Sync.com anmeldelse

Sync.com

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,00
  / måned

ProPrivacy.com score
7.5 ud af 10

Resumé

Sync.com er en canadisk online backup- og tværplatform-synkroniseringstjeneste med et stærkt fokus på privatliv. Se i denne Sync.com-gennemgang et dybtgående kig på hvert aspekt af denne cloud-lagringstjeneste.

Fordele

 • Stærk kryptering fra ende til ende
 • Synkroniserer smukt på tværs af enheder og platforme
 • Vault giver 100% onlinelagring (men kan forbedres)
 • Fuldt udstyrede mobile apps
 • Filversionering

Ulemper

 • Canada er et Five Eyes-medlem
 • Apps er ikke open source (selvom webportalen er)
 • Vi fandt upload af mobilkamera temmelig klodset
 • Ingen Linux support

Prisfastsættelse

200 GB

$ 5,00
om måneden

3TB

$ 10,00
om måneden

4 TB

$ 15,00
om måneden

Sync Starter-planen koster alles yndlingspris: intet. Dette giver dig 5 GB sikker fillagring. Som sammenligning uddeler Dropbox en temmelig beskidt 2G-opbevaring gratis, mens Google Drive giver en meget generøs 15 GB-opbevaring gratis.

Personlige Pro-planer til personlig og familiebrug starter ved 500 GB lagerplads, men dette kan udvides op til 2 TB. En potentiel fangst er, at der skal betales planer årligt, da der ikke er nogen månedlig betalingsmulighed. Når det er sagt, repræsenterer især 2TB-prisen pr. År god værdi for pengene.

Tilmelding til sync.com

Den gratis plan giver adgang til de fleste funktioner, men der er nogle funktioner, der kun er tilgængelige for Personal Pro-medlemmer.

Forskellige forretningsplaner er også tilgængelige, men er ikke i fokus i denne gennemgang.

Betaling kan ske med kort eller PayPal. Sync.com accepterer også potentielt anonym betaling i Bitcoin / Bitcoin Cash, som behandles af BitPay.

Funktioner

 • Ubegrænset dataoverførsel (kun personlige Pro-konti)
 • Nul viden
 • Real-time backup og synkronisering
 • Synkroniser Vault
 • To-faktor godkendelse (2FA)
 • Cross-platform support med mobile apps
 • Filversionering (begrænset til 30-dages rollback til Sync Starter-konti)
 • Adgangskodebeskyttet linkdeling
 • Avancerede aktiekontroller (kun personlige Pro-konti)
 • Filanmodninger (kun personlige Pro-konti)
 • Delte mapper (Sync Starter-brugere har kun grundlæggende adgang til denne funktion)
 • Mobil foto og video upload

Synkroniser Vault Online-backup

I stedet for at synkronisere filer på alle enheder giver Sync.coms Vault-funktion dig kun mulighed for at uploade filer til skyen. En lokal version af filen forbliver på den originale enhed, den blev uploadet fra, men den synkroniseres ikke automatisk med andre enheder, medmindre du specifikt vælger at synkronisere offline.

Dette er en fantastisk funktion for dem med begrænset diskplads på nogle af dine enheder, så du nemt kan få adgang til filer uden at skulle downloade hele din Share-mappe til enhver enhed. Det er værd at bemærke, at alle filer på mobile enheder gemmes kun online, indtil de er aktivt downloadet eller synkroniseret lokalt ("Synkroniser offline").

Filversionering

Sync.com gemmer gemte versioner af filer, så du kan gendanne dem, hvis de bliver beskadiget, inficeret af en virus (såsom ransomware), eller hvis du bare vil have adgang til en historisk version af denne fil. Gratis brugere kan kun gendanne filer op til 30 dage gamle, mens Personal Pro-konti ikke har nogen tidsbegrænsning.

