesten vel verdt å vurdere.

Besøk Smart DNS Proxy »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me