TorGuard gjennomgang

TorGuard

 • Priser

  Fra $ 4.16
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS

ProPrivacy.com Score
8.2 av 10

Sammendrag

TorGuard er et godt respektert og høyt abonnert Virtual Private Network (VPN) som vi anser for å være godt over gjennomsnittet. Servere er lokalisert i over 50 land, noe som gir abonnenter mer enn nok valg for å fjerne blokkering av nettsteder og omgå sensur. Kryptering er sterk, og abonnenter får mange alternativer. Og fordi det har en null logger, er personvern sikret (til tross for at det har base i USA). Hvis den kjøpes årlig, tilbyr TorGuard VPN en rimelig tjeneste med raske tilkoblingshastigheter og enestående kundebehandling.

Hurtigstatistikk

 • land
  55
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • Jurisdiksjon
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  0 Mbps

Videoomtale

Finn ut hva vi tenkte om TorGuard i vår praktiske videoomtale, eller fortsett å bla for å få et mer detaljert utseende.

TorGuard gjennomgang | ProPrivacy

TorGuard gjennomgang | ProPrivacy

TorGuard gjennomgang | ProPrivacy

Funksjoner

Totalt servere 3000
land 55
Samtidige tilkoblinger 5
torren
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Rutere støttet DDWRT tomat OpenWRT Asuswrt-Merlin
Bare metal eller virtuelle servere Rent metall

TorGuard-servere er lokalisert i over 50 land. Det gir abonnenter mange valg og lar dem fjerne blokkering av nesten alt innhold fra hele verden. I tillegg betyr det at uansett hvor brukere befinner seg, vil TorGuard ha en server i nærheten (for å få bedre tilkoblingshastigheter).

TorGuard lar abonnenter bruke fem samtidige tilkoblinger. Imidlertid kan brukere kjøpe mer for en veldig rimelig pris på $ 1,00 per måned (per tilleggsforbindelse til VPN). Dette er et utmerket alternativ som lar folk dekke så mange enheter de vil (og er fantastisk for familier som har mange enheter de trenger for å beskytte).

En kill switch er tilgjengelig på OS X- og Windows-plattformene, men ikke mobilversjonene av klienten. Tilsvarende er Domain Name System (DNS) lekkasjebeskyttelse tilgjengelig på Windows og OS X. Det kan kobles til og av i programvaren.

Stealth-tilkoblinger for forbikjøring av brannmurer (som Great Firewall of China) er også tilgjengelig på alle TorGuards VPN-planer. Videre er det en annonse-blokkering og malware blokkering som kan kobles til og av i programvaren.

P2P

TorGuard tillater nedlasting av P2P på alle delte servere. Så hvis torrenting er viktig for deg, er TorGuard perfekt (Tor i navnet er der på grunn av sin fokus på BitTorrenting, i motsetning til enhver tilknytning til Tor-prosjektet). For mer informasjon, se vår beste VPN for torrent-nettsteder.

proxy

TorGuard tilbyr en grunnleggende proxy-tjeneste med 200 servere i åtte land for de som ikke trenger en full VPN-tjeneste. Dette billigere alternativet vil gi noe privatliv, men vil ikke gi sikkerhetsnivået som en VPN gjør. Imidlertid er det ideelt for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold og P2P-fildeling (som det er optimalisert for).

Anonym e-posttjeneste

TorGuard har en anonym e-posttjeneste med fire forskjellige planer, hvorav den billigste er $ 6,95 per måned. Merk at du får en gratis versjon av den anonyme e-posttjenesten når du registrerer deg for en av VPN-planene. Den gratis planen gir 10mb offshore e-postlagring, og du kan bruke den på alle operativsystemer. Dette er en nyttig, gratis bolt-on-tjeneste for VPN-abonnenter som det er vel verdt å dra nytte av.

Betalte planer for den anonyme e-posttjenesten kommer med 30 GB kryptert lagring med stasjonære synkroniseringsapper for Windows, iOS og Android. G / PGP-e-postkryptering, oppgaver / notater / kalender, POP3 / IMAP-støtte, fillagring, e-postfiltrering, adressebok og mer.

Dedikerte IP-er for streaming

For folk som ønsker å streame amerikanske Netflix, Hulu, BBC iPlayer - og andre strømmetjenester - vil de grunnleggende VPN-planene ikke være nok.