Link deling

Individuelle filer kan deles ved hjælp af et link, der kan slettes når som helst. Selv gratis brugere kan indstille en adgangskode til delingen, selvom Pro-brugere nyder en masse ekstra linkfunktioner såsom udløbsdatoer, downloadgrænser, forhåndsvisning af dokument, e-mail-meddelelser om aktivitet og mere.

Link deling

En funktion, vi virkelig kan lide, er filanmodninger, som giver dig mulighed for at sende et uploadlink, så modtagere kan sende dokumenter til din konto uden de delte adgangsfunktioner i en teammappe.

Delt holdmapper

Du kan dele en teammappe med andre. På gratis konti kan teammedlemmer læse og redigere alle filer i en delt mappe, skønt Pro-konti giver dig mulighed for at specificere skrivebeskyttet tilladelser. Holdmedlemmer skal tilmelde sig en Sync.com-konto, hvis de ikke allerede har en, selvom en gratis konto er alt, hvad der er nødvendigt for at få adgang til en delt mappe.

deling af teammapper

På tværs af platforme

Apps er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. Linux understøttes ikke. På desktop-platforme synkroniserer apperne primært specificerede mapper til skyen, med mere detaljeret styring udført via webgrænsefladen, som kan fås adgang til på enhver platform, der understøtter webbrowsing.

kopiér for at synkronisere hvælvningen fra skrivebordet

Windows (men ikke macOS-klient) indeholder nogle grundlæggende OS-integrationsfunktioner. Mobilapperne synkroniserer som standard ikke filer til lokalt lager, selvom du kan vælge at gøre dette.

Mobil foto og video upload

De mobile apps kan automatisk uploade fotos og videoer til skyen, hvilket er en meget nyttig funktion. Hvis du vil uploade eksisterende medier, der er gemt på din enhed, vil appen dog uploade alt, hvad den finder, da der ikke er nogen måde at ekskludere specificerede mapper.

sync.com mobilapp

I vores tilfælde betød dette, at det brugte dyrebar båndbredde og lagringskapacitet til at uploade store filmfiler, der kun var beregnet til brug på vores telefon. Vi var heller ikke i stand til at forhindre, at det uploade vores bibliotek med over 2000 fotos, undtagen ved at deaktivere funktionen helt.

Privatliv og sikkerhed

Jurisdiktion

Sync.com og dets servere er baseret i Canada og er formodentlig omfattet af PIPEDA-lovgivningen om personoplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter. Dette giver kunderne ret til at få adgang til personlige oplysninger, som Sync.com har, og kræver, at Sync.com beder tilladelse, inden de indsamler, bruger eller videregiver oplysninger til en tredjepart.

Sync.com's privatlivspolitik ser ud til at overholde PIPEDA og bekræfter Sync.coms forpligtelse til privatliv. Det indrømmer dog, at virksomheden vil videregive oplysninger, når det kræves i loven, hvilket bringer os til det faktum, at Canada er et kernemedlem i den amerikanske NSA-ledede Five Eyes-spioneringsalliance..

Denne situation er ikke hjulpet af den meget kontroversielle lov om antiterrorisme fra 2015 (Bill C-51), der i vid udstrækning udvidede den canadiske Security Intelligence Service (CSIS) 's overvågningsbeføjelser og gav den fejrende beføjelser til at hacke eller på anden måde få adgang til enhver internetforbundet enhed (som antagelig inkluderer cloud-lagringsservere).

Derudover er der 2014-beskyttelsen af ​​kanadiere mod online kriminalitet, som kræver, at politiet har "rimelig grund til mistanke" for at få en garanti for adgang til onlinedata, men den bjælke, der er kritiseret for at være meget lav.

I teorien skal intet af dette være meget vigtigt, da Sync.com bruger ende-til-ende-kryptering (e2ee) ...

