TigerVPN gjennomgang

TigerVPN

 • Priser

  Fra $ 4.16
  / måned

ProPrivacy.com Score
8.2 av 10

Sammendrag

TigerVPN ble grunnlagt i 2011 og er en slovakisk VPN-tjeneste som ble nylig relansert i mai 2016. En ny motor, ny webside og nye apper gir TigerVPN en liten ansiktsløftning. En relativt kort firmahistorie betyr at ikke mye er offentlig kjent om kvaliteten på tjenesten, så jeg bestemte meg for å gi TigerVPN en prøvekjøring selv. Fortsett å lese denne TigerVPN-anmeldelsen for å finne ut om de gjør kuttet!

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  26 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Slovakia
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  42

Funksjoner

TigerVPN opererer fra den slovakiske hovedstaden Bratislava. Slovakia er et flott land for en VPN-leverandør å operere fra. Dette fordi den slovakiske konstitusjonelle domstolen nylig avgjorde at all masseovervåkning av innbyggere er grunnlovsstridig. TigerVPN er en avrundet VPN med følgende premiumfunksjoner:

 • 300 servere i 42 land
 • 5 samtidige tilkoblinger - for årlige abonnenter. (To tilkoblinger hvis du betaler månedlig)
 • Ingen brukslogger
 • Apper for Windows, Mac, iOS og Android
 • gratis StickyPassword (Premium Plan)
 • Shimo VPN Manager (med årsplanen)
 • 500 MB gratis prøveversjon
 • Billettbasert support

Hastighet og ytelse

Alle hastighetstester ble utført fra et sted i Sentral-Europa. Servere ble testet fem ganger for å fastslå et gjennomsnitt. Gjennomsnittshastigheten min uten VPN registrert som 70 Mbps på testdagen. Tyske, amerikanske østkyst og britiske servere ble testet. Den tyske serveren presterte best og ga gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 32 Mbps. Både britiske og amerikanske servere var gjennomsnittlig rundt 15 Mbps, med Storbritannia litt raskere (sannsynligvis på grunn av sin nærhet).

Alle servere presterte bra nok til at jeg kunne streame i HD. Imidlertid er en dråpe på 40 til 50 Mbps ganske massiv - og folk med en tregere internettforbindelse til å begynne med - kan synes at de ikke har mulighet til å streame uten å buffere. Opplastningshastigheten forble mye mer stabil og falt bare med en liten mengde sammenlignet med basetesten min. Jeg oppdaget ingen IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer når jeg testet Tiger VPN, noe som er gode nyheter. Jeg testet imidlertid ikke for IPv6-lekkasjer fordi jeg ikke har en IPv6-tilkobling på dette tidspunktet.

Priser og planer

2 år

$ 4.16
per måned

12 mnd

$ 6.67
per måned

6 måneder

$ 8.33
per måned

TigerVPN følger bransjestandardstien når det gjelder priser og planer. Kundene kan velge mellom en kontrakt på 1, 6 eller 12 måneder. Det tilbys økende rabatter for lengre forpliktelser. TigerVPNs priser er ganske gjennomsnittlige. $ 6.67 per måned for laveste priser (et årlig abonnement) er ikke så ille og kan sammenlignes gunstig med andre VPN-er - selv om det riktignok er mulig å få noe bedre for mindre.

Årsplanen gir deg opptil fem samtidige forbindelser. På den annen side er 11,99 dollar for et månedsabonnement ganske bratt, og du får bare to forbindelser. TigerVPN tilbyr en gratis prøveperiode for nye kunder å eksperimentere med tjenesten. Forsøket er begrenset til bare 500 MB data og utvalgte lokasjoner. Imidlertid er det en kjærkommen funksjon for de som ønsker å prøve før de kjøper. Betalingsalternativer er normalt med de vanlige kreditt- / debetkortene og PayPal som opsjoner. Jeg var glad for å se muligheten for å betale inn Bitcoin også. Dette betyr at en ekstra grad av anonymitet kan oppnås.

Personvern og sikkerhet

OpenVPN er standardprotokollen. Dette gir mest sikkerhet for brukere. TigerVPN gir brukerne også muligheten til å bytte til L2TP. TigerVPN benytter bransjestandard AES-256-CBC-kryptering med OpenVPN-protokollen som standard. Dessverre støtter ikke TigerVPN Perfect Forward Secrecy, noe som betyr at det sannsynligvis ikke er trygt fra lignende til NSA. TigerVPN uttaler tydelig at ingen brukslogger er lagret. Noen tilkoblingsdetaljer, inkludert tidsstempler og båndbredde, er imidlertid "midlertidig lagret".

Med tanke på at Slovakia ikke har noen obligatorisk lov om dataoppbevaring, er dette frustrerende. De med høye personvernbehov vil sannsynligvis rynke over forbindelsesloggene og bør se andre steder. For de aller fleste mennesker bør imidlertid ikke tilknytningsloggene være noen bekymring. TigerVPN tillater fildeling og har servere optimalisert for det. TigerVPN tillater P2P-torrenting på de fleste servere, selv om de ber om å avstå fra denne aktiviteten på sine amerikanske servere. Alt i alt bruker TigerVPN ganske anstendig kryptering, selv om det fremdeles faller under nivået på ExpressVPN,
for eksempel.

Siste tanker

TigerVPN er en OK VPN som er priset på samme måte som mange andre VPN-er på markedet (hvis du betaler årlig). Det er imidlertid verdt å merke seg at det er mulig å få en null logger VPN som fjerner blokkering av Netflix US for mindre. VPN fungerer bra på alle de populære plattformene, og den har ganske anstendig kundebehandling. Skjønt, dessverre har den ikke live chat-støtte som mange VPN-er i sin prisklasse. TigerVPN hevder å oppheve blokkeringen av amerikanske Netflix, men i testene mine mislyktes det.

Imidlertid ble det vellykket å fjerne blokkeringen av iPlayer i skrivende stund. Med noen tilkoblingslogger, ingen Perfect Forward Secrecy i sin krypteringssuite, og mangelen på en killswitch - denne VPN er langt fra på toppen av VPN-personvern. Sakte hastigheter er også litt bekymringsfulle, og forbrukere har klaget på varierende hastighet på tvers av servere. Alt tatt i betraktning, må jeg konkludere med at denne VPN-prisen er overpriset. Se andre steder.

Besøk TigerVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me