TorVPN gjennomgang

TorVPN

 • Priser

  Fra $ 0.67
  / måned

ProPrivacy.com Score
7 av 10

Sammendrag

TorVPN er en britisk-basert VPN-tjeneste som er billig og har noen interessante funksjoner. Nettstedet gjør et godt inntrykk og gir kjøperen tillit. Tjenesten har imidlertid en rekke tekniske feil. I tillegg inkluderer ikke TorVPN en tilpasset app, så det er flere VPN-sikkerhetsfunksjoner som den ikke kan tilby. Les videre for å finne ut mer om dette virtuelle private nettverket (VPN).

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  26,3 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Storbritannia
 • Samtidige tilkoblinger
  20
 • land
  8

Funksjoner

 • Syv dager pengene tilbake-garanti
 • Gratis versjon (gyldig i 7 dager)
 • 11 servere i åtte land (Det er to servere hver i Ungarn, Storbritannia og USA.)
 • Tredjeparts OpenVPN-app for Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux og rutere
 • Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) for manuell konfigurering på Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux og rutere
 • Secure Shell (SSH) tunnel for Windows og Linux
 • Ingen aktivitetslogger
 • Tillatelse av opptil 20 samtidige tilkoblinger
 • Ingen datagjennomstrømningsgrenser for noen betalte planer
 • P2P tillatt på Premium-kontoer
 • Flerspråklig nettsted
 • Flerspråklig app

Hastighet og ytelse

Jeg gjennomførte hastighetstester med protokollen satt til OpenVPN ved bruk av User Datagram Protocol (UDP). I begge tilfeller utførte jeg fem tester ved bruk av testmy.net i Storbritannia (med en Virgin Media-internettjeneste). Jeg brukte IPLocation.net for å sjekke hvor TorVPN-serverne var mens jeg gikk. Paris-serveren var i Roubaix, opp nær Lille - ganske langt fra Paris. London-serveren var i Whitstable, Kent, som ligger nær London. Miami-serveren var i Miami.

Jeg testet London- og Paris-serverne på en testserver i London. Jeg sammenlignet også hastighetene på en forbindelse til London uten VPN. Miami-servertesten kjørte til en testserver i Miami og sammenlignet med tester til samme server uten VPN. Den britiske serveren klarte seg best og ga hastigheter på 37 Mbps. Frankrike var betydelig tregere i gjennomsnitt på rundt 20 Mbps.

Uten VPN ble min 50 Mbps internettforbindelse redusert til 32 Mbps på Miami-testserveren. Med VPN som gikk ned til 12 Mbps. Selv om det er ganske stort fall, vil 12 Mbps riktignok tillate brukere å streame alt annet enn høyeste kvalitet HD.

Jeg utførte lekkasjetester ved bruk av ipleak.net. Dessverre oppdaget jeg en DNS-lekkasje som avslørte min virkelige beliggenhet. Internett-leverandøren min bruker ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste for disse lekkasjene. Ingen andre IP-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer ble oppdaget, men DNS-lekkasjen betyr at jeg må utelukke denne VPN for personvernsformål.

Priser

1 måned

$ 0.67
per måned

TorVPN gir den mest varierte og unike prisstrukturen jeg noen gang har møtt. En gratis plan er nyttig for å få en forsmak på tjenesten, men er begrenset til bare en server (etter eget valg). Tilpasset VPN-alternativet gjør det mulig for brukere å justere funksjonene i tjenesten for å tilpasse tjenesten til dine behov.

De viktigste abonnementsplanene koster £ 1,90 for et 30-dagers abonnement som tillater to samtidige tilkoblinger og 50 GB trafikk på et utvalg av to servere. £ 5,50 for å få 90 dager med 3 samtidige tilkoblinger på alle "grunnleggende" servere - med en nedlastningsgrense på 100 GB.

GoldVPN er gyldig i et år, den gir 4 samtidige tilkoblinger, tilgang til alle servere og ubegrenset trafikk. Det er en veldig billig pris for det du får, og jeg er grundig imponert over prisstrukturen.

Abonnenter kan betale for tjenesten med PayPal, Bitcoin og kreditt- eller debetkort behandlet av PayPal.

Personvern og sikkerhet

TorVPN er en UK-basert leverandør som fører tilkoblingslogger. Tilkoblingslogger i Storbritannia har betydning fordi de kan brukes til å montere et tidskorrelasjonsangrep. Dermed anbefaler vi ikke denne VPN-en for personvern eller torrenting.

TorVPN har ikke sin egen app. I stedet må du laste ned en tredjeparts OpenVPN-klient. PPTP er tilgjengelig, men er usikker og må konfigureres manuelt, så vi anbefaler å holde deg unna det.

OpenVPN er implementert med en robust AES-256-chiffer. Datamyndighet håndteres med sikker HMAC SHA1, og håndtrykket er sikkert RSA-4096. VPN gir også Perfect Forward Secrecy via DHE-4096. Den svakeste delen av protokollen er SHA1-autorisasjonen, men dette anses fortsatt som sikker, noe som betyr at denne VPN-en er bra for personvern..

Også gode nyheter: tredjeparts OpenVPN-appen inkluderer nå en drepeavbryter og DNS-lekkasjebeskyttelse, så du vil være sikker ved å bruke denne appen til å koble.

Siste tanker

TorVPN er en utrolig billig VPN. Å være basert i Storbritannia og føre tilkoblingslogger, regler det for personvern, og jeg vil anbefale å ikke bruke den til Torrenting. På grunn av det faktum at Miami-serveren tillot meg å se amerikanske Netflix - er det et interessant forslag - spesielt til bare $ 26 per år. Når det er sagt, blokkerer ikke TorVPN BBC iPlayer.

Gratis tjenesten er en flott måte å prøve ut TorVPN. Imidlertid vil du sannsynligvis kjøre gjennom 2 GB datafradrag ganske raskt. Kundesupport på live chat ville være en ypperlig funksjon - hvis den noen gang ble besøkt. Og jeg fant at e-post svarene til supportbilletter er treg og tar dager å løse. Totalt sett en god VPN til en enda bedre pris, noe som kan være verdt en testkjøring avhengig av dine personlige behov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me