SmartVPN gjennomgang

SmartVPN

 • Priser

  Fra $ 6.95
  / måned

ProPrivacy.com Score
1 av 10

Sammendrag

Vår SmartVPN-gjennomgang fant en ny leverandør på scenen med utmerkede hastigheter og gode priser, selv om noen bekymringer for kryptering og spørsmål om støttepålitelighet kan vise seg å være utilfredsstillende for noen brukere. Sjekk ut tjenesten ved å bruke lenken nedenfor, eller les videre for mer analyse.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  13 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Marokko
 • Samtidige tilkoblinger
  1
 • land
  14

Funksjoner

SmartVPN lovlig registrering er basert i Marokko (som har lignende DRD-lover som EU), under den treffende navnet Anonymous company moniker. Det er 15 totale servere å velge mellom i Premium-planen, som spenner over 13 lokasjoner hovedsakelig i Europa, en hver i USA, Canada, Japan og Singapore. Dekningen er da noe sparsom for de som bor i eller reiser gjennom store deler av Afrika, Sør-Amerika og Australia - selv om oppdateringer kommer med nye brasilianske, irske, litauiske, [sør] koreanske og australske (i tillegg til noen mysteryservere) , planlagt innen neste ukes slutt.

Dessverre kan det hende at du bare har en enhet koblet til VPN om gangen, men det kan fort endre seg med utgivelsen av skreddersydde mobilklienter for Android og iOS. Besøk SmartVPN ved å bruke lenken nedenfor, eller fortsett å lese for noen tanker om sikkerhet.

Besøk SmartVPN »

Hastighet og ytelse

Hastigheten var gjennomgående stor på tvers av alle servere i uformell testing, og tallene støttet de anekdotiske resultatinntrykkene. Hastigheter i gjennomsnitt i 15 Mbps rekkevidde nedstrøms for både britiske og tyske forbindelser. Amerikanske hastigheter var overraskende utmerket også - til tross for den store avstanden geografisk - i gjennomsnitt i 12 Mbps rekkevidde nedstrøms.

Ingen DNS-lekkasjer, IP-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer ble oppdaget under denne SmartVPN-gjennomgangen. Når det er sagt, er det alltid godt å sjekke opp ting selv ved å bruke ipleak.net

Priser og planer

SmartVPN tilbyr tre planer som varierer både i pris og funksjoner som finnes i. For denne gjennomgangen vil vi fokusere på Premium Plan, ettersom serverbegrensningene (DE, NL) i Basic-planen kan gjøre det geografisk ubehagelig for mange brukere som ikke er i nærheten av disse landene, eller de som har blokkeringsfokuserte behov. . Prisøkningen fra $ 3 til $ 6 per måned er ikke for sterk av økningen for flere serverplasser. Du kan også velge alternativet totalt 13 dollar per måned, hvis du vil ha en dedikert IP, men dette reduserer anonymiteten din noe - noe som gjør deg sårbar for et tidsangrep fra ende til ende.

SmartVPN-priser

Hver plan gir deg et valg av de viktigste krypteringsprotokollene, som vi vil diskutere mer detaljert nedenfor, og det er nok til å si at OpenVPN bør være ditt valg i det overveldende flertallet av tilfeller. Det er også rabatter i direkte forhold til lengden på forpliktelsen din, og øker med 5% rabatter, som vist på bildet over. Du kan spare 5% for kvartalsvis registrering, 10% for halvårlig og 15% hvis du liker tjenesten og ønsker å forplikte deg i et år. Du kan betale med et hvilket som helst større kredittkort, PayPal eller til og med med Bitcoin via bitpay for å bedre bevare din anonymitet. Det er også en 7-dagers pengene-tilbake-garanti med noen advarsler delvis gjengitt nedenfor.

"Alle refusjoner som er utført utover perioden på 7 dagers vinduskjøp, skal vurderes etter ensartet skjønn av SmartVPN, bare når abonnenten sverget for å demonstrere utilgjengeligheten til tjenesten eller at den samme ble brukt i abonnementsperioden eller at mange rimelige anstrengelser var laget for å kontakte SmartVPN for å løse problemet."