Når du har abonnert, er det nødvendig å også få en dedikert streaming-IP-plan. Den gode nyheten er at brukere kan bruke en rabattkode (TGLifetime50) for å redusere kostnadene for et årlig abonnement enormt med en dedikert IP. Ved å bruke koden er det mulig å få et års dedikert streaming-IP for bare 27,50 dollar. Imidlertid, hvis du vil betale for en dedikert IP for Storbritannias iPlayer og for amerikanske Netflix, må du betale for begge deler, noe vi anser som ganske kostbart.

Torguard-grensesnitt

TorGuard tilbyr også en førsteklasses 'Residential IP VPN service'. Tilbyderen leier ut eldre IP-adresser direkte fra store Internett-leverandører i USA og Storbritannia, noe som gir utseendet som brukere kobler til ved hjelp av en standard IP-adresse for bolig. Tilbyderen sier at dette gjør det praktisk talt umulig for et nettsted eller tredjepartstjeneste å avgjøre om en bruker tunnelerer gjennom en kjent VPN-leverandør.

Besøk TorGuard »

Hastighet og ytelse

Hold musen på grafen nedenfor for å se oppdaterte hastighetsresultater for de raskeste VPN-ene på markedet

Hastighetstester for TorGuard ble utført ved hjelp av vårt vitenskapelige (serverbaserte) hastighetstestsystem. I diagrammet nedenfor ser du gjennomsnittet på alle fire serverne som vi tester: Hong Kong, Australia, Storbritannia og USA.

Som du ser av grafen, klarer TorGuard seg relativt bra sammenlignet med andre premium VPN-er. Nedlastingshastigheter for månedene oktober og november var gjennomsnittlig 28,7 Mbps med bursthastigheter på 114,6 Mbps. Disse hastighetene er gode med tanke på prisen på et årlig abonnement.

Last ned hastighetsgrafikk

Jeg bestemte meg for å se på hver av serverne individuelt for å se hvordan de oppførte seg. Jeg oppdaget at den britiske serveren presterte litt lavere enn gjennomsnittet med gjennomsnittlige nedlastingshastigheter på 23,9 Mbps. Til tross for dette litt tregere gjennomsnittet, var hastighetene gode nok for strømming i HD - noe som er flott.

nedlastingshastighetsgrafikk

Den gode nyheten for TorGuard-abonnenter er at VPNs tilkoblingshastigheter har blitt bedre i det siste. Dette er et godt tegn og viser at tjenesten investerer i bedre servere og infrastruktur.

Torguard-hastighet så langt

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) N / A

Jeg testet TorGuard for IP-lekkasjer ved å bruke ipleak.net. Den gode nyheten er at jeg oppdaget ingen IP-lekkasjer, ingen DNS-lekkasjer og ingen WebRTC-lekkasjer. Torguard bruker sine egne DNS-oppløsere som standard. Imidlertid kan abonnenter velge mellom følgende DNS-alternativer i TorGuard-appinnstillinger: Nivå3, Google, OpenDNS, Cloudflare, Quad9 eller TorGuard Annonseblokkering av DNS. Dette er et fint tillegg til tjenesten, men av personvern- og sikkerhetsgrunner anbefaler vi generelt å holde oss til TorGuards egne DNS-servere.

Pris

Brukere kan kjøpe TorGuard på en rekke forskjellige betalingsplaner. Den første er en proxy-tjeneste som koster $ 5,95 per måned. Den lar abonnenter bruke Socket Secure (SOCKS5) og Hypertext Transfer Protocol (HTTP) / Secure Sockets Layer (SSL) proxy på fem enheter. Abonnenter kan bruke proxy-tjenesten for å få tilgang til en hvilken som helst torrentklient. I tillegg gir proxy-tjenesten tilgang til 200+ proxy Internet Protocol (IP) adresser, i åtte land. Tilgang er ikke begrenset til verken bruk eller båndbredde.

Proxy-prisliste

Hvis en proxy-tjeneste ikke er din kopp te, kan du kjøpe full premium VPN-tjeneste for $ 9,99 per måned ($ 11,54 hvis det kjøpes i en bunt med proxy-tjenesten kastet inn). Disse prisene reduseres betydelig hvis du forplikter deg for en lengre periode: $ 20,97 kvartalsvis, eller $ 64,00 årlig (som fungerer på bare $ 5 per måned).

