SpyOff gjennomgang

SpyOff

 • Priser

  Fra $ 11.50
  / måned

OPPDATERING: SpyOff godtar ikke lenger nye kunderegistreringer.

ProPrivacy.com Score
6.2 av 10

Sammendrag

SpyOff ser ut til å forsøke å tilby en kvalitetstjeneste. Dessverre klarte vi imidlertid ikke å få den nødvendige krypteringsinformasjonen slik at vi kan anbefale denne VPN-en for personvern. Etter vår erfaring har tilbydere som er cagey om krypteringsdetaljer, noe å skjule. Tilkoblingshastighetene ble funnet å være tilstrekkelige, og VPN-klienten er enkel å bruke på alle plattformer.

Funksjoner

Sareta S.r.l (SpyOffs morselskap) har base i San Marino. San Marino anses som bra for privatlivet fordi det ikke er en nasjon med 5 øyne. Sareta har tyske kontorer og ansatte, og SpyOff-nettstedet og VPN-klienter er tilgjengelige på enten engelsk eller tysk.

 • Ingen logger
 • Tre samtidige tilkoblinger
 • Over 21 000 IP-adresser i 21 land
 • Killswitch
 • Apper for alle plattformer
 • Valg av kryptering inkludert OpenVPN
 • Pålitelig ytelse (blokkerer Netflix US)

Hastighet og ytelse

Hastighetene ble testet på en 30 Mbps internettforbindelse. VPN førte til at tilkoblingshastighetene falt med to tredjedeler, med både britiske og franske servere i gjennomsnitt en skygge under 10 Mbps. Amerikanske servere viste et tilsvarende fall til rundt 9 Mbps. Selv om disse hastighetene er ok for strømming, er de knapt sjelende og vil sannsynligvis forårsake noen problemer med spill og intensiv HD. Dermed er dette kanskje ikke det beste alternativet for Netflix.

Ingen IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer ble ikke oppdaget ved hjelp av denne VPN. Jeg klarte imidlertid ikke å teste for IPv6 fordi Internett-leverandøren min ikke har IPv6-tilkoblinger.

Pris

1 måned

$ 11.50
per måned

SpyOff har tre abonnementsplaner som bare skiller seg i pris. 11,50 dollar vil kjøpe deg en måned "Starter" service. Prisen synker ned til $ 8,10 per måned hvis du betaler årlig. Hver plan leveres med alle tilgjengelige servere. Alternativt kan du velge å betale $ 12,50 for Premium Plus-planen - også fakturert en gang per år - som inkluderer Premium Support og "VPN-triks" (virker ikke verdt de ekstra pengene).

Totalt sett kan SpyOff betraktes som en kostbar VPN-tjeneste som virker en rip-off. Personlig. Jeg foretrekker å få verdens beste VPN til en billigere pris. Eller, en av de beste, for mer enn halvparten av kostnadene.

Abonnenter kan bare betale for SpyOff med et større kredittkort. Ingen Bitcoin eller Paypal er tillatt. Til slutt, til tross for at de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, er det verdt å merke seg at mange abonnenter har klaget på at VPN nekter å respektere sin tilbakebetalingspolicy - i stedet henviser forbrukere til det fine skriftet i sin policy.

Personvern og sikkerhet

SpyOFF har en null loggpolicy. Dette betyr at det ikke har noen data å overlate til myndighetene hvis det blir kontaktet med en befaring.

SpyOFF VPN-brukere får velge mellom PPTP, L2TP og OpenVPN-kryptering. Dessverre ble forespørselen min om nøyaktig informasjon om OpenVPN-implementering avslått, noe som betyr at jeg ikke klarer å bekrefte om denne VPN-en er bra for personvern..

"Forbindelsen med SpyOFF er sikret via SSL-kryptering på alle systemer. Vi kan ikke gi deg en fullstendig krypteringssuite."

Siste tanker

Med tanke på kostnadene for denne VPN-en er det vanskelig å ikke være kritisk. Hastighetene var OK, men definitivt ikke raske. Og til tross for at det ble funnet at det lyktes å fjerne blokkeringen av Netflix, ville det sannsynligvis være for tregt å glede seg over HD-strømmer. Å være basert i San Marino og ha en null-logg-policy er en vinner, men uten spesifikke detaljer om OpenVPN-implementeringen, kan jeg ikke vurdere om denne VPN-en er bra for personvern.

Kundesupport er ikke tilgjengelig via live chat til tross for de astronomiske abonnementskostnadene. Og jeg fant også at selskapet var treg til å svare på e-postforespørsler, noe som var frustrerende. Kundene er enkle å bruke, og de har en drepebryter - så det er ikke så verst. Og jeg oppdaget ingen lekkasjer overhodet, noe som er lovende.

Mitt samlede inntrykk er at denne unge VPN-en har potensiale. For øyeblikket er det imidlertid overpriset for hva du får. Kanskje med tiden vil VPN forstå hvordan det er viktig å være gjennomsiktig når det gjelder kryptering; som definitivt vil forbedre denne vurderingen. Man kan bare håpe.

Til slutt oppfordrer vi VPN til å begynne å respektere sin tilbakebetalingspolicy, ikke gjør det bare kommer til å plette ryktet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me