Dette betyr at SmartVPN ikke trenger å fungere på enhetene dine før og etter å ha kontaktet SmartVPN-støtte, så kronglete som utsiktene kan se ut for noen. Selv Bitcoin-betalinger blir imidlertid refundert - som alle andre - i USD. Ikke en dårlig avtale, siden de fleste tilbydere ikke tilbyr Bitcoin-refusjon.

Det er også en Fidelity (henvisning) plan der du potensielt kan få en form for kreditt til gratis tjeneste for alle vennene som melder seg på ditt råd, og per din egen abonnementfornyelse.

Personvern og sikkerhet

Sikkerhet utgjør dessverre en blandet pose, om bare fordi vi ikke har fått svar på nøyaktig hvilke krypteringsmetoder som brukes, annet enn muligens standard OpenVPN-pakken 256 bit AES som er oppført på nettstedets protokollseksjon - men det er ikke Det er ikke annet å si enn ren spekulasjon før SmartVPNs designteam bryr seg om å kommentere.

Det ville også være fint å tydeliggjøre bildene over og nedenfor angående logging, da det er tydelig at tilkoblingslogging finner sted, men hvor lenge de er lagret for er noe av et mysterium. Helst ville det ikke være noen tilkoblingslogger som går fremover, men det er ikke akkurat uvanlig praksis i bransjen.

Det er alltid et visst element av tro fra din side, at SmartVPN - eller noen annen VPN-prover, for den saks skyld - ikke vil kompromittere dataene dine og overlate deg. Å være en relativt ny tjeneste, det er ikke mye mer å kommentere saken enn det du ser ovenfor, og i balansen i denne artikkelen.

Brukervennlighet

SmartVPNs nettsted er spartansk, men effektiv, og er absolutt ingen øye for å se på. Det er et nyttig verktøy for å konvertere valuta fra euro til dollar til GBP. Koblinger til tjenestefunksjoner, support og bloggseksjonen er tydelig lagt ut.

I mellomtiden har det nederste banneret sosiale koblinger og serverinformasjonssiden, i tillegg til en kjørende twitter-feed i nedre høyre hjørne.

Bloggen har noen nyttige innlegg om avblokkering og sikkerhetsinformasjon for bedrifter. Det ser ut som en lovende kilde til infosec-innhold som går fremover.

Brukerstøtte

Support kommer i to former, LiveChat, og billettbasert. Supportagentene svarte på spørsmålene mine etter beste evne, hvis de er litt brått til tider. På den annen side ble nyanserte spørsmål omdirigert til billettstøtte og det tok flere dager å svare (fremdeles ikke noe ord i skrivende stund, som diskutert tidligere i delen "Sikkerhet" ovenfor).

FAQ-delen er ikke for informativ, men den klarer å adressere enkle spørsmål. Det ville være fint å se et mye mer utvidet FAQ-område i fremtiden, men det har en tendens til å komme med tiden.

Prosessen

Registrere seg

Registrering inkluderer å legge til navn og e-postadresse, faktureringsinformasjon - eller ikke, avhengig av om du bruker Bitcoin - og deretter følge installasjonsinstruksjonene i klientområdet for å komme i gang.

SmartVPN Windows VPN-klienten

Den skreddersydde SmartVPN Windows-klienten er ikke feilfri ennå, men hva som er på plass er ganske bra, om ikke akkurat blidende fra et visuelt synspunkt. Du velger ganske enkelt serveren din og trykker på koble for å koble til VPN-tilkoblingen - koble fra for å deaktivere den. Det er ikke noen drapsmenn på tilbud ennå, men DNS-beskyttelse ser bra ut (ikke synlig, men bakt inn), som diskutert i avsnittet nedenfor. Du kan velge å automatisk koble til ved oppstart, eller bruke den helt nye Smart Connect-funksjonen for å koble til den optimale VPN-porten.

Andre plattformer

SmartVPN er for øyeblikket tilgjengelig på Windows, OSX, Linux, Android og iOS, selv om det bare er en dedikert klient for OSX (eller den nevnte Windows-appen omtalt ovenfor).

Siste tanker

SmartVPN har noen av de beste råhastighetene rundt, med pålitelige tilkoblinger for å starte opp. Dessverre er det noen bekymringer for kryptering som gir en urovekkende følelse, og det samme gjør mangelen på noen prøve- eller refusjonsregler. Bruk lenken nedenfor for å prøve SmartVPN.

Besøk SmartVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me