Alle planene gir samme servicenivå, noe som er mye mindre forvirrende enn mange VPN-er. Den eneste forskjellen er at TorGuard belønner abonnenter for å ha forpliktet seg over lengre tid.

Abonnenter kan også velge å betale for en egen IP-adresse og portvideresending. Disse tjenestene er ganske dyre: $ 7.99 per måned, $ 18.99 per kvartal, $ 36.99 per seks måneder, eller $ 54.99 per år. Imidlertid kan brukere bruke rabattkoden "TGLifetime50" for å få VPN-abonnementet sitt og en dedikert IP for streaming til halv pris. Dette vil redusere kostnadene for en årlig VPN med en dedikert IP til bare $ 57,50 (som er en ekstremt god pris).

Betalinger aksepteres med kredittkort, PayPal, Bitcoin eller et stort antall andre online betalingsmetoder. TorGuard tilbyr flere betalingsalternativer enn omtrent noen annen VPN. TorGuard tilbyr også en rekke anonyme kryptobetalingsmetoder inkludert Monero. De aksepterer også Bitcoin og Litecoin-betalinger gjennom BTCpay (for ekstra personvern sammenlignet med BitPay). TorGuard var den aller første VPN-leverandøren som begynte å akseptere Bitcoin- og Litecoin Lightning Network-betaling tidlig i 2018.

Pengene tilbake-garanti

Også flott: TorGuard gir en syv-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste tjenesten helt risikofri. Denne garantien er imidlertid ikke tilgjengelig for alle som betaler med cryptocurrencies. I tillegg tilbyr TorGuard ikke tilbakebetaling til kunder som velger å få en dedikert IP. Dette er tilstander som er verdt å huske på - hvis du vil unngå skuffelse.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Registrere seg

Det er fint og enkelt å registrere deg til TorGuard. For å registrere seg med et kredittkort, må brukerne utlevere en e-postadresse, fullt navn, faktureringsadresse og passord. Imidlertid kan folk bruke falsk informasjon og bitcoins for å betale, og dermed beskytte seg ytterligere med et lag med anonymitet på abonnementsfasen.

Abonnenter har en enorm mengde betalingsalternativer: Visa, Amex, Mastercard, Discover, PayPal, Altcoins, Alipay, CashU, PaySafeCard, gavekort og Bitcoin (som er desidert best for anonymitet). TorGuard sender ut en e-post som forklarer hvordan du kommer i gang når kunden har tegnet abonnement.

Når de er abonnert, kan forbrukerne logge seg på medlemmenes område og laste ned klienten de trenger. Klientene lastes ned raskt og installerer med stor letthet. Når den er installert er det bare å kjøre programvaren, logge på, velge de foretrukne krypteringsalternativene og koble til en server.

TorGuard Windows VPN-klient

Til tross for at den er enkel og ren, har TorGuards klient alle nødvendige pro-funksjoner du forventer av en topp-end VPN-tjeneste.

En drepebryter hindrer brukere i å lekker data til Internett-leverandøren deres (ISP) ved å la alle dataene passere gjennom VPN-tunnelen som standard (når de brukes). I tillegg er det innebygd Web RealTC-beskyttelse (WebRTC), DNS og Internet Protocol versjon 6 (IPv6) -beskyttelse som alle kan slås av og på i innstillinger. TorGuard har nå lagt Stunnel (obfuscated servere) til sine stasjonære klienter (både Windows og Mac)

Abonnenter kan koble til ved hjelp av enten Transmission Control Protocol (TCP) eller User Datagram Protocol (UDP). UDP er bedre for strømming ettersom det er raskere. Abonnenter kan velge krypteringsnivået de ønsker - vi foreslår at du velger AES-256 da dette er det sikreste alternativet (og nå er tilgjengelig på alle TorGuard-servere).

Det er ekstremt enkelt å koble til TorGuards servere - bare velg en serverplassering og klikk på Koble til. VPN tar rundt tjue sekunder å koble seg til og gjør det klart når en tilkobling er opprettet.

Andre plattformer

TorGuard er også tilgjengelig på Android, iOS, OS X og Linux. Den har tilpassede apper for mobile enheter. TorGuard VPN selger også blinkede rutere og har guider for blinkende DD-WRT- og tomatrutere med programvaren sin (for tilkobling med OpenVPN), sammen med Boxee-rutere (bare PPTP). Dette er et flott tillegg, og det er hyggelig å se en forhåndsblinket ruter på salg.