Teknisk sikkerhed

E2ee betyder, at du krypterer filer på din computer eller mobilenhed, før du uploader dem til skyen, og kun du kan dekryptere dem. Med andre ord, uanset hvilken juridisk situation der måtte være eller måske ikke er, kan Sync.com (eller NSA) simpelthen ikke få adgang til dine data. Derfor hævdes det at være en "nul-viden" -tjeneste.

Data krypteres ved hjælp af AES-256-GCM-chiffer, som er sikret med en RSA-2048 privat nøgle og dit kodeord. PBKDF2-nøglestrækning med et højt iterationstal bruges til at hjælpe med at gøre svage adgangskoder mere kryptografisk sikre.

Krypterede private nøgler gemmes på Sync.coms servere og downloades af apps eller webpanel efter vellykket godkendelse. Dette kræver en adgangskode, men dette er envejs hashet ved hjælp af Bcrypt og gemmes aldrig. Sync.com har aldrig adgang til din private nøgle eller din faktiske adgangskode, som bruges til at dekryptere filer lokalt.

Webpanelet er open source og bruger de nyeste JavaScript-kryptografibiblioteker. Som med al browserbaseret kryptografi er der imidlertid en fare for, at ondsindet kode kan skubbes fra den server, som din browser automatisk accepterer. Yderligere detaljer fås i en hvidbog, og alle ser godt ud.

Ikke open source

Problemet er imidlertid, at bortset fra sin webportal er Sync.coms apps alle lukkede kilder. Der er ingen måde at uafhængigt kontrollere, at filer faktisk e2e er krypteret, før de uploades.

Brugervenlighed

Tilmelding med en gyldig e-mail-adresse og adgangskode får dig adgang til 5 GB gratis service. Du skal bare downloade og installere apps, og slukke! Du kan opgradere til en premium-konto fra webportalen.

Desktop-klienterne

Linje med mindre OS-interfaceforskelle (og det faktum, at Windows-klienten har nogle OS-integrationsfunktioner, som diskuteret ovenfor), Windows- og macOS-klienterne er mere eller mindre identiske. Det er fantastisk support til Mac-brugere gør dette til en af ​​de bedste cloud-backup-tjenester til Mac-brugere.

Sync.com til windows og Mac

De holder bare din Sync-mappe synkroniseret med andre linkede enheds synkroniseringsmapper og din online opbevaring. Flere avancerede funktioner åbnes via webportalen.

sync.com kontrolpanel forskudt indstillinger

Det er værd at bemærke, at filer, der er gemt i Sync Vault, ikke kan fås adgang til via desktop Sync Folder - kun via webportalen. Dette er noget af en skam, da funktioner som Dropbox's nye Smart Sync, der viser filer i din Sync-mappe, men kun downloader dem lokalt, når det er nødvendigt, er meget nyttige.

Webportalen

Open source-webportalen er det bankende hjerte for dette produkt og giver adgang til det fulde udvalg af Sync.coms funktioner. Her kan du nemt uploade filer til Vault, oprette delte mapper, overvåge fildelinger og mere.

sync.com-webportalen

De mobile apps

Android- og iOS-apps giver adgang til næsten alle Sync.coms funktioner, herunder direkte adgang til Vault, delingsovervågning og mere. Det eneste, vi kunne se, at vi mangler er evnen til at oprette mapper til teamdelings.

sync.com android app

Filer og mapper kan synkroniseres eller blot downloades lokalt.

Endelige tanker

Sync.com er en meget glat og brugervenlig cloud-opbevaringsløsning, der bruger robust ende-til-ende-kryptering for maksimalt privatliv. Især dens mobile apps er forfriskende fuldt udstyret efter vores skuffelse med de read-only SpiderOak mobile apps. Vi sluttede dog med at deaktivere foto uploads, hvilket ikke var ideelt.

NSA-overvågning er ikke et problem for alle, men vi kan ikke hjælpe med at ønske, at dette ikke var en stort set lukket kildetjeneste med base i Canada.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me