Android

Jeg lastet ned og brukte Android-plattformen. Til tross for at den er mye mer minimal enn Windows-programvaren, fungerte den uten problemer. Tilkoblingshastighetene var de samme som vi møtte på Windows-klienten. OpenVPN er tilgjengelig fra klienten, og brukere kan endre krypteringsinnstillingene og velge opp til AES 256 med 512 SHA (som er en ekstremt robust form for kryptering).

Dessverre er det ingen drapskontakt på Android. Hva mer; Jeg møtte ingen DNS-lekkasjer da jeg brukte Android-klienten, og jeg TorGuard fortalte meg at klienten inkluderer DNS-lekkasjebeskyttelse. Også utmerket: Torguard har lagt Stunnel (tilslørte servere) til Android-klienten. Dette gjør at folk kan skjule VPN-bruken sin fra Internett-leverandøren og lar dem komme seg rundt Firewalls i land som Kina og Iran.

iOS

IOS-appen gir bare IPsec- eller IKEv2-kryptering. For å koble til med OpenVPN, må du bruke den tredjeparts OpenVPN Connect-appen. Den gode nyheten er at TorGuard har guider som hjelper deg å få dette satt opp.

Dessverre er det ingen drapskontakt på iOS. Imidlertid implementerer DNS lekkasjebeskyttelse.

Linux

TorGuard er en av de eneste VPN-leverandørene som gir en VPN-klientapp med et grafisk brukergrensesnitt (GUI) for alle distros av Linux. Dette gjør TorGuard til et utmerket alternativ for Linux-brukere.

Andre / gratis tjenester

Den viktigste ekstra tjenesten som er tilgjengelig på TorGuard, er den anonyme e-postkontoen. Dette er tilgjengelig for forskjellige kostnader, men kommer gratis med et VPN-abonnement. Gratisversjonen gir tilgang til 10mb kryptert e-postlagring. Du kan bruke den på alle operativsystemer.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 7
Gratis prøveperiode Nei

Kundestøtte på TorGuard håndteres via en 24/7 chattjeneste på sin hjemmeside. Hvis live-chatten av en eller annen grunn ser ut til å være av - naviger til "Få TorGuard nå" side - hvor live chat alltid er tilgjengelig.

Live chat er en ypperlig ressurs som lar både potensielle abonnenter og kunder stille spørsmål om tjenesten. Representantene er svært engasjerende, kunnskapsrike og vennlige. I tillegg kommuniserer de raskt og har alle koblingene de trenger til fingerspissene. Resultatet er at de raskt kan gi råd til brukere om hvordan de løser problemer, og kan koble dem til guider for å få jobben gjort.

I tillegg kan abonnenter bruke et billettsystem for å stille spørsmål, som TorGuard svarer via e-post. Jeg ønsket å stille noen svært tekniske spørsmål om krypteringen, så kontaktet dem via billettsystemet. Jeg fikk svar på under 24 timer fra deres teknologiteam, som fortalte meg alt jeg trengte å vite om eventuelle nylig forbedrede tjenester.

TorGuard tilbyr også installasjonsveiledninger og opplæringsprogrammer for å hjelpe folk med å sette opp alt fra blinkede rutere til OpenVPN ved bruk av tredjepartsapper. Videre har nettstedet underseksjoner for hver forskjellige plattform, slik at brukere kan få guider som gjelder dem.

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Ja

TorGuard er et amerikansk registrert selskap. Dette betyr at den amerikanske regjeringen i teorien kan gi ut warrants og gagekommandoer som tvinger TorGuard til å følge undersøkelsene uten å informere abonnentene. Dessverre er dette tilfelle for alle USA-baserte firmaer, og det er grunnen til at USA anses som et ustabilt sted når det gjelder personvern.

TorGuards personvernregler sier at den ikke har noen bruks- eller tilkoblingslogger, noe som er ideelt. EN policy for null logger er utmerket. Det betyr at hvis TorGuard blir kontaktet av myndighetene med en befarelse, har den ikke noe særlig å utlevere. Det eneste TorGuard oppbevarer er faktureringsinformasjon. Fordi det er mulig å betale med Bitcoins - selv denne delen av prosessen kan gjøres med et falskt navn om nødvendig.

Dette er hva TorGuard har å si om å falle under USAs jurisdiksjon:

"Vår juridiske representasjon for øyeblikket er komfortabel med dagens bedriftsstrukturering i USA, men vi ville ikke nøle med å flytte alle eiendeler internasjonalt hvis bakken skulle skifte under føttene. Alle de viktigste faktureringsinfrastrukturen, autentiseringsserverne og ingeniørpersonalet er allerede lokalisert internasjonalt. "

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller Shadowsocks, Stunnel, SSH tunneling, OpenConnect / AnyConnect, SSL Proxy

Alle plattformer kan koble seg til TorGuard ved å bruke OpenVPN (vår anbefalte protokoll). OpenVPN er imidlertid bare hjemmehørende i Windows og OS X. På iOS leveres Internet Protocol Security (IPsec) og Internet Key Exchange versjon 2 (IKeV2) som standard, og du må installere OpenVPN Connect for å bruke OpenVPN. På Android er det nødvendig å bruke tredjeparts OpenVPN-programvare (tilgjengelig på Google Play Store). Selv om dette er litt vondt, er realiteten at tredjeparts OpenVPN-programvare er gratis, sikker og veldig enkel å installere.

Abonnenter kan også velge mellom punkt-til-punkt-tunnelprotokoll (PPTP) og lag 2-tunnelprotokoll (L2TP) hvis de ønsker det (ved å koble til med Viskositet). Vi vil imidlertid anbefale deg å holde deg unna PPTP da den ikke er sikker lenger - så den offisielle klienten med innebygd OpenVPN er perfekt. Det jeg virkelig elsker ved denne tjenesten er at abonnenter kan velge mellom mange forskjellige OpenVPN-krypteringsstyrker:

TorGuard gir også muligheten til å aktivere en "stealth proxy" (finnes i TG lite-appen>Flere innstillinger>proxy>TorGuard Stealth Proxy). Brukere kan velge mellom fem japanske eller fem amerikanske servere, som er koblet til via en kryptert SOCKS5 proxy-tunnel. Dette legger til et andre lag med AES-256 (Advanced Encryption Standard) -kryptering. Dette alternativet er flott for folk som ønsker å omgå brannmurer som Great Firewall of China.

Dette er hva TorGuard har å si om å tilby forskjellige nivåer av kryptering på plattformen:

“Når du sier at det er kjente sårbarheter for BF - CBC, kan man anta at det er fullstendig ødelagt. Dette er ikke tilfelle (ennå), og hvis det var noen bevis på dette, ville vi fjerne alternativet fra programvaren vår. Ved å legge til flere krypteringsalternativer til ALLE OpenVPN-servere (BF CBC, AES128, AES 256), vil dette gjøre det mulig for brukeren å ta sitt eget valg når det gjelder tilkoblingssikkerhet. "

VPN.ac-skandalen

For to år siden anklaget VPN.ac TorGuard for å stjele koden sin. Selv om noen kanskje ikke ser på dette som et problem, var problemet (ifølge VPN.ac) at TorGuard ikke hadde kopiert koden riktig og hadde forlatt forbrukere med sikkerhetsproblemer. TorGuard benektet at den hadde gjort noe galt med vilje, og hevdet at en tredjepartsutvikler hadde gitt saken videre til den.

I følge TorGuard ble problemet løst veldig raskt, og TorGuard-plattformen har vært helt sikker siden sårbarheten ble oppdatert. I tillegg driver nå TorGuard alle serverne. Dermed er det ingenting for abonnenter å bekymre seg for når de bruker TorGuards klienter.

Siste tanker

TorGuards OpenVPN-krypteringsalternativer er formidable. Abonnenter får en tjeneste som gir noen av de høyeste nivåene av kryptering på markedet, med muligheten til å slippe til ingenting for oppgaver som ikke krever så mye privatliv. Dette gir forbrukerne en enorm mengde valg, slik at de kan bruke tjenesten på forskjellige måter til forskjellige tider, noe som er fantastisk.

Hastighetene var veldig bra selv med de sterkeste krypteringsinnstillingene, og personvernreglene for null logger taler for seg selv. Et utvalg av servere i over 50 land avrunder tjenesten pent. Denne VPN-en har utmerket støttepersonell, ypperlige guider, den selger en blinket ruter (og har guider for å sette opp blinkede rutere). I tillegg gir det en nyttig 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Selv om det er litt kostbart for et måneds abonnement, er det i tråd med toppenden av VPN-markedet, og prisene er mye rimeligere på årsbasis. En imponerende VPN-tjeneste.

Besøk TorGuard